Over het masker van het beest

herbloggen zie links

Door wmw_admin op 1 augustus 2020 google translate

Chuck Baldwin – Chuck Baldwin Live 30 juli 2020

Ik zeg het meteen: het dragen van maskers is dom, zinloos, dwaas, sofomorisch en ronduit dienstbaar. Er is geen dokter in het land die niet weet dat maskers absoluut waardeloos zijn als het gaat om het voorkomen van de verspreiding van een virus. En als uw arts echt dom genoeg is om iets anders te geloven, moet u een andere arts zoeken – SNEL.

Er zijn uitgebreide gerandomiseerde, gecontroleerde trial (RCT) -studies en meta-analyse-reviews van RCT-studies, die allemaal aantonen dat maskers en ademhalingsmaskers niet werken om respiratoire influenza-achtige ziekten te voorkomen, of respiratoire aandoeningen waarvan wordt aangenomen dat ze worden overgedragen door druppels en aërosol deeltjes.

Bovendien zijn de relevante bekende fysica en biologie, die ik bekijk, van dien aard dat maskers en ademhalingstoestellen niet zouden werken. Het zou een paradox zijn als maskers en ademhalingstoestellen zouden werken, gezien wat we weten over virale luchtwegaandoeningen: het belangrijkste transmissiepad zijn aërosoldeeltjes met een lange verblijftijd (<2,5 μm), die te fijn zijn om te worden geblokkeerd, en de minimum- infectieve dosis is kleiner dan één aërosoldeeltje.

Het huidige artikel over maskers illustreert de mate waarin regeringen, de reguliere media en institutionele propagandisten kunnen besluiten om in een wetenschappelijk vacuüm te opereren of alleen onvolledige wetenschap te selecteren die hun belangen dient. Een dergelijke roekeloosheid is zeker ook het geval bij de huidige wereldwijde uitsluiting van meer dan 1 miljard mensen, een ongekend experiment in de medische en politieke geschiedenis.

Jacobs, JL et al. (2009)

N95-gemaskerde gezondheidswerkers (HCW) hadden significant meer kans op hoofdpijn. Van gezichtsmaskergebruik bij HCW werd niet aangetoond dat het voordelen biedt in termen van verkoudheidsverschijnselen of verkoudheid.

Cowling, B. et al. (2010)

Geen van de onderzochte onderzoeken toonde een voordeel aan bij het dragen van een masker bij HCW of bij leden van de gemeenschap in huishoudens (H). Zie samenvatting Tabellen 1 en 2 daarin.

bin-Reza et al. (2012)

‘Er waren 17 in aanmerking komende onderzoeken. … Geen van de onderzoeken heeft een overtuigend verband aangetoond tussen het gebruik van een masker / ademhalingstoestel en bescherming tegen influenza-infectie. ”

Smith, JD et al. (2016)

“We identificeerden zes klinische onderzoeken…. In de meta-analyse van de klinische onderzoeken vonden we geen significant verschil tussen N95-beademingsapparaten en chirurgische maskers wat betreft het bijbehorende risico op (a) door laboratoriumonderzoek bevestigde luchtweginfectie, (b) influenza-achtige ziekte of (c) gerapporteerde werkplek verzuim. ‘

Offeddu, V. et al. (2017)

“Zelfgerapporteerde beoordeling van klinische resultaten was vatbaar voor vertekening. Bewijs van een beschermend effect van maskers of ademhalingsapparatuur tegen geverifieerde luchtweginfectie (VRI) was niet statistisch significant. “

Radonovich, LJ et al. (2019)

“Onder 2862 gerandomiseerde deelnemers voltooiden 2371 de studie en waren goed voor 5180 HCW-seizoenen. … Onder poliklinisch zorgpersoneel resulteerden N95-beademingsapparaten versus medische maskers zoals gedragen door deelnemers aan dit onderzoek niet in een significant verschil in de incidentie van door laboratoriumonderzoek bevestigde influenza. ”

Long, Y. et al. (2020)

“Er zijn in totaal zes RCT’s met 9.171 deelnemers opgenomen. Er waren geen statistisch significante verschillen in het voorkomen van door laboratorium bevestigde influenza, door laboratorium bevestigde respiratoire virale infecties, door laboratorium bevestigde respiratoire infectie en influenza-achtige ziekte met behulp van N95-beademingsapparaten en chirurgische maskers. Meta-analyse wees op een beschermend effect van N95-ademhalingstoestellen tegen door laboratorium bevestigde bacteriële kolonisatie (RR = 0,58, 95% BI 0,43-0,78). Het gebruik van N95-ademhalingstoestellen in vergelijking met chirurgische maskers gaat niet gepaard met een lager risico op door laboratorium bevestigde influenza.

