Over de maskerade van morele orde

herbloggen

13 augustus 2020

EN DE DEMONISCHE KRACHT VAN SPIN

Waarom zou Big Pharma ooit willen dat iemand beter wordt?

Door John Kaminski 13 augustus 2020

De rode schrik is vervangen door de virusschrik. Hightech hekserij heeft de wereld gesloten. Dit is de hoogste vorm van beschaving: terreur waarvan niet empirisch kan worden aangetoond dat het de bevolking verlamt met angst.

In feite is dit de formule voor de totale destabilisatie van de menselijke samenleving – een hersenkrakende paranoia over een angstaanjagende plaag die niet bestaat, net zoals de vijand die niet bestond (behalve degene waarvoor we betaalden) ons ertoe bracht om ten oorlog te trekken. gedurende 17 jaar en vernietig meerdere (te veel om te tellen) landen.

In plaats van in het buitenland, vernietigen we Amerikaanse burgers door een test te gebruiken die niet werkt voor een ziekte die niemand positief kan identificeren. Natuurlijk weerhoudt dat kleine detail hen er niet van om te zeggen dat ze de perfecte prik voor je hebben, en dan zijn al je problemen voorbij, behalve dat je misschien een booster-shot nodig hebt, of twee. Dit is het plan om Big Pharma de leiding te geven over elk aspect van uw voorheen onafhankelijke leven, en u te bevrijden van de noodzaak om beslissingen te nemen op basis van uw eigen eerlijke observaties.

Ondertussen strijden twee oude mannen, elk in het loon van de Joodse miljardairs, om het Amerikaanse presidentschap. Elke kandidaat vertelt zijn vrienden dat hij vecht voor hun vrijheid, maar beide kandidaten vechten echt voor onze slavernij.

Hoeveel meer informatie heeft u nodig om te weten dat u uw regering niet kunt vertrouwen? Het meest trieste is dat je het nooit zou kunnen, maar het gevaarlijkste is dat je dat nooit zult doen zolang de financiële belangen de leiding hebben over het programma dat je leven beheerst. Bovendien is er iets ergers om te overwegen. Deze doorlopende soap laat iedereen duidelijk zien dat het grote punt is dat je je dokter niet kunt vertrouwen.

De waarheid blijft ontoegankelijk

Vanwege 9/11 kunnen we niet serieus praten over wat de VS zichzelf of anderen aandoet. Alle gemaakte opmerkingen zijn niet authentiek omdat ze de Amerikaanse leiders niet erkennen en hun Israëlische sponsors medeplichtig waren aan deze ontzagwekkende daad van verraad, massamoord en obstructie van gerechtigheid. We weten nu wat voor soort criminelen Clinton, Bush en hun soortgenoten eigenlijk zijn. Elke oprechte politicus die de waarheid over deze kwestie probeert te vertellen, wordt automatisch uitgesloten van de beleefde samenleving waarin mensen glimlachen, maar terecht doodsbang zijn voor hun leven als ze bepaalde onweerlegbare bewijzen noemen die officiële leugens blootleggen.

Hetzelfde proces vindt vandaag plaats met intelligente individuen die de leugens uitdagen die de hele wereld hebben gesloten op basis van een besmetting waarvan niet met zekerheid kan worden bewezen dat ze bestaat. En zelfs als het zou kunnen, dan moeten ze nog steeds uitleggen hoe en waarom ze het zelf hebben gemaakt.

Je hoofd begint te draaien. Het is allemaal zo’n duivels complexe soap. We zoeken naar de dingen waarvan we zouden willen dat ze waar zijn, maar kunnen ze niet vinden. Bij wie kunnen we terecht voor een verantwoord, onbevooroordeeld rapport over deze kwestie? Op deze late datum zijn de meeste openhartige waarnemingen van het wereldwijde web gewist door de cyberspace-censors die onze verlichting proberen te voorkomen.

Nu hebben ze het over het ruimen van de bevolking, waarschijnlijk met behulp van de Bill Gates-doodstatoeage, wat helemaal geen vaccin is. Het is bedoeld om u in genetisch gemodificeerde individuen te veranderen, functioneel controleerbaar door een centrale bron. Laat de uitdrukking langzaam van je tong rollen: dit is het einde van je individualiteit.

Met ziekte krijgt Big Pharma de wereld onder controle.

Waarom zouden ze ooit willen dat iemand beter wordt?

“We willen dat je ziek bent!”

