Over hoe “zij” werken

herbloggen en google translate gebruikt

McDonald’s wordt het laatste slachtoffer van de “Kosher Nostra Scam”

Los Angeles, Alta California (ACN) Iets meer dan een jaar geleden schreef ik een goed ontvangen artikel met de titel “De ‘Kosher Nostra Scam’ over de Amerikaanse consument”. Het artikel schetste een geavanceerde zwendel die de Amerikaanse consument miljoenen dollars per jaar kost door extra te betalen voor wat eigenlijk neerkomt op een verborgen “Joodse belasting” op voedselproducten.

De daders van deze uitgebreide afpersingsplannen zijn rabbijnse raden. Deze raden dwingen grote voedselbedrijven om te betalen voor het gebruik van hun koosjere symbolen (U) en (K) op hun voedseletiketten, anders worden ze geconfronteerd met een massale Joodse boycot van hun producten. Tegenwoordig moeten Amerikaanse consumenten extra betalen voor producten als gebotteld bronwater uit de bergen, plastic boterhamzakjes, aluminiumfolie, folkskoffie, wasmiddel en voor duizenden andere producten die niets te maken hebben met de Kosher-wetten van de Torah. De rabbijnen hebben de betekenis van de koosjere wetten van de Torah “uitgerekt” om de winst die ze ontvangen door hun beschermingsraket te maximaliseren. De grootste payola-operaties in de VS worden geleid door die rabbijnen die een licentie hebben voor de (U) – en (K) -symbolen.

Deze zelfde twee rabbijnorganisaties hebben onlangs weer een “Kosher Nostra Scam” bestendigd. Deze keer zal de zwendel gevolgen hebben voor veel behoeftige Amerikaanse consumenten die voor hun voeding afhankelijk zijn van een hamburger en friet van McDonald’s. Deze consumenten zullen zeker meer voor hun eten betalen nu de Union of Orthodox Jewish Congregations en de rabbijnen die geassocieerd zijn met het Star-K-symbool, hebben bijgedragen aan het dwingen van McDonald’s om $ 10 miljoen dollar te betalen als onderdeel van een Cook County Circuit Court (Illinois) schikking besliste op 20 mei. De schikking, verkregen namens de rabbijnen en andere groepen, werd aangespannen door een groep Joodse advocaten en beslist door de Joodse rechter Richard Seibel. Wat was de misdaad van Mc Donald? Ze vertelden niet dat hun patat een “rundvlees” -smaak had!

De “buit” zal worden verdeeld onder de rabbijnen, bepaalde andere joodse groepen en enkele niet-joodse organisaties. De rabbijnen in de Unie van Orthodox-Joodse Congregaties (U) zullen $ 150.000 ontvangen en de rabbijnen met Star-K zullen $ 300.000 ontvangen. De zionistische studentengroep Hillel is door de Joodse Circuit Judge Seibel aangewezen om $ 300.000 te ontvangen. De Vereniging van Joodse Gemeenschapscentra zal $ 200.000 ontvangen. Het National Jewish Centre for Learning and Leadership krijgt $ 50.000. Het bedrag dat de joodse advocaten voor hun diensten zullen ontvangen, is niet bekendgemaakt, maar wordt als vrij “substantieel” geschat.

Geschat wordt dat de niet-Joods-Amerikaanse consument miljarden dollars extra heeft betaald voor voedsel in de jaren dat de “Kosher Nostra Scam” actief is. De rabbijnen hebben een goed geoliede machine en maken nu gebruik van het corrupte, door joden gedomineerde rechtssysteem om hun valse kosjere wetten af ​​te dwingen. De beslissing van de rechtbank in Illinois zal nu een extra “honkbalknuppel” zijn die ze zullen gebruiken om de voedselbedrijven te dwingen meer te betalen voor bescherming. Uiteindelijk zijn wij, de niet-joodse consument, die de prijs betalen.

Courtesy ShkoderLoce 1

Zie ook:

The “Kosher Nostra Scam” en de Amerikaanse consument

http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=900