Over Khazaarse besturen

Herbloggen, google translate gebruikt en niet aangepast.

Kernwoorden van het Khazariaanse zionistische maffiabestuur (deel III)

27 augustus 2016 | Van: VeteransToday

Een kernedict van de Khazarian Zionist Mafia Top Command is om de massa te transformeren in zelfhaatende, zelfvernietigende, door de geest beheerste dupes die nooit kunnen begrijpen wat de Khazarian Zionist Mafia hen aandoet.

De Khazariaanse zionistische maffia (KM) heeft een eeuwenoude intergenerationele agenda, en het is noodzakelijk dat de KM een abject geheim houdt, anders zal de massa in opstand komen met hooivorken:

Verwant: Core Edicts Of The Khazarian Mafia Top Command (Part II)

We weten nu zeker dat er een methode en een eeuwenoude intergenerationele agenda schuilgaan achter de schijnbare waanzin en het onvoorstelbare kwaad van de KM’s Topchefs, de zielloze criminele psychopaten die de Khazariaanse maffia beheersen en het USG-beleid bepalen.

‘Toch wordt het individu gehandicapt doordat hij oog in oog komt te staan met een samenzwering die zo monsterlijk is dat hij niet kan geloven dat het bestaat. De Amerikaanse geest is eenvoudigweg niet tot het besef gekomen van het kwaad dat in ons midden is geïntroduceerd.

Het verwerpt zelfs de veronderstelling dat de mens wezens zouden een filosofie kunnen omarmen die uiteindelijk alles wat goed en fatsoenlijk is, moet vernietigen. ”

– FBI-directeur J. Edgar Hoover, The Elks Magazine, augustus 1956.

De Khazariaanse zionistische maffia-agenda is specifiek:

het is nu bekend dat de KM een specifieke agenda heeft. Die agenda is om de gewenste eindtoestand van de KM vast te stellen, een One-world Global NWO-systeem dat wordt beheerd door Lucifer. Deze Top KM-stamhoofden geloven dat ze zullen worden hersteld tot onsterfelijkheid bij de aankomst van hun nageslachte meester Lucifer.

En de Khazariaanse zionistische maffia heeft een selecte set methodologieën die worden ingezet om deze slechte agenda te bereiken:

en het is nu bekend dat de KM een set selecte methodologieën heeft gebruikt die de afgelopen 1000 jaar zijn gebruikt om hun agenda te bereiken die nu bijna is bereikt.

En deze methodologieën omvatten geavanceerde mind-control, inzet van synthetische terreur en gefabriceerde oorlogen, veroorzaakte verslaving aan drugsverslaving, Fiat-schuldslavernij en een algemene strategie van “verdeel en heers” om voortdurende chaos te creëren.

Ze zouden misschien al hun onvoorstelbaar slechte agenda hebben bereikt, maar door recente blokkades als gevolg van het alternatieve nieuws van het internet en een spontaan opkomend populisme in Amerika en Europa daardoor.

In hun zoektocht om hun vermogen om de massa te bespioneren altijd te verbeteren, heeft de Secret Shadow Government (SSG), een KM-creatie, het internet opgezet, in de overtuiging dat dit het beste spionagetool tot nu toe zou zijn.

Dat bleek waar te zijn, maar er was een serieus neveneffect dat de Top Chieftains van de KM nooit hadden verwacht. Dat was de snelle opkomst van de alternatieve media op internet en de gestage toename van het aantal gebruikers dat hun Controlled Major Mass Media (CMMM) verliet om het gewoonlijk te gebruiken om het nieuws te krijgen en te beginnen met het onderzoeken van actuele gebeurtenissen en historische gebeurtenissen van de Verleden.

De KM heeft dit tegengegaan door honderden desinformatiewebsites op te zetten. Om echter enig volgers te krijgen, moesten ze het spel “limited hangout” spelen. Ze moesten een redelijk deel van de waarheid in hun verhalen opnemen, anders zou niemand hun sites gebruiken of onderworpen worden aan hun propaganda als “slechte payloads”.

Veel van deze desinformatie-websites die worden ondersteund door KM Cutouts en eigenaars zouden ongeveer 70-80% goede informatie publiceren met een periodiek zeer slecht verkeerd geïnformeerd laadvermogen. Glenn Beck is door sommigen als typisch voorbeeld genoemd, anderen identificeren Alex Jones ook, maar er zijn waarschijnlijk nog vele anderen. Het is bekend dat beide periodiek ook enkele goede verhalen bevatten.

