Over er is niets nieuws onder de zon

herbloggen en google translate gebruikt

Flashback: onthullend tijdschriftartikel uit 1929 door Lord Birkenhead

Door wmw_admin op 20 augustus 2020

Niets nieuws onder de zon

Alan Watt – Sagacious News Network 29 december 2013

Tegenwoordig zijn mensen zo overweldigd door de hoeveelheid informatie en desinformatie en alleen maar door pure gegevens. Ze weten niet wat ze er allemaal van moeten denken. Ze eindigen vaak in een grotere verwarring dan degene waarmee ze begonnen, op jacht naar regenbogen, valse aanwijzingen en proberen te begrijpen. De menselijke geest, elk individu heeft een logica die afhankelijk is van binnenkomende gegevens.

Als je dit concept begrijpt, kun je je er ook mee bemoeien als je macht hebt. Je kunt elk individu op het onderste niveau aanmoedigen om zich volledig bezig te houden met hun directe omgeving. – Hun kleine gebied. –Hun huizen, hun gebied, de mensen om hen heen, hun stad. Alles wat ze onmiddellijk nodig hebben om van dag tot dag te overleven, moedig je aan en je kunt ze afsnijden van grotere realiteiten daarbuiten, door ze ofwel valse gegevens te geven over het grote plaatje van de wereld in het algemeen of zelfs over hun land. U houdt eenvoudig gegevens achter en moedigt de trivia aan.

Dat is waar de meeste televisiestations, uw lokale televisiestations, over gaan. Dat is hun taak, om je te laten denken dat alles wat je moet weten, je zorgen maakt en om je geeft, gewoon om je heen is; en dat was vroeger in grote mate waar.

Al meer dan 100 jaar hebben we het publiek in ieder geval vormen van communicatie gekregen van telefoon en radio en televisie gevolgd. Lang voordat werd besloten om dit aan het publiek te geven, werd er op zeer hoog niveau gedebatteerd of het publiek het überhaupt zou moeten hebben

Als je kijkt naar Francis Bacons “New Atlantis”, een fictief verhaal geschreven in de jaren 1500, gepubliceerd in 1602, over een toekomstige samenleving die haar hoofdkantoor in het Westen zou hebben. Ze bedoelden natuurlijk Amerika. Ze noemen het Salomo’s eiland, draaien op deugdzaamheid en een geheim genootschap dat de hele show beheert, bestaande uit hoge intellectuelen en wetenschappers. Bacon had zich op geen enkele manier een samenleving kunnen voorstellen die zichzelf aandreef met een energie die het licht van de zon zou kunnen afgeven. Dat is heel bekend, is het niet, als je aan kernenergie denkt? Mensen denken: “Dat is onmogelijk. Dat had hij zich niet kunnen voorstellen. ” Dat had hij niet kunnen vermoeden, je hebt volkomen gelijk, in de dagen van wind zeilen, canvas zeilen, paard en wagen en een kaars om bij te schrijven. Dat hadden we ons helemaal niet kunnen voorstellen, en hij ook niet, maar duizenden jaren geleden werd er over atoomenergie gespeculeerd, als je de geschriften van de atomistische organisaties in het oude Griekenland bekijkt. Deze veronderstelde “intellectuelen”, simpelweg omdat ze niets beters te doen hadden dan hun tijd doorbrengen met het dragen van hun witte gewaden, en lekker kletsen, en speculeren dat alles bestaat uit deze kleine deeltjes die ronddraaien. Werelden binnen werelden genaamd ATOMS, wat trouwens slechts een spel op Adam is, de microkosmos.

De truc in alle leeftijden is om echte hoge wetenschappen – die door de eeuwen heen voortdurend worden onderzocht door speciale teams – geheim te houden voor het publiek. Om de ultieme controle te hebben, kun je nooit al je hoge kennis delen, want het delen van macht betekent dat je macht verliest, als je dominant wilt zijn. Toch lijdt het geen twijfel dat het boek van Francis Bacon in die tijd werd gepubliceerd. Niet de bijgewerkte versies die draaien in buitenaardse wezens en al dat soort dingen. Dat is de New Age-draai die de elite heeft gepromoot om ons nog verder in verwarring te brengen, omdat het veel gemakkelijker is om te geloven dat het spel voorbij is als aliens die superieur zijn aan jou de hele wereld besturen en altijd hebben gedaan. Dat wordt “psychologische oorlogsvoering” genoemd. Het doel is dat je het opgeeft voordat er iets begint. Eigenlijk is ‘New Atlantis’ samen met andere boeken geschreven, zoals het boek van Moore over zijn utopie, langs dezelfde lijnen van deze elitaire utopische samenleving geleid door de intellectuelen; degenen die het recht hebben om de rest te regeren door hun enorme intellectuele vermogens.

Soms gebruiken ze auteurs als HG Wells. Tegenwoordig worden er een heleboel van hen verspreid om ons voorspellende programmering te geven; het idee is dat als we het onbewust als een mogelijkheid accepteren, ze je kunnen begeleiden met mogelijkheid op mogelijkheid; en dan, als het werkelijkheid wordt, denk je dat het een natuurlijke evolutie is. Het is echter niets van dien aard. Het is zo van tevoren gepland en het is voorspellend programmeren.

Eens in de zoveel tijd is de elite in Groot-Brittannië, deze elite een heel, heel oude elite genaamd “The Establishment”, daar, ongeacht welke partij tegen elkaar schreeuwt op de parlementaire verdieping. De elite beslist wat er moet gebeuren. Ze kiezen de beste politici. Het maakt niet uit over de onderstaande. Ze mogen strijden om hun kleine aandeel in de buit van de openbare portemonnee en roem en glorie en hoge contracten als ze vertrekken naar banen in de lobby. Degenen aan de top worden altijd van tevoren uitgekozen en verzorgd voordat het publiek zelfs maar hun naam hoort, zolang de bovenste kast eronder naar The Royal Institute gaat, dan is alles hunky-dory. ( geen vuiltje aan de lucht)

Frederick Edwin Smith, 1872-1930, 1st Graaf van Birkenhead. Klik om te vergroten zie link onderaan

Ik ga een artikel lezen dat in een tijdschrift is geschreven. Het is geschreven in de jaren 1920. Denk hierover na. Ik zal je aan het einde vertellen welke het is en waar je het kunt vinden. Op de omslag zie je een jonge Britse Lord die niet ouder kon zijn dan 22, met zijn grote lange gevlochten pruik aan. In het House of Lords dragen de jongens met erfelijke peer-schepen deze lange pruiken en krijgen ze hun gewaad met de hermelijn. Ze kleden zich als iets uit de jaren 1700. Niemand heeft ooit het doel van deze specifieke pruiken uitgelegd, maar als je de krullen op en neer telt, zie je de graden. Hij heeft een jong, arrogant gezicht, zoals ze allemaal doen, zeer plechtig, streng, arrogant en alwetend.

