Over totalitarisme

herbloggen van SOTN met gebruik van google translate

Verdeel, heers, reset en dan … Wetenschappelijk dictaat

Geplaatst op 8 augustus 2020 door State of the Nation door Russ Bangs

Het eindspel van technocratie als economisch systeem is totale controle met behulp van zijn ” wetenschap van social engineering “. (https://en.wikipedia.org/wiki/Social_engineering_(political_science) )

Voordat dat kan gebeuren, moet het huidige economische systeem worden vernietigd en moeten de mensen worden voorbereid op totale onderwerping aan de komende wetenschappelijke dictatuur, waar de wereld wordt bestuurd door algoritmen in plaats van door gekozen vertegenwoordigers.

Zeggen dat technocratie onvruchtbaar en onmenselijk is, is een understatement.

Het is duidelijk anti-menselijk in de duidelijkste zin van het woord, en zal resulteren in wereldwijde menselijke ellende.

Er is vaak opgemerkt dat terreur absoluut alleen kan heersen over mensen die tegen elkaar geïsoleerd zijn en dat daarom het tot stand brengen van dit isolement een van de belangrijkste zorgen van een tirannieke regering is. Isolatie kan het begin zijn van terreur; het is beslist de vruchtbaarste grond; het is altijd het resultaat.

Dit isolement is als het ware pretotalitair; het kenmerk ervan is onmacht, in zoverre macht altijd afkomstig is van mensen die samenwerken, handelen in overleg; geïsoleerde mensen zijn per definitie machteloos. “

Hannah Arendt

De oorsprong van totalitarisme The Ultimate Divide and Conquer: https://www.bibliotecapleyades.net/archivos_pdf/origins-totalitarianism.pdf

De westerse beschaving, geleid door de Amerikaanse regering en de media, is begonnen aan een campagne van massaal psychologisch terrorisme om de instortende economie te dekken, heeft een nieuw voorwendsel gecreëerd voor de aanhoudende plunder-expeditie van Wall Street, heeft de politiestaat radicaal laten escaleren, mensen diep getraumatiseerd. in onderwerping aan totale sociale conformiteit, en radicaal de asociale, antimenselijke atomisering van de mensen verergeren.

De aanleiding voor deze gruwel is een epidemie die objectief vergelijkbaar is met de seizoensgebonden griep en wordt veroorzaakt door het zelfde soort coronavirus we hebben zo lang doorstaan zonder totalitaire rooftochten en massa waanzin.

Het wereldwijde bewijs komt overeen met de feiten:

Deze griep is iets besmettelijker dan de norm en is vooral gevaarlijk voor mensen die ouder zijn en al in slechte gezondheid verkeren door reeds bestaande ziekten.

Het is niet bijzonder gevaarlijk voor de rest van de bevolking.

Het hele concept van “lockdowns” is precies ondersteboven, precies de verkeerde manier waarop een gezonde samenleving op deze omstandigheid zou reageren. ( NB. Dat doen ze altijd: alles omkeren)

Het zijn de kwetsbaren die beschermd moeten worden terwijl de natuur haar gang gaat onder de algemene bevolking, die het leven moet leiden zoals gewoonlijk. Dominionistisch-technocratische starheid kan niet voorkomen dat een epidemie door de bevolking keert, ondanks de waanideeën van die religie, vooral omdat westerse samenlevingen toch al veel te laat met hun maatregelen begonnen.

Het is dus het beste om de immuniteit van de kudde zo snel te laten ontwikkelen als het van nature zal zijn, op welk moment het virus zich terugtrekt door gebrek aan gastheren (en waarschijnlijk gaandeweg in een mildere richting zal muteren).

Dit is de enige manier om een ​​veiligere omgeving te creëren voor iedereen, ook voor de meest kwetsbaren.

Het feit dat de meeste samenlevingen de gezonde, wetenschappelijke route hebben afgewezen ten gunste van pogingen tot mislukking tot een gewelddadige segregatie en sterilisatie, bewijst dat regeringen zich niet bezighouden met de volksgezondheid (alsof we dat nog niet wisten van duizend beleidsmaatregelen om het milieu te vergiftigen terwijl het gezondheidszorgsysteem wordt ontdaan), maar zijn erg vurig om deze crisis die ze kunstmatig hebben gegenereerd te gebruiken om hun politiestaat radicaal te escaleren naar totalitaire doelen.

Het hele concept van zelfisolatie en antisociaal “afstand nemen” is radicaal anti-menselijk. We zijn in miljoenen jaren geëvolueerd tot sociale wezens die in hechte groepen leven.

Hoewel moderne samenlevingen ideologisch en sociaaleconomisch werken om mensen te masseren en te atomiseren, zoeken we toch bijna allemaal nog steeds nauw menselijk gezelschap in ons leven.