Top of the Pyramid die hun god van de zwarte zon Satan kusten

Wat uiteindelijk bij veel gebruikers gebeurde, was dat ze zo verfijnd werden in hun verwerking en begrip van hoe de wereld echt werkt dat ze niet voor de gek werden gehouden door deze ‘beperkte hangout’-strategie.

Veel van deze alternatieve nieuwswebsitegebruikers zijn in staat geweest om de slechte payloads te negeren en de waarheidsklompjes te selecteren en deze stippen van veel verschillende websites in hun hoofd te verbinden, en met composities te bedenken van wat er werkelijk gebeurt en die redelijk nauwkeurig zijn.

Bovendien zijn er enkele alternatieve media-websites zoals Veterans Today of Rense.com, die vaak de eerste zijn die serieuze verborgen feiten dumpen en Intel die iedereen kan gebruiken zoals ze willen.

Wat is het specifieke eindspel voor de tophoofden van de Khazariaanse zionistische maffia?

Deze Select Few KM criminele psychopaten geloven dat als ze Lucifer in hun NWO-tempel in Jeruzalem plaatsen om hun heersende wereldmeester te zijn, ze persoonlijk zullen worden getransformeerd in eeuwige goden en het universum voor altijd zullen regeren met hun meester Lucifer.

Het trieste feit is dat deze Khazariaanse maffia slechts de huidige uitdrukking is van deze geheime sekte van Luciferianen, die helemaal teruggaat tot het oude Babylonië en daarbuiten. Het is de Orde van de Slang , maar heeft vele andere namen en is de oude Baälaanbidding gedreven door een reeks grondovertuigingen die Babylonische talmoed worden genoemd, maar het staat ook bekend als Luciferianisme, Satanisme, Hoge Vrijmetselarij, OTO en nog veel meer.

Het grote probleem waarmee de topchefs van de KM nu worden geconfronteerd, is dat de massa langzaam maar zeker ontdekt wie ze specifiek zijn en wat hun slechte agenda is.

Moeten deze topchefs van KM verrast worden als Goyim hier achter komt en ze aangeklaagd, gearresteerd, gevangengezet en geëxecuteerd wil krijgen voor een hele waslijst van onvoorstelbaar kwaadaardige kapitaalmisdaden, waaronder massamoord, oorlogsmisdaden, terrorisme en misdaden tegen de menselijkheid, en voor de KM haar notoir anti-menselijke, anti-Goyim Globalistische NWO-agenda kan voltooien?

Meer actuele kernovertuigingspatronen van de KM Top-stamhoofden

De werkelijke kernovertuigingspatronen van de KM Top-stamhoofden zijn gebaseerd op hun diepe Babylonische Talmoedische (Luciferiaanse / Satanische) waarden die ze gebruiken om hun kern edicten te bepalen waarmee ze beleid vaststellen terwijl ze aan de bovenaan hun piramidale vestigingshiërarchie.

De eigenlijke geloofspatronen van de KM Top Chieftains zijn een eeuwenoud geheim van deze inteeltfamilies die de bloedlijn vormen en die de verbinding vormen tussen de Khazarianen en de oude zwarte adel. Het is naar verluidt allemaal gebaseerd op hun gemeenschappelijke geheime occulte netwerk dat insiders de “Order of the Snake” noemen.

Anderen hebben het de Zwarte Zon genoemd, het Reich van de Zwarte Zon, de Grote Draak (het buitenaardse ET-beest, Draco), de Slang ”, maar ze vertegenwoordigen allemaal de Orde van de Slang en het oude Babylonische Talmudisme, ook bekend als de geheime Baälaanbidding.

Er is gemeld dat dit occulte netwerk dat het grootste deel van de wereld beslaat, niets meer is dan het diepe geheim van het wereldwijde Satanic Cult-netwerk dat is gecentreerd in de VS, het VK en Europa, dat kleine kinderen dient voor pedofielen voor misbruik en meer dan martelt en offert ze zelden.

Hier is een in het geheim opgenomen, later gelekte videoclip van een ritueel van de Vrijmetselaar, waarbij het eerste deel ingehuurde vrouwen betrof om ‘speciaal’ amusement te bieden. Je kunt alleen raden wat niet in deze videoclip is opgenomen, voormalige Hoge Vrijmetselaars die dergelijke speciale bijeenkomsten hebben bijgewoond, hebben gesuggereerd dat deze evenementen behoorlijk pittig werden met de bovenste verdiepingen van dure hotels die werden gehuurd en prepaid high-class hoeren voor iedereen.

