Over een wereldwijde goelag

Herbloggen van Zerohedge.com en google translate gebruikt.Link zie onder

Maund: Welkom bij de wereldwijde goelag …

door Tyler Durden

Di, 18-08-2020

Geschreven door Clive Maund via CliveMaund, com,

Voor het geval je het nog niet gemerkt hebt, we leven nu onder tirannie, en de komende jaren, dankzij de onvoorwaardelijke zombielike onderwerping van de massa, zal het een stuk erger worden.

Toen dit hele bizarre virus plandemie, of scamdemic, vaart begon te krijgen, wist ik instinctief dat er iets niet klopte, dat de officiële verklaringen niet klopten, en dat de samenleving in het algemeen werd ‘bespeeld’ door machthebbers met een agenda. Voor iedereen met zelfs maar een klein beetje echte intelligentie, stinkt de hele zaak naar een uitgebreid complot.

Dus, gedreven door natuurlijke nieuwsgierigheid, en omdat ik iemand was die liever de waarheid, hoe vreselijk ook, zou kennen dan met oogkleppen rond te lopen, begon ik aan een zoektocht om erachter te komen wat er werkelijk aan de hand was, wat er werkelijk achter dit alles zat, en voor wat het waard is, ga ik vandaag mijn bevindingen met jullie delen.

Nu begrijp ik dat er onder jullie zijn die door het systeem zijn geprogrammeerd om iedereen die standpunten te kennen geeft die afwijken van wat als normaal wordt afgeschilderd, als een “complottheoreticus” te bestempelen. Als je een van degenen die u wilt klikken nu uit, maar voordat je gaat, wil ik erop wijzen dat wat ik schrijf over nu, wat we doormaken, is geen samenzweringstheorie, maar samenzwering feit .

Laten we beginnen met de timing. Waarom is het virus, of het biowapen als het dat is, vrijgegeven toen het was? Het antwoord daarop is simpel; na jaren van exponentieel toenemende budgettaire verkwisting, waren de schulden op alle niveaus van de samenleving tot wilde, onhoudbare extremen gestegen, zodat het wereldeconomische systeem op instorten stond – getuige de noodinterventies van de Fed in de repomarkten afgelopen herfst. Als het systeem op instorten stond, wilden de machthebbers niet de schuld op zich nemen, dus hadden ze een zondebok nodig, voer het virus in – “Oh, het was niet ons wanbeheer dat ervoor zorgde dat het systeem implodeerde, het was het virus”

Het oude gezegde “Laat een goede crisis nooit verloren gaan” is met enthousiasme omarmd door de machthebbers. Decennia lang hebben ze in onze relatief vrije samenlevingen genoegen moeten nemen met economische plundering – zichzelf hoge salarissen en bonussen en aandelenopties en posities in besturen enz. toekennen, maar dit oplichterijvirus heeft hen de mogelijkheid geboden om te hanteren wat despoten altijd hunkeren dat is rauwe, ongebreidelde macht over mensen – en hoe meer ze uitoefenen, hoe gelukkiger ze zijn. De scamdemic heeft hen de kans geboden om een totalitair regime te implementeren en niet alleen in één land of zelfs een geografische regio, maar voor de eerste keer ooit over de hele wereld, en dit zal een duidelijk voordeel hebben ten opzichte van alle voorgaande totalitaire regimes, namelijk dat er zal niemand meer zijn om terug te vechten . De kans voor de gewone burger om dit te voorkomen, wordt al snel gesloten en als de huidige apathie, onverschilligheid en conformistische domheid van de massa voortduurt, zoals het lijkt, dan zal hun lot worden bezegeld als ze worden begraven in een mondiale goelag.

