Over hersenspoelen via krachtige propaganda

herbloggen via Xandernieuws, zie link onderaan

Evangelische coalitie VS roept alle christenen op het Covid-19 vaccin te nemen Posted on 21/08/2020 ( NB.:Deze evangelische christenen staan allemaal onder “controle” van “hen”)

‘Als je echt gelooft in het evangelie van Jezus Christus, draag je mondkapjes, geloof je alles wat de overheid zegt, en laat je je vaccineren’

Nee, we zijn in de headline géén woord vergeten. Biologos, een evangelische coalitie van wetenschappers (waaronder een Nobelprijs winnaar), predikers, auteurs en andere christelijke leiders, roept in een inmiddels 3000 keer ondertekende verklaring alle christenen op om straks vooral het Covid-19 vaccin te nemen. ‘Christenen behoren naar wetenschappers en artsen te luisteren als zij het over hun vakgebied hebben, vooral als miljoenen mensenlevens op het spel staan,’ vindt Biologos.

‘Medische behandelingen accepteren is geen teken van zwak geloof in God, maar een dankbaar accepteren van Gods gaven.’ Het National Institutes of Health, dr. Anthony Fauci en het CDC dienen daarbij onverkort kritiekloos te worden gevolgd, vinden de ondertekenaars. Aan hun motieven mag niet worden getwijfeld. ( NB.: dit is de adder want dit zijn “zij”) Daarbij wordt veel inmiddels ontkrachte propaganda herhaald, zoals dat de lockdowns mensenlevens zouden hebben gered (het tegendeel is juist het geval, zoals tal van andere wetenschappers zeggen, en ook de cijfers en statistieken aantonen).

‘Als je echt gelooft, dan laat je je vaccineren’

Als je echt gelooft in het evangelie van Jezus Christus, dan draag je mondkapjes, hou je anderhalve (of twee) meter afstand, corrigeer je ‘desinformatie’ en ‘complottheorieën’, en laat je je vaccineren, zo dragen de christelijke leiders de gelovigen op. De handtekeningen van Bill Gates, Marc Zuckerberg, George Soros, paus Franciscus en CDA-minister Hugo de Jonge staan er nog nèt niet onder.

Dat geldt wel voor die van Walter Kim, de president van de National Association of Evangelicals, die meer dan 45.000 kerken met miljoenen leden vertegenwoordigt. Daarnaast prijken er namen op van tientallen wetenschappers aan bekende universiteiten (zoals het MIT), plus de leiders van grote christelijke organisaties en diverse kerkelijke als maatschappelijke instellingen, zoals Christianity Today en de World Evangelical Alliance

Biologos werd opgericht door de directeur van het U.S. National Institutes of Health, Frans Collins, met de bedoeling om wetenschap en het christelijke geloof met elkaar te verenigen. Daar ontving hij eerder dit jaar de Tempelton Prize ( $ 1,3 miljoen) voor.

Bijbelse ‘teken van het Beest’ profetieën volledig genegeerd

Dat voor het eerst in de hele geschiedenis alle technologieën en systemen beschikbaar zijn voor de invoering van het bijna 2000 jaar geleden voorzegde ‘Teken van het Beest’ (ID-2020, Microsoft patent 2020-060606 (je lichaam als betalingssysteem), HR.6666, quantum dot tattoo’s, het Luciferase enzym, 5G, RNA/DNA veranderende vaccins), wordt door Biologos zelfs niet in overweging genomen. Nergens op de site is ook maar iets te lezen over een eventueel verband met de Bijbelse eindtijdprofetieën, dat door veel anderen – christenen, maar toch vooral andersdenkenden – wel wordt gezien.

‘Mijn volk gaat te gronde door het gebrek aan kennis,’ is een van de bekendere teksten uit het Oude Testament (Hosea 4:6). In onze tijd is het nog erger gesteld, want aan kennis is geen gebrek (integendeel), maar men kiest er bewust voor deze kennis niet te willen weten, en niet eens in overweging te willen nemen.

Niemand zal straks echter een ‘ich habe es nicht gewusst’ excuus kunnen aanvoeren als een van de Covid vaccins inderdaad – zoals nog net niet openlijk wordt aangekondigd – het letterlijk tot verdoemenis leidende ‘Teken van het Beest’ blijkt te zijn (666=Chi-Xi-Stigma = prik), dat u in absolute gehoorzaamheid (‘aanbidding’) brengt aan het wereldwijde, grenzen overstijgende machtsimperium (het ‘beest’ dat alle kenmerken van de vorige wereldrijken heeft), dat begonnen is met zijn finale machtsgreep om de hele mensheid onder totale controle te krijgen, en via de nieuwste technologieën zelfs onze lichamen, gedachten en onze wil zal kunnen manipuleren en veranderen.