Dit is Lord Birkenhead en dit is wat hij zegt, en hij zegt al het volgende omdat hij toegang heeft gekregen tot een hogere wetenschappelijke cirkel die al bestond, althans de basis ervan. Hij werd ingelicht over “het weten”. Degenen onderaan waarover het publiek hoort, doen onderzoek. Ze weten niets van de bevindingen van degenen boven hen die lang geleden zijn gedaan.

Dit is van februari 1929 .

” Baby’s worden geproduceerd door chemici in laboratoria ;”

Hij heeft het over het jaar 2029.

“… de hele instelling van het huwelijk zal worden veranderd; we zullen allemaal 150 worden; niemand hoeft meer dan twee uur per dag te werken; de landbouw wordt afgeschaft, behalve als hobby en alle voedingsmiddelen worden synthetisch geproduceerd ; de mens zal in staat zijn de geografie van het klimaat van de wereld te veranderen. “

Denk erover na.

“Kolenwinning zal een uitgestorven industrie zijn. Door de rotaties van de aarde te vertragen, ontstaat een dag van 48 uur. Bij ons thuis zullen we gebeurtenissen over de hele wereld zien en horen. “

1929. Ik ga hier verder. Onthoud dat deze man niet met een kristallen bol zit. Hij channelt niet. Hij heeft geen medium naast zich vanuit zijn channeling Zeta Reticuli of ergens ver weg.

Hier is het verhaal:

‘Een eeuw later. Het lijkt waarschijnlijk dat de toepassing van wetenschappelijke ontdekkingen de omstandigheden van het menselijk leven op zijn minst zoveel heeft veranderd als in de afgelopen honderd jaar. Een kind geboren in 1829 arriveerde in een wereld die net begon met het exploiteren van de stoommachine waarin elektriciteit de nutteloze weg was van enkele professoren waar anesthetica en antiseptica onbekend waren.

“Een kind van 2029, terugkijkend op 1929, zal het als primitief en vreemd beschouwen zoals 1829 de kinderen van nu lijkt. Onze manier van reizen, onze bronnen van rijkdom, onze medicijnen en zelfs onze ideeën zullen in de komende eeuw net zo drastisch veranderen als in de loop van de vorige. Toegepaste fysica, die ons de stoommachine, de verbrandingsmotor en draadloze telefoons en al het vele andere praktische gebruik van elektrische energie heeft gegeven, zal zeker vóór het jaar 2029 een enorme vooruitgang boeken.

“Op dit moment ligt de theoretische basis van de fysica echter in een onbepaalde toestand. De natuurkunde staat aan de vooravond van een nieuwe synthese, een nieuwe vereenvoudiging en herformulering van fundamentele ideeën. Dit wanneer het komt, en het kan niet lang worden uitgesteld, moet al onze aannames over tijd, ruimte en de aard van verandering radicaal veranderen. Zo’n revolutie van ideeën moet worden gerekend tot de belangrijkste effecten van de wetenschap op het menselijk leven in de volgende eeuw. Maar het is natuurlijk erg moeilijk om te voorspellen in welke richting deze verandering van ideeën zal uitgaan. Tot nu toe kan Newton, die fysische theorie stelt, niet bepalen hoe zijn herformulering zal reageren op de alledaagse wereld. Het is gemakkelijker te profeteren over de materiële veranderingen die de komende honderd jaar door toegepaste fysica zullen worden bewerkstelligd.

“Momenteel halen we de energie die de industriële wielen aandrijft, uit steenkool en olie. Beide stoffen worden uit de natuur gewonnen ten koste van veel geld en enorme voorraden spierenergie, en hun voorraden zijn ook niet onuitputtelijk. Bovendien kan met behulp van de meest efficiënte methoden een pond steenkool slechts een uur lang energie opleveren in de orde van grootte van één pk. Maar opgesloten in de atomen die een pond water vormen, is er een hoeveelheid energie gelijk aan tien miljoen pk-uur. Het lijdt geen twijfel dat deze kolossale energiebron bestaat; maar tot nu toe weten natuurkundigen niet hoe ze het moeten vrijgeven, of, nadat ze dat hebben gedaan, hoe ze het nuttig werk kunnen laten doen. Dit probleem zal vóór 2029 zijn opgelost. Een of andere onderzoeker, momenteel in zijn wieg of ongeboren, zal de lucifer ontdekken waarmee hij dit vreugdevuur kan aansteken, of de ontsteker die nodig is om deze geweldige explosie te veroorzaken.

“De gevolgen van het aanboren van zulke geweldige bronnen van goedkope energie zijn bijna onbegrensd. Voor het eerst in zijn geschiedenis zal de mens gewapend zijn met voldoende kracht om operaties op kosmische schaal uit te voeren. Het zal radicaal voor hem worden geopend om de geografie of het klimaat van de wereld te veranderen . Door ongeveer 50.000 ton water te gebruiken, de hoeveelheid die wordt weergegeven door een grotere voering, zou het mogelijk zijn om Ierland naar het diepere deel van de Atlantische Oceaan te verplaatsen. De warmte die uit dezelfde hoeveelheid water kan worden gehaald, zou voldoende zijn om de poolgebieden gedurende duizend jaar op de temperatuur van de Sahara te houden. “

Denk er over na.

“De bevrijding van deze energie zal natuurlijk een revolutie teweegbrengen in reizen en transport. Motoren die een ounce wegen per pk die ze ontwikkelen, worden praktische mogelijkheden; en een krachtcentrale van zeshonderd pk kan duizend uur lang brandstof vervoeren, in een tank die niet groter is dan een vulpen.

