Over de Covid-samenzwering

herbloggen van SOTN, google translate gebruikt

Anonieme DC Insider legt ultrageheime Covid-samenzwering bloot in de ringweg ( in de politieke en sociale wereld van Washinton DC)

Geplaatst op 29 juli 2020 door State of the Nation

Ingezonden door een anonieme DC Insider

Big Pharma en de WHO wisten al lang van de HCQ-remedie voor COVID-19.

Iedereen bij de CDC, NIH en FDA weet dat hydroxychloroquine (HCQ) de zilveren kogel is voor het coronavirus.

Ze weten ook dat, in combinatie met azithromycine en zink, het 3-in-1-protocol de magische formule biedt voor bijna iedereen met coronavirus.

Wat Dr. Fauci, Dr. Birx en Robert Redfield echter aan niemand vertellen, is dat praktisch elke VIP in Washington, DC HCQ profylactisch gebruikt.

Iedereen weet dat Trump het als een preventief middel heeft gebruikt, zoals hij dat bij meerdere gelegenheden publiekelijk heeft verklaard. Maar niemand heeft onthuld dat vrijwel iedereen binnen de Beltway er ook gebruik van maakt. Daarom werden ze allemaal zo vaak getoond in groepen zonder maskers en hielden ze zich niet aan de aanbevolen richtlijnen voor sociale afstand tijdens de reguliere coronavirus-briefings. En ze deden veel van die honden- en ponyshows midden in de Covid-spikes tijdens de eerste golf.

Persbriefing van het Witte Huis over de COVID-19-pandemie waarbij niemand een masker droeg en sociale afstandelijkheid niet werd waargenomen in strijd met de officiële richtlijnen die zijn gepubliceerd door de Task Force Coronavirus van het Witte Huis

Het echte schandaal hier is dat vooraanstaande politici, overheidsfunctionarissen, bedrijfs-CEO’s en VN-beheerders allemaal op de hoogte zijn van de werkzaamheid van HCQ, en toch hebben ze samengewerkt om het Amerikaanse volk het gebruik ervan te ontnemen. Al die tijd nemen zij zelf in het geheim profylactisch HCQ in.

Als zoveel landen over de hele wereld Hydroxychloroquine met groot succes hebben gebruikt, waarom verzetten de VS zich er dan fel tegen? ( NB en in navolging Europa)

Omdat ’s werelds meest ijverige vaccinverkoper – Bill Gates – vastbesloten is om een ​​COVID-19-vaccin op de markt te brengen. Woord op straat (K Street) is dat Gates HCQ ook als preventief middel gebruikt. In feite heeft hij HCQ als voorzorgsmaatregel genomen om jarenlang malaria te voorkomen tijdens zijn reizen naar de landen van de Derde Wereld die werden onderworpen aan zijn eindeloze vaccinatieplaatsen en vaccinatieprogramma’s.

Als Amerikanen wisten dat India HCQ in het hele land met succes gebruikte, hoe zouden ze dan reageren? New Delhi heeft zelfs de beslissing genomen om HCQ beschikbaar te stellen als profylacticum, zo goedkoop is het.

“India produceert naar schatting 70% van ’s werelds hydroxychloroquine, met Ipca Labs en Zydus Cadila de twee grootste producenten van het medicijn in het land. [1]

Welnu, waarom heeft India 85 miljoen doses hydroxychloroquine naar 108 met Covid besmette landen gestuurd als het niet werkt ?!

Dus, wat is het schandaal?

Belangrijke regeringsfunctionarissen, medische autoriteiten en gekozen vertegenwoordigers in de VS zijn op de hoogte van elk feit dat in deze uiteenzetting wordt vermeld. Desalniettemin pushen ze niet-geteste remedies en gevaarlijke protocollen die in feite veel COVID-19-patiënten in alle 50 staten hebben gedood.