Dus wie of wat zijn de immens machtige plutocratische krachten ( Een plutocratie is een bestuursvorm waarin de rijksten aan de macht zijn en de wetgeving voor grote groepen binnen een samenleving kunnen bepalen. De naam is een samenstelling van de Griekse woorden πλουτος (rijkdom) en κρατειν (regeren, de macht hebben). De term wordt ook wel gebruikt voor de heerschappij van het grote kapitaal. ……) die erop uit zijn om dit mondiale technocratische totalitaire regime tot stand te brengen? Het eerste dat u moet begrijpen, is dat alle algemeen aanvaarde leiders van de samenleving, zoals beroemdheden, geestelijken en politici, allemaal marionetten zijn – marionetten – als ze niet spreken en handelen in overeenstemming met de doelstellingen van de ware meesters van de samenleving, dan zijn ze dat wel. gemarginaliseerd of vervangen. Speciale vermelding moet op dit moment gaan naar de woordvoerders van de medische professie, die natuurlijk pro-vaccin moeten zijn. Oké, dus wie zijn ze? Stel uzelf een simpele vraag: wie heeft de macht om met een paar toetsaanslagen onbeperkte rijkdom te creëren voor zichzelf en hun favoriete medewerkers? – je hebt het – de centrale banken, die de rekening van hun losbandigheid doorgeven aan de samenleving in het algemeen door de koopkracht van geld gestaag uit te hollen. Dankzij de dollar als wereldwijde reservevaluta, de centrale banken en de leidende, grotendeels anonieme mannen in hen, zijn de ware meesters van de wereld, de echte schaduwregering, en zij zijn het die achter dit streven naar een globale totalitaire samenleving staan .

Wat zijn hun doelen?- ze zijn al enorm rijk, dus meer geld is niet hun primaire doel. Waar ze naar hunkeren is meer macht – absolute macht over mensen en hun leven, dat is wat hen drijft. Ze zijn van plan een neo-feodale samenleving op twee niveaus te creëren, waar ze het hoogste niveau vormen – fabelachtig rijk en absolute macht uitoefenen over alle anderen die zullen bestaan ​​- als ze dat mogen – als een leger van dienaren. Dit is natuurlijk een grote reden voor de lockdowns, om de onafhankelijke middenklasse en hun bedrijven te vernietigen, zodat ze dan moeten werken voor de grote bedrijven die eigendom zijn van de elites en dus meer afhankelijk zijn van hun meesters, net als degenen die leven van magere hand-outs.

Hoe is het mogelijk om miljarden mensen te verlammen met verzonnen en lugubere verhalen over een dodelijke pandemie door massaal hun basisrechten op te geven en zich te onderwerpen aan behandeling als boerderijdieren? Simpel – u beheert hun invoer via de reguliere media. Gewone mensen worden niet voor niets ‘de massa’ genoemd – ze zijn grotendeels onwetend, dom en goedgelovig, daarom, in plaats van te proberen zichzelf te informeren over wat er werkelijk aan de hand is, verkwisten ze hun leven door te kijken naar soaps, videogames en het volgen van de levens van beroemdheden etc.Door hun favoriete media te bezitten en te controleren, heb je controle over hun beperkte denkprocessen en zijn ze vatbaar voor propaganda. Kortom, door het bekwame gebruik van propaganda kun je de massa, die ongeveer 70% van de bevolking uitmaakt, zover krijgen dat ze alles doen wat je wilt, en ze kunnen dan groepsgenoten druk uitoefenen op meer doordachte individuen om zich te conformeren, een klassiek en opvallend voorbeeld is het dragen van gezichtsmaskers, wat door de staat gesanctioneerde collectieve paranoia is, en als dat niet werkt, worden ze gedwongen zich aan te passen en deze te dragen door middel van boetes of gevangenisstraf. Hier is het vermeldenswaard dat de machtigste instellingen ter wereld, vooral de banken, de media en Wall St, zwaar bevolkt worden door “het ras dat niet bekritiseerd kan worden”.

Vrijwel alle media – kranten, tv-kanalen, radiostations, en nu worden de meeste websites gecontroleerd door dezelfde plutocratische krachten, en daarom moet je voorzichtig zijn met wat je zegt op Facebook en Twitter, anders zetten ze de knop om en verbannen ze je. Dit is de reden waarom, toen de zwendel begon, de massa werd gebombardeerd met muur tot muur, 24 uur per dag schrikverhalen over het virus, met overdrijving van leugens en vervormingen op een epische schaal, met non-stop herhaling die erin trommelde. Ze hebben het dwaas en onvoorwaardelijk opgezogen en maandenlang in hun huizen opgesloten gezogen, en moeten nu luiers op hun gezicht dragen om hun geloofsbrieven te bewijzen als verstomde, angstige onderdanige schapen.