U kunt uw leven erdoor verliezen, maar het Teken zal niet tegen uw wil worden geïnjecteerd

Als dit inderdaad het systeem is dat via vaccinaties het ‘Teken’ invoert, dan zal dat niet gedwongen in u worden gespoten. Ja, er u zult erover worden misleid, u zult erover worden voorgelogen (ook, en misschien zelfs vooral, door uw medegelovigen), u zult worden bedreigd, u zult uw werk, inkomen, vrijheid, en uiteindelijk zelfs uw leven kunnen verliezen, maar cruciaal is dat het accepteren van het vaccin-Teken ondanks alle intimidaties, sancties en (dreiging met) geweld een keuze van uw vrije wil blijft.

Het heeft dan ook geen enkele zin om straks te klagen ‘maar ik wist niet dat het dat Teken was, want dat ze hadden me iets heel anders verteld!’ U had het namelijk kunnen en daarom moeten weten. Sterker nog, als deze technologie over een aantal jaar (2025? 2030?) volledig is uitgerold en u uzelf heeft laten integreren in dat systeem, zult u niet eens meer kunnen of willen klagen. Omdat u dan geen vrije wil meer heeft, en ‘het Beest’ systeem bepaalt wat u mag denken en waar u naar mag verlangen. Kortom: omdat u dan zelf een stukje ‘beest’ bent geworden.

Vergezocht? Verdiep u dan eens in de laatste stand van de wetenschap (zie ook onze eerdere artikelen), en het feit dat futuristen en bekende globalistische kopstukken zoals Bill Gates, Elon Musk en Ray Kurzweil al jaren openlijk aankondigen dat ze naar zo’n totaal gecontroleerde technocratische samenleving toewerken, waarin de hele mensheid volledig zal zijn geïntegreerd met kunstmatige intelligenties (A.I.).

Xander, https://www.xandernieuws.net/algemeen/evangelische-coalitie-vs-roept-alle-christenen-op-het-covid-19-vaccin-te-nemen/ via Biologos en via Now The End Begins

zie ook: https://www.wimjongman.nl/artikelen/wereldorde/merkteken.html

lees ook: Top corona expert Zweedse overheid: Heel gevaarlijk te denken dat mondkapjes bescherming biedenPosted on 20/08/2020

Deense universitaire viroloog: 100.000 mensen moeten week lang mondkapje dragen om misschien één besmetting te voorkomen

Anders Tengell, de top expert van de Zweedse overheid die verantwoordelijk is voor het zo succesvolle softe corona beleid, heeft tegen de Financial Times verklaard dat ‘het heel gevaarlijk is te denken dat mondkapjes de situatie rond Covid-19 zullen veranderen.’ Bovendien presenteerde hij bewijs dat erop wijst dat enkele buurlanden zijn gezwicht voor politieke druk, vermoedelijk ook uit Brussel, om alsnog mondkapjes in te voeren. Hard wetenschappelijk bewijs dat ze ook echt werken ontbreekt echter, stelt hij.

Mondkapjes zouden volgens Tengell her en der alleen tijdelijk bij bepaalde gelegenheden als aanvulling op andere maatregelen kunnen worden gebruikt. ‘Maar denken dat je met het dragen van mondkapjes je bussen en winkelcentra weer vol kan laten lopen, is absoluut een fout.’

Zweden heeft zoals bekend de druk van buitenaf weerstaan om ook een lockdown af te kondigen. Het gevolg is dat de samenleving gewoon bleef doordraaien, en de economie – door de lockdowns in andere landen, waardoor de export werd geraakt – een veel minder grote klap kreeg. Bovendien kent Zweden een beduidend lager sterftepercentage dan landen die in strenge lockdowns gingen, zoals Spanje, Groot Brittannië en Italië.

‘100.000 mensen week lang mondkapje op om één besmetting te voorkomen’

Volgens Soren Riis Paludan, een virale infectieziekten expert aan de universiteit van de Deense stad Arhus, heeft onderzoek aangetoond dat bij het huidige besmettingstempo 100.000 mensen een week lang een mondkapje zouden moeten dragen om misschien één besmetting te voorkomen.

‘Als er heel weinig virus in de gemeenschap is, is het effect beperkt,’ verklaarde hij. Alleen op bepaalde ‘hot spots’ zou het wel zinvol zijn. ‘In Denemarken hebben wij daarom een compromis gesloten, en gezegd dat mondkapjes een van vele middelen is.’ In Nederland wordt gelukkig (nog) dezelfde strategie gevolgd.