En hoe konden we ons zo laten misleiden? Tot het punt dat wat ze zeggen, hoewel het niet kan worden bewezen, heeft geleid tot de volledige verlamming van de huidige wereldmaatschappij. Dit is echt de demonische kracht van spin, om mensen te laten doen wat tegen hun belang is met een glimlach op hun gezicht, wat de feitelijke deal is met zowel de maskers als deze vervreemdende truc die bekend staat als sociale afstand nemen. De meeste mensen met een zelfs rudimentaire opleiding weten dat je de gezonde nooit in quarantaine plaatst.

Artsen als rechter en jury

Ondanks de vele rampzalige medische onjuistheden uit het verleden, zijn wij gewone burgers machteloos tegen de diagnose van een arts, hoe onjuist deze ook is. Bedenk dat alle vaccinproducenten wettelijk immuun zijn voor aansprakelijkheid voor hun vaak vergiftigde producten die onmiskenbaar verband houden met autisme en vele andere iatrogene inbreuken op uw gezondheid.

Het is duidelijk dat deze absurde wereldwijde lockdown-hoax een hervorming camoufleert van de manier waarop de menselijke gemeenschap is georganiseerd. Vanaf nu is er geen alternatief voor de door de overheid aanbevolen werkwijze. Geen schot ( shot, injectie, vaccin), geen geld, schat.

Demonische kracht van spin? Dat zorgt ervoor dat mensen maskers gaan dragen als de wetenschap al weet dat ze slecht voor je zijn, waardoor je zuurstofopname wordt beperkt en kanker zich in je lichaam kan vormen en verspreiden. Het isoleren van kinderen van hun leeftijdsgenoten vergroot hun kansen op mentale instabiliteit en emotionele onzekerheid in de toekomst enorm, wat meestal leidt tot een soort van middelenmisbruik voor verlichting, waar Big Pharma altijd graag voor zorgt.

Als u niet over alles kunt praten, hoe kunt u dan terecht beweren dat u naar de waarheid zoekt? Als je niet over alles mag praten, dan is het duidelijk dat je een leugen leeft. Maar in het jaar 2020 is over de hele wereld de objectieve waarheid illegaal verklaard, allemaal vanwege de totalitaire censuur die wordt toegepast door alle elektronische media, die op enthousiaste wijze waarheidsgetrouwe informatie blokkeren, het publiek moet worden belet om te weten, anders worden joodse leugens en misdaden onthuld voor alles te zien.

Dit is kristalhelder geworden voor iedereen die internet gebruikt. Als je hun geestdodende regels overtreedt, is het je verboden om verder in het openbaar te spreken, een techniek die de vrijheid van meningsuiting meer aantast dan enige andere methode die ooit is geprobeerd.

Tegenwoordig wordt de waarheid bepaald door wat Google, Facebook en Amazon zeggen dat het is. Drie Joodse bedrijven oefenen wijdverbreide onderdrukking van het oorspronkelijke denken uit ten gunste van een rigide formule om de geesten van de massa tot slaaf te maken.

Ook Twitter en de andere ontluikende technische communicatiemethoden worden allemaal beheerst door deze onschendbare verdediging van Israëls leugens en al haar criminele activiteiten, waarvan de belangrijkste het Joodse vermogen is om de communicatie over de hele wereld af te sluiten om hun vergiftigde dogma van kunstmatige geschiedenis, een perspectief dat altijd voorbijgaat aan de psychotische verraderlijkheid die joodse criminelen gebruiken om het politieke karakter van de wereld te definiëren.

Ongevoelig voor de rede

Dit is waarom het onmogelijk is om met een Jood te discussiëren over Joodse zaken. Hun verwrongen leringen hebben hen immuun gemaakt voor de rede.

Alle andere ideeën die in strijd zijn met de joodse singulariteit met al het geld elektronisch gecontroleerd, moeten eenvoudigweg niet worden overwogen, met het risico uw toegang tot geld te verliezen, of uw positie in een beleefde samenleving, waar u misschien niet langer spreekt over alles wat u bezighoudt, maar alleen wat de overheid toestaat. Zeker nooit iets over joden, want zij zijn de mensen die bepalen wat de rest van ons mag zeggen.

Sommige van deze politici spreken graag over een nieuwe morele orde. Altijd impliciet is de schaduw van hun grote club om je tot onderwerping te verpletteren. Er is niets moreels aan de morele orde en dat is het ook nooit geweest. misschien zal dat nooit zijn.

Dus wie zijn deze mensen die beweren onze morele beters te zijn?

