Over politiek theater

Herbloggen

( NB.: Ik heb er vaker op gewezen dat we vaak denken: “dat doen ze niet” maar ze doen het wel. Wij niet maar “zij” wel.)

Gaat de politieschool fuseren met de theater-academie?

De voorverkiezingen bij de VVD tussen Rutte en Rita waren fake, de verkieizing van De Jonge over Omtzigt is fake. De Corona ophef is fake. Het Corona protest is fake. De Corona rellen zijn fake. En de Corona-afranseling is fake. Bekijk DIT filmpje https://twitter.com/quovadisweblog/status/1296793127773245443 zogenaamd van oma met kleinkind, nog eens. Of wat dacht je van de Rutte/deJonge-squads in spijkerbroek, HIER https://twitter.com/NuchtereDe/status/1296436035585482753 ? En HIER https://twitter.com/laCarretje/status/1296525771993952256 . Waarom dan? Maak het protest kapot met dit soort rellen. Daarbij: bereid het volk maar voor op meer geweld tegen hen. Zeker als ze niet direct luisteren. Simpel. Is de politieschool al gefuseerd met de theater-academie? Het heeft er alle schijn van. En dan nog dit…

Is het je bekend dat kinderen van 8 en 9 iedere ochtend gedwongen op de Nederlandse staatsscholen naar het NOS staatsjeugdjournaal moeten kijken? Ze worden nog net niet vastgebonden aan hun stoeltjes, maar kijken moeten ze wel. Zo krijgen ze met de paplepel de perceptie binnen dat Putin een gemene gifmenger is, die zijn opponenten één voor één vergiftigt, met verschrikkelijke schreeuwende pijnen bij een slachtoffer hoog in de lucht tot gevolg. Hersenspoelen. Hersenspoelen. Hersenspoelen.

Yes Blik, bijna alles is fake en iedereen wordt bij tijd en wijlen bespeeld als een viool. Niets en niemand is volledig te vertrouwen en vroeg of laat trap je er in. You’re on your own. Je staat er alleen voor als je de gekte die dagelijks op ons afkomt een stap voor wil blijven.

1) Gisteren begon het bloed misschien nog te koken bij het zien van de klappen die ‘oma en kleinkind’kregen:

“When you white and female in the Netherlands, #police be like:

2) Vandaag zet een nuchtere analyse van ‘oma en kleinkind’ de beelden in een heel ander perspectief:

“Tip: kijk nog een keer heel goed naar dit filmpje ZONDER geluid. Dit is 100% opgezet.

Ze wachten totdat alle camera’s klaar staan, de ME-er te paard steekt duim op en zegt ‘ok’, de bril wordt nog even rechtgezet en dan: actie!”

Nog zo eentje:

Op de dag van de demo van afgelopen donderdag zag ik het volgende clipje van +/- 1 min.

3) Undercovers die belaagd worden door enige tientallen demonstranten en vluchten in een plietsiebusje. De demonstanten blijven woedend achter. Wat aan de scene voorafging wordt niet duidelijk. Maar kijk, op 0.50 komt toevallig ook ‘oma’ (ja, die) in beeld.

4) Later op de dag ook videobeelden van wat vooafging aan de vlucht van de undercovers: Busje met stillen stop op de Lange Vijverberg en die stillen beginnen zonder enige zichtbare aanleiding op een groepje demonstranten in te slaan. Kijk zelf:

Hier is over nagedacht. De Staat organiseert geweld en emotie die geweld oproept, en de MSM blazen dat geweld dan weer op om het burgerprotest verdacht te maken en te isoleren van de publieke opinie.

http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2020/08/in-nederland-is-bijna-alles-fake.html?m=1