Als je ze hiermee confronteert, zeggen ze “Oh, maar mensen gaan dood!” (van het virus) waarop de juiste reactie is: “En wat? – er sterven voortdurend mensen, aan griep, ouderdom en talloze andere ziekten. ”Vervolgens proberen ze alarmerende statistieken naar u te citeren, als ze zich die herinneren, niet beseffend dat al deze casuscijfers grove overdreven zijn, veroorzaakt door valse testresultaten en wie dan ook die sterft aan iets dat wordt bestempeld als een Covid-19-dood. Op de televisie citeren ze doodsstatistieken naar je, bedoeld om te alarmeren, maar als je de basisberekeningen doet en de sterfgevallen vergelijkt,zelfs als je de grof opgeblazen cijfers tegen nominale waarde neemt en ze vergelijkt met de totale bevolking van het land in kwestie, realiseer je je dat het percentage mensen dat zogenaamd door de oplichter is gedood klein is, meestal in de orde van maximaal 0,5% en meestal veel less, wat nauwelijks de orde is van de Zwarte Dood, waarbij 1 op 3 omkwam . Een tactiek die ze momenteel in de VS gebruiken, is om enorme aantallen tests uit te voeren om het aantal zaken op te krikken om meer lockdowns te rechtvaardigen. Deze lockdowns zijn in ieder geval nooit gerechtvaardigd, want in een normale samenleving sluit je de zieke mensen op, niet de gezonde mensen.

Alle draconische maatregelen die overal ter wereld worden genomen en die zogenaamd worden gebruikt om de bevolking tegen het virus te beschermen, zijn eigenlijk bedoeld om het immuunsysteem van mensen door hun opzet te beschadigen, om ze later zwakker en vatbaarder te maken voor ziekten.- en vergeet niet dat als ze met griep in het ziekenhuis worden opgenomen, het als Covid-19 wordt bestempeld om de statistieken te versnellen. Zo hebben we huisarrestaties afgedwongen, de lockdowns, die zijn ontworpen om te voorkomen dat mensen naar buiten gaan en lucht nemen en sporten en tijd doorbrengen in de zon, wat belangrijk is voor het immuunsysteem, de maskers, die de ademhaling beperken, het sociale isolement dat is bedoeld om mensen angstig en angstig te maken en het sociale weefsel te beschadigen. Gewoon gezond verstand dicteert dat de juiste manier om met een virusepidemie om te gaan, vooral een die slechts een klein percentage van de bevolking doodt, is om door te gaan met het normale leven en het te laten doen wat het wil. Degenen die het virus oplopen, zullen meestal herstellen, vooral de jongeren, en zullen enige immuniteit ontwikkelen.Een andere reden om hun spieren te buigen met de avondklok, de lockdown-bevelen en het verplichte masker dragen, is om de bevolking eraan te laten wennen op hun knieën te gaan voor de macht van de staat als een warming-up voor de volledige krijgswet.

Er was en is absoluut geen reden om mensen de toegang tot stranden of parken te ontzeggen, zoals op deze dronefoto van Siesta Key in Florida op een zonnige zomerdag wanneer de parkeerplaats aan de linkerkant normaal vol is. ( zie link) De redenen hiervoor zijn kwaadaardig – om de gezondheid en het welzijn van burgers te schaden en om de macht van de staat te demonstreren …

Deze foto is een screenshot van de onderhoudende video Mavic Mini verkent het in quarantaine geplaatste strand Siesta Key . ( zie link)

Een van de belangrijkste redenen dat de NWO (New World Order) vastbesloten is om mensen te isoleren, is om te voorkomen dat ze zich in groepen verzamelen om uitwisseling van ideeën beter te voorkomen, wat ertoe kan leiden dat grote aantallen mensen samenkomen en besluiten hun gemeenschappelijke vijand omver te werpen. , namelijk de Centrale Banken en de overheid, vooral wanneer de implosie van de schuldenzeepbel en / of hyperinflatie hen berooid en wanhopig maakt – NWO denkt vooruit. De bestorming van de Bastille in Parijs in 1789 had niet kunnen gebeuren als de menigte zich niet had kunnen verzamelen.