Het VK wordt van boven naar beneden bestuurd door de Hoge Vrijmetselarij, de politie, de rechtbanken, de regering en dit is een slecht bewaard geheim.

In Amerika worden veel van deze instellingen geleid door kleinere aantallen vrijmetselaars en OTO-leden, maar dit is een goed bewaard geheim. Sommigen zijn openlijk lid van het satanische / pedofiele netwerk dat handel drijft in kindsekslachtoffers over de hele westerse wereld en een groot deel van de rest van de wereld.

Zie ook: The Jesuits & The Vatican

Hitler en zijn hoogste nazi-commando waren nauw betrokken bij het Reich van de Zwarte Zon, waarvan sommige onderzoekers dachten dat het een verborgen satanisme was. Sommige onderzoekers geloven dat menselijke offerrituelen werden gedaan in de kelder van kasteel Wewelsberg. En gedurende korte tijd werd gemeld dat 17.000 politieke gevangenen werden opgeofferd in een speciaal gebouw met hydraulisch bediende guillotines.

‘De enige referentie die ik kon vinden was een Brits verhaal dat 16.500 executies door guillotine documenteerde, maar geen melding maakte van de hydraulische guillotines.’

De Core Edicts van de KM Top Chieftains zijn gericht op het beheer van westerse instellingen en cultuur op een zodanige manier dat ze de massa beheersen en manipuleren en dat We The People vervuild raken met drugs en alcohol en zelfvernietigend, beschamend gedrag.

Maar deze destructieve gedragingen lijken individuen er ook toe te brengen zichzelf te haten, zichzelf verder te misbruiken, en kunnen er ook toe leiden dat individuen vijanden van zichzelf, hun families en de samenleving worden die zichzelf verslaan. Dit maakt het voor de KM natuurlijk gemakkelijker om hun kwaadaardige Globalistische NWO-Agenda te bereiken.

Wil de Khazariaanse zionistische maffia haar globalistische NWO-agenda bereiken, dan moet de KM haar doelen bereiken:

Vernietiging van normale mannelijke vrouwelijke geslachtsrollen;

Diversiteit, perversiteit en politieke correctheid als het “nieuwe normaal”;

Verlies van Amerikaanse grenzen, cultuur en taal;

Onbeheersbare medische kosten en kosten van levensonderhoud als gevolg van opgebouwde inflatie, gecreëerd en verplicht gesteld door het particuliere Federal Reserve System;

Geen leefbaar loon meer voor werk;

De vernietiging van de familie-eenheid;

Geen rente meer op sparen en beleggen die overeenkomt met de inflatie veroorzaakt door FRS FIAT ‘nepgeld’;

Massale werkloosheid en geen werkzekerheid meer;

Het einde van vakbonden;

En enorme belastingen, enorme schuldenlavernij en woekerleningen op kredietkaarten;

Corruptie van de rechterlijke macht en verwerping van de Amerikaanse grondwet door de USG en de rechterlijke macht op alle niveaus;

Proliferatie van vreemde occulte netwerken en soms geheime promotie van vreemde bloedpraktijken om het leven van de rijke superelites te verlengen;

Massale handel in wapens en drugs in Amerikaanse stedelijke centra door de CIA en de bevordering van bendes en het gebruik van operaties voor terreurbestrijding om meer centrale macht en financiering van belastingbetalers te verkrijgen;

Maatschappelijk ontwikkelde massale verslaving aan legale en illegale drugs en alcohol om bendes te bevorderen, enorme chaos aan te wakkeren en de algemene moraal en het karakter van de Amerikaanse massa’s te vernietigen;

Een over het algemeen arm en volkomen irrelevant openbaar onderwijssysteem dat in het geheim in de ringweg is ontworpen om kinderen dom te maken en ze tot goede KM-geest-gecontroleerde schuldenlaven te maken;

Het voedsel en water vergiftigen met ggo’s en hormoonontregelaars;

Te veel vaccineren met giftige vaccins die vaak ministerslagen en autismespectrumstoornissen veroorzaken bij alarmerend hoge percentages bij onschuldige kinderen die niet in staat zijn om zichzelf voldoende toestemming te geven met ouders die te dom zijn om beter te weten; en

Om de massa te vervoeren door middel van super high-tech psychotronische inductiemiddelen, waaronder orbitaal gebaseerde Helium 3-aangedreven scalaire zenders, gebruik van mobiele telefoonsystemen en WI-FI, massa-mind-control door middel van tv-programmering, evenals bepaalde in het geheim ingezette ELF-grond golfsystemen en de weinig begrepen Lilly-golven die via het elektriciteitsnet kunnen worden overgedragen.

