Over depopulatie en Bill Gates

Herbloggen en google translate gebruikt

RFK Jr. roept op tot volledig onderzoek naar de vaccinatie van Bill Gates

Geplaatst op 17 augustus 2020 door State of the Nation

FacebookTwitterPinterestRedditE-mailDeel

Bill Gates en de ontvolkingsagenda. Robert F. Kennedy Junior roept op tot een onderzoek

Door Online Survi

Al meer dan twintig jaar vaccineren Bill Gates en zijn stichting, de Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) de meeste miljoenen kinderen in afgelegen gebieden van arme landen, voornamelijk Afrika en Azië. Het grootste deel van hun vaccinatieprogramma had rampzalige resultaten, waarbij ze de ziekte zelf veroorzaakten ( polio , bijvoorbeeld in India) en jonge vrouwen werden gesteriliseerd. Veel van de kinderen stierven. Veel van de programma’s werden uitgevoerd met de steun van de WHO en – ja – het VN-agentschap dat verantwoordelijk is voor de bescherming van kinderen, UNICEF.

De meeste van deze vaccinatiecampagnes werden uitgevoerd zonder de geïnformeerde toestemming van de kinderen, ouders, voogden of leraren, noch met de geïnformeerde toestemming of met vervalste toestemming van de respectieve overheidsinstanties. In de nasleep werd The Gates Foundation aangeklaagd door regeringen over de hele wereld, Kenia, India, de Filippijnen – en meer .

Bill Gates heeft een vreemd beeld van zichzelf. Hij ziet zichzelf als de Messias die de wereld redt door vaccinatie – en door bevolkingsvermindering.

Rond de tijd dat het Rockefeller-rapport uit 2010 werd uitgebracht, met zijn nog beruchtere ‘Lock Step’-scenario , precies het scenario waarvan we nu het begin beleven, sprak Bill Gates op een TED-show in Californië:’ Innovating to Zero ”Over het gebruik van energie.

Hij gebruikte deze TED-presentatie om zijn vaccinatieprogramma’s te promoten en zei letterlijk: “Als we echt goed werk leveren bij het vaccineren van kinderen, kunnen we de wereldbevolking met 10% tot 15% verminderen”.

Dit klinkt heel erg als eugenetica.

De video, de eerste 6’45 ”,“ The Truth about Bill Gates and his Disastrous Vaccination Program ”, zal je er alles over vertellen.

Deze presentatie BEWIJST ZONDER TWIJFEL dat Amerika te maken heeft met een groot gevecht dat jou en je gezin letterlijk in de vuurlinie zal plaatsen … Dus zorg ervoor dat je deze presentatie bekijkt terwijl deze nog online is …

Robert F. Kennedy Jr , een fervent verdediger van kinderrechten en anti-vaccinatie-activist, heeft een petitie gelanceerd naar het Witte Huis, waarin wordt opgeroepen tot “Onderzoek naar de ‘Bill and Melinda Gates Foundation’ voor medische wanpraktijken en misdaden tegen de menselijkheid “

“In de voorhoede hiervan staat Bill Gates, die publiekelijk heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in het“ verminderen van de bevolkingsgroei ”met 10-15% door middel van vaccinatie. Gates, UNICEF en de WHO zijn al op geloofwaardige wijze beschuldigd van het opzettelijk steriliseren van Keniaanse kinderen door het gebruik van een verborgen HCG-antigeen in tetanusvaccins ”. (Uittreksel uit de tekst van het verzoekschrift )

Link naar de petitie.https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity

(Op het moment van schrijven telde de petitie meer dan 265.000. Er zijn 100.000 nodig voor een antwoord van het Witte Huis)

Video: Robert F. Kennedy Junior

Robert. F. Kennedy legt de vaccinatieagenda van Bill Gates uit

Nu stellen meneer Gates en zijn bondgenoten, waaronder Big-Pharma, WHO, UNICEF, dr. Anthony Fauci, directeur van NIAID / NIH, een nauwe bondgenoot van meneer Gates – en natuurlijk Agenda ID2020, voor om te (forceren) te vaccineren 7 miljard mensen over de hele wereld, met hun brouwsel van een (tot dusver) niet getest coronavirusvaccin. Dit is een bonanza van meerdere miljarden dollars voor Big Pharma en voor iedereen die het vaccin ondersteunt. Niemand zal echt weten wat de vaccincocktail zal bevatten. Ze zijn van plan om te beginnen met het Globale Zuiden (Ontwikkelingslanden) en vervolgens geleidelijk naar het Noorden (Ontwikkelde Landen) te verhuizen.

Let wel, er is geen vaccin nodig om het coronavirus te genezen. Er zijn veel behandelingen:

De Franse professor Didier Raoult , een van ’s werelds top 5 wetenschappers op het gebied van overdraagbare ziekten, suggereerde het gebruik van hydroxychloroquine (Chloroquine of Plaquenil), een bekend, eenvoudig en goedkoop medicijn dat ook wordt gebruikt om malaria te bestrijden, en dat heeft aangetoond werkzaamheid met eerdere coronavirussen zoals SARS. Medio februari 2020 hebben klinische onderzoeken in zijn instituut en in China al bevestigd dat het medicijn de virale lading kan verminderen en een spectaculaire verbetering kan brengen. Chinese wetenschappers publiceerden hun eerste onderzoeken met meer dan 100 patiënten en kondigden aan dat de Chinese National Health Commission Chloroquine zou aanbevelen in hun nieuwe richtlijnen voor de behandeling van Covid-19. ( Peter Koenig , 1 april 2020)

Wees bewust, wakker, alert en gewaarschuwd.

https://beforeitsnews.com/alternative/2020/08/bill-gates-and-the-depopulation-agenda-robert-f-kennedy-junior-calls-for-an-investigation-3729711.html

http://stateofthenation.co/?p=25118