Door selectieve bewerking en uitsluiting is het heel gemakkelijk om de geest van jonge mensen zoals deze te beheersen, wiens literaire opleiding grotendeels afkomstig is van Facebook en Twitter, van wie velen geen gedachte in hun hoofd hebben die daar niet door iemand anders is neergezet …

Er zijn 3 sleutelplanken die de Nieuwe Wereldorde gaat gebruiken om hun geplande draconische totalitaire matrix op te leggen aan de volkeren van de wereld:

een cashloze samenleving,

gedwongen vaccinatie,

en gedwongen masker dragen en deze plannen zijn al ver gevorderd en worden al opgelegd in het geval van het masker.

De vier belangrijkste redenen waarom NWO een cashless society wil realiseren zijn de volgende.

Een daarvan is dat de banken zelfs op de kleinste transacties kunnen bezuinigen.

Een andere is dat niemand financiële transacties kan aangaan die niet onderhevig zijn aan de controle van de staat en daarom niet kunnen ontsnappen aan het sleepnet van belastingen.

Nog een andere is om te voorkomen dat bankrekeninghouders geld opnemen en mogelijk runs op banken activeren, en de vierde grote reden is dat banken vrij zullen zijn om negatieve rentetarieven op te leggen, wat een beleefde manier is om te zeggen dat ze uw rekeningen gaan plunderen, en als ze in een echt slechte bui zijn, kunnen ze hun toevlucht nemen tot bail-ins – regelrechte diefstal van de rekeningen van klanten.

Een cashless society betekent dus dat de banken absolute financiële macht hebben over jou en je leven. Geen wonder dat ze het willen introduceren!

Een belangrijke reden om de bevolking nu en in de toekomst draconische beperkingen op te leggen, is om meer mensen te dwingen te accepteren dat ze gevaccineerd worden. Het vaccinatiebewijs wordt overhandigd als een paspoort voor een relatief normaal leven. In eerste instantie zal het vrijwillig zijn en zal dwang bij veel mensen werken, omdat ze niet in staat zullen zijn om dingen te doen zoals vliegtuigen aan boord gaan en zelfs niet eten in restaurants zonder het vereiste certificaat van overeenstemming. Uiteindelijk zullen degenen die zich niet aan de regels houden en die uiteindelijk een minderheid zullen worden, worden onderworpen aan extremere dwangmaatregelen die grenzen aan het vastpinnen en een prik. De propagandamachine draait al volop met behulp van omgekeerde psychologie, door te suggereren dat er aanvankelijk misschien niet genoeg vaccinaties zijn om rond te gaan, en dat als je “geluk” hebt, je op de lijst komt om een kans te krijgen. Wat de arme, ongelukkige dwazen die in de rij staan voor deze opnamen niet beseffen, is dat deze vaccinaties vol zullen zitten met allerlei onaangename smurrie, waarvan sommige DNA-veranderend kunnen zijn, en ze kunnen deze vaccinaties op elk moment gebruiken om selectieve ruimingen uit te voeren – Bill Gates heeft er geen geheim van gemaakt dat hij een groot aantal mensen wil uitroeien. Een ander aspect van deze vaccinatiezwendel waarmee rekening moet worden gehouden, is dat deze vaccins zo snel worden gevolgd dat adequate veiligheidscontroles niet kunnen en zullen worden uitgevoerd en daarom moeten ze als gevaarlijk worden beschouwd, en dit kan natuurlijk gedeeltelijk te wijten zijn. tot de enorme meevallers die de betrokken bedrijven te wachten staan.