Bill Gates is een echte Dr. Strangelove geworden, kwijlend over de levens die hij wil doorspoelen met zijn magische brouwsels. Dr. Fauci is vooral bekend vanwege duizenden onnodige sterfgevallen als gevolg van zijn uitvinding, het anti-aids-medicijn dat bekend staat als AZT.

Dit is precies waarom de wereld uit balans is. Het is omdat de morele orde een hoax is, een list voor mind-control die niet schadelijker kan zijn voor de mensen die deze vergezochte, fysiek onmogelijke verhalen geloven. Door in de morele orde te geloven, geeft u uw recht op om helder te denken. Erger nog, het zal moeilijk zijn om een overheidsfunctionaris te vinden die het met u eens is.

De komende presidentsverkiezingen zijn een keuze tussen tirannie en chaos, allemaal bedoeld om onze vrijheden voortdurend te laten verdwijnen.

Waar zijn de Berrigans? ( NB. : Daniel Joseph Berrigan SJ (9 mei 1921-30 april 2016) was een Amerikaanse jezuïetenpriester , anti- oorlogsactivist, christelijk pacifist , toneelschrijver, dichter en auteur. Berrigans actieve protest tegen de oorlog in Vietnam leverde hem zowel minachting als bewondering op) Waar zijn de vader Coughlins? ( NB.: Charles Edward Coughlin (Hamilton, 25 oktober 1891 – Bloomfield Hills, 27 oktober 1979) was een van origine Canadese priester van de Rooms-Katholieke Kerk. Hij was een van de eerste geestelijken die het medium radio aangreep om zijn boodschap op grote schaal in de Verenigde Staten te verspreiden. Zijn uitzendingen behandelden echter voornamelijk onderwerpen van politieke en economische aard in plaats van religieuze. In de loop van de jaren 30 van de 20e eeuw werd hij vooral berucht om zijn antisemitische commentaar en de wijze waarop hij bepaalde politieke besluiten van de Europese fascistische regimes in nazi-Duitsland en Italië probeerde te rationaliseren.) Waar zijn de religieuze kruisvaarders die ons eraan herinneren dat we zielen hebben? Waar pleiten de principiële mensen voor moraliteit in plaats van dividend? Hmm, misschien wachten ze bij de bank om hun geld op te nemen.

De kerkfunctionarissen van vandaag doen nog steeds alsof ze ons raad geven, maar ze blijven niets doen om de ellende van de wereld te verzachten, omdat ze zo betrokken zijn bij het voortzetten van de financiële vrije rit die de regering hun heeft gegeven als ze gewoon hun mond houden over niet alleen de misdaden die ze tolereren, maar de misdaden die ze zelf begaan.

Terwijl de wereldmaatschappij dieper wegglijdt in deze gedwongen coma, blijven de autoriteiten ons vertellen dat al deze voorzorgsmaatregelen voor ons eigen bestwil zijn, maar nadat ze zijn ingevoerd, zien we elke keer dat het tegenovergestelde waar is.

Ze hebben de auspiciën, geleverd door corrupte media die ze bezitten, om te zeggen dat ze namens de mensheid spreken, maar ze spreken alleen voor zichzelf en hun winstmarges. Dit is waarschijnlijk de grootste fout die Amerikanen ooit hebben gemaakt – dat wil zeggen: geloven wat hun joodse bedrijfsmedia hen al die jaren hebben verteld.

Enige bron van chaos en ellende

De oorzaken van conflicten gedurende de 20e eeuw en daarvoor waren de joodse manipulaties van de publieke realiteit, bereikt door controle over de media, mogelijk gemaakt door controle over geld. Ongeveer van Nathan Rothschild in 1815 tot Dr. Fauci in 2020.

De basis van hun volledige dominantie op alle niveaus van de huidige sociale structuur is hun beheersing van de grootste zwendel in de wereldgeschiedenis, het creëren van geld uit het niets, zoals Josiah Stamp, ooit directeur van de Bank of England, ons ooit herinnerde.

Controle van de media impliceert vooral controle over de geneeskunde. Jingles uit de openbare reclame creëerden een drugscultuur die onze natuurlijke gezonde patronen heeft uitgewist en verslavingen in ons heeft geworteld die we beter niet konden proberen, om nog maar te zwijgen over penissen die beter in hun oorspronkelijke staat konden worden gelaten, misschien wel het beste voorbeeld van de duistere praktijken van de geneeskunde die vandaag zijn reputatie vervuilen.

Joodse communisten hebben de ziel van de wereld gestolen, in de ruïnes van orthodoxe kerken aan stukken geslagen en vervolgens gekocht door de zielen van zionistische christenen te kopen met verhalen verteld door Scofield de oplichter. Gooi wat Bernays binnen, laat vrouwen roken om bevrijd te worden, en je hebt de archetypische joodse sociale zwendel die nu, bijna een eeuw later, Amerika op zijn vervallen knieën heeft gebracht.

Alleen een Jood zou kunnen beloven dat je eeuwig zou kunnen leven door een paar simpele woorden uit te spreken.

En erger nog, welke innerlijke ziekte doet mensen roemen in de ellende van anderen?

Als een religie niet voor iedereen is, is het helemaal geen religie.

Een religie waarin je jezelf of je clan aanbidt, kan niets anders zijn dan narcistische grootheidswaanzin, wat precies de psychologische ziekte is die al het leven op de planeet doodt. Alle religies die ik ken, bereiden hun volgelingen voor om iedereen te doden die niet gelooft zoals zij. ( NB. Als ik herblog wil dat niet zeggen dat ik het met alles eens ben. Ook dus niet met deze zin. Hij verbindt goed met kwaad)

De grootste fout die mensen maken, is denken dat we alles weten. Omdat we in feite niets weten, wat leren het belangrijkste maakt dat we zouden kunnen doen.

Maskerade van de morele orde? Ze weten dat wat ze je vertellen een leugen is, maar ze blijven het vertellen en de wereld blijft bloeden. ( NB. Ze dat zijn “zij”, alleen maar “zij”, die zich joden noemen en het niet zijn. Zij, de leden van de synagoge van de satan. Ik vind dat hij dat beter moet onderscheiden)

Beschouwt iemand de paus nog steeds als een echte katholiek, gezien alle verklaringen die hij heeft afgelegd waarin hij erop aandringt dat homoseksuelen belangrijker zijn dan Jezus? ( NB. Veel mensen hebben geen kennis en zijn gehersenspoeld dus ze weten niet beter. Maar langzaamaan moeten ze wel wakker worden. Het duurt lang voor dat je afstapt van: “dat doen ze toch niet” naar dat doen ze dus…)

Religies gaan niet over vergeving, redding of genade. Religies gaan over macht, macht over je geest en macht om wreedheden te begaan en te beweren dat ze zich gedragen als helden die proberen de denkbeeldige ziel van mensen te redden, die ze hebben gecreëerd als het steunpunt van hun macht.( hij maakt een denkfout hij heeft het over de betsaande georganiseerde religies. Hij heeft het niet over de lessen van Jezus, zoals Hij het heeft bedoeld. Hij verbindt goed en kwaad. Jezus leerde wel over reddinge en genade)

Terwijl de rellen zich over het land verspreidden, hebben we slechts een voorproefje gezien van wat open grenzen zullen brengen. Wie lost dit op? Hij is nergens te vinden.

In al onze religieuze voorkeuren is er geen moraal te vinden. Ze gaan allemaal over de toepassing van macht en zijn vaak gehuld in altruïstische gevoelens. Vergeet dit niet wanneer de tijd komt dat u wordt gevraagd wat u werkelijk gelooft?(hij verbindt kwaad met goed)

Als je niet zegt wat ze willen dat je zegt, moet je je voorbereiden op een pijnlijke toekomst.

Als iemand je deze vraag stelt, zou je doodsbang moeten zijn, tenzij je bereid bent de staat te laten beslissen wat je werkelijk wilt. De morele orde pretendeert moreel te zijn, maar nu zou je moeten weten dat het allesbehalve is. En het is van deze verdachte filosofie die door mensen wordt nagebootst die je niet zou vertrouwen op een weddenschap dat onze steeds twijfelachtiger toekomst afhangt.

Bron https://johnkaminski.org/index.php/john-kaminski-american-writer-and-critic-2/277-the-masquerade-of-moral-order

onze vrijheid staat op het spel:

Gepubliceerd: zaterdag 31 juli 2004 00:00

Onze vrijheid bestaat alleen op grillen van psychopaten zonder geweten.

