Over in de maling genomen worden

Herbloggen en google translate gebruikt, zie link onderaan

11 augustus 2020

We hadden nooit gedacht dat tirannie de vorm zou aannemen van een massale hallucinatie, waarbij de verkoudheid tot een pandemie wordt verheven en bijna iedereen in de regering, het bedrijfsleven, de media en de gezondheidszorg de hoax bedreven.

Dit bevestigt dat ze allemaal worden gecontroleerd door een satanische sekte, de vrijmetselarij, die ons tot slaaf moet maken. Vrijmetselarij is het instrument van het Masonic Jewish (Illuminati) central banking kartel.

Ondertussen lijken de mensen niet wijzer. Ze accepteren volgzaam werkloosheid, faillissementen, stijgende overheidsschulden (belastingen) en het verlies van vrijheid en eenvoudige geneugten van het leven (zoals zomerkampen voor kinderen en sport .) Tenzij we opstaan , zullen we medeplichtig zijn aan onze eigen slavernij.

Hieronder beoordeelt Steve Brennan de schade en het gevaar.

“Dit alles voor een virus met een overlevingspercentage van 99,98% . Deze COVID-19-operatie gaat niet over je gezondheid, maar over absolute controle over de wereldbevolking !

De lockdown bewijst ‘zonder enige twijfel dat we niet in een rechtvaardige en morele democratie leven, omdat een rechtvaardige en morele democratie vereist dat de regering de artsen en professionals inschakelt en alle aspecten en standpunten onderzoekt, terwijl onderzoeksjournalistiek, als een compromisloze media, informeert de bevolking. Daar hebben we niets van. “

De 2e golf van COVID zal onze gemeenschappen uit elkaar scheuren

door Stewart Brennan (henrymakow.com)

Wanneer het nieuwe griepseizoen in de herfst van 2020 aanbreekt , bereiden onze westerse regeringen en reguliere nieuwsmedia zich voor om overdrive te gaan en (zonder bewijs) te verklaren dat de 2e golf van de COVID-19-pandemie hier is. Het feit is dat ze dit verhaal al naar voren brengen door te verklaren dat er een toename is in COVID-19-gevallen en dat daarom regeringen over de hele wereld nu verplichte maskerwetten opleggen aan de bevolking (zie hier en hier ) met extra dreigingen van nationale vergrendeling. downs !

Het hele COVID-19- verhaal is door nationale regeringen over de hele wereld meer dan dom gehyped en doorgedrongen op de wereldbevolking zonder enig geloofwaardig bewijs te leveren, en wanneer feitelijke gegevens worden verstrekt door onderzoeksjournalisten, artsen en professionals op sociale media voor iedereen om Kijk, ze worden gecensureerd en verwijderd door YouTube, Facebook, Twitter en grote internetzoekmachines zoals Google. De praktijk is Orwelliaans , omdat het de vrijheid van meningsuiting censureert en in samenspraak is met de Wereldgezondheidsorganisatie van de VN en haar zakelijke financiers.

Om het nog erger te maken, wordt het door angst gedreven COVID-19- verhaal gepusht door reguliere media die geen onderzoeksjournalistiek bieden . Samen werken ze allemaal tegen de bevolking van de wereld en onze gemeenschappen door professionals en hun gegevens het zwijgen op te leggen over COVID-19, een virus waarvan is bewezen dat het niet erger is dan de seizoensgriep.

In werkelijkheid zal er geen tweede golf zijn; er zal echter een voortdurende griepcyclus zijn met het begin van het jaarlijkse griepseizoen dat van start gaat wanneer de scholen eind augustus of begin september 2020 weer opengaan … en de klassen zullen niet weer normaal worden, aangezien de regels voor sociale distantie al bestaan aanwezig inclusief halve lessen met de helft van het jaar thuis en online. Dit hele COVID-evenement heeft angst, zorgen en paniek ingebed in de hoofden van onze kinderen. Dit komt neer op psychologisch terrorisme tegen onze kinderen!

De angst zaaien rond COVID-19 heeft in veel landen al geleid tot publieke paniek en woede, maar in het bijzonder is er en zal er een enorme terugslag zijn op alle mensen die protesteren tegen de overreactie van de regering en de verspreiding van verplicht dragen van een masker, sociale afstand nemen, vaccins en de sluiting van de samenleving.

Het gebrek aan echt onderzoek door de reguliere media naar de feiten van COVID-19, de economische blokkering en verplichte maskerwetten opgelegd door de overheid zijn grote mislukkingen binnen onze gemeenschappen. Ze bewijzen zonder enige twijfel dat we niet in een rechtvaardige en morele democratie leven, omdat een rechtvaardige en morele democratie vereist dat de regering de doktoren en professionals inschakelt en alle aspecten en standpunten onderzoekt, terwijl onderzoeksjournalistiek, als een compromisloze media, informeert de bevolking. Daar hebben we niets van.

De fall-out en terugslag van reguliere nieuwsgelovigen tegen degenen die tegen het COVID-19-verhaal zijn, neemt toe omdat degenen die bang zijn voor COVID-19 zich gesterkt voelen door de regering en de mediapropaganda om publiekelijk degenen aan te vallen die geen maskers dragen of degenen aan te vallen die de mainstream verhaal. Geweld zal steeds vaker en een diepere verdeeldheid binnen onze gemeenschappen zullen ontstaan als deze COVID angst campagne niet snel wordt beëindigd.

De meerderheid van de mensen die nog steeds geloven dat de COVID-19 verhaal zijn ook in het voordeel van de regering aandringen op verplichte vaccinaties van vaccins die wonderbaarlijke wijze zullen blijken uit de “for-profit alleen ” farmaceutische bedrijven ingebed in samenspanning met de World Health Organization, Bill en Melinda Gates Foundation, het World Economic Forum en het Western Economic Cartel.

De verdeling van de samenleving door het westerse economische kartel vindt plaats door hun nauwe economische relatie met de reguliere media, politieke partijen op alle bestuursniveaus … en hun samenspanning met de sociale mediaplatforms en de grote internetzoekmachines die alle tegenstanders hebben gecensureerd mening.

Censuur is de afgelopen twee jaar wijdverbreid geweest op internet, maar sinds het COVID-19-verhaal begon, heeft de censuur op sociale media artsen, professionals en alle stemmen het zwijgen opgelegd die echte gegevens en verschillende meningen over COVID-19 opleveren.

ECONOMISCHE TRENDS

Wat ook zal volgen tijdens deze valse tweede golf, zullen meer lock-downs en beperkingen zijn die het faillissement van kleine bedrijven zullen bevorderen, wat rechtstreeks van invloed is op onze gemeenschappen. De economie bestaat immers voor 60% uit kleine bedrijven; dwz restaurants, bars, tavernes, pubs, kapsalons, kapperszaken, buurtwinkels en een groot aantal mama- en popwinkels die voor al het andere zorgen.

Werkloosheid en faillissementen zullen ook gevolgen hebben voor de frauduleuze vastgoedmarkt die de huizenprijzen blijft opdrijven tot ver voorbij het punt van betaalbaarheid. Dit alles wijst op een grote economische crash die alles van de mensen zal afnemen en in de zakken van het economische kartel voor banken en bedrijven zal stoppen.

Degenen die baat hebben bij de resulterende economische crash zijn grote bedrijven en / of miljardairs met diepe zakken die alle kleine ondernemingen willen overnemen om aan hun groeivereisten te voldoen of gewoon een nieuwe zakelijke UBER-industrie willen creëren uit de as van faillissementen van kleine bedrijven, zoals , bijvoorbeeld een geconsolideerde kapsalon / kappersbranche … allemaal verbonden met een digitaal monetair banksysteem dat alle inkomsten, belastingen en fooien registreert … En natuurlijk zullen megaschotels zeker profiteren van de sluiting van de vele familierestaurants die tegen hen strijden.

In feite heeft Ontario Canada zojuist een nieuwe wet opgelegd waarbij alle klanten van restaurants hun persoonlijke informatie moeten opgeven over wie ze zijn, waar ze zijn geweest, met wie ze zijn geweest, en al hun informatie zal worden bewaard door het restaurant voor 30 dagen! Dat zal kleine zakelijke restaurants zeker schaden, vooral als ze geen drive-through- of bezorgservice hebben.

En wat te doen met de honderdduizenden vliegtuigen aan de grond? Hoe zit het met de miljoenen banen in de luchtvaartindustrieën? Er is maar één trend en richting die hier kan plaatsvinden zonder volledig bankroet, en dat is een consolidatie van de industrie met een enorme vermindering van de diensten.

De luchtvaartmaatschappijen die niet zijn gered tijdens deze COVID-19-zwendel, zullen uiteindelijk worden geconsumeerd door grotere zakelijke luchtvaartmaatschappijen door economische consolidatie … de luchtvaartindustrie zal niet weer terugkeren naar het hoogste bedrijfsniveau, tenzij door een of ander wonder de economie plotseling groeit en iedereen weer aan het werk zet … maar als de wereldeconomie ernstig krimpt als gevolg van de overdreven reactie van COVID-19 zonder dat het einde in zicht is, dan is het veilig om aan te nemen dat de groei niet snel terug zal komen. Bovendien was het economische systeem al op instorten voordat de valse pandemie plaatsvond.

Als gevolg van de gesloten grenzen en het verplichte isolement van twee weken, is het toerisme in het grootste deel van de wereld nog steeds op pauze en dat heeft natuurlijk ook gevolgen voor kleine bedrijven.

Als u denkt dat uw regering in uw beste belang handelt, denk dan nog eens goed na. Vraag uzelf af: wat was het laatste dat ze deden waarbij geen bedrijfs- of bankwinsten waren betrokken?

VACCINS

Big Pharma-bedrijven zijn ” alleen winstgevende ” organisaties die zich niet bekommeren om de menselijke bevolking . Het enige waar ze zich zorgen over maken, zijn hun bedrijfsresultaten en winstmarges. Zou u echt een bedrijf vertrouwen dat bestaat uit het verdienen van geld aan u op elke mogelijke manier met een vaccin waarmee ze honderden miljarden dollars kunnen verdienen?

Net als alle andere bedrijfssectoren die aan het economische kartel zijn gebonden, hebben farmaceutische bedrijven een lange geschiedenis van oneerlijkheid en crimineel gedrag als het gaat om hun economische levensvatbaarheid. Elk bedrijf waarvan de levensvatbaarheid afhangt van een vaccin dat met spoed op de markt wordt gebracht tijdens een economische ineenstorting vanwege de griep waarvoor het vaccin is ontworpen, zal een oplichter worden en een enorme geldmaker voor het bedrijf dat het produceert … en het trieste is , mensen zullen geloven dat een vaccin hen zal redden van een coronavirus dat al is gemuteerd en geëvolueerd … het punt is, iedereen heeft waarschijnlijk al COVID-19 gehad en wist het niet sinds de symptomen voor het coronavirus van 2019 in de meerderheid van de mensen is mild. Mensen moeten niet denken dat ze een immuunsysteem hebben.

Als we kijken naar bejaardenhuizen, waar de meeste sterfgevallen als gevolg van COVID-19 plaatsvonden, zijn er regels die alle bewoners dwingen om een of twee keer per jaar een verplichte griepprik te hebben. En dus, als ik terugkijk op mijn eigen ervaring met het hebben van een ouder in een bejaardentehuis, kregen bewoners hun verplichte vaccinatie tijdens het griepseizoen. Toen ik mijn moeder vier of vijf keer per week bezocht gedurende een periode van zes maanden, merkte ik een toename van het aantal sterfgevallen onder bewoners kort nadat het griepvaccin was toegediend. Bekende gezichten waren verdwenen en nieuwe verschenen, ambulances waren in deze tijd en dat was 2015 een normaal verschijnsel. Dat wil niet zeggen dat het vaccin alleen de dood veroorzaakt bij ouderen, ook al injecteert u door het vaccin uw systeem met een virus inclusief extra giftige ingrediënten in het vaccin,

Het griepvaccin is gemaakt door een farmaceutisch bedrijf met winstoogmerk en het product is altijd een schatting met een misspercentage van 70%. Dat komt omdat het virus altijd muteert naar een nieuw virus elk jaar … en ieder jaar de zeer jonge met onontwikkelde immuunsysteem en ouderen die extra medische aandoeningen sterven aan de jaarlijkse griep.

Gezien het feit dat alle vaccins schadelijke gifstoffen voor mensen bevatten , waaronder kwik en aluminium , bestaat de grote bezorgdheid dat vaccins meer kwaad dan goed doen voor iedereen, vooral voor jongeren en ouderen.

De meeste mensen zijn zich niet bewust van vaccinrisico’s omdat de reguliere media hun werk niet doen met onderzoeksjournalistiek, gezondheidsorganisaties de risico’s afwijzen en onze regeringen weigeren onderzoek te doen en liever bedrijfsproducten die inkomsten genereren een stempel willen drukken terwijl farmaceutische bedrijven worden vrijgesteld van aansprakelijkheid.

MASKERS

Verplichte maskerwetten worden land na land van kracht nu het vrezen van de regering en de reguliere media aan zijn tweede golf begint.

Het is al erg genoeg dat de censuur van artsen en beroepen op internet woedt en alle dialogen of echte informatie over maskers en COVID-19 verwijdert; maar het is iets anders om te zien en te ervaren dat angstige mensen degenen die geen maskers dragen, lastigvallen en uithalen. Mensen zijn zo verankerd in hun overtuigingen dat ze eigenlijk vuist met elkaar vechten over het dragen van een masker. De samenleving is verdeeld en in toenemende mate voeren we oorlog met elkaar over een masker. We worden geconditioneerd om overheidsrichtlijnen te ‘gehoorzamen’, ongeacht hoe dystopisch die richtlijnen zijn en degenen die gehoorzamen voelen zich bevoegd om uit te halen naar degenen die dat niet doen.