Mondkapjes: geen bescherming voor anderen, gevaar voor jezelf zie verder

zie ook: Docu Plandemic II stelt corruptie, manipulatie en nepnieuws door media en Big Tech aan de kaak Posted on 20/08/2020

‘Google, Facebook en andere Big Tech manipuleren de mensheid als nooit eerder in de geschiedenis’ – Bewezen dat fact-checkers mainstream media voornamelijk leugens verkondigen

Op 18 augustus werd de nu al spraakmakende documentaire ‘Plandemic II: inDOCTORnation‘ gepubliceerd. In de vrij te bekijken film https://www.brighteon.com/d6412bff-0421-4190-a7bf-3e5e1f52559d wordt het een na het andere feit gepresenteerd over de manipulatie en corruptie van de mainstream- en social media, Bill Gates, de vaccin industrie, en de bekende corona ‘experts’ die door overheden worden gebruikt om de bevolking angst aan te jagen. Ook in deze documentaire wordt de conclusie getrokken dat de wereldwijde corona p(l)andemie-hoax een doelgerichte agenda is om de hele mensheid onder totale controle te krijgen, en tegelijkertijd Big Pharma met miljarden belastinggeld te spekken.

‘Dit is een ‘must-see’ documentaire die u absoluut van uw stoel zal doen vallen, en voor altijd uw begrip van de totale corruptie van het ‘wetenschappelijke’ establishment, en het op winstbejag gerichte medische systeem, zal veranderen,’ geeft Mike ‘Natural News’ Adams als commentaar. ‘In essentie is er een groep kwaadaardige mensen geweest die dit virus hebben gemaakt en op de wereld hebben losgelaten, zodat ze de mensheid kunnen verpletteren en miljardenwinsten kunnen maken. Nog schokkender is dat dit niet de eerste keer is dat ze dit proberen.’

‘Google, Facebook en andere Big Tech manipuleren de mensheid als nooit eerder in de geschiedenis’

‘Zoekmachines (zoals Google) zijn de heilige graal voor degenen die controle willen over de narrative (= wat de mensen te horen krijgen)’, begint één van de kortere clips uit de docu, die zijn geüpload om de informatie voor de vele mensen met een kortere aandachtsboog toegankelijker te maken. ‘Google is nu al machtiger in het controleren van de levens van mensen dan bijna iedere regering ter wereld.’

Tijdens een hoorzitting van het Amerikaanse Congres getuigde een psycholoog dat Google, Facebook en Twitter en ander ‘Big Tech’ bedrijven alleen al in de VS in staat zijn om 15 miljoen kiezers te manipuleren om wel of niet op een bepaalde kandidaat of partij te stemmen. ‘En de methodes die ze gebruiken zijn onzichtbaar,’ verklaarde dr. Robert Epstein. ‘Ze zijn subliminaal, en krachtiger dan alle andere methodes die ik tijdens mijn 40 jarige loopbaan in gedragswetenschappen ben tegengekomen.’

Zach Vorhies, Google engineer en klokkenluider, wees erop dat Google onder ede heeft verklaard dat er geen ‘zwarte lijst’ wordt gehanteerd, maar dat dit een leugen was, omdat die lijst wèl bestaat. ‘Als engineer heb ik Googles interne zoekmachine onderzocht. Ik ontdekte dat ze tal van zoektermen op de zwarte lijst hebben gezet, zoals ‘cancer cure’ en ‘cure cancer’. Waarom bepaalt Google waar mensen wel of niet naar mogen zoeken?’

Fact-checkers mainstream media verkondigen voornamelijk leugens

Google is van de beste zoekmachine veranderd in ‘een netwerk voor wereldwijde controle, data verzameling, en social engineering ,’ zo vervolgt de docu. Hetzelfde geldt voor de zogenaamde ‘fact-checkers’. Het wereldwijd bekende Snopes werd in 1995 opgericht door een echtpaar dat geen enkele journalistieke opleiding, achtergrond of ervaring had. Google is de belangrijkste bron van Snopes waarmee wordt ‘gecheckt’ of iets ‘waar’ of ‘onwaar’ zou zijn.