Het masker is het hoogste symbool van de triomf van de wil van de NWO over de massa van de bevolking. Het is rijk aan symboliek. Om te beginnen werkt het niet, omdat virusdeeltjes zo klein zijn dat ze er dwars doorheen gaan. Het doel van het masker is om aan te tonen dat de ijzeren wil van de staat zegeviert – het is tegelijk een symbool van naleving, een symbool van conformiteit, een symbool van onderwerping, een ontkenning van individuele persoonlijkheid, aangezien mensen je gezicht niet kunnen zien ,en het beste van alles: doordat het de normale ademhaling belemmert, wordt uw immuunsysteem beschadigd en wordt u vatbaarder voor het oplopen van het virus! De weinige denkende mensen die proberen te weigeren mee te gaan met deze waanzin, zullen na verloop van tijd steeds meer door de meerderheid worden aangevallen en worden nu al aan boetes onderworpen. CNN zendt pro-mask-propaganda uit die in de trant van “het niet dragen van een masker zegt iets over de persoon die het niet draagt”, wat duidelijk een aansporing is tot discriminatie en mogelijk geweld. Eigenlijk hebben ze in zekere zin gelijk – er staat dat hij of zij geen verstandeloos onderdanig schaap is.

De drie hierboven beschreven maatregelen vormen een volledige frontale aanval op basis van de mensenrechten van de burgers.

De geldloze samenleving maakt burgers automatisch slachtoffers van gebruikers – de banken,

gedwongen vaccinatie maakt hen het slachtoffer van Big Pharma-afpersers en brengt hen het risico op overlijden via eugenetica-programma’s,

en het masker is een aanval op een van de meest fundamentele mensenrechten: het vermogen om vrij te ademen.

Bij elkaar genomen zouden ze je de duidelijkste indicatie moeten geven van wat de gangsters achter dit ingewikkelde en veelomvattende complot voor de mensheid hebben gepland – en ze zijn nog maar net begonnen.

Ik heb je bij talloze gelegenheden gezegd dat democratie een absurd zelfvernietigend concept is. De reden is simpel: je kunt geen systeem hebben waarin onwetende domme mensen dezelfde stem hebben als intelligente discriminerende mensen, die ze enorm in aantal overtreffen. Het resultaat is de heerschappij van de bende en het stemmen van politici, niet omdat ze gewetensvolle individuen zijn die zullen werken voor de verbetering van het leven van hun kiezers, maar omdat ze baby’s kussen en de bende de aarde beloven. Het resultaat is de huidige onsmakelijke verzameling schaamteloze gangsters en opportunisten die nu westerse samenlevingen leiden en enerzijds hun kiezers melken en anderzijds dienen als volgzame stromannen voor hun NWO Masters.

Ware democratie kan dus slechts een tijdelijke stand van zaken zijn en moet doorgaan naar tirannie, wat we nu zien, en in zekere zin verdient de massa hun lot. Hoewel het zeker niet voor iedereen geldt, is een zeer groot aantal mensen tegenwoordig gehersenspoeld, onzorgvuldig, laf, toegeeflijk, ongevoelig, onwetend over wat er echt toe doet, lichamelijk zachte, timide en vage individuen. Als ze dat niet waren, had NWO dit jaar nooit kunnen slagen wat ze tot nu toe hebben bereikt. Hun beoordeling van de massa als slappe schapen dat je alles kunt doen waarvan is bewezen dat het juist is – loop gewoon door een straat tegenwoordig en je zult dit zien. Een paar weken geleden was er in Duitsland een demonstratie van een vrij groot aantal mensen die het complot doorzagen, maar dit werd natuurlijk gebagatelliseerd door de media en helaas niet elders herhaald.

In de Verenigde Staten, een van de landen die het hardst zullen worden getroffen door de economische ineenstorting, spelen ze een zeer sluw spel door links tegen rechts en zwart tegen wit te spelen. De naam van het spel is “verdeel en heers” – de massa zal het te druk hebben met elkaar haten en doden om achter hun gezamenlijke vijand aan te gaan. Dus roept links op tot draconische staatsinterventie om de verspreiding van het virus te stoppen en rechts roept op tot draconische staatsinterventie om de rellen te stoppen, die gefinancierd werden door machtige krachten.