(Ik vermoed dat de meeste internetpolitie-staatsmensen niet alleen in hart en nieren fascisten zijn, maar ook bevestigde misantropische eenlingen die niets kunnen schelen over menselijke nabijheid.)

Deze terreurcampagne probeert elke overgebleven menselijke nabijheid, dat wil zeggen elke overgebleven mensheid als zodanig, kapot te schieten om individuele atomen te isoleren voor onderwerping aan totale overheersing.

https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirus.htm

Hannah Arendt schreef diepgaand over dit doel van totalitaire regeringen ( The Origins of Totalitarianism ), hoewel zelfs zij geen door de staat aangestuurde cultus voor ogen had van de letterlijke fysieke afstoting van elk atoom van elk ander atoom.

Tot dusverre onderwerpen de mensen zich volledig aan een terreurcampagne gericht op de totale uitroeiing van de gemeenschap die er nog in de wereld is, en vooral de gemeenschap die begon te worden herbouwd.

Sommigen dromen ervan dat deze terreurcampagne op de een of andere manier een magische collectieve transformatie teweegbrengt.

Ze leggen niet uit hoe dat zou moeten gebeuren als iedereen zo geterroriseerd is dat ze wanhopig zijn om fysiek los te komen van hun eigen schaduw, laat staan ​​fysiek samen te komen met andere mensen.

Maar elke vorm van politieke of sociale actie, elke vorm van beweging, vereist nauw persoonlijk contact.

Het lijkt erop dat voor de meeste voormalige zelfverklaarde dissidenten het feit dat sociale media geen vervanging is voor persoonlijke organisatie en groepsactie, een feit dat tot dusver algemeen werd erkend door deze dissidenten, een andere waarheid is die plotseling overboord moet worden gegooid en vervangen door de volledige antithese.

De terreurcampagne is dus een virus dat ervoor zorgt dat degenen die het infecteert afstand doen van alle activisme en alle vooruitzichten voor alle toekomstig activisme, zolang ze krankzinnig blijven van de koorts van deze propagandaterreur.

Veel dieper en wanhoop oproepen, de terreurcampagne is een virus waardoor degenen die het infecteert, elk menselijk contact, alle kameraadschap, alle nabijheid, alle dingen die ons ooit tot mens hebben gemaakt, vrezen en verafschuwen.

Eerdere totalitaire regimes zochten dit gebrek aan contact en vertrouwen via netwerken van informanten.

Deze netwerken maken ook deel uit van de terreurcampagne van vandaag , aangemoedigd van bovenaf en spontaan opkomend van onderaf als resultaat van zowel het gevoel van terreur als de uitoefening van eerdere kleinzielige bedoelingen van de kant van kleinzielige individuen.

Maar het totalitaire potentieel van vandaag is veel erger dan dit.

Nu hebben de regimes die streven naar totale overheersing, de overgrote meerderheid van de mensen geterroriseerd en gehersenspoeld tot een automatisch fysiek wantrouwen jegens alle andere mensen.

Men is niet langer bang dat iemand een informant is, maar vreest het bestaan van een ander mens.

Elke vorm van menselijke relaties, van persoonlijke vriendschap en romantiek tot vriendelijke sociale bijeenkomsten en clubs tot sociale en culturele bewegingen, wordt onder dergelijke omstandigheden onmogelijk.

Dit dreigt het einde te zijn van het concept van gedeelde mensheid , dat zal worden vervangen door een mierenhoop van slavenatomen, zonder bewustzijn dat verder gaat dan angst en de meeste dierlijke zorg voor voedsel en onderdak, wat al is toegestaan of geweigerd op dezelfde manier als experimentatoren doen met laboratoriumratten …

En hoe meer mensen het letterlijke fysieke bestaan van alle andere mensen vrezen en verafschuwen, hoe meer de situatie rijp wordt voor elke epidemie van moord, van het stijgende aantal huiselijk geweld en moorden tot beginnende lynchmenigten tot pogroms tot uitroeiingscampagnes in nazi-stijl.

Dit is het einddoel van het systeem.

Het is het logische einde waar elke trend van vandaag naartoe leidt.

Alles is verzonnen over een epidemie die objectief gezien een griepseizoen is dat iets ruwer is dan gemiddeld.

Waarom willen de mensen zich overgeven en alle realiteit en toekomstperspectief van gedeelde menselijkheid, geluk, vrijheid, welzijn, over zo weinig?

Is dit echt een terminale totalitaire doodscultus, de wereld als een enorme Jonestown?

Tot nu toe lijkt het erop dat dit is wat de meerderheid wil.

Als ze deze voltooiing van de universele dood in geest, emotie en lichaam niet echt willen, kunnen ze beter snel uit hun door angst veroorzaakte mentale delirium breken, voordat het te laat is.

http://stateofthenation.co/?p=23967

van lockdown tot great reset:

http://stateofthenation.co/?p=24176