Snopes blijkt echter keer op keer zelf een bron van leugens te zijn. Zo werd bijvoorbeeld beweerd dat het niet klopte dat dr. Judy Mikovits (waar we op deze site op 10 mei ook een uitgebreid artikel aan hebben gewijd https://www.xandernieuws.net/algemeen/youtube-blokkeert-video-van-vermaarde-viroloog-die-waarschuwt-dat-miljoenen-zullen-omkomen-door-corona-vaccin/ ) zonder bevel en zonder aanklacht was gearresteerd vanwege haar kritische wetenschappelijk opinie over vaccins, en met name de komende Covid-19 vaccins. Snopes had enkel de officiële arrestatiedocumenten hoeven op te vragen, of dr. Mikovits advocaten te raadplegen, om te zien dat het wel degelijk de waarheid was.

Politifact van Facebook, dat een directe ‘hotline’ met de WHO heeft, is minstens zo manipulatief. De eigenaar van Politifact is het Poynter instituut, dat grote sommen geld heeft gekregen van Google en de Bill & Melinda Gates Foundation. Politifact en FactCheck.org beweerden dat het ‘een complottheorie’ is dat er al jaren patenten bestaan voor het coronavirus en behandelingen hiervoor. ‘Ze bekeken echter slechts 3 van de 4452 openbaar te bekijken patenten, die ontegenzeggelijk laten zien dat het Sars-coronavirus, de opsporing en behandeling ervan, breed gepatenteerd zijn in zowel de publieke als private sector.’

Nieuwslezers, actualiteitenprogramma’s, talkshows ‘in dienst van dezelfde propaganda machine’

‘Een complete industrie wordt betaald om journalisten en klokkenluiders aan te vallen en te belasteren, en hun reputatie te ruïneren,’ vervolgt de docu. Nieuwslezers en kopstukken van actualiteitenprogramma’s ‘zijn niet de enige dikbetaalde acteurs in dienst van de propagandamachine. De meeste talkshows zijn in het bezit van dezelfde ‘opperheren’ en volgen hetzelfde script, maar dan met een toegevoegde kwinkslag.’

Ook in Nederland is het een dagelijks gebruikte tactiek om critici van het officiële beleid ten aanzien van corona, het klimaat, immigratie, de EU, et cetera, weg te zetten als ‘complotdenkers’, waarbij altijd de meest extreme randgroepjes (flat earth / platte aarde, graancirkels, reptilians, etc.) worden aangehaald. Ook via ‘controlled opposition’ websites wordt alle serieuze kritiek op deze gewiekste wijze in één absurde ‘alu hoedjes’ of ‘gekkies’ hoek gedrukt, met de bedoeling dat de doorsnee burger zelfs niet meer naar andere stemmen, die wèl serieus en onderbouwd zijn, wil luisteren.

‘Dit is massahysterie!’

In de docu wordt een al vaak aangehaald fragment uit de film ‘Network’ (1976) herhaald. Daarin gaat een beroemde TV-presentator plotseling tegen het publiek in de studio tekeer: ‘Televisie is niet de waarheid! We hebben enkel illusies gecreëerd, er is NIETS van waar! Maar jullie, mensen van alle leeftijden, kleuren en soorten, zitten dag aan dag, avond na avond, naar ons te kijken, en beginnen de illusies die wij jullie voorspiegelen, te geloven. Jullie beginnen te geloven dat de TV de realiteit is, en jullie eigen levens onecht.’

‘Dit is massahysterie, stelletje maniakken! Jullie zijn echt, en wij zijn de illusie! Dus zet NU jullie televisies uit, en láát ze uit!’

Een oproep die 44 jaar velen ter harte zouden moeten nemen. De enige manier waarmee de schellen van uw ogen kunnen vallen, waarmee uw deprogrammering kan beginnen, is inderdaad door onmiddellijk te stoppen met het kijken en luisteren naar de bekende ‘nieuws’ en ‘actualiteiten’ programma’s, met hun bewierookte kopstukken, die louter perceptiemanagers zijn voor een elite die al jarenlang hard bezig is alles wat ons dierbaar is, al onze vrijheden, en onze complete levens en toekomst van ons af te pakken. De Covid-19 pandemie-hoax geldt daarbij als voorlopig triest hoogtepunt van deze ongekende, door media en politiek aangewakkerde massahysterie.

Plandemic II gaat ook uitgebreid in op de werkelijke achtergrond en motieven van Bill Gates, het al vaak besproken Event-201 (rond de al in 2019 geplande corona pandemie), en de criminele fraude en corruptie van de vaccin industrie. In verband met de lengte van dit artikel kunnen we dat beter in eventuele aparte artikelen bespreken. Bovendien zijn veel zaken ook op deze site al vaak aan bod gekomen. Xander via Brigtheon via Natural News

lees ook: http://stateofthenation.co/?p=25541

https://www.naturalnews.com/2020-08-20-scamdemic-science-coronavirus-cases-medically-meaningless.html