Kanarie in een kolenmijn

(Nee, geen kanarie zoals in ontevreden maffiosi die naar de FBI twittert, zingend als een vogel. Kanarie als gevoelig voor giftige gassen zoals koolmonoxide, in een mijn geplaatst om te waarschuwen voor gevaar. Elk teken van nood van de kanarie was een duidelijk signaal dat de omstandigheden onder de grond onveilig waren en dat mijnwerkers uit de schachten moesten worden geëvacueerd. Ernst Zündel is onze kanarie, niet omdat hij voor de FBI zingt, maar omdat hij voor ons allemaal welsprekende liederen over waarheid en bruikbaarheid zingt, een vuurtoren van hoop in een wereld van opzettelijk gescripte trauma’s. Ernst Zündel ( Ernst Christof Friedrich Zündel (24 april 1939 – 5 augustus 2017) was een Duitse neonazistische uitgever en pamfletschrijver die bekend staat om het ontkennen van de Holocaust ..zegt de gecontroleerde wikipedia maar hij was geen neonazi en geen holocaustontkenner maar stelde wel bedrog bloot en dat willen “zij” niet)) is onze barometer van vrijheid, en die voorspelling is vreselijk stormachtig naarmate zijn hoop op vrijheid afneemt. Wordt 18 maanden lang in eenzame opsluiting vastgehouden in Kangaroo Court Canada zonder aanklacht en zonder de mogelijkheid om zichzelf te verdedigen,hij staat voor de aanstaande deportatie naar Duitsland, waar hij waarschijnlijk nooit meer de gevangenis zal verlaten – allemaal omdat hij probeerde de demente zionistische leugen bloot te leggen die al het leven op deze planeet bedreigt.)

Als ik je nu vertel dat je aan waanvoorstellingen lijdt

Je betaalt je analist om tot dezelfde conclusies te komen

Je leeft je leven als een kanarie in een kolenmijn

Je wordt zelfs zo duizelig als je in een rechte lijn loopt

– Sting, “Kanarie in een kolenmijn”

Brief aan Ernst, 30 juli 2004

Beste Ernst,

Ik schaam me zo, zowel om u te schrijven als zo lang niet te hebben geschreven. Ik ben zo verlamd over hoe ik je kan helpen, als er in dit huidige klimaat in de bananenrepubliek een manier is om je te helpen. Jij bent het personage dat Orwell en Huxley bedachten in hun nachtmerries, wiens principiële zoektocht naar de waarheid je rechtstreeks op een snelweg zonder afrit naar eindeloze bestraffing bracht, en er was geen oplossing voor, behalve een plotselinge gewetensontwikkeling in elke persoon op aarde. Je bent het perfecte waarschuwingsverhaal voor het zionistische monster dat nu de planeet plundert, chanteert, afperst en ontheiligt. De boodschap die jouw beproeving naar de volkeren van de wereld stuurt? Zoek de waarheid en je zult genadeloos gestraft worden. Probeer ze te vertellen dat oorlog een plaag is die zowel de overwinnaar als de overwonnenen vernietigt, en als je meedoet, word je het slachtoffer van die oorlog en word je belachelijk gemaakt als hopeloos uit de mode, zoals roekeloze tieners in legermodellen rennen rond het gemeen zoeken naar een kans om iemand te vermoorden die hun is verteld door hun scholen en films is minder dan menselijk. Het is een les die hun zionistische meesters hebben geleerd door middel van ranzige muziek en videogames. Ironisch is een te vriendelijk woord om te gebruiken voor degenen die haat tegen de islamitische wereld prediken, ze kakkerlakken en vee noemen terwijl ze de volgende generatie Palestina neerschieten en Irak terroriseren met bommen en onthoofdingen, maar die hun eigen vermeende vervolging gebruiken oneven jaren geleden als een ikon van hun eigen religie om hen te vrijwaren van de terreur die ze nu over de hele wereld toebrengen. Heb je gehoord over de laatste zionistische gruweldaad, onlangs ontdekt in het Verre Oosten, waar Mossad-agenten die identiteiten proberen te stelen om beter nieuwe landen te infiltreren die ze willen aanvallen voor slavernij, Australische toeristen vermoorden en zich vervolgens voordoen als de mensen die ze hebben vermoord? Mooie eigenschap, eh, net als wat ze zijn geworden in de VS, die ze effectief hebben overgenomen en in een monster zijn veranderd, zoals je heel goed weet. Iedereen met verstand en een beetje politiek gewiekst weet dat deze geënsceneerde onthoofdingen en willekeurige bombardementen in Irak worden uitgevoerd door Mossad-hitstroepen die een Qu’ran op de plaats van de misdaad laten vallen en dan komen de zionistische tv-ploegen langs en zeggen: ” Ziet u? Islamieten deden dit. ” Wijs op deze cynische mythen die degenen die ons tot slaaf maken en uitbuiten gebruiken om ons te bedriegen, en jij zult in ruil daarvoor alleen stilte, vijandschap en onverklaarbare wrede vergelding ontvangen, zoals je o zo goed weet. U wordt door hen veracht omdat u de adel verkiest boven de corrupte wreedheid die hen martelt. Uw vervolging is een lelijke manifestatie van hun verraad aan hun eigen ziel. Hun dag van verschrikking en vergelding kruipt onverbiddelijk op hen af. Alle gewetensvolle mensen weten dat er geen legitieme verklaring is waarom u in de gevangenis wordt vastgehouden, dus uw gevangenbewaarders zwijgen, zelfvoldaan in de wetenschap dat zij u in hun verdorven macht naar believen kunnen misbruiken, maar toch bang voor de wetenschap dat wanneer de menselijke harten van de wereld ontwaken en zien hun belachelijke zwendel, zij zijn het die de straf zullen ondergaan die veel erger is dan de jouwe.