Wat betreft de aard van de voertuigen waarvoor dergelijke motoren de aandrijfkracht zullen leveren, is het overhaast om te profeteren. Passagiers zullen reizen in enorm snelle vliegtuigen, die tegen 2029 verticaal zullen stijgen en dalen. Goederen zullen goedkoop en snel over land of over zee worden vervoerd, aangedreven door motoren waarvan de brandstofrekening bijna nihil zal zijn.

De komst van deze nieuwe energie gaat uiteraard gepaard met acute sociale problemen. De aanpassing aan de industrie zal bijvoorbeeld het definitieve uitsterven van de steenkoolwinning met zich meebrengen. Aangezien het echter de kosten van oliefabrikanten enorm kan verlagen, hoopt het dat de nieuwe rijkdom die het creëert, regeringen in staat zal stellen om adequaat te voorzien in de miljoenen wier levensonderhoud het vernietigt. Sommige gezaghebbende wetenschappers geloven niet dat de oplossing van het stroomprobleem langs deze lijnen zal worden bereikt, aangezien ofwel de wind ofwel de getijden zullen worden gedwongen hun energie op te geven. Waterkracht is te ongelijk verdeeld over het aardoppervlak en wordt te veel beïnvloed door seizoensvariaties om ooit de belangrijkste bron van de energie van de wereld te worden, maar de winden zijn nooit stil en de getijden stromen en ebben met een constante precisie. Als de winden waren aangewend, we zouden een overvloed aan goedkope stroom kunnen produceren. Tijdens stormachtig weer kan de overtollige energie op verschillende manieren worden opgeslagen en zo beschikbaar zijn tijdens rust. “

Ik zal hier even pauzeren om je te vertellen dat dit personage, deze Heer, toegang had gekregen tot een toekomst waarover al besloten was. De reden hiervoor was dat hij een erfelijke peer van het rijk was, een Heer die toegang krijgt tot het businessplan; en ze veranderen nooit hun plannen.

“De exploitatie van titel-energie levert problemen op die nog op bevredigende wijze moeten worden opgelost. Deze moeilijkheden zijn echter niet die van principe, maar van techniek en van de rijkdom en de serieuze technische aandacht van de wereld waren tien jaar lang op de kwestie gericht, het lijdt geen twijfel dat ze zouden worden overwonnen. Alleen al de getijden van de Bay of Fundy zouden heel Noord-Amerika van elektrische energie kunnen voorzien door in grote mate titel-energie te gebruiken, wat de rotatiesnelheid van de aarde zal verminderen. Zoals het is, werken de getijden als een onderbreking van de rotatie van de aarde. “

Dat is waar. Terwijl we ronddraaien, is het bijna als een sleur terwijl het inhaalt en probeert in te halen. Voor elke actie is er een gelijke en tegengestelde reactie. Dat is de oude theorie.

Doorgaan:

“Zoals het nu is, werken de getijden als een rem op de rotatie van de aarde. Getijdenwrijving treedt voornamelijk op in de Beringzee, die Alaska van Siberië scheidt. Het huidige effect is verwaarloosbaar, aangezien het de dag in de loop van elke eeuw slechts met een fractie minder dan een seconde verlengt.

“Als er voldoende energie uit de getijden zou worden gehaald om elke denkbare toekomstige ontwikkeling van menselijk ondernemerschap van stroom te voorzien, zou deze remwerking niet veel toenemen. Vele miljoenen jaren zouden verstrijken voordat de dag zo lang groeide als onze huidige week. Vijfduizend jaar brengt ons terug naar het begin van de opgetekende menselijke geschiedenis. “

Dat is zijn kleine leugen, want hij weet heel goed dat hij veel ouder is.

“Zodat zelfs een tiende deel van 1.000.000 jaar ons voorwaarts voert buiten het bereik van de verbeelding. We hoeven daarom niet bang te worden dat we door het gebruik van de getijden de rotatie van de aarde zo vertragen dat we onze meest afgelegen nakomelingen in verlegenheid brengen. Maar de achtenveertig uur dag is een mogelijkheid in de verre toekomst. In de komende honderd jaar zal de toegepaste fysica draadloze telefonie en televisie zeker verder ontwikkelen dan onze huidige meest fantasierijke verwachtingen. Tegen 2029 zou het voor iedereen mogelijk moeten zijn om aanwezig te zijn bij stereoscopische televisie, ongeacht welke gebeurtenis op afstand … “

Dit is voordat het publiek tv kreeg, onthoud, zelfs mono.

“… In volledig natuurlijke kleuren en geperfectioneerde draadloze telefonie zal hem in staat stellen om elke gebeurtenis die wordt uitgezonden net zo effectief te zien en te horen alsof hij naast het zendapparaat stond. Zulke ontwikkelingen moeten de toekomst van de politiek beïnvloeden, maar met hun hulp zal het mogelijk zijn om die vorm van democratie, die bloeide in de stadstaten van het oude Griekenland, weer nieuw leven in te blazen. Tegen 2029 zullen de gekozen woordvoerders van elke politieke partij elke kiezer zo effectief kunnen toespreken als ze nu het Lagerhuis kunnen aanspreken, en dus beslist het electoraat zelf in plaats van de vertegenwoordigers over elke essentiële politieke kwestie. “

Ze moeten je een beetje kers op de taart geven om je te laten geloven en de taart te willen eten.

“Nadat de woordvoerder van elke partij zijn of haar zegje heeft gedaan, konden de stemmen voor het hele land worden geregistreerd en geteld door mechanismen die in telefooncentrales zijn geïnstalleerd . Binnen 20 minuten na het einde van de laatste toespraak zal de wil van de nationale jury over welk onderwerp dan ook worden vastgesteld en bekendgemaakt. “

Hij heeft het over computerstemmen.

“Toegepaste chemie heeft het menselijk leven niet beïnvloed op een manier die vergelijkbaar is met de veranderingen die door fysisch onderzoek worden veroorzaakt. Tot dusverre is de chemie van de gewone man alleen nuttig voor hem wanneer hij nieuwe wenselijke stoffen ontdekt of een middel ontdekt om materiaal goedkoper te synthetiseren dan in de natuur wordt geproduceerd. In het verleden hebben scheikundigen de bronnen van de mensheid verrijkt met nieuwe metalen en kleurstoffen, drugs, explosieven en andere stoffen die in de industrie nuttig zijn voor het privéleven.