Deze situatie is volkomen onaanvaardbaar. Vooral wanneer de leiders van de nationale coronavirusrespons HCQ en andere effectieve profylactica gebruiken om het coronavirus op afstand te houden. Hetzelfde geldt voor velen in de reguliere media; ze zullen ook nooit aan iemand vertellen dat ze HCQ gebruiken. Noch zullen de Sultans of Silicon Valley of Wall Street banksters of Corporate America-moguls ooit laten toegeven aan deze “ultrageheime samenzwering”. Dat is de reden waarom het Hamptons-concert met de CEO van Goldman, Chainsmokers Faces NY Probe . David Solomon, voorzitter van de raad van bestuur van Goldman Sachs, voelde zich duidelijk immuun om Covid te vangen, zelfs tijdens een concert waar hij de ster van de show was.

Maar wat is hier het echte schandaal?

Het HCQ-Azithromycin-Zinc-protocol wordt opzettelijk onthouden aan het Amerikaanse volk, zodat een verplicht COVID-19-vaccin het land kan worden opgedrongen. ( en in andere westerse landen)

En het bewijs van zo’n crimineel samenzweerderig complot: er zullen nooit eindigende seizoensgebonden Covid-pieken zijn waarbij elke golf groter en intenser is dan de vorige. Wanneer die beginnen te ebben, zullen coronaviruscluster-explosies tot ontploffing komen in de grote metropolen, met name de heiligdomsteden.

Als de blauwe staten er genoeg van hebben, zullen de democratische gouverneurs samenwerken met hun democratische wetgevende macht om een ​​jaarlijkse vaccinatie tegen Covid te verplichten (net zoals Californië onlangs een draconische wetgeving heeft aangenomen die jaarlijkse naleving van vaccinatieschema’s voor kinderen vereist). De niet aflatende lanceringen van het COVID-19-biowapen in conservatief gebied zullen de Republikeinse gouverneurs uiteindelijk dwingen hetzelfde te doen in de rode staten.

– Een anonieme DC Insider

Noot van de SOTN- redacteur: het eindresultaat van deze fase van OPERATION COVID-19 is de niet-aangegeven staat van de medische staat van beleg. Vervolgens beginnen de eerste fasen van het Orwelliaanse overnameprogramma COVID-1984 , dat enorm is gevorderd door de geënsceneerde rassenrellen en groeiende geruchten over een naderende rassenoorlog . Maar alleen als het Amerikaanse volk het toestaat, zullen deze verraderlijke plannen enige betekenis krijgen.

Bewerkt door State of the Nation

29 juli 2020

http://stateofthenation.co/?p=22446

Hoe erg is COVID eigenlijk? (Het perspectief van een Zweedse arts)

herbloggen

7 augustus 2020

Een arts die als spoedeisende hulp in Zweden werkte, nam contact met me op om alles over COVID-19 te bespreken. Hij heeft ook een blog geschreven, die je hier kunt zien .

Ik vroeg of ik het op mijn blog kon reproduceren, omdat ik vond dat het een fascinerend perspectief was op wat er in Zweden gebeurde. Het is ook ongelooflijk goed geschreven, in het Engels, voor iemand die Zweeds is. Meest nederig. Ik hoop dat je ervan geniet.

Ok, ik wil dit artikel voorafgaan door te zeggen dat het volledig anekdotisch is en gebaseerd op mijn ervaring als arts op de eerste hulp van een van de grote ziekenhuizen in Stockholm, Zweden, en als burger in Zweden.

Zoals veel mensen weten, is Zweden misschien wel het land dat de meest ontspannen houding ten opzichte van de COVID-pandemie heeft aangenomen. In tegenstelling tot andere landen is Zweden nooit binnengegaan om de lockdown te voltooien. Niet-essentiële bedrijven zijn open gebleven, mensen gaan nog steeds naar cafés en restaurants, kinderen blijven op school en heel weinig mensen hebben in het openbaar de moeite genomen met gezichtsmaskers.