Terwijl je je doordachte observaties over de wereld met je stompe potlood krabbelt en probeert te slapen onder de schittering van niet-aflatende bloei, weet je misschien niet in welke mate je anderen inspireert door je standvastige streven naar eerlijkheid, noch hoe je een nieuw verlangen hebt opgewekt om de ware feiten te kennen van wat zij de Tweede Wereldoorlog noemen, waarin het Duitse volk, dat louter trachtte zijn eigen lot te beheersen, werd uitgewist door Joodse bankiers die doodsbang waren dat de wereld wakker zou worden en de waarheid zou zien, en hun slechte praktijken zou opgeven van fiat woeker die hen hun onrechtmatig verkregen winst had opgeleverd en de wereld in een permanente staat van oorlog had geslingerd. Nu ben je een van de vele slachtoffers die in kerkers over de hele wereld worden vastgehouden en die alleen maar hebben geprobeerd te wijzen op de leugens die de wereld in hun doodsgreep houden. Heel Europa is nu mindlocked onder het zware gewicht van deze nieuwe antisemitismewetten, die een eerlijke discussie over de objectieve feiten van de Tweede Wereldoorlog verbieden. Zelfs de Kerk van Rome heeft ze onderschreven, en waarom niet, want zo werd het christendom al die eeuwen geleden gepropageerd over de zichtloze lijken van miljoenen en miljoenen heidenen, die, net als jij en ik, alleen maar probeerden te leven eerlijk, en beschrijf de dingen zoals ze ze zagen, en ze kregen niet alleen te horen wat ze mochten zeggen, wat ze moesten zien.Iedereen die de zaak met een objectieve en intuïtieve blik onderzoekt, kan het niet helpen om het Holocaustverhaal af te sluiten, zoals het vandaag wordt verteld door Joden die eindeloze sympathie zoeken voor hun pijn, is een beschamende hoax. De Duitsers hebben niemand vergast. De zogenaamde definitieve oplossing was deportatie, een plan waaraan zionistische leiders gewillig deelnamen en het niet erg vonden dat de ouderen en zieken hun leven verloren in de gevangenis omdat ze als niet-subsidiabele, vervangbare, uitgebuite lijken werden beschouwd, een opofferingsvoorraad die te zwak was om de krankzinnige incubus die zou worden opgelegd aan het woeste land van Palestina. Joodse auteurs zoals Lenni Brenner, Edwin Black en anderen hebben dit beschamende verraad opgetekend, een syndroom dat heel erg lijkt op wat er gebeurde op 9/11 – offer je eigen op en geef iemand anders de schuld als een aanwinst voor het overwinnen van anderen. De gaskamers van Auschwitz die nu de locatie zijn van rondleidingen voor degenen die verlossing zoeken door middel van slachtofferschap, werden in 1947 vervaardigd, nadat de oorlog was afgelopen, zoals verschillende Franse tijdschriften herhaaldelijk hebben gemeld. Alle doden en uitgemergelde die zo gretig op foto’s geparadeerd waren aan het einde van de oorlog, waren niet vergast, maar hadden geleden en waren gestorven aan tyfus en ondervoeding. Alle hysterische joodse claims van gaskamers zijn leugens. De echte Holocaust werd na de oorlog gepleegd op Duitse gevangenen door de Amerikaanse soldaten van Eisenhower, maar dit nieuws werd verduisterd in Amerika, net zoals de huidige Amerikaanse wreedheden in Irak gemakshalve genegeerd worden door de Amerikaanse zionistische pers.