Maar al deze KM-vloeken die tegen de Amerikaanse massa’s werden ingezet, konden alleen worden ingezet omdat ze voor het eerst de controle kregen over bijna elke afzonderlijke instelling, inclusief die van de federale en staatsregeringen, de rechterlijke macht, het congres, het particuliere bedrijfsleven, de NGO’s en particuliere stichtingen en denktanks, de regering, het hoge militaire commando, het Amerikaanse Intel en een nu grotendeels gemilitariseerd LE-systeem dat wordt geabsorbeerd door de nieuwe door KM gecreëerde en uitgevoerde Homeland Security (DHS).

Verwant: Het kartelsysteem van de Khazariaanse maffia

“Tenzij mensen snel wakker worden en massaal tegen deze KM-monsters gaan staan op elk niveau binnen en buiten de regeringen en zelfs binnen de KM zelf, zal het Westen snel worden vernietigd, met 90% ontvolkt en zal er geen toekomst zijn voor onze jongeren kinderen helemaal niet. “

Je geest is altijd het belangrijkste doelwit van het hoogste commando van de Khazariaanse zionistische maffia, dan je bezittingen en dan je hele leven …

Zonder de wereldschokkende onthullingen die Gordon Duff op de Internationale Contraterrorismeconferentie in 2014 had gedaan, zou je nooit ergens op internet over de Khazariaanse maffia met naam lezen.

Het was VT-voorzitter Gordon Duff die voor het eerst onthulde dat de hoofdoorzaak van het zogenaamde ‘wereldterrorisme’ eigenlijk ’s werelds grootste syndicaat voor georganiseerde misdaad was.

Gordon Duff noemde in het eerste deel van zijn toespraak, die niet was geclassificeerd en openbaar werd gemaakt, niet specifiek het grootste syndicaat van de georganiseerde misdaad ter wereld. Binnen enkele minuten na de levering werd deze historische baanbrekende toespraak onder de loep genomen door elke grote regering en Intel-instantie en veroorzaakte een schokgolf over de hele wereld.

Korte tijd later was het de financiële redacteur en talkshow-presentator van VT, Mike Harris, die ’s werelds grootste syndicaat voor de georganiseerde misdaad voor het eerst publiekelijk noemde en er specifiek naar noemde met de juiste naam de Khazariaanse maffia.

Zonder deze gewaagde eerste onthullingen van Gordon Duff en Mike Harris, hadden VT-lezers de punten niet kunnen verbinden en niet kunnen begrijpen wat de Khazariaanse maffia (KM) is of hoe het Amerika en het grootste deel van de wereld heeft geparasiteerd.

Commentaar: Sommige van deze uitspraken zijn een beetje overweldigend, aangezien velen al geruime tijd op de hoogte zijn van de ‘New World Order’-agenda. Al deze mensen hebben echt gedaan om het Khazariaanse / zionistische element te identificeren .

Ze zouden ook niet kunnen begrijpen wat de KM heeft gedaan om tot een dergelijke wereldmacht te komen en waar het binnen korte afstand is om de hele wereld neer te halen en haar kwaadaardige, globalistische NWO-wereldagenda te voltooien.

En zonder deze gedurfde onthullingen zou je doorgaan met het zien en voelen van de negatieve effecten van ’s werelds grootste syndicaat van de georganiseerde misdaad overal in je dagelijkse leven, maar je zou de naam, de geschiedenis, de samenstelling en de kracht ervan niet weten.

U zou ook niet begrijpen wat de algemene agenda is van ’s werelds grootste syndicaat voor georganiseerde misdaad. En de agenda van dit syndicaat is toevallig het strippen van activa, het veroorzaken van dood, oorlog en vernietiging met winst, macht en wereldoverheersing, allemaal bedoeld om een mondiale eindstaat van de NWO-wereldregering te produceren die wordt gerund door ’s werelds grootste syndicaat voor georganiseerde misdaad.