COVID trof halverwege maart Stockholm als een storm. Op een dag zag ik mensen met blindedarmontsteking en nierstenen, de gebruikelijke dingen die je op de eerste hulp ziet. De volgende dag waren al die patiënten weg en het enige dat het ziekenhuis binnenkwam was COVID. Vrijwel iedereen die werd getest, had COVID, ongeacht wat het symptoom was. Mensen kwamen binnen met een bloedneus en ze hadden COVID. Ze kwamen binnen met buikpijn en ze hadden COVID.

Toen, na een paar maanden, verdwenen alle COVID-patiënten. Het is nu vier maanden geleden sinds het uitbreken van de pandemie en ik heb al meer dan een maand geen enkele COVID-patiënt gezien. Als ik iemand test omdat ze hoesten of koorts hebben, komt de test steevast negatief uit.

Op het hoogtepunt van drie maanden geleden stierven honderd mensen op een dag van COVID in Zweden, een land met tien miljoen inwoners. Nu sterven er in het hele land ongeveer vijf mensen per dag, en dat aantal blijft dalen. Aangezien mensen over het algemeen ongeveer drie weken na infectie overlijden, betekent dit dat vrijwel niemand meer besmet raakt.

Als we aannemen dat ongeveer 0,5 procent van de geïnfecteerden sterft (wat ik erg genereus vind, daarover later meer), dan betekent dat dat drie weken geleden 1.000 mensen per dag besmet raakten in het hele land, wat neerkomt op een dagelijks risico per persoon die besmet raakt van 1 op 10.000, wat minuscuul is. En vergeet niet dat het risico om te overlijden hooguit 1 op 200 is als u daadwerkelijk geïnfecteerd raakt. En dat was drie weken geleden. Kortom, COVID is in alle praktische opzichten voorbij en gedaan in Zweden.

Na vier maanden. In totaal heeft COVID minder dan 6.000 mensen gedood in een land met tien miljoen inwoners. Een land met een jaarlijks sterftecijfer van ongeveer 100.000 mensen. Als je bedenkt dat 70% van degenen die aan COVID zijn overleden ouder dan 80 jaar zijn, zouden een flink aantal van die 6000 dit jaar hoe dan ook zijn overleden. Dat maakt covid slechts een bliep in termen van het effect op de mortaliteit.

Daarom is het onzinnig om covid te vergelijken met andere grote pandemieën, zoals de pandemie van 1918 waarbij tientallen miljoenen mensen omkwamen. COVID zal nooit in de buurt komen van die cijfers. En toch hebben veel landen hun hele economie gesloten, kinderen gestopt met naar school gaan en grote delen van hun bevolking werkloos gemaakt om met deze ziekte om te gaan.

De media hebben verkondigd dat slechts een klein percentage van de bevolking antilichamen heeft en dat het daarom onmogelijk is dat kuddeimmuniteit is ontwikkeld. Als de immuniteit van de kudde zich niet heeft ontwikkeld, waar zijn dan alle zieke mensen? Waarom is het aantal infecties zo snel gedaald? Gezien het feit dat de meeste mensen in Zweden hun leven nu normaal leiden, niet sociaal afstandelijk zijn, geen maskers dragen, zouden er nog steeds hoge infectiegraden moeten zijn.

De reden dat we op antilichamen testen, is omdat het gemakkelijk en goedkoop is. Antilichamen zijn in feite niet de belangrijkste verdediging van het lichaam tegen virusinfecties. T-cellen zijn. Maar T-cellen zijn moeilijker te meten dan antilichamen, dus we doen het niet echt klinisch. Het is heel goed mogelijk om T-cellen te hebben die specifiek zijn voor covid en je daardoor immuun maken voor de ziekte, zonder enige antilichamen.

Persoonlijk denk ik dat dit is wat er is gebeurd. Iedereen die op de eerste hulp werkt waar ik werk, heeft de antilichaamtest gehad. Slechts weinigen hebben daadwerkelijk antilichamen. Dit ondanks het feit dat we werden blootgesteld aan enorme aantallen geïnfecteerde mensen, ook aan het begin van de pandemie, voordat we ons realiseerden hoe wijdverbreid COVID was, toen niemand beschermende uitrusting droeg.