Hitler was de Saddam van zijn tijd, de Bin Laden, de Noriega. De Duitsers waren zeker niet onberispelijk. Hun eigenzinnigheid bewees hun ondergang. Naties zonder gewillige bondgenoten zullen uiteindelijk altijd worden vernietigd, een geschiedenisles die de Verenigde Staten er goed aan zouden doen zich te realiseren op hun huidige, manische stormloop naar het rijk. Maar uiteindelijk werd het principiële verzet van Duitsland tegen de corrupte dubbelspiek van gewetenloze bankiers beloond op dezelfde manier als uw integriteit werd beloond – met onmenselijke vervolging en beschamend stilzwijgen over de redenen waarom. Dit is een zwarte tijd in de menselijke geschiedenis, misschien het begin van een nieuwe donkere middeleeuwen, waarin leugens waarheid worden genoemd en waarheid een overtreding wordt tegen de boze staat, die alle spraak verbiedt die niet in overeenstemming is met zijn eigen verdorven doelstellingen.

En nu, met een wereldwijde epidemie van het creëren van deze anti-vrijheid van meningsuiting wetten die een rationele discussie over deze feiten verbieden, dringt de verdraaide waarheid neer op allen die zich verzetten tegen de wereldwijde dreiging die Jeruzalem plundert, wiens kernwapens gericht zijn op alle hoofdsteden van Europa. , en wiens sluipende agenten vaak in witte bestelwagens door Amerika zijn gereden, meer kernwapens hebben geplaatst als onderdeel van hun beleid om iedereen tot onderwerping te chanteren, of overal waar ze willen moorden plegen op bevel van Ariel Sharon met de gretige, gewelddadige goedkeuring van beide politieke partijen in Washington. De meeste mensen hebben geen idee wat het echte doel is van al deze nieuwe antisemitismewetten – ze zijn om de verspreiding van de Joodse versie van de geschiedenis te verzekeren en al diegenen die tegen hun fabel zijn uit te roeien. Die fabel omvat de hele geschiedenis van zowel de Verenigde Staten als de Sovjet-Unie. In het geval van Amerika begonnen Joodse bankiers die de leiding hadden over de Bank of England, oorlog na oorlog, inclusief de burgeroorlog, om de controle over het Amerikaanse financiële systeem aan de Amerikanen zelf te ontnemen, een doel dat ze uiteindelijk bereikten met de goedkeuring van de Federal Reserve Act. In 1913. In het geval van Rusland werden Joodse revolutionairen vanuit Brooklyn geëxporteerd door Amerikaanse bankiers en gerekruteerd uit heel Europa om naar Moskou te sturen om de vuurstorm van 1917 te creëren die bekend staat als de bolsjewistische revolutie. Dit resulteerde in 20 miljoen doden in Rusland en negen miljoen meer in Oekraïne, genocide op Russische boeren, bedacht door de Joden die de Bank of England en alle financiële systemen van de wereld controleerden. Details van deze afleveringen vindt u niet in uw plaatselijke Holocaustmuseum. Dit is wat deze nieuwe antisemitismewetten proberen te verhullen door de vrijheid van meningsuiting te verbieden onder de misleidende grondgedachte dat antizionisme antisemitisme is. Dat, en de Joodse medeplichtigheid met Hitler bij het bedenken van hun onheilige oplossing voor de verwerving van het binnenkort verwoeste land Palestina. Jij bent een van de belangrijkste mensen die hun dekmantel blies, Ernst. Daarom haten ze je zo. Dat is waarom er in de kranten nooit iets over uw benarde situatie wordt vernomen, en wanneer het wordt genoemd, is het op hun neerbuigende zionistische toon dat u geen mens bent omdat u hun schijnheilige, zelfingenomen misleidingen over gaskamers, controle over banken, manipulatie uitdaagt. van de media, en de controle over de manier waarop de wereld denkt via Freud, Einstein en andere genieën die strategisch worden ingezet door de mannen achter het Rode Schild. Canada’s pretentie een vrij land te zijn, is zelfs nog absurder dan de bewering van Amerika, maar verzet is zinloos in Canada, dankzij deze Orwelliaanse sancties op het gebied van vrije meningsuiting die door zionistische invloeden op elk aspect van het Canadese leven zijn ingesteld en vrolijk gehanteerd. Natuurlijk weet u dit allemaal, en meestal bent u te genadig om er zelfs maar op te noemen. In plaats daarvan spreek je in het algemeen over wat we moeten doen om de gezondheid van onze planeet te herstellen en te ontsnappen aan de tirannie van degenen die nergens om geven behalve hun eigen zieke perversie van de culturen van de wereld. En gedraag je met sublieme waardigheid tegenover schurken die geen idee hebben van wat menselijkheid en rechtvaardigheid eigenlijk zijn. We weten allebei, Ernst Zundel, dat niet alle joden slechte mensen zijn, noch alle katholieken, protestanten, moslims, hindoes, boeddhisten of welke andere sekten dan ook, maar we weten ook dat elke groep zijn eigen gewetenloze misdadigers heeft. Maar de huidige vraag met betrekking tot de controle over de wereld gaat over Joden, en over hoe zij opzettelijk de samenleving op een massale manier hebben veranderd, wat heeft geleid tot eindeloze oorlogen en ernstige onevenwichtigheden in de verdeling van de vruchten van ons werk.