Conclusie over het feit dat maskers niet werken

Geen enkele RCT-studie met geverifieerde uitkomst laat een voordeel zien voor HCW of leden van de gemeenschap in huishoudens bij het dragen van een masker of ademhalingstoestel. Een dergelijke studie bestaat niet. Er zijn geen uitzonderingen.

Evenzo bestaat er geen studie die een voordeel aantoont van een breed beleid om maskers in het openbaar te dragen.

Bovendien, als er enig voordeel zou zijn bij het dragen van een masker, vanwege het blokkerende vermogen tegen druppeltjes en aërosoldeeltjes, dan zou er meer voordeel moeten zijn bij het dragen van een ademhalingstoestel (N95) in vergelijking met een chirurgisch masker, maar toch verschillende grote meta-analyses, en alle RCT’s bewijzen dat een dergelijk relatief voordeel niet bestaat.

Maskers en maskers werken niet.

(Bron)

Een vriend stuurde me deze statistiek om deze zogenaamde pandemie in perspectief te plaatsen:

In Flathead County, Montana, waar we wonen, is de bevolking 106.134. Het totale aantal ‘actieve gevallen’ (vertaald: iedereen die positief is getest op corona, of ze het nu hebben of niet), is 213. Twee mensen zouden zijn overleden aan corona.

213 van 106.134 is .002007.

Mijn vriend schrijft: “Om ervoor te zorgen dat kinderen dit kunnen begrijpen, betekent dit dat 99,8 procent van alle inwoners van Flathead County niet wordt beïnvloed door dit virus.”

Maar net als in de rest van het land lopen overal in de stad mensen rond met die stomme maskers op. Het ‘huis van de dapperen’ is verdwenen. De geest van angst heeft het hele land omhuld. En christenen behoren tot de meest angstige van allemaal.

U en ik weten allebei dat dit een opzettelijke, opzettelijke, doelbewuste poging van de PTB is om het Amerikaanse volk bang te maken om tirannie over hun leven te accepteren – en het werkt.

Ik heb het eerder gezegd en ik zeg het nog een keer: ik ben er persoonlijk van overtuigd dat dit helse plan niet had kunnen slagen als Donald Trump niet in het Witte Huis was geweest. Het plan was volledig afhankelijk van het feit dat Trump in het Witte Huis was. Als een democraat president was geweest, zouden christenen en conservatieven nooit voor deze façade zijn gevallen. Maar toen Donald Trump tegen Amerika zei dat het de menigte tot minder dan tien moest beperken, hun bedrijven en kerken moesten sluiten en nergens heen wilden zonder een masker te dragen, vouwden christenen en conservatieven zich als een slechte pokerhand. Hun geliefde meester had gesproken.

Trump onderwierp gewillig het hele land aan de voodoo-wetenschap van Bill Gates en Anthony Fauci.

Laten we een harde waarheid onder ogen zien: mensen zoals Gates en Fauci zijn slechte, slechte monsters. Misschien zijn ze zelfs bezeten door demonen. Ze hebben absoluut geen geweten over de miljoenen Amerikaanse bestaansmiddelen en levens die ze hebben vernietigd, de honderdduizenden mensen die ze over de hele wereld hebben vermoord, de angst en terreur die ze hebben veroorzaakt in de harten van miljoenen mensen, het aantal ouderen die alleen sterven en geïsoleerd zijn van hun dierbaren, het aantal mensen dat niet de medische zorg krijgt die ze nodig hebben, aangezien ziekenhuizen en doktoren zich verschuilen en wachten op een niet-bestaande tsunami van corona-zaken of de biljoenen dollars aan schulden die deze nep zijn pandemie heeft de Amerikaanse belastingbetalers gekost.

En politici van beide partijen, die vol hebzucht en ongebreidelde persoonlijke ambitie zijn, grijpen de kans die deze ‘pandemie’ biedt om miljoenen dollars in hun eigen verkiezingscampagnes te brengen en de omvang en reikwijdte van de ongrondwettelijke macht die ze kunnen vergroten. te gebruiken tegen een naïef vertrouwen en bang burgerij.