Maskers voorkomen COVID-19 niet. Ze doen meer kwaad dan goed, vooral wanneer ze gedurende lange tijd worden gedragen.

DE TOEKOMST ONTHULD

Het World Economic Forum heeft zojuist een zeer verontrustende video uitgebracht over hoe ze verder zullen gaan met het openstellen van de samenleving terwijl ze volhouden dat COVID-19 er is om te blijven. Hun visie is op angst gebaseerd en totalitair en bewijst wat velen van ons in het alternatieve nieuws hebben gezegd; dat onze toekomst in inzending wordt vergrendeld om richtlijnen van de overheid , die mensen zullen dwingen om vaak te testen, jaarlijks ingeënt , en een bewijs van deze binnenkort verplichte maatregelen zijn of je zal niet worden toegestaan om deel te nemen aan de samenleving. dwz scholen, werk, sport, uitgaansgelegenheden en sportstadions, winkelcentra, voedselwinkels of toegang tot gebouwen inclusief rechtbanken, banken en overheidskantoren zonder de straf van de wet te voelen.

Dit is een klassieke zet van dictaturen waar een probleem (COVID-19) wordt gecreëerd om het angstniveau een tijdje te verhogen en dan bieden ze je hun geplande dystopische oplossing voor de samenleving om de angsten weg te nemen … ten koste van je vrijheid.

Dit alles voor een virus met een overlevingspercentage van 99,98% . Deze COVID-19-operatie gaat niet over uw gezondheid, maar over absolute controle over de wereldbevolking !

Maskers zijn een psychologische voorbereiding op verplichte vaccinaties

GEVOLGTREKKING

De mensheid wordt bijeengedreven en tot gehoorzaamheid gedwongen door de staat wiens richtlijnen afkomstig zijn van de Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties, die wordt aangetast en gefinancierd door farmaceutische bedrijven, banken en speciale belangen zoals de Bill and Melinda Gates Foundation binnen het westerse economische kartel. Door te gaan op de weg die zij voorschrijven, betekent dat de mensheid regelrecht het mondiale totalitarisme binnenstormt zonder enige vorm van verhaal.

Grensafsluitingen, reisbeperkingen en lock-downs hebben een einde gemaakt aan onze bewegingsvrijheid . Het afsluiten van onderzoeksjournalisten, waaronder artsen en professionals, door echte gegevens over COVID-19, virologie, coronavirussen, vaccins en de gevaren van langdurig dragen van een masker te censureren, is een aanval op de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting. De handeling zelf sluit alle mogelijkheden voor verhaal af.

Iedereen die zich verzet tegen de onderdrukkende COVID-wetten die regeringen hun burgers hebben opgelegd, wordt geconfronteerd met zware straffen, gevangenisstraf en / of hoge boetes …

De economische depressie die zich zal ontvouwen, kan een massale uitsterving veroorzaken als gevolg van massale werkloosheid, uitzettingen, voedseltekorten, isolatie , gedwongen compromissen op het immuunsysteem, instortende gezondheidszorgsystemen en de onderdrukking van de bevolking door economisch gecompromitteerde regeringen .

We hebben niet langer onze bewegingsvrijheid of vrijheid van meningsuiting, noch is er echte democratie meer wanneer alle politieke partijen in gevaar worden gebracht door de bedrijven en privébanken van het economische kartel . Mensenrechten zijn beperkt tot wat onze regeringen dicteren, en de persvrijheid is allang uit de reguliere media verwijderd, terwijl alternatieve onafhankelijke pers zwaar wordt gecensureerd. De vrijheden die we ooit in Noord-Amerika en Europa hebben ervaren, zijn verdwenen …

Wat er nu over de hele wereld gebeurt, is de opzettelijke vernietiging van de wereldeconomie en het meest getroffen zijn de kleine bedrijven die het grootste deel van de economie in onze gemeenschappen uitmaken. Het is de laatste daad van consolidatie en consumptie van onze gemeenschappen door grote zakelijke en private bankbelangen, waar elke vorm van verzet door de staat zal worden neergeslagen. Het eigenlijke gezicht van het monster dat onze wereld beheerst is onthuld en het is puur kwaad … is dit de wereld waarin je wilt leven of die je aan je kinderen en kleinkinderen wilt overlaten?

Met dank aan John B voor het verzenden van dit.

GERELATEERD – VIDEO: Agenda 21

U kunt dit artikel permanent vinden op https://www.henrymakow.com/2020/08/were-being-punked.html