“Tegen 2029 zullen er nog duizenden van dergelijke nieuwe stoffen beschikbaar zijn. Aluminium zal goedkoper zijn dan ruwijzer dat tegenwoordig smeedbaar is en onbreekbaar glas zal een veel voorkomende plaats zijn in het huiselijke leven . Er is ook gesuggereerd dat chemisch onderzoek zich zal richten op de ontdekking van nieuwe fysiologisch aangename stoffen. Op dit moment heeft de beschaafde mensheid dergelijke stoffen als tabak, alcohol en cafeïne voor thee en koffie ontdekt en in de drie geadopteerd. Deze hebben zeker enorm bijgedragen aan de voorzieningen van het bestaan en Dr. JBS Haldane heeft voorgesteld dat chemici serieus zouden moeten overwegen om naar nog veel meer van dergelijke toevoegingen aan het menselijk genot te zoeken.

“De meeste chemische stoffen zijn óf onaangenaam óf gevaarlijk in hun fysiologische effecten. Hoewel het een klein aantal is, zijn niet meer dan een paar duizend waardevol voor de geneeskunde. Als de chemie in de komende honderd jaar een dozijn stoffen zou kunnen ontdekken die zo aangenaam en onschadelijk zijn als tabak, elk met een ander effect op de consument, dan zou dat de dank hebben verdiend van elke hardwerkende man en vrouw ter wereld. “

Ze houden ervan om ons allemaal te verdoven, zie je.

“Eventuele ontwikkelingen in de natuurkunde en scheikunde die onlangs hebben plaatsgevonden en waarvan werd voorspeld dat ze zullen plaatsvinden vóór 2029, veranderen niet meer dan de toevalligheden van het menselijk bestaan en de biologie, maar er kunnen ontwikkelingen worden voorspeld die de hele aard van het leven zoals we het vandaag ervaren zullen veranderen. Zelfs degenen die het minst weten over het zelfverzekerde, verwachten in de nabije toekomst wonderbaarlijke vorderingen van de geneeskunde en de chirurgie en hun geloof zal niet tevergeefs zijn. De afschaffing van epidemische ziekten tegen 2029 is vrij zeker, evenals de ontdekking van behandelingen voor plagen als kanker en tuberculose. “

Dat is waar. Ze hebben alle geneeswijzen. Het is alleen dat het publiek ze nooit zal zien.

“Volledige en langdurige lokale anesthesie zal praktisch uitvoerbaar worden, zodat de operaties niet alleen pijnloos zullen zijn, maar de patiënt er achteraf geen pijn van zal voelen. Zo’n voorschot brengt ook een volledig pijnloze bevalling met zich mee. Biologen zullen tegen 2029 de geheimen van de levende chemie van het menselijk lichaam hebben geleerd, of in ieder geval genoeg om verrassende resultaten te bereiken. Verjonging zal een gewone en algemeen erkende zaak zijn van een paar injecties met passende tussenpozen. “

Zeker niet voor jou, jongens en meisjes, dat kan ik je verzekeren.

“Het verlangen om ouderdom op afstand te houden is altijd een van de dromen van de mensheid geweest. Eindelijk kunnen we voorspellen dat het zal worden bereikt. Deze sterveling moet onsterfelijkheid uitstellen door de lengte van zijn dagen op aarde te verlengen. De aantrekkingskracht van een dergelijk idee, vooral voor vrouwen, die niet meer snel oud zullen worden, is veel te duidelijk om nadruk te behoeven. Maar de universele praktijk van verjonging zal gepaard gaan met ernstige sociale problemen, waarvan de minste de immens groeiende bevolking zou zijn . Stel dat het mogelijk is om elk gezond kind 150 levensjaren te garanderen. Hoe zullen de jongeren van twintig in staat zijn om te concurreren in de beroepen of in het bedrijfsleven of tegen krachtige mannen die op hun 120ste nog in de toppen zijn en een eeuw ervaring hebben waaruit ze kunnen putten? Het voordeel voor de mensheid, dat zal toenemenof het leven van geniale mensen zo lang duurt , is duidelijk. Voor 2029 zullen biologen enkele mysteries van de menselijke erfelijkheid hebben opgelost. Erfelijkheid wordt bepaald door bepaalde ‘genen’ of eenheden, waarover de wetenschap al veel weet. Het zijn minuscule lichamen, zo klein dat als een kippenei zou worden vergroot tot de grootte van de wereld, een van de genen erin op een redelijk grote eettafel zou liggen. Wanneer biologen deze kunnen beheersen, zullen ze erfelijkheid kunnen beheersen. “

Dit, onthoud, is 1929, weet je voordat ze veel dingen ontdekten.

“Waarschijnlijk zal tegen 2029 een slimme jongeman rekening houden met de erfelijke huidskleur van zijn verloofde voordat hij een huwelijk voorstelt …”

Hij heeft het hier over eugenetica.

“… en de jonge vrouw van die dag zal hem weigeren omdat hij een gen van zijn vader heeft geërfd dat hun kinderen vatbaar maakt voor ruzie .”

Hij heeft het over gedrag, zie je, persoonlijk gedrag. Het is interessant dat hij het gedeelte over lichamelijke handicap niet noemt. Deze jongens zijn eugenetici. Dit is de elite die hier praat.

“Door een intelligente combinatie van geschikte genen zal het mogelijk zijn om met redelijke zekerheid te voorspellen dat echt briljante kinderen uit een huwelijk zullen worden geboren.”

Dat heet tegenwoordig “genetische verbetering”. Ze hadden die term toen, maar daar wisten we niet van. We worden in het donker gehouden. Hij heeft het in de dagen van de bestuurbare ballon en de dubbele vliegtuig. Hij heeft het over het verwijderen van de slechte genen. U kent de inferieure types waardoor u misschien ruzie krijgt of ongehoorzaam bent aan uw meerderen. Dat is waar hij het over heeft, het werd allemaal besproken, zelfs voordat deze man werd geboren die dit schrijft.

