Over het pandemische patroon

herbloggen, vertaald met google translate, zie link onderaan

Jon Rappoport’s blog

NoMoreFakeNews.com

13 augustus 2020

Dit artikel is gebaseerd op mijn studie en onderzoek naar zogenaamde epidemieën in de afgelopen 30 jaar.

In het geval van COVID-19 heb ik ten minste één stuk geschreven dat in detail elk hoofdelement van de illusie behandelt. Hier leg ik het patroon uit. Het is hetzelfde voor elke nep-epidemie.

ÉÉN: Door middel van vele bijeenkomsten, oefeningen, planningssessies wordt een structuur vastgelast om het IDEE van een epidemie te promoten en te lanceren. Wereldgezondheidsorganisatie, CDC, invloedrijke volksgezondheidsfunctionarissen die verbonden zijn aan regeringen over de hele wereld, enz.

TWEE: Er is een vermeend incident. Een uitbraak. De meest voor de hand liggende oorzaak wordt opzettelijk over het hoofd gezien. Bijvoorbeeld afschuwelijke luchtvervuiling, of de groteske uitwerpselen en urinevervuiling op een gigantische commerciële varkensfabriek. In plaats daarvan krijgt de wereld te horen dat er een nieuw virus is gevonden. Lokale onderzoekers, indien aanwezig, worden aangevuld door onderzoekers van CDC, WHO.

DRIE: Er is geen luchtdichte bewijsketen die precies uitlegt hoe het vermeende nieuwe virus werd ontdekt. Op basis van de vrijgegeven details is er GEEN bewijs van ontdekking door overtuigende methoden, geen degelijke uniforme studie van VEEL veronderstelde epidemische patiënten.

VIER: Maar WHO / CDC vertelt de wereld dat dit een epidemie in wording is, veroorzaakt door het nieuwe virus. Het promotie- en propaganda / media-apparaat schakelt in een hogere versnelling. Onheilspellende uitspraken.

VIJF: Diagnostische tests voor het onbewezen nieuwe virus worden uitgerold. Ze spuwen vals ‘bewijs’ van ‘infectie’ uit, zoals munten van een jackpot gokautomaat. Deze fout-positieven zijn een inherent kenmerk van de tests.

ZES: Dus alle zaaknummers en sterfgevallen, die op de tests zijn gebaseerd, worden betekenisloos gemaakt. En… ze waren al zinloos, want het vermeende nieuwe virus dat ‘wordt getest’ is nooit goed ontdekt.

ZEVEN: Desalniettemin worden deze tests (plus nutteloze oogboldiagnose) gebruikt om officiële rapporten op te stellen over casusnummers. Voor de duur van de “epidemie” blijven er berichten komen, en er wordt steeds meer gebazuind. Binnen de in wezen betekenisloze structuur van deze rapporten wordt er met totalen gerommeld om ze indrukwekkender en beangstigender te maken.

ACHT: Echte mensen worden echt ziek en gaan dood, maar voor het grootste deel zijn het mensen die sterven aan traditionele en langdurige aandoeningen – griepachtige ziekte, longontsteking, andere longinfecties, enz. Deze mensen zijn ‘re- verpakt ”onder het nieuwe epidemische label — bijv.“ COVID ”. De officiële beschrijving van de “nieuwe epidemische ziekte” – de klinische symptomen – is voldoende algemeen om deze herverpakking gemakkelijk mogelijk te maken.

NEGEN: Als er een nieuwe ziekte is, kan dit worden verklaard door oorzaken die niets te maken hebben met het vermeende nieuwe virus. Bijvoorbeeld een campagne tegen giftige vaccins. Een zeer destructieve drug. Zeer giftige pesticiden.

TIEN: Na verloop van tijd wordt de definitie van de epidemie willekeurig verbreed om meer symptomen en klinische kenmerken op te nemen, om het aantal gevallen te vergroten.

ELF: Controle van informatie over de “epidemie” is aan de top verhard. De pratende hoofden, van de pers en volksgezondheidsinstanties, weten evenveel over feitelijke wetenschap als konijnen weten over drone-aanvallen. Maar ze zijn “de baas”. Dissidente informatie wordt aangevallen en gecensureerd.

TWAALF: Medicijnen en procedures (bijv. Ventilatoren) die worden gebruikt om patiënten te behandelen, zijn behoorlijk schadelijk. Als een vaccin wordt uitgerold, is het ook giftig. Ziekte en overlijden als gevolg van deze en andere medische aanvallen worden geteld als “epidemische gevallen veroorzaakt door het virus.”