Er broeit een revolutie, Ernst, een wereldwijde revolutie, en veel mensen zeggen me dat het op dit moment niet te stoppen is, omdat het financiële beest dat in Londen centraal staat en dat navolging heeft in Washington en Tel Aviv te ver is gegaan, iedereen te veel heeft misbruikt , heeft te veel leugens verteld. En omdat ze er te veel hebben misbruikt, zijn ze kwetsbaar, omdat ze te weinig vrienden over hebben om deel te nemen aan hun slechte plannen. Zelfs hun zielloze werknemers zullen zich tegen hen keren als de tijd rijp is. Die tijd is nabij. Je bent een inspiratie voor deze groep, die met de dag groeit. Er zijn zelfs joden in deze groep, Ernst, die het zionistische monster zien voor wat het is. Ik vond dit het beste uitgedrukt in een bericht op Rumour Mill News door een persoon die Aladdin heette. Het gaat als volgt: Israël is geen thuis voor Joodse mensen.

Laten we hier geen blad voor de mond nemen. De tijd voor pussyfooting (om de hete brij draaien) is voorbij. Israël is een basis voor de terroristen die die staat hebben gecreëerd en gecontroleerd om namens het Huis van Rothschild en de Elite een wereldwijd netwerk voor terreur en manipulatie te opereren. Dat is waarom het na de oorlog werd opgericht en de invloed van zijn inlichtingendienst, Mossad, zo groot is voor zo’n klein land, omdat Mossad in werkelijkheid de inlichtingendienst is van de Rothschild – Rockefeller – Global Elite, terwijl echte Joodse mensen die in Israël (de overgrote, overgrote meerderheid) wordt hiervoor gebruikt als een onschuldig front, een rookgordijn. Dat geldt ook voor het lijden van joden in nazi-Duitsland dat het gevolg was van het manipuleren van de nazi’s aan de macht door onder meer ‘joodse’ financiële en politieke krachten …

Het is niet goed dat sommige schrijvers de hele zaak veroordelen als een Joods complot. Het is niet. Het merendeel van de Joodse mensen zijn slachtoffers, geen daders van de gebeurtenissen die ik beschrijf. Het zijn degenen die Israël controleren die tot degenen achter het complot behoren, niet het Joodse volk, zoals in ieder geval enkele dappere rabbijnen en andere Joden het lef hebben gehad om erop te wijzen. (NB.: hij noemt de Khazaren niet). Mossad werd, net als de staat Israël zelf, opgericht door groepen zoals de Stern Gang en anderen, die Palestina na de oorlog terroriseerden onder de financiële en politieke leiding van het Huis Rothschild. Lord Victor Rothschild, de voormalige Britse inlichtingenofficier en KGB-spion, liep hierin voorop. Mensen weten het, Ernst. Het woord komt naar buiten. De hoax wordt ontmaskerd. De mannen in het corrupte systeem die u misbruiken, weten dat hun dagen geteld zijn. Helaas zal er enige tijd voorbijgaan voordat deze zionistische boeman definitief uiteengereten is, en in die tijd zijn jij en ik misschien niet in de buurt om de uiteindelijke bloei van vrijheid te zien, wanneer het kwaadaardige beest wordt opgelost in een gesmolten plas van borrelende groene poes. Maar weet dit. Wat er met jou gebeurt, is wat er zal gebeuren met al diegenen die vrijheid, waarheid en het recht zoeken om onze meest oprechte gedachten te uiten. Je bent onze kanarie in de kolenmijn, Ernst. Wat er met jou gebeurt, gebeurt met ons. De strijd voor echte vrijheid draait om jouw lot. En jouw lot is het onze.

Vecht om Ernst te bevrijden! ( NB.: hij is overleden)

Doe het nu. Voordat het voor ons allemaal te laat is.

Oorspronkelijk gepubliceerd: http://www.rense.com/general56/coal.htm

https://johnkaminski.org/index.php/john-kaminski-american-writer-and-critic-2/16-best-kaminski-stories/63-canary-in-a-coal-mine