Over een recept voor Hydroxychloroquine (HCQ)

Herbloggen zie link onderaan. Google translate gebruikt. Sorry voor de kromme vertaling soms. Zoek de site voor het Engels.

Recept voor Hydroxychloroquine (HCQ)

Door Dr. Betty Martini, D.Hum.

Opmerking – Het volgende is ALLEEN voor informatieve doeleinden.

Raadpleeg uw arts als u ziek bent. Dit is de mening van één persoon

en wordt nergens als genezing of behandeling voor voorgesteld.

Het is slechts een informatiepunt van het net.

Ik weet niet wie deze formule heeft geleverd, maar als je op de URL klikt, zie je dat ze de link hebben gecensureerd. Ik heb het in ieder geval kunnen bemachtigen. Een arts zei in een video dat hij Hydroxychloroquine gebruikte voor zijn lupuspatiënten en dat de apotheker het niet wilde vullen. Ohio had geprobeerd het te verbieden en de gouverneur kwam tussenbeide. Het wordt al 65 jaar gebruikt.

Dr. Judy Mikovits die “Plague of Corruption” schreef, heeft een ander boek geschreven dat ik net heb ontvangen, genaamd “Plague”. Ze schrijft onder meer over het chronisch vermoeidheidssyndroom. Rond de tijd van de release van aspartaam veranderde de Epstein Barr Association hun naam in Chronische vermoeidheid. De Atlanta Journal Constitution schreef meer dan anderhalve pagina met de titel “The Enemy Within” over chronische vermoeidheid. Ze zeiden dat het uitkwam in de vroege jaren 80, toen aspartaam op de markt werd gebracht via de politieke chicanery van Don Rumsfeld. De aspartaam-pandemie wordt nu Rumsfeld’s Plague genoemd.

Dr. HJ Roberts en ik woonden in maart 1995 het American College of Physicians in Atlanta bij. Je kon deelnemen aan verschillende discussies in klassen en we kozen er een die reclame maakte voor chronische vermoeidheid. Het was naast het laatste onderwerp en zou je het niet weten, de professor zei “we weten niet waar dit vandaan komt, dus we slaan het over”. We wilden de groep adviseren dat de verbinding aspartaam is. Cher leed aan Epstein Barr en maakte reclame voor Equal. Ik stuurde haar informatie en ze wees de $ 900.000 af die ze haar aanboden om reclame te maken voor dit verslavende, excitoneurotoxische, genetisch gemanipuleerde, carcinogene, teratogene, medicijn en adjuvans.

In “Aspartame Disease: An Ignored Epidemic” van wijlen werelddeskundige HJ Roberts, MD, gaat hij in op de auto-immuunziekten die kunnen worden veroorzaakt of versneld door aspartaam. Dr. James Bowen zei over lupus: “Het vermogen van methylalcohol / formaldehyde om antigeniteit te creëren, vooral als gecombineerd in aspartaam moleculen, is zo groot dat het ernstige auto-immuunreacties veroorzaakt op weefsels die vervormd zijn door formaldehydepolymerisatie, adductvorming. tegen de weefsels van het slachtoffer: lupus. ” ( Antigeen1) Afweerstof 2) Antistof 3) Beschermende stof 4) Het afweersysteem activerend 5) Lichaamsvreemde afweeropwekkende stof 6) Serum 7) Stof die aanmaak antistoffen acti!veert of doet ontstaan 8) Stof die aanmaak antistoffen kan doen ontstaan 9) Stof die aanmmak antistoffen acti!veert of doet ontstaan 10) Stof die antilichamen doet vormen)

Dr. Mikovits spreekt ook van autisme. MIT zei dat tegen 2025 een op de twee baby’s met autisme zal worden geboren. Een slachtoffer van aspartaam zei dat ze drie kinderen had van twee echtgenoten en tijdens haar zwangerschap light frisdrank dronk. Alle drie de kinderen hebben autisme. Ze werken twee banen voor een trust om voor hun kinderen te zorgen als ze weg zijn. Het is al jaren bekend dat aspartaam zowel autisme als vaccinaties veroorzaakt. ( NB. Dit is het vervelende van google translate er moet vertaald worden: het is al jaren bekend dat zowel aspartaam