DERTIEN: BOVEN ALLE ANDERE ILLUSIES is de belangrijkste misleiding: “de epidemie is één ziekte of syndroom veroorzaakt door één kiem.” Dit wordt verkocht met onophoudelijke propaganda. De meeste mensen trappen erin. Ze zullen zelfs onderling discussiëren over welke ‘het’ de enige oorzaak is van de ‘it’ -ziekte. Er is geen ‘het’ oorzaak of ziekte.

VIERTIEN: Het publiek wordt leugen na leugen verkocht over besmetting en de “verspreiding” van het “het”.

VIJFTIEN: De openbare gezangen (alsof niemand ooit eerder is gestorven): “Mensen gaan dood, het moet het virus zijn.”

ZESTIEN: Het virussprookje fungeert altijd als een dekmantel voor misdrijven door de overheid of het bedrijfsleven of medische misdrijven. Het verduistert en verbergt deze misdaden. Een grote fabriek spuugt bijvoorbeeld vreselijke vervuiling in de grond en het water van een gebied, en mensen worden ziek en sterven? Wacht, zeggen de onderzoekers, de oorzaak is eigenlijk een nieuw virus dat nog nooit iemand heeft gezien.

Zoals ik aan het begin van de COVID-illusie schreef, is het enige verschil deze keer, in 2020, het gewicht van de leugens – omdat ze leidden tot de lockdowns en de economische verwoesting. Dit is West Nile, SARS, Mexicaanse griep, Zika, groot geschreven.

Onnodig te zeggen dat de personen en groepen die verantwoordelijk zijn voor het lanceren van deze illusie-operaties hun misdaden moeten verbergen.

De criminelen hebben natuurlijk hun wapens. Tot hun krachtigste behoren: controle over de pers en geheimzinnige technische taal die pretendeert relevant te zijn. Deze taal is zo dicht dat de niet-ingewijden geen kans hebben om erin door te dringen.

Onderzoekers kunnen bijvoorbeeld uren babbelen over hun geroemde diagnostische test, de PCR. De simpele waarheid is echter dat de test nooit is doorgelicht. De test is nooit in de echte wereld buiten het laboratorium getest.

Ik heb hier uitgebreid over geschreven. Met behulp van een kleine richtlijn genaamd SCIENCE, zou je “de test testen” door bijvoorbeeld duizend patiënten op een rij te zetten, sommige gezond, sommige ziek van een verondersteld virus. Elk virus. Van elke patiënt zouden weefselmonsters worden genomen.

PCR-mavens zouden deze monsters door hun apparatuur laten lopen en rapporteren welke patiënten laten zien wat zij een hoge ‘viral load’ noemen.

Dit betekent: bij deze specifieke patiënten worden miljoenen en miljoenen virussen actief vermenigvuldigd in hun lichaam en zullen ze onmiskenbaar en zichtbaar ziek zijn.

De PCR-prinsen zouden dan aankondigen: “Patiënten 3,45,65,76,132 … zijn allemaal beslist ziek.”

Nu ontblinden we de studie en kijken wat wat en wie is wie. Zijn deze aangewezen patiënten ziek of lopen ze marathons? Dat heet een simpele wetenschappelijke methode. Geen technische gobbledygook.

Dit brok onderzoek is nooit gedaan. Het zal nooit gebeuren. Het is te echt. Te naakt. Voorstanders van de PCR zouden te veel te verliezen hebben als hun inschatting van wie gezond en ziek zijn absurd fout zou blijken te zijn, en hun geheimzinnige technische retoriek over de PCR uiteindelijk nutteloos gebrabbel zou zijn.

Ik voeg deze illustratie toe om aan te geven dat er inderdaad manieren zijn om professionele leugenaars aan de kaak te stellen, als je van locatie verandert, als je je gezond verstand gebruikt, als je buiten hun zelfbenoemde tempels van mystieke pretentie staat en observeer hoe hun leugens eruit zien als je ze in menselijke termen samenvat …

Hier is nog een studie van de PCR-test die nog nooit is gedaan en ook nooit zal worden gedaan, in de echte wereld: zet duizend patiënten op een rij, neem weefselmonsters van hen en stuur de monsters naar 40 verschillende laboratoria. Laat de labs hun PCR’s uitvoeren en maak hun specifieke bevindingen bekend. Vergelijk de resultaten. Je kunt er zeker van zijn dat de boerderij de labs met tegengestelde resultaten zullen komen.

Dit maakt deel uit van een patroon: bewaar ‘wetenschappelijke details’ dicht bij het vest; houd ze “in huis”; laat geen grootschalige onafhankelijke onderzoeken toe die de basisprincipes van officieel onderzoek bevestigen of ontkennen.

COVID is een fraude van boven naar beneden. Van begin tot eind.