Het enige lichtpuntje is de manier waarop honderden sheriffs in het hele land in opstand zijn gekomen tegen deze tirannieke lockdowns, shutdowns en maskerorders.

Sheriff Jimmy Thornton uit Sampson County [North Carolina] verklaarde in een Facebook-bericht:

‘Als sheriff is het mijn beëdigde plicht om wetten die door onze wetgever zijn vastgesteld te handhaven en de grondwettelijke rechten van alle burgers te beschermen.

Ik ben van mening dat het uitvoerend bevel van gouverneur Cooper waarbij alle burgers in het openbaar worden bedekt, niet alleen ongrondwettelijk, maar ook niet afdwingbaar is. Mijn afgevaardigden zullen GEEN uitvoeringsbevel afdwingen dat naar mijn mening de grondwettelijke vrijheden van burgers schendt.

(Bron)

Hier in Montana ondertekenden 38 van onze 55 sheriffs een verklaring waarin ze de bevolking van deze staat informeerden dat het maskerbevel van een gouverneur niet bij wet afdwingbaar is en dat ze hun ambt niet zouden gebruiken om een ​​dergelijk bevel af te dwingen. Sheriffs in het hele land nemen ook principiële standpunten in voor vrijheid en constitutionele regering. Goed voor hen. Deze sheriffs tonen meer moed en constitutioneel inzicht dan de overgrote meerderheid van de Amerikaanse voorgangers.

Vanuit een spiritueel perspectief is elke christen die niet kan zien dat deze afsluitingen, afsluitingen en maskerorders niets meer zijn dan de tirannieke instrumenten van een antichristelijk beestachtig systeem dat erop gericht is de vrijheid in dit land te vernietigen, de naam Christian niet waardig.

Die maskers zijn de eerste stap in een reeks branding voor het menselijke geklets dat Gates and Company ons ziet. Geforceerde vaccinaties, universele contacttracering, geïmplanteerde gegevenschips, realtime massasurveillance, een wereldwijd digitaal financieel systeem, kunstmatige intelligentie, gedwongen quarantaines, computergestuurde bevolkingsreductie, tot in het oneindige, komen hierna.

The Brave New World is hier.

Bill Gates heeft een lange en smerige geschiedenis van corruptie van vaccins in arme landen over de hele wereld. En voor degenen die denken dat Donald Trump een soort superheld is voor het afzweren van de WGO, moet men weten dat Trump alleen maar onze belastingbetaler-dollars van de WHO naar de Bill Gates Vaccine Alliance (GAVI) heeft overgemaakt .

Wat we nu zien is het Masker van het Beest. En het feit dat de meeste christenen blind lijken voor de realiteit ervan, betekent dat de tijden van grote “wegvallen” (II Tessalonicenzen 2: 3) en “sterke waanideeën” (II Tessalonicenzen 2:11) ook op ons neerkomen.

PS Ik dring er bij lezers op aan om naar MontanansUnmasked te gaan en de petitie te ondertekenen. Help ons alstublieft onze staat van deze helse maskerorde te verlossen. Dank u.

© Chuck Baldwin

https://chuckbaldwinlive.com/Store.aspx#!/The-Israel-Package-Set-Three-6-DVDs-Containing-6-Messages-By-Pastor-Chuck-Baldwin-Featuring-The-Proselytes-Of-The-Pharisees-Taking-America-To-The-Pits-Of-Hell-HUGE-DISCOUNT/p/173098657/category=159

Niets in de kerkgeschiedenis heeft meer christenen misleid dan de komst van de zionistische staat Israël in 1948.

Door middel van de propaganda-aantekeningen in CI Scofield’s Reference Bible en de explosie van op Israël gebaseerde dispensationele profetieleerstellingen die populair zijn geworden door seminaries en christelijke hogescholen zoals Dallas Theological Seminary, Liberty University, enz., En door auteurs en tv-predikers zoals Hal Lindsey, John Hagee, enz., En door een meerderheid van de kerken in het hele land is een geheel nieuwe valse doctrine gecreëerd genaamd “Christelijk zionisme”.

Het volstaat te zeggen dat Rothschild’s Israël vandaag de dag zowel de preekstoelen als de politiek in Amerika volledig domineert. Voor christelijke zionisten is bijbelprofetie volledig afhankelijk van de zionistische staat Israël. Bovendien is het geen overdrijving om te zeggen dat zionistisch Israël de kern en ziel is van het hele geloofssysteem binnen christelijke zionistische kerken, hogescholen en organisaties.