als vaccinaties autisme veroorzaken. Ik heb niet de energie en de tijd om al die rare fouten er uit te halen; ik laat het aan de lezer over. Ik wil zoveel mogelijk delen en opslaan voor er eventueel censuur komt) Het is ook toegeschreven aan Round Up. GD Searle sloot een deal met de FDA om de teratologiestudies te verzegelen en het kostte me 8 jaar om ze te vinden. Lees het Bressler-rapport. Mijn website zijn de initialen voor Mission Possible World Health International met een dot com. Sociale media hebben de site gecensureerd omdat je daar de FDA-rapporten, wetenschappelijk peer-reviewed onderzoek kunt vinden,

Lees verder voor de formule voor Hydroxychloroquine.

Dr.Betty Martini, D.Hum, oprichter

Mission Possible World Health Intl

https://threadreaderapp.com/ thread / 1260704141308915713. html

1. THUISRECEPT VOOR HYDROXYCHLOORQUINE (HCQ) :

DE DRUG DIE MOMENTEEL DIT VIRUS BEHANDELT … KIJK HIERONDER ALS IK JE HET RECEPT TOON EN HOE JE DEZE OPLOSSING THUIS MAAKT, MINUS DE VULMIDDELEN EN CONSERVERINGSMIDDELEN VAN GROTE PHARMA.

2. DAT IS JUIST … DIT IS DE ECHTE REDEN DAT DE DRUGSBEDRIJVEN GEWELDIG WAREN OVER DEZE GENEESMIDDEL. NIET ALLEEN HEEFT HET BEWEZEN OM DIT VIRUS TE ELIMINEREN … MAAR OOK ANDEREN. HET WAS EEN GROOT BEWAARD GEHEIM TE ZIJN … MAAR TRUMP BLEW DAT VOOR HEN METEEN.

3. WAT IS HYDROXYCHLORQUINE PRECIES? HET IS NIETS BEHALVE KININE. IETS DAT IEDEREEN THUIS KAN MAKEN … EN IETS DAT ELKE DAG WORDT VERVAARDIGD IN DE VORM VAN IETS DAT WE ALLEMAAL HEBBEN GEZIEN IN DE SUPERMARKT EN DE LIKEURS … GEEN ANDER DAN TONIC WATER.

4. ZIJN DRUG WORDT GEBRUIKT OM HET COVID VIRUS TE BEHANDELEN. DIT WAS NOOIT OM UITGELEKT TE WORDEN … OMDAT ZELFS EEN VOLLEDIGE BEHANDELING VAN PILLEN VAN DE ARTS MINDER DAN 100,00 IS VOOR IEMAND DIE GEEN VERZEKERING HEEFT.

5. IETS ANDERS DAT JE MISSCHIEN INTERESSANT VINDT, IS DAT TOEN ZE DIT VIRUS HEBBEN GEMAAKT, ZE ER OOK EEN VLEK HIV IN ZETTEN. DIT WAS HET NOG MEER DODELIJK TE MAKEN. MAAR RAAD EENS?

6. DE KININE DOODDE OOK DAT DEEL VAN HET AIDS-VIRUS. KUNT U NU ZIEN WAAROM ZE WAREN DAT DIT EEN GEVAARLIJKE DRUG WAS EN HET NIET WURF TE GEBRUIKEN. ACHTER DE SCÈNE KOMEN NU STUDIES AAN DIE TONEN DAT HET EFFECTIEF IS ANDERE ZIEKTEN ALS GOED EN ZELFS OP KANKER.

7. IK DENK DAT WE IN DE DAGEN DIE KOMEN, ZULLEN WE VEEL MEER VINDEN DAN WE OOIT DACHTEN DAT WE HET WISTEN. ALS U DEZE WEEK NAAR ONZE PRESIDENT LUISTERT, ZEGT HIJ DAT OVER EEN JAAR ELKE BEHANDELING DIE WE NU IN DE ZIEKENHUIZEN GEBRUIKEN, VEROUDERD ZAL ZIJN. WAT WEET HIJ?

8. HIJ WEET DAT ZIJ DEZE GENEESMIDDELEN HEBBEN GEHOUDEN OM MENSEN ZIEK TE HOUDEN EN MILJOENEN AF TE MAKEN VAN VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN.