“Het is echter mogelijk dat tegen 2029 de hele kwestie van menselijke erfelijkheid en eugenetica zal worden opgeslokt door het vooruitzicht van ectogenetische geboorte. Hiermee wordt bedoeld de ontwikkeling van een kind uit een bevruchte cel buiten het lichaam van de moeder in een glazen vat. gevuld met serum op een laboratoriumtafel. Een dergelijke procedure is niet ongelooflijk en zelfs onmogelijk ver weg. Het resultaat van veel onderzoek toont aan dat de connectie tussen een moeder en haar opgroeiende kind puur chemisch is; er is geen geldige reden waarom biologen die chemische verbinding in het laboratorium op een dag niet perfect zouden kunnen imiteren. ”

Wat het echt betekent is dat je wordt geboren en meteen ga je “ga-ga-ga” en begint te proberen je petrischaal te knuffelen als je moeder of de bank waar je op zit; omdat dit liefdesbindende spul , weet je maar, het is allemaal ‘onzin’ . Het is puur chemisch . Dit was allemaal beslist lang, lang voordat het publiek hoorde over de kleine weetjes die we vanaf de jaren 60 krijgen, alsof het een geheel nieuw idee was. Hier is deze man in 1929 die erover schrijft, omdat hij dit ook niet heeft bedacht. Hij werd ingelicht over “het weten”. Het werd allemaal beslist in de vorige eeuw, de 19e eeuw.

‘De mogelijkheid van ectogenetische kinderen zal natuurlijk de meest vurige tegenstelling oproepen. Religieuze instellingen met veel verschillende geloofsovertuigingen zullen hun aanhang verzamelen om zo’n fundamentele biologische uitvinding te bestrijden. In feite kan de bijna vermelding van de mogelijkheid hier veel lezers als onnodig walgelijk overkomen. Desalniettemin is het mogelijk en aangezien het mogelijk is, is het zeker dat wetenschappers zullen worden afgeschrikt door vervolging er niet achteraan te spannen. “

Alle reacties van het publiek zijn van tevoren al bedacht en overwonnen wanneer ze deze dingen aankondigen . Alle debatten of de problemen die ze voorzien worden besproken en overwonnen voordat ze ons iets van dit soort dingen vertellen, en ons later opnieuw vertellen alsof het weer splinternieuw is .

“Mocht ectogenese ooit een vast onderdeel worden van de menselijke samenleving, dan zullen de effecten ervan verpletterend zijn. In de eerste plaats zal het reproductie van het huwelijk scheiden en de laatstgenoemde instelling zal geheel veranderen . Verder zou het karakter van de toekomstige inwoners van elke staat kunnen worden bepaald door de regering die toevallig tijdelijk de macht had. “

Onthoud ook dat dit personage dezelfde leeftijdsgroep is als Aldous Huxley die in de jaren dertig ‘Brave New World’ schreef . Ze wisten dit allemaal omdat ze op de hoogte waren. Al deze dingen waar ze het over hebben, waren al lang geleden in het geheim gedaan.

“Verder kan het karakter van de toekomstige inwoners van elke staat worden bepaald door de regering …”

Verder zal ik dat nog een keer zeggen.

“… Het karakter van de toekomstige inwoners van welke staat dan ook zou kunnen worden bepaald door de overheid die toevallig tijdelijk macht had door de keuze van de ectogene ouders van de volgende generatie te reguleren. De hut van de toekomst zou een natie van industriële sukkels kunnen voortbrengen . “

Dat betekent idioten, mensen.

“… of leef in de bevolking met vijftigduizend charmant onverantwoordelijke muurschilderingen.”

Dit is een kleine grap van hoge kwaliteit, grinnik, grinnik.

“Een ander onmiddellijk gevolg van ectogenese zou een pleidooi zijn dat de samenleving de menselijke typen zou mogen produceren die ze het meest nodig heeft, in plaats van te worden gedwongen om alle ongeschikte typen die toevallig geboren worden in zich op te nemen .”

Eugenetica opnieuw en de geplande samenleving, lang geleden geregeld, lang voordat je zelfs maar werd geboren of je ouders werden geboren .

“Als het mogelijk zou zijn om een ras van sterke, gezonde wezens te fokken die intelligent zijn om ingewikkeld sleur te verrichten en toch alle ambitie missen, welke heersende klasse zou dan de verleiding weerstaan? Veel van de argumenten die tegen de slavernij worden aangevoerd, zouden in zo’n geval machteloos zijn, want de ectogene slaaf van de toekomst zou zijn banden niet voelen . Elke impuls die de slavernij vernederend en hinderlijk maakt voor de gewone mensheid, zou uit zijn mentale uitrusting worden verwijderd . Het zou hem niets kunnen schelen, zolang geluk zijn taak zou zijn. Hij zou de exacte menselijke tegenhanger van de werkbij zijn . “

Oh, waar hebben we dat eerder gehoord, helemaal teruggaand naar het oude Egypte? Oh jongen, oh jongen, zo boven, zo beneden.

“Alleen de argumenten van religie kunnen worden gebruikt om deze evolutie te voorkomen .”

Evolutie, daar gaan we.

‘Zijn emancipatie kon nooit worden overwogen, want in vrijheid zou hij alleen maar verpletterende verveling en ellende vinden. “

Ik moet werken. Ik moet werken. Ik moet gewoon honderd uur werken . Ik moet het gewoon doen om me gelukkig te maken .

“Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat de toekomstige ontwikkelingen van de industrie ertoe zullen leiden dat zo’n wezen voor zijn wielen zorgt. De productie zal zo goedkoop worden, en behoudens politieke internationale omwentelingen, zal de rijkdom zo sterk toenemen dat de ectogenetische robot nooit nodig zal zijn. “

De mensen zijn nu robots. Dit zijn Golem.

“Het is veel waarschijnlijker dat mannen een of twee uur per dag als machine-minders zullen werken en vrij zijn om de rest van hun energie te besteden aan welke vorm van activiteit ze ook leuk vinden. Een dergelijke voorwaarde veronderstelt uiteraard dat alle sleur, niet alleen de sleur van de kolenmijn en de machinewerkplaats, door de wetenschap zal worden afgeschaft. Het voorspelt het einde van de landbouw als de fundamentele industrie waarop het menselijk leven rust . “

Denk erover na.