We lijken dus een nieuwe donkere tijd binnen te gaan, en in tegenstelling tot tirannieën uit het verleden is het onwaarschijnlijk dat er een vroegtijdig einde aan komt, omdat het echt een wereldwijde omvang heeft. Als de muren dichterbij komen en de Matrix stolt, zullen alle bronnen van afwijkende meningen worden weggenomen en waar nodig met geweld geëlimineerd.

Je zou heel goed bij jezelf kunnen denken, of zeggen: “Maund, als je dit allemaal weet, waarom zeg je het dan? – het risico bestaat dat ze achter je aan komen, nietwaar?” Hoewel dat theoretisch waar is, zijn ze eigenlijk alleen bezorgd over dergelijke artikelen of rapporten met een hoge oplage. In vergelijkende termen zal bijna niemand dit lezen en dan zal het verdwijnen en vergeten worden. Natuurlijk, verder op de weg, wanneer de Matrix echt dichterbij komt, zal helemaal geen afwijkende mening worden getolereerd. De massa is zo dom dat ik dit schrijf, geen echt verschil zal maken, het zal alleen een impact hebben op de weinigen die het lezen met wie het resoneert. De massa zal een echt belangrijke video als deze van Greg Mannarino niet bekijken, die een relatief bescheiden 31.800 hits heeft als ze slush als deze kunnen bekijken dat meer dan 642 miljoen hits heeft. (Zie link) Het is deze dwaze obsessie met trivia die een reden is waarom we nu in de afgrond vallen.

Er zijn weinig redenen voor optimisme – het gemak waarmee de Nieuwe Wereld Orde de massa ertoe bracht om zich vrijwillig in hun huizen op te sluiten en gezichtsluiers te dragen enz. Zonder veel afwijkende meningen, zal hen aanmoedigen om met volle kracht door te gaan met hun draconische plannen voor meer ernstige lockdowns. , het permanent dragen van luiers, het elimineren van contant geld, het opsporen van contacten en eindeloze bewaking en gedwongen vaccinatie. De vrijheden die zo moeiteloos worden opgegeven, zullen heel moeilijk, zo niet onmogelijk, te herstellen zijn.Het is belangrijk om de meedogenloosheid van de vijand niet te onderschatten – in slechts 6 maanden tijd hebben ze in een razernij van ongeremde kwaadaardigheid de luchtvaartindustrie, de catering- en restaurantindustrie, de reisindustrie bijna vernietigd en 50% van de kleine bedrijven gedecimeerd. bedrijven in de VS, wat leidt tot ongeveer 40 miljoen banenverlies. Ze hebben weken en soms maanden achtereen mensen in hun huizen opgesloten, kinderen het onderwijs geweigerd en het noodzakelijke gezelschap van andere kinderen en de bevolking gedwongen zuurstofstelende maskers te dragen en de gezondheid van miljoenen mensen blijvend beschadigd door deze middelen en door hen de toegang tot lucht en zonlicht. Het moge dus duidelijk zijn dat ze tot alles in staat zijn, tot en met de massamoord op miljoenen, die ze kunnen bewerkstelligen door opzettelijke verstoring van de voedselvoorziening of door besmette vaccinaties en misschien beide. Onheilspellend zijn ze aangemoedigd door hun successen tot nu toe en er kan nu worden verwacht dat ze doorgaan totdat ze hun doelstelling van absolute macht over en totale controle over de bevolking hebben bereikt, die ernaar uitkijkt om steeds ernstiger uitgebuit te worden in een nieuwkomer. feodale Meester-dienaar-type samenleving – die de beloning zal zijn voor hun lafheid en volgzame domheid van de afgelopen maanden.

Ik pretendeer niet dat ik hier alle antwoorden op heb. Dit zijn de stukjes van de puzzel die ik in de loop van de tijd heb kunnen samenstellen, en gelukkig hebben we hier genoeg om het grote geheel te zien, en het is niet mooi.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/maund-welcome-global-gulag

NB.: omdat ik herblog wil dat niet zeggen dat ik het met alles eens ben maar ik zou het geschreven kunnen hebben…ik heb het al zo vaak aangehaald en hier komt het nog eens samen.