Over het coronavirus ritueel

Herbloggen, zie link hieronder. Google translate gebruikt, niet aangepast

Het Coronavirus Transformation Ritual

Door Kevin Barrett -17 juli 202052267

Delen

Het Coronavirus Transformation Ritual

Door Art Olivier

Geheime genootschappen gebruiken al duizenden jaren initiatie-rituelen. Het doel is om de ingewijde te transformeren tot een nuttig lid van hun samenleving. Of het nu de maffia, vrijmetselaars of heksen zijn, het proces is vergelijkbaar; de ingewijde is gescheiden van zijn normale dagelijkse routine. Er wordt hem verteld waar hij heen kan en wat hij kan doen. Zijn geest is gezuiverd van zijn vorige leven en hij wordt gedwongen tot een nieuw normaal. De regisseur van het ritueel bepaalt wat de ingewijde waarneemt door informatie te controleren en bepaalde zinnen te herhalen.

Het nieuws maakt gebruik van herhaling om ons ervan te overtuigen dat we ons moeten aanpassen aan een nieuw normaal en aan de huidige tv-commercials die een variatie herhalen van “In deze onzekere tijden, terwijl de afstand tussen ons is gegroeid, kunnen we nog steeds verbonden blijven in de veiligheid van ons huis. We kunnen hier allemaal samen doorheen komen. ‘

Van de ingewijde kan worden verlangd dat hij dingen opoffert die hij eens dierbaar was geweest om de transformatie te ontvangen. De pandemie dwingt ons onze persoonlijke en economische vrijheden op te offeren.

The Encyclopedia of Witches, Witchcraft and Wicca stelt: “Initiatie is een rite of ritueel dat de psychologische of spirituele overschrijding markeert van een drempel naar nieuwe territoria, kennis en capaciteiten. Inwijding brengt een gevoel van verworvenheid en prestatie en brengt subtiele veranderingen diep in de psyche tot stand in termen van hoe een individu zichzelf of zichzelf waarneemt. Het centrale thema van inwijding is lijden, dood en wedergeboorte. De ingewijde ondergaat een beproeving, sterft symbolisch en wordt symbolisch herboren als een nieuw persoon, met nieuwe wijsheid. ‘

Maskers zijn vaak nodig tijdens een ritueel om een nieuwe identiteit te helpen creëren. Van ‘Studies in Humanities and Social Sciences, Volume 11, Indian Institute of Advanced Study, Shimla, 2004, Ritual, Masks, And Sacrifices’: “Ritual is nauw verbonden met het masker, hetzij in het dragen dat het ware gezicht verbergt, of bij het aannemen van een openbaar gezicht. Het masker maakt de ontkoppeling van de gewone tijd en de verbinding met het oude en repetitieve, het hart van ritueel, psychologisch acceptabel. Samen vergemakkelijken rituelen en maskers het begrip van identiteit en zijn verbindingen met paradox door het mysterie van verandering buiten de gewone redelijkheid van het leven in het domein van magie en macht te plaatsen. Deze verandering en transformatie vindt plaats door het offer van het ritueel. ‘

Om de wedergeboorte te vergemakkelijken, wordt de angst voor de dood in het ritueel geïntroduceerd. De ingewijde wordt opzettelijk in verwarring gehouden en wordt afhankelijk van de regisseur om hem de weg te wijzen. Er worden ons veel tegenstrijdige uitspraken verteld, zoals; sterftecijfers zijn gestegen, sterfgevallen zijn gedaald, een masker dragen, maskers beschermen je niet, hydroxychloroquine zal je genezen, hydroxychloroquine zal je doden, thuis blijven, bedrijven openen, infecties nemen toe, er komt een tweede golf. In deze verwarring worden we afhankelijk van onze leiders om ons te vertellen wat we moeten denken. Uiteindelijk verdwijnt het oude zelf weg en vormt de regisseur de identiteit van de ingewijde om hem te assimileren in zijn nieuwe realiteit.

Het incident met George Floyd was een ritueel in een ritueel. Hij had geen werk vanwege het Coronavirus. Hij wordt getoond naast een Corona-poster en de medisch onderzoeker zei dat hij Coronavirus had. De protesten ter ere van hem hebben het virus niet verspreid, maar misschien wel. We zullen alleen het nieuws moeten bekijken voor het laatste.

Aan de borst van George Floyd is een grote tatoeage van de maçonnieke tweekoppige adelaar van Lagash. Als Floyd een vrijmetselaar was, zou hij The Most Worshipful Prince Hall Grand Lodge of Minnesota hebben bezocht. Onderdeel van het Master Mason-ritueel zijn de Brethren die op één knie rond het lichaam van Hiram Abiff bidden. De lodge ligt een halve mijl in dezelfde 38 ste straat waar officier Chauvin, de chauvinistische, Floyd confronteerde. Drie minuten nadat hij ter plaatse was aangekomen, legde officier Chauvin zijn linkerknie neer en hield zijn vrijmetselaarshouding 8 minuten op George Floyd. Het ritueel van de Chauvinistic One duurde 11 minuten. Vervolgens Abrahadabra; de hele wereld knielt, knielt met één knie.