En het is nu vrij duidelijk dat zonder de opkomst van een zeer hoog niveau, zeer geïnformeerde en zeer weerzinwekkende Intel Cowboys van over de hele wereld, er geen grote lekken zouden zijn van het geheime kwaad dat de Khazariaanse maffia (KM) alles heeft gepleegd over de hele wereld en in Amerika, hun economische en militaire thuisbasis.

De KM heeft altijd geweten dat als verschillende afvallige Intel hun geheime kwaad zouden onthullen, dit een ernstige bedreiging zou kunnen vormen voor de macht van hun syndicaat.

“Daarom hebben ze zoveel geavanceerde procedures opgezet om alle gebieden van Intel in te delen: hoe hoger je komt, hoe kleiner de reikwijdte.”

Dit is allemaal gedaan om te voorkomen dat de hooggeplaatste Intel de stippen met elkaar verbindt en begrijpt dat ze als onderdeel van een systeem werken om hun eigen natie, hun eigen families en de mensheid zelf te vernietigen.

Omdat wanneer een Intel te veel informatie krijgt over de KM-misdaden die zijn gepleegd onder de dekmantel van de “nationale veiligheid”, een bepaald percentage in het geheim in opstand zal komen. Die geheime rebellie kan de vorm aannemen van zandzakken (hard werken maar weinig produceren) of het lekken van schadelijke informatie via verschillende complexe middelen.

In de afgelopen jaren zijn Intel Cowboys van over de hele wereld in opstand gekomen omdat ze het grote plaatje dat ze in hun werk ontdekten niet konden accepteren. Sommigen hebben zich georganiseerd in groepen die zulke machtige facties zijn geworden die zich openlijk kunnen uitspreken en het kwaad van de Khazariaanse zionistische maffia kunnen weerstaan .

Het is nu zonder enige twijfel bekend dat de KM Top Chieftainers die aan de top van de piramidale vestigingshiërarchie zitten, de beste beleidsmakers zijn en een reeks Core Edicts onderhouden waarop ze hun beleidsmandaten baseren. Deze worden weerspiegeld in de USG-wetten en de meeste grote beleidslijnen van bedrijven.

Deze reeks artikelen heeft veel van hun Core Edicts onthuld. Het is een feit dat de topchefs van de KM de CIA en andere Intel-agentschappen controleren en de zogenaamde “nationale veiligheid” gebruiken als dekking voor hun misdaden.

De KM kan niet blijven bestaan zonder hun vermogen om abject geheim te houden en alledaags internet, de New Gutenberg Press in de wereld tast dat geheim aan.

Het gebruik van nationale veiligheid als dekmantel voor deze ernstige RICO- en internationale misdaden door de KM is zelf een zeer ernstige misdaad tegen de VS, We The People and the World.

De KM is het grootste misdaadsyndicaat van RICO in Amerika en pleegt de ernstigste Amerikaanse en internationale misdaden ooit.

Sommige van deze misdaden zijn zo ernstig dat ze bijna onvoorstelbaar zijn, zoals geconstrueerde geënsceneerde oorlogen met miljoenen doden en gewonden en velen zijn onschuldige burgers, vrouwen en kinderen .

Op dit moment is de belangrijkste inlichtingendienst van Intel die door de KM in Amerika wordt gebruikt, de Central Intelligence Agency. De CIA is vertakt en heeft veel onschuldige analisten en agenten in dienst die Intel op verschillende manieren verzamelen, maar zich niet bezighouden met kwaadaardige, anti-menselijke geheime operaties.

Maar er is een kwaadaardig verborgen deel van de CIA dat regelmatig nat werk doet, in het buitenland en in de VS, massale mind-control-operaties tegen We The People met behulp van super hightech Psychotronics, in samenwerking met het Amerikaanse leger om biljoenen dollars aan illegale verdovende middelen en wapens te verhandelen om “off the books” black ops-geld op te halen,

Onbeperkt off-the-books Black Ops-geld onderschrijft synthetische terreur en bevordert fascistische agenda’s

Gerelateerd: schokkend overheidsrapport vindt $ 6,5 biljoen aan belastingbetalerfondsen “niet geregistreerd”

‘Maar de belangrijkste functie waarvoor de CIA en de andere Intel-agentschappen die volledig door de KM worden gecontroleerd, zijn de geheime operaties die worden ingezet om nepterreur te creëren, die nodig zijn om oorlogen te beginnen en enorme militaire inzet te rechtvaardigen. Huurlingen worden ingehuurd dit, maar er worden nog meer sinistere methoden gebruikt. “

Saoedi-Arabië heeft altijd veel geld verstrekt om jonge weeskinderen van de straat te halen en ze op speciale scholen te plaatsen om ze op te voeden en ze met een geestcontrole te laten fungeren als krankzinnige, zelfmoordterroristen, beschilderd als islamitische extremisten.