“Waarschijnlijk zal biologie in alliantie met scheikunde het einde van de landbouw nog eerder maken en de lagere productie zal een week van maximaal tien uur universeel maken in de werkplaatsen van de wereld. In 2029 zal de landbouw, indien niet afgeschaft, in ieder geval in beschaafde landen in verval zijn. “

Ze wisten dat toen, zie je en lang daarvoor.

“De eerste stap naar het einde van de landbouw zal de productie zijn van welwillende bacteriën die de atmosferische stikstof kunnen binden die essentieel is voor de groei van het plantenleven. Dergelijke bacillen zouden zich nooit op natuurlijke wijze kunnen ontwikkelen, aangezien veel van hun voorouders niet in staat zullen zijn te leven behalve onder volledig kunstmatige omstandigheden in het laboratorium; en wanneer de actieve stikstofbindende bacteriën eindelijk zijn afgehard en zich mogen vermenigvuldigen in landbouwgrond, zou hun onmiddellijke effect zijn dat ze door hun hulp als een superefficiënte mest zouden werken. Vijf of zelfs tien jaar tarwe zal groeien waar men nu groeit, terwijl de weide die nu tien dieren voedt, vijftig zal voeden.

“Zo’n ontwikkeling zal door alle regeringen natuurlijk met bezorgde ogen worden gadegeslagen. De voedselprijzen zullen dalen. Miljoenen arbeiders over de hele wereld zullen zien dat hun levensonderhoud verdwenen is. Hard op de hielen van deze ontwikkeling zal de perfectie van synthetische voedingsmiddelen komen. Momenteel voeden we ons met een merkwaardig verkwistende en omslachtige methode. Zonne-energie wordt door planten opgenomen en door hen opgeslagen in hun structuren, voornamelijk in de vorm van cellulose. Het menselijk lichaam is niet in staat cellulose te verteren en er dus voeding uit te halen. Veel dieren echter, geholpen door het verplichten van bacteriën, zijn in staat om deze prestatie uit te voeren en kuddes schapen, runderen en varkens te houden, allemaal met de nieuwe taak om cellulose te verteren en om te zetten in het vlees en de melk waarop we leven. Het is nu al onmogelijk om onverteerbare cellulose om te zetten in verteerbare suiker. Maar tot nu toe verhinderen de kosten van de operatie dat deze wordt uitgevoerd, behalve als een laboratoriumexperiment. Dergelijke processen zullen zeker verder onderzocht en ontwikkeld worden zodat tegen 2029 zetmeel en suiker,

“Wat betreft eiwitten, het andere belangrijkste menselijke voedsel, zijn er twee mogelijkheden. Ofwel zullen ook zij synthetisch worden geproduceerd, ofwel zullen de meer gewaardeerde soorten dierlijk voedsel, zoals biefstuk of kippenborst, in geschikte media in het laboratorium worden gekweekt. Van de malsheid van een van de ouders zal het mogelijk zijn om een zo groot en sappig steak te laten groeien als gewenst is, zolang de ouder maar de juiste chemische voeding krijgt. Het zal oneindig en misschien wel eeuwig blijven groeien. Wanneer het voldoende groot is, kunnen er een paar pond uit worden gesneden en naar de markt worden gestuurd.

“Synthetisch voedsel en de productie van dierlijk weefsel in vitro zullen eindelijk die weefsels van die timide geest tot rust brengen die een dag voorspelden waarop de hulpbronnen van de aarde haar kinderen niet zullen voeden. Maar als het hele bewoonbare oppervlak van de aardbol ongemakkelijk druk zou zijn, zouden de miljoenen mensen op die manier nog steeds tot een overvloed kunnen worden gevoed. Deze tweede revolutie in de voedselproductie zal het verval van de landbouw voltooien, die alleen kan overleven als een hobby van een rijke man. Waarschijnlijk zullen de synthetische voedingsmiddelen van de volgende eeuw echter zoveel gemakkelijker verteerbaar en smakelijker zijn dat hun huidige equivalenten, namelijk landbouw, alleen in historische romans zullen overleven. Sinds het begin van de geschiedenis is de stad de parasiet van het platteland. “

Jongen, hij is daar.

“In 2029 zal de wetenschap van de stad een zelfvoorzienende eenheid maken en van Groot-Brittannië het land van laboratoria die in staat zijn om te voeden, hoeveel miljoenen monden er ook zijn, zonder een ton voedsel te importeren. Velen zullen zo’n vooruitzicht betreuren, want ze beweren dat een bloeiende agrarische boerenbevolking de enige gezonde basis is van elk politiek leven. Wanneer de landbouw onherroepelijk in verval raakt, zal het nodig zijn om de ontwikkeling van een stabiele industriële samenleving te plannen. Zo’n onderneming mag het menselijk verstand niet te boven gaan. De agrarische basis van de samenleving, die al zoveel eeuwen bestaat, was zelf geëvolueerd van nomaden en wilden om dergelijke mensen te verzoenen met een vreedzaam statisch leven van de landman die veel gewelddadiger aanpassingen nodig heeft dan nodig zal zijn om de afdalingen van de wereld te verstedelijken. huidige landbouwers.

“Het is denkbaar dat niet al deze veranderingen zullen hebben plaatsgevonden in 2029. De voortgang van wetenschappelijke ontdekkingen is gecontroleerd en onderhevig aan geen vaststelbare regelmaat of periode. In veel gevallen stagneert een toegepaste wetenschap na een paar jaar van gewelddadige vooruitgang of wordt op zijn best gevorderd door kleine verfijningen en vereenvoudigingen. De geschiedenis van de locomotiefstoommachine geeft een illustratie. In de afgelopen eeuw zijn spoorwegtreinen gestaag langer en zwaarder geworden. Als gevolg hiervan zijn grotere en krachtigere motoren geëvolueerd om ze naar hun bestemmingen te trekken, maar de enorme locomotief van vandaag verschilt alleen qua grootte en vermogen van zijn ouder uit de jaren 1860 en 1870. Er is geen nieuw principe van enig belang geïntroduceerd in het ontwerp of de constructie.