Het lijkt misschien vreemd voor demonstranten om dezelfde houding aan te nemen die een slaaf nam om onderdanigheid te tonen aan zijn eigenaar en dezelfde houding die officier Chauvin aannam, maar dat is de kracht van het ritueel.

Abrahadabra, iedereen knielt!

De 11 minuten op 38 th Street is een belangrijk onderdeel van het ritueel. In het midden van de United Grand Lodge of England ligt een zwart-witte vloer met 418 vierkanten, 11 aan de ene kant en 38 aan de andere. Het adres van de Minnesota Prince Hall Lodge is 310 E. 38 th Street. Nullen betekenen niets in gematria. 31 is het 11 e priemgetal. 11 × 38 = 418.

Aleister Crowley zei dat “de sleutel van de rituelen” “Abrahadabra” is, wat overeenkomt met 418 in het Hebreeuws Gematria. Crowley zei dat ‘Liber 418’ zijn tweede belangrijkste boek was na ‘The Book of the Law’. Het ritueel van 11 (3 + 8) minuten op 38 th Street geeft ons 418.

De 11 letters van Abrahadabra vertegenwoordigen de eenheid van de macrokosmos met de microkosmos voorgesteld door het hexagram en het pentagram, de 6 en de 5. Abrahadabra heeft 6 medeklinkers en 5 A’s. George Floyd heeft de 6 en de 5 op zijn naam, net als Donald Trump en Corona Virus.

Misschien proberen wereldleiders de bijbelse profetie van de Eerste Ruiter van de Apocalyps te implementeren die een corona krijgt en zijn boog gebruikt om de pest rond de wereld te verspreiden. (Hij rijdt op een wit paard; het bleke paard komt later.) Het kan meer dan toevallig zijn dat het eerste geval van coronavirus werd geïdentificeerd op 12/12 (6 + 6/6 + 6), precies 6666 dagen na 9/11 / 2001 en dat Congres HR6666 introduceerde , de COVID-19 Testing, Reaching, And Contacting Everyone (TRACE) Act.

De transformatie is misschien niet alleen psychologisch, maar ook fysiek. Moderna (aandelensymbool MRNA) ontwikkelt een vaccin met mRNA dat de transformatie kan voltooien. Het leger heeft al een contract met ApiJect voor spuiten voor coronavirus. ApiJect heeft een optionele RFID / NFC-tag op elke spuit, zodat het serienummer, de GPS-locatie en het tijdstip van vaccinatie kunnen worden geüpload naar een overheidsdatabase. Als een contacttracer ontdekt dat u uw Coronavirus-vaccin niet heeft ontvangen, kan het leger aan uw deur komen om ervoor te zorgen dat u uw transformatie voltooit.

BIOGRAFIE

Kevin Barrett

Dr. Kevin Barrett, een Ph.D. Arabist-Islamologist, is een van Amerika’s bekendste critici van de War on Terror.

Hij is gastheer van TRUTH JIHAD RADIO ; een hard rijdende wekelijkse radioshow gefinancierd door donaties van luisteraars op Patreon.com en FALSE FLAG WEEKLY NEWS (FFWN) ; een audio-videoshow geproduceerd door Tony Hall, Allan Reese en Kevin zelf. FFWN wordt gefinancierd via FundRazr .

Hij is ook vele malen verschenen op Fox, CNN, PBS en andere omroepen, en heeft inspirerende verhalen en opiniestukken geïnspireerd in de New York Times, de Christian Science Monitor, de Chicago Tribune en andere toonaangevende publicaties.

Dr. Barrett heeft lesgegeven aan hogescholen en universiteiten in San Francisco, Parijs en Wisconsin; waar hij in 2008 voor het congres liep. Momenteel werkt hij als een non-profit organisator, auteur en praatradio.

http://www.truthjihad.com

truthjihad@gmail.com

LET OP LEZERS

Vanwege de aard van onafhankelijke inhoud kan VT de geldigheid van inhoud niet garanderen.

We vragen u om ons inhoudsbeleid te lezen, zodat een duidelijk begrip van VT’s onafhankelijke niet-gecensureerde media wordt begrepen en een juiste plaats krijgt in de wereld van nieuws, opinie en media.

Alle inhoud is exclusief eigendom van de auteur. Uitgedrukte meningen zijn NIET noodzakelijk de standpunten van VT, andere auteurs, gelieerde ondernemingen, adverteerders, sponsors, partners of technici. Sommige inhoud kan satirisch van aard zijn. Alle afbeeldingen binnen zijn de volledige verantwoordelijkheid van de auteur en NIET VT.

Over VT – Lees de volledige beleidskennisgeving – Opmerkingenbeleid

https://www.veteranstoday.com/2020/07/17/corona-ritual/