Deze door de geest gecontroleerde onderwerpen kunnen vervolgens worden geactiveerd wanneer ze nodig zijn om zichzelf op te offeren en de massale terreur te veroorzaken die nodig is om oorlogen te beginnen en meer en meer centralisatie van KM-macht die wordt tentoongesteld als onzichtbare Secret Shadow Government (SSG) -macht en zichtbare USG-macht te rechtvaardigen.

De Khazariaanse zionistische maffia-tophoofden houden ervan om instellingen en industrieën te consolideren om de macht te centraliseren en het voor zichzelf veel gemakkelijker te maken om controle uit te oefenen over de USG en We The People.

Dat is de reden waarom ze hun Gladio-achtige false-flag-aanval op Amerika op 9-11-01 gebruikten als excuus om alle Amerikaanse alfabetten en wetshandhaving te consolideren in één gecentraliseerde hiërarchie die ze Homeland Security (DHS) noemden. De naam “Homeland Security” zelf is een aanfluiting van de Amerikaanse grondwet en alles waar onze Founding Fathers voor vochten in de Revolutionaire Oorlog.

Deze nieuwe gecentraliseerde hiërarchische controle van al deze agentschappen door de topchefs van de KM maakt het voor de KM gemakkelijk om hun Core Edicts als USG-beleid te implementeren (vele blijven geheim, sommige openbaar gemaakt).

Deze topchefhoofden installeerden natuurlijk perverse, diep gecompromitteerde doofussen aan het hoofd van het DHS om het te leiden, zielloze dupes die alles zullen doen wat het mandaat van de KM topchefs betreft, ongeacht de Amerikaanse grondwet en gemeenschappelijk fatsoen.

Iedereen die ze aanzienlijk oversteekt, wordt mishandeld door hun zielloze wetboy-teams, meestal ‘met arkencides’, een term die is ontstaan vanwege alle Dixie Mafia-moorden voor de CIA rond de Mena-operatie en de Clintons .

De term “arkencide” is wanneer de wetboys van de CIA een klokkenluider vermoorden of iemand die wordt beschouwd als een potentiële bedreiging omdat ze te veel weten dat ze later een onnodig risico kunnen worden, of iemand die buiten de toegestane parameters is getreden.

In de typische arkencide is het gebruikelijk dat de lokale politie op verzoek van Intel aftrekt en dat een scheve lijkschouwer en mortuarium worden gebruikt. Er worden bewust absurde omstandigheden gecreëerd om als waarschuwing te dienen voor iedereen die in de verleiding zou kunnen komen om buiten de toegestane parameters te treden.

Hier is de bottom line van de Core Edicts van de KM Top Chieftainers: Grote criminele operaties aanmoedigen om enorme fortuinen te verdienen waarmee ze van plan zijn de hele wereld op te kopen en het zelf stap voor stap te leiden .

Deze operaties omvatten: massale vervalsing (hun eigen privé Fiat-valuta verhuurd aan de Amerikaanse gebruikers); massale illegale drugshandel; massale illegale en legale wapenhandel; massaal witwassen van geld; regelingen tegen het Amerikaanse volk uitbannen met behulp van kleur van de wet, zoals de S & L-zwendel, de Enron-zwendel, de Mortgage Bubble / MERS-zwendel en de “Bailouts”; Wall Street Plunge Protection Street-zwendel waarbij de USG ongeveer de helft van alle Amerikaanse aandelen via eigendomsrechten heeft verworven, waardoor de aandelenkoersen synthetisch omhoog gingen; geavanceerde eugenetica-programma’s ter bevordering van obesitas, ziekte en massale dood om de kudde met 90% te verdunnen; een geheim ruimteoorlogprogramma en geheime allianties met bepaalde buitenaardse ET-groepen; elektronische weercontrole en oorlogsvoering; en als laatste maar de belangrijkste operatie,grootschalige psychotronische mind-control .