“Een soortgelijke stagnatie kan de ontwikkeling van vliegtuigen of draadloze telefonie inhalen. Dergelijke onderbrekingen in de voortgang van enige toegepaste wetenschap zijn echter vergelijkend en niet definitief. Een frisse geest brengt een nieuw idee of een vereenvoudiging voort die een nieuwe periode van snelle en versnelde activiteit inluidt. Ik ben er daarom van uitgegaan dat de voortgang in de toegepaste natuurkunde, scheikunde en biologie de komende honderd jaar ongeveer op het huidige niveau zal worden gehandhaafd. Het kan zelfs aanzienlijk worden versneld door de steeds toenemende belangstelling van industriëlen en regeringen voor wetenschappelijk onderzoek.

“Niettemin, tenzij de wetenschap in staat is hun ideeën niet minder snel te veranderen dan onze omgeving, zullen sommige van de ontwikkelingen waarvan ik heb laten doorschemeren misschien niet gebeuren. Tenzij bijvoorbeeld de ideeën van Aziatische volkeren drastisch zijn veranderd, is het onmogelijk om epidemische ziekten uit de wereld uit te roeien. Maar het is niet vanzelfsprekend dat alle toepassingen van wetenschappelijke ontdekkingen de steun van intelligente mannen en vrouwen verdienen; omdat de wetenschap de mensheid in het verleden heeft geprofiteerd, is er geen reden waarom ze dat in de toekomst altijd zou moeten doen. Een biologische ontdekking zou de wereld in zo’n catastrofe kunnen storten, aangezien het de beschaving duizend jaar lang zou vernietigen. Terwijl je deze woorden leest, kan een ongeïnteresseerde onderzoeker een atoomexplosie doen ontploffen waarbij de wereld betrokken zal zijn en deze zal reduceren tot een flakkerende draaikolk van gloeiend gas. “

Daar heb je die. Dat komt uit het Cosmopolitan Magazine, februari 1929 toen het eigendom was van Randolph Hearst. Dit praatje over onze toekomst, met veel van wat we vandaag zien gebeuren en veel van deze informatie opnieuw uitgebracht in de jaren zestig en verder, alsof het gloednieuw was. Het is in 1929 geschreven door Lord Birkenhead uit Engeland, een van degenen die het kennen. Je ziet zijn foto op de eerste pagina van zijn lezing in het tijdschrift, met zijn grote pruik op en al zijn krullen van dit kunstmatige kleed dat hij draagt en het arrogante officiële uiterlijk van de hogere klasse dat hij daar aantrekt. Ik denk dat ze dat vanaf de geboorte moeten oefenen, en een klein embleem van Saturnus aan de linkerkant, Old Kronos ( https://en.wikipedia.org/wiki/Cronus ) , die zijn kinderen opeet. Dan heb je twee bliksemschichten achter hem, die uiteindelijk het teken en de symbolen van de nazi’s bleken te zijn. Wat heeft het allemaal gemeen? Vraag ik me af.

Wetenschap is niet nieuw. Alle dingen waarover ons wordt verteld, zijn achterhaald. Al het materiaal dat we gebruiken is verouderd; en in feite, voordat we er iets van krijgen, zijn er massale debatten op zeer hoge niveaus over de vraag of ze het aan het publiek zouden moeten geven. Dat heeft altijd een materieel doel, aangezien we al het lekkers bij elkaar rapen en zeggen: “Mijn hemel, is dit niet leuk, leuk, leuk. Ik kan langer en meer spelen ”, en toch zijn we allemaal in een catch-22 terechtgekomen, waar we niet meer voor onszelf kunnen denken omdat het allemaal voor ons is gedaan. Veel mensen in de wereld van vandaag zijn best blij met die regeling. Ze hebben er niet bewust over nagedacht. In feite denken de meeste mensen (en het is waar) er niet echt bewust veel over na. Hun ideeën worden op de markt gebracht en erin gedownload, net zo efficiënt als een programma op de computer wordt gedownload; omdat in wezen,

Je kunt ook het dubbele spreken van Lord Birkenhead ontdekken terwijl hij praat over methoden om de bevolkingsgroei te beheersen. Aan de andere kant heeft hij het over miljoenen mensen die kunnen eten omdat ze gemakkelijk voedsel kunnen synthetiseren. Het dubbele spreken. Hij wilde de algemene kudde niet te snel in paniek brengen. Dat liet hij over aan zijn latere nakomelingen en familieleden die sinds ongeveer de jaren ’60 op de drums drummen, over crisis, crisis; te veel mensen. “Mijn hemel, wat zullen we doen?” Daarom werden overal abortusklinieken geopend en werd gratis seks gepromoot; vrije liefde om het probleem te creëren om de oplossing te geven en meer abortusklinieken nodig te hebben en het allemaal te legaliseren. Voor je het weet is een foetus (dat is een baby) gewoon een wrat en daar kun je toch vanaf komen?

Er gebeurt niets in de samenleving dat niet lang geleden is gepland en waarover lang geleden is gedebatteerd door degenen die de wereld al regeerden en dit systeem regeerden. Dit ene financiële systeem van handel, werken en werken, en kopen en verkopen dat we allemaal hebben geleerd om op te groeien en te concurreren. Toen hij de toespraak hield, konden de landbouwers zich natuurlijk niet echt voorstellen dat ze zonder werk waren, zelfs als het was “ha-ha, dat is dom. We zullen deze koeien hier altijd grootbrengen. ” We hebben al gezien dat de agribusiness gepromoot wordt. Deze grote stichtingen en bedrijven die gebouwen hebben tegenover elke hoofdstad van de wereld en ze lobbyen bij alle politici. De meesten van hen zijn ofwel zelf politicus geweest, ofwel zullen ze zijn nadat ze de positie van hun CEO terug in de politiek hebben verlaten, heen en weer als pingpongballen. We zijn al onder dit fascistische systeem van het bedrijf;

Het doel van het leven is nooit besproken door de gewone mensen. Ze hebben nooit iets te zeggen gehad, om eerlijk te zijn. Zelfs als we denken dat we een beetje winnen en een beetje meer van de materiële wereld krijgen, krijgen de goodies, zelfs de dingen die je nodig hebt om te overleven, een tijdelijk uitstel. Ze zijn al bezig met het ontwerpen van de stekker die iets verder op de weg kan worden getrokken. Dus de Heer geeft, de Heer neemt weg – Heren zoals Heer Birkenhead.