9. KININE HEEFT VEEL GEBRUIK EN TOEPASSINGEN. HET IS ANALGETISCHE, verdoving ANTI -ARRHYTHMIC, antibacteriële, anti-malaria, antimicrobiële, antiparasitaire, ANTIPYRETISCHE, antiseptisch, krampstillend ANTIVIRAL, STRENGE, bactericide, CYTOTOXISCH, koortsverdrijvend, fungicide, insecticide, zenuwkalmerend,

10. maag, TONIC … SO YOU KAN ZEKER ZIJN DAT BIG PHARMA OP DIT PUNT DE DOOD IS EN SCHREEUWT DAT DEZE DRUG NIET WERKT … ALS DE HELE WERELD ZIET DAT HET WERKT.

11. ALS JE OOIT EEN KOUDE BORST VOELT, OF JE GEWOON ALS CRAP VOELT … MAAK JE EIGEN Kinine. HET IS GEMAAKT UIT DE PEELINGS VAN GRAPEFRUITS EN CITROENEN, … MAAR VOORAL GRAPEFRUITS. IK GEEF JE HIER HET RECEPT EN JE NEEMT DE HELE DAG DEZE CONCOCTIE …

12. OF JE KUNT ER EEN THEE VAN MAKEN EN DE HELE DAG DRINKEN. DIT MOET AL JE ANGST OVER DIT VIRUS VERWIJDEREN, OMDAT JE NU DE VERDEDIGING TEGEN HAAR EN VEEL ANDERE DINGEN HEBT.

13. ALS JE ZINK INNEEMT MET DIT RECEPT, STROOMT HET ZINK DE KININE IN JE CELLEN VOOR EEN VEEL SNELLERE GENEZING.

14. HIER IS ALLES WAT JE MOET DOEN OM JE EIGEN KININE TE MAKEN …… DE SCHIL VAN 2-3 CITROENEN, 2-3 GRAPEFRUITS. NEEM ALLEEN DE SCHIL EN BEDEK HET MET WATER ONGEVEER 3 INCHES BOVEN DE SCHILLEN. PLAATS EEN GLAZEN DEKSEL OP JE POT ALS JE ER EEN HEBT, EEN METALEN IS FIJN ALS JE DAT NIET HEBT.

15. LAAT HET ONGEVEER 2 UUR SUDEREN. HAAL HET DEKSEL NIET VAN DE POT TOT HET VOLLEDIG AFKOELT, DAN KAN DE KININE IN DE STOOM ONTSNAPPEN.

16. ZOET DE THEE MET HONING OF SUIKER, AANGEZIEN HET BITTER ZAL ZIJN. NEEM ELK PAAR UREN 1 EETLEPEL OM DE PHLEGM UIT JE LONGEN TE BRENGEN. STOPPEN ZODRA JE BETER WORDT.

17. DEEL DIT MET DEGENEN DIE ANGST MOETEN VERMINDEREN EN STA HEN TOE DAT DE GOD IN AL ZIJN GLORIE, ONS ALLES BIEDT WAT WE NODIG HEBBEN

18. LAAT HET ALLEEN VOOR DE WAARHEDEN WETEN DAT NAAST DIT ARTSEN WORDEN OOK HET ANTIBIOTISCHE AZYTHROMICINE (Z-PACK) VOORGESCHREVEN. VOOR HET RECORD, IK BEN GEEN ARTS VAN ENIGE SORTEN EN BIED DIT UITSLUITEND UIT MIJN EIGEN GEGEVENSONDERZOEK.

19. IK BEN DIT OP GEEN ENKELE MANIER VOORSCHRIJVEN, EN HET IS AAN DE INDIVIDUEN DIE DIT LEZEN OM MET DEZE INFORMATIE TE DOEN WAT ZIJ WILLEN, IN OVEREENSTEMMING MET ONZE VRIJHEID VAN DE GRONDWET VAN DE VERENIGDE STATEN.

Dr. Betty Martini, D.Hum, oprichter

Mission Possible World Health Intl

9270 River Club Parkway

Duluth, Georgia

30097770242-2599

www.mpwhi.com

Meer informatie op www.wnho.net en www.holisticmed.com/aspartame

https://rense.com/general96/home-recipe-for-hydroxychloroquine-hcq.php