Ik ontken niet dat COVID vreselijk is voor de mensen die echt ziek worden of voor de families van de mensen die sterven, net zoals het vreselijk is voor de families van mensen die sterven aan kanker, griep of een overdosis opioïden. Maar de omvang van de respons in het grootste deel van de wereld (Zweden niet meegerekend) staat totaal niet in verhouding tot de omvang van de dreiging.

Zweden scheurde de metaforische pleister er snel af en kreeg de epidemie in korte tijd over en klaar, terwijl de rest van de wereld ervoor heeft gekozen de pleister er langzaam af te pellen. Dat betekent op dit moment dat Zweden een van de hoogste sterftecijfers ter wereld heeft. Maar COVID is voorbij in Zweden. Mensen zijn teruggekeerd naar hun normale leven en bijna niemand raakt meer besmet.

Ik durf te wedden dat de landen die volledig zijn gesloten, de rente zullen zien stijgen wanneer ze opengaan. Als dat het geval is, dan heeft het sowieso geen zin gehad om te stoppen, want al die landen zullen aan het eind van de dag toch met hetzelfde aantal doden eindigen. Volledig stilleggen om het totale aantal sterfgevallen te verminderen heeft alleen zin als u bereid bent stil te blijven totdat er een vaccin beschikbaar is. Dat kan jaren duren. Geen enkel land wil zo lang wachten.

COVID heeft momenteel minder dan 6000 doden in Zweden. Het is zeer onwaarschijnlijk dat het aantal doden boven de 7.000 zal uitkomen. Een gemiddeld griepjaar in Zweden sterven 700 mensen aan griep. Betekent dit dat COVID tien keer erger is dan griep? Nee, want influenza bestaat al eeuwen, terwijl COVID helemaal nieuw is.

In een gemiddeld griepjaar hebben de meeste mensen al een zekere mate van immuniteit omdat ze eerder zijn geïnfecteerd met een vergelijkbare soort, of omdat ze zijn gevaccineerd. Het is dus heel goed mogelijk, in feite waarschijnlijk, dat het sterftecijfer voor COVID hetzelfde is als voor griep, of slechts iets hoger, en het hele verschil dat we hebben gezien is te wijten aan het volledig ontbreken van enige immuniteit in de bevolking bij de begin van deze pandemie.

Deze conclusie is logisch voor de Zweedse sterftecijfers – als we een punt hebben bereikt waarop er in Zweden bijna geen actieve infectie meer plaatsvindt, ondanks het feit dat er nauwelijks sprake is van sociale distantiëring, dan betekent dat in ieder geval 50% van de bevolking is al besmet en heeft immuniteit ontwikkeld, dat zijn vijf miljoen mensen.

Dit aantal is volkomen redelijk als we uitgaan van een reproductief nummer voor het virus van twee: als elke persoon twee nieuwe besmet, met een periode van vijf dagen tussen besmet zijn en anderen infecteren, en je begint met slechts één besmette persoon in het land, dan je zult een punt bereiken waarop in slechts vier maanden enkele miljoenen geïnfecteerd zijn. Als er slechts 6000 doden zijn van de vijf miljoen geïnfecteerden, komt dat neer op een sterftecijfer van 0,12 procent, ongeveer hetzelfde als gewone oude griep, waar niemand het minst bang voor is, en die we niet sluiten onze samenlevingen voor.

Hoe je een crisis veel, veel erger kunt maken

In “COVID-19”

COVID-sterfgevallen – hoe nauwkeurig zijn de statistieken?

In “COVID-19”

COVID. ‘Met’ ‘van’ of ‘vanwege’

In “COVID-19”

Dit bericht is gepost in COVID-19 op7 augustus 2020.