Als je land mag ontginnen en een boerderij mag bouwen met hard werken en zweet en tranen, dan is dat prima; want als je het eenmaal hebt gedaan, zullen ze het gewoon van je belasten om je van het land te krijgen of je uit te zetten met enorme boetes omdat je de steeds hogere normen niet kunt bijhouden – bouwnormen en codes en landcodes et cetera. Ja, twee of drie generaties verderop kunnen ze het van je terugnemen. Je hebt wat onroerend goed gecreëerd en de grote landbouwbedrijven trekken naar binnen en zeggen: “Heel erg bedankt voor je harde werk en nu is het van ons voor pinda’s.”

Onthoud dat de releases van deze Birkenhead precies dezelfde soort releases zijn van Francis Bacon of Moore (de “Utopia”) en vele anderen die voorkennis hebben gekregen van hogere wetenschappen. Niet van de professoren naar beneden , maar veel hoger, waar ze al veel verschillende gebieden hadden onderzocht die te maken hadden met alles waarvan we nu denken dat ze ze vandaag onderzoeken. Het is allemaal lang geleden gedaan. Daarom onderzoeken ze het allemaal: RE-search. Op het onderste niveau weten ze niet dat het allemaal eerder is gedaan door veel hogere niveaus die voor iedereen geheim worden gehouden, behalve die aan de top.

Dat is hoe macht werkelijk is. Het deelt zichzelf niet. Het geeft je af en toe de illusie dat je keuzes hebt, maar in werkelijkheid zijn al je beslissingen lang geleden genomen met ‘jouw betters’. U kent die mensen die uw beters zijn, omdat “wij betere genen hebben dan u”, ziet u. Het zijn geen Levi’s. Het zijn goede genen [jeans], betere, oude genen die gepaard gaan met andere goede genen. Deze genen gaan een lange tijd mee voordat ze verslijten, en ze zijn er nog steeds, aangezien ze met elkaar paren en met hun macht trouwen en aan macht en geld bijdragen; en natuurlijk wordt de psychopathische eigenschap van het gen dat ze hebben, doorgegeven aan hun nakomelingen. Ze zijn niet zo dom als mensen zouden willen maken. Zij hebben eennatuurlijk instinct voor macht en controle en het domineren van anderen, soms met de meest aangename gezichten – nog een gave van de psychopaat. Altijd afhankelijk van het feit dat gewone, normale mensen met empathie en gewetens hen zullen geloven, wat ze ook zeggen. Ze kunnen niet geloven (de gewone mensen met empathie) dat er zulke slechte, wrede mensen zijn die de meest gruwelijke dingen zouden doen, niet alleen ons, maar iedereen op de planeet – omdat het doel de middelen heiligt en ze ’s nachts goed slapen. Daarom komen ze ermee weg . Ze beginnen oorlogen. Ze zullen oorlogen voortzetten. Ze profiteren van oorlogen.

De structuur van de samenleving wordt bijeengehouden door natuurwetten, die goed worden begrepen en benut door degenen die de wetenschappen kennen. Formules die duizenden jaren geleden werkten, worden opnieuw in dezelfde volgorde toegepast, altijd met dezelfde resultaten bij de populaties. We geloven wat ons wordt verteld. We doen wat ons wordt opgedragen en dan kijken we naar deze weldoeners aan de top, deze superieure mensen die voor ons zorgen. Veel mensen houden ervan als ze worden opgevoed in dit socialistische systeem van deskundige heerschappij, wetenschappelijke heerschappij. We hebben geen tijd om te gaan spelen terwijl deze gewichtige beslissingen allemaal voor ons worden genomen door de superieure boven ons. We worden goed beheerd en gedicteerd, van wieg tot graf,

Dit is een strijd om het hart en de ziel en de geest, en het recht om een toekomst voor onszelf te beslissen. Waar sta je hierin?

Volledig transcript http://www.alanwattsentientsentinel.eu/english/transcripts/Alan_Watt_Blurb_Nothing_New_Under_the_Sun_July182007.html

Download de MP3-audio van het volledige transcript http://www.alanwattsentientsentinel.eu/english/audioArchives/blurbs/Alan_Watt_Blurb_Nothing_New_Under_the_Sun_July182007.mp3

Voor gedetailleerde informatie bezit u het Cutting Through driedelige boek van Alan Watt

“Houd uw ogen gericht op Palestina” door Larry Norman (https://en.wikipedia.org/wiki/Larry_Norman / https://www.songteksten.nl/artiest/149768/larry-norman.htm )

Het woord is revolutie

Maar niemand vuurde het schot

Elke kant heeft zijn strijdplan

De gedetailleerde contra-plot

En de wereld wordt nauwlettend in de gaten

als we in de buurt van de strijd lijn

Maar als je echt wijs bent, zult u uw ogen op Palestina houden

de water is vervuild

En de lucht is gevuld met dood

Op een dag zal het niet gemakkelijk zijn

Om te stoppen en op adem te komen

Maar het staat allemaal in Openbaring

Het maakt deel uit van het ontwerp

Als je echt wijs bent, zul je je ogen op Palestina houden

Nou ik marcheerde voor vrede in Washington

Het werd heet

Toen ik bloed gaf in Chicago

Ging bloedarmoede op de plek waar

ik naar Toronto zou liften, John,

Maar het is allemaal tijdverspilling

Dus ik schrijf dit lied voor je op

Om te zingen en aan je door te geven

Als je echt wijs bent, houd je je ogen gericht op de Palestijnse

Revolutie

Vrede of vervuiling

Vervolging

Oh, Jezus kom snel

De ’s werelds krijgen ziekelijk

Revolution

Jij bent de oplossing

(Getranscribeerd door Linda)

http://www.alanwattsentientsentinel.eu/english/transcripts/Alan_Watt_Blurb_Nothing_New_Under_the_Sun_July182007.html

www.alanwattsentientsentinel.eu

https://www.cuttingthroughthematrix.com/

http://www.alanwattsentientsentinel.eu/dutch/indexDutch.html