Dit Jesse Ventura interview met Dr. Robert Duncan kan niet worden ingesloten in dit artikel, maar voorlopig kan worden bekeken hier . Zie link

Gevolgtrekking

Het komt erop neer dat de KM wordt aangedreven door een onvoorstelbaar kwaadaardige, intergenerationele, globalistische NWO-agenda om een door hen alleen gerunde eenwereldregering te creëren.

Hun macht wordt verkregen en uitgeoefend door hun vervalste FIAT Money Power. Ze hebben het grootste deel van de wereld weten te vangen in hun spinnenweb van nepgeld dat niets anders is dan gedrukte en uitgegeven schuldbewijzen.

En de rest van de wereld slaat nu aan, vooral de Russische Federatie en China. Khadafy sloeg aan en de KM vermoordde hem en plunderde zijn natie door middel van de Amerikaanse afdeling Doofus Cutouts.

Assad en Syrië zijn aangeslagen en de KM werkt overuren om Assad af te zetten en de infrastructuur van Syrië te vernietigen, en Poetin en de Russische Federatie hebben de KM in Syrië nu volledig onder controle gebracht en hebben de door KM / Israël / USG gecreëerde ISIS-huursoldaten gedecimeerd.

Iran is aangeslagen en je kunt er zeker van zijn dat de Russische Federatie deze bondgenoot ook zal beschermen tegen de vernietiging van KM zoals Syrië. De hele wereld nadert nu de KM en het wordt een strijd tot het einde; de KM gaat hard dalen, maar zal dalen.

Het spel van de KM is altijd geweest om de hele wereld over te nemen en het zelf te regeren als koningen die een feodaal koninkrijk leiden, met alle anderen hun lijfeigenen en slaven – tenminste de resterende 10% die niet allemaal massaal zijn vermoord tegen de tijd dat ze van plan zijn om oefen volledige wereldcontrole uit.

Om hun kwaadaardige Globalist NWO one-world Agenda te voltooien, moet de KM doorgaan met het creëren van enorme oorlogen en het uitvoeren van grootschalige internationale oplichting tegen georganiseerde misdaad. Ze moeten de levens en harten en geesten van We The People beheersen en ons ervan overtuigen dat onze lijfeigenschap wenselijk is, of we zijn tenminste machteloos om er iets aan te doen .

Elke dag neemt de controle van de KM af, omdat steeds meer van hun kolossale leugens worden onthuld. We zijn nu allemaal in een race naar het eindpunt, er is maar plaats voor één winnaar, We the People of de Top Chieftains van de Khazariaanse maffia. Van dit ene ding kunt u echter zeker zijn.

‘Als de KM had gewonnen en hun agenda had voltooid, zouden ze al hun doofus-uitsnijdingen vermoorden omdat ze ze niet langer nodig zouden hebben. Geen van deze mensen zou ooit zo’n resultaat verwachten, maar het is een gegeven als de KM deze strijd zou hebben gewonnen voor Planeet aarde. “

Kijkend naar jou John – je bent gewoon “de hulp” – ongeacht wat je hogere psychopaten je hebben verkocht op

Ja, het is nu een grote race tussen de inspanningen van de KM om de mensen te controleren en het publieke activisme van de mensen om deze grote schaal KM misdaden stoppen ze voordat ze de meesten van ons massaal vermoorden .

Als We The People deze strijd verliezen, zal de duisternis volledig over Amerika en de rest van de wereld gaan.

Poetin en de Russische Federatie en de Chinezen zijn nu hip voor deze KM-kwaadaardige agenda en hebben een grote financiële firewall tegen de KM gecreëerd, bestaande uit de BRICS-landen, de AIIB en het nieuwe Chinese gelddraadsysteem en de komende zijderoute spoor- en handelsstroken .

Na verloop van tijd zal dit waarschijnlijk een einde maken aan de Amerikaanse Petro Dollar als de valutamunt van de wereld, en kan het Amerika over een financiële klif duwen. Dat alleen al zou het einde kunnen betekenen van de KM-hegemonie.

Hoeveel beter zou het zijn als We The People op elk niveau opstonden en georganiseerd waren om de controle over onze regering over te nemen voordat dat gebeurt.

http://www.wakeupkiwi.com/news-articles-38.shtml#Mafia3

http://stateofthenation.co/?p=21206

http://www.wakeupkiwi.com/news-articles-25.shtml#Agenda2030