Over transgenders

Ik laat dit zien omdat het een schandaal blootlegt dat bijna niemand wil zien. Omdat “zij” de wereld willen beheersen en hun perverse ideeën op de mensheid loslaten. En omdat je altijd alleen maar de halleluja verhalen hoort en nooit de ellende verhalen. Ik wil onrechtvaardigheid blootleggen. En daarmee onnodig lijden proberen te helpen voorkomen. Onze wereld is zo pervers en ik zie zo weinig weerstand daar tegen. In tegendeel we moeten alles maar normaal vinden en alles omarmen. Ik da daar niet in mee.

google translate:

Auteurs van de grootste genderovergangsstudie gedwongen om de ongemakkelijke waarheid toe te geven

Door wmw_admin op 7 augustus 2020

Een studie uit 2019 die een rooskleurig beeld schetste van de voordelen voor de geestelijke gezondheid voor personen die een geslachtsveranderende operatie ondergaan, was verkeerd, zeiden de auteurs in een gepubliceerde correctie.

De correctie, gepubliceerd door het American Journal of Psychiatry , concludeerde dat, na te hebben bekeken hoe de cijfers van de oorspronkelijke studie werden gekraakt, ‘de conclusie dat’ het longitudinale verband tussen geslachtsbevestigende chirurgie en minder gebruik van psychiatrische behandelingen de beslissing ondersteunt om geslachtsbevestigende operaties voor transgenders die ze zoeken ‘is te sterk’.

In een Op-Ed gepubliceerd door de Heritage Foundation , schreef Ryan T. Anderson dat de auteurs van het onderzoek nu toegeven dat “de resultaten geen voordeel van een operatie aantoonden in relatie tot de daaropvolgende stemmings- of angststoornisgerelateerde gezondheidszorg.”

De meeste informatie van het onderzoek bevindt zich achter een betaalmuur.

Anderson merkte ook op dat het leven van degenen die de behandeling ondergingen in ten minste één opzicht zeker niet verbeterde, waarbij hij de auteurs van de studie citeerde die nu beweerden dat “personen met de diagnose geslachtsincongruentie die een geslachtsbevestigende operatie hadden ondergaan, meer kans hadden om behandeld te worden. angststoornissen vergeleken met personen bij wie geslachtsincongruentie is vastgesteld en die geen geslachtsbevestigende operatie hebben ondergaan. “

De correctie is significant, want toen het onderzoek uitkwam, werd het in de lucht geslagen.

“Operaties met geslachtsverandering leveren transgender mensen op de lange termijn voordelen op voor de geestelijke gezondheid”, kopt Reuters in het rapport.

De telefoondienst bevatte ook een opmerking van dr. Joshua Safer, uitvoerend directeur van het Mount Sinai Center for Transgender Medicine and Surgery in New York City, die had geschreven: “In ieder geval rapporteert de studie waarschijnlijk te weinig voordelen voor de geestelijke gezondheid van medische en chirurgische zorg voor transgenders. “

Anderen waren minder aardig geweest en de auteurs gingen uiteindelijk terug om hun werk opnieuw te evalueren en de correctie te publiceren.

“Menselijke fouten zijn hier een mogelijkheid,” vertelde Anderson aan CBN . “Maar er is ook de mogelijkheid dat er een voorkeursuitkomst was voor het onderzoek. Zodat ze wilden dat de studie een bepaald ding zei.

“Het is duidelijk dat we in dit specifieke geval niet weten of dit gewoon een eerlijke fout was of dat dit gemotiveerd onderzoek was, een gemotiveerde redenering om tot een bepaalde conclusie te leiden.”

De kruiperige ontvangst van het onderzoek en het gebrek aan belangrijke media- berichtgeving over de correctie “toont wel aan dat het culturele moment waarin we leven suggereert dat er maar één toegestane conclusie is voor deze vraag”, zei Anderson.

“En de enige toegestane conclusie is dat transitie de beste oplossing is. De grootste dataset laat nu zien en dat is wat deze studie gebruikt, de grootste dataset laat zien dat er geen voordelen zijn, psychologische voordelen voor patiënten met hormonale en chirurgische transitie, ”voegde hij eraan toe.

In zijn Op-Ed citeerde Anderson Mark Regnerus, een professor in de sociologie aan de Universiteit van Texas in Austin, die vragen stelde over de cijfers en kon aantonen dat wat op het eerste gezicht brede conclusies leken, in feite gebaseerd waren op over de ervaringen van drie individuen.

De auteurs van de studie schreven dat ze gezondheidsgegevens van ongeveer 9,7 miljoen Zweden (de grootste dataset in een dergelijke studie) hadden geanalyseerd en dat ze tussen 2005 en 2015 2679 gediagnosticeerd hadden met ‘genderincongruentie’.

Daarvan kregen ongeveer 1.000 een geslachtsveranderende operatie.

De eerste studie beweerde dat voor mensen die behandeld waren, de kans om behandeld te worden voor stemmings- en angststoornissen elk jaar na de operatie met 8 procent daalde.

Toen de studie werd ontkracht, concludeerde Anderson dat “genderdysforie een ernstige aandoening is. Mensen die een genderidentiteitsconflict ervaren, moeten met respect en mededogen worden behandeld. En ze verdienen het om de waarheid te kennen. “

“Nu onthult ’s werelds grootste relevante dataset hormonen en operaties brengen geen heelheid en geluk. We moeten betere, menselijkere en effectievere reacties vinden op degenen die dysforie ervaren.

http://www.yourdestinationnow.com/2020/08/authors-of-largest-gender-transition.html

uitbuiting “transitie” kinderen: