Over de eerder genoemde Judy Mikovits Plandemic

Herbloggen. Google translate gebruikt maar niet aangepast.

Denk niet: dit gaat over de V.S. Alles wat daar gebeurt, gebeurt hier omdat “zij” alles bepalen.

Judy Mikovits “Plandemic” Video Hits EEN MILJARD keer bekeken wereldwijd …

“De meest bekeken en verboden documentaire aller tijden …”

Opinie van “Betamelijk” consumentenadvocaat Tim Bolen

Ik zal eerlijk zijn – Toen Kent Heckenlively JD voor het eerst bij mij kwam over het plaatsen van artikelen op het BolenReport waarvan hij zei dat het “misschien een beetje controversieel is”, glimlachte ik zachtjes.

Waarom? Welnu, de BolenReport staat ERG bekend om het injecteren van controverse in het gesprek. We zijn er trots op dat we WEG VOORUIT zijn in het spel en realiteit bieden in de wereldwijde gesprekken over gezondheidszorg.

Kent’s allereerste artikel voor het BolenReport was in feite een klaagzang over het feit dat zijn en Judy Mikovits eerste boek “Plague” niet zo goed verkocht werd – en dat zou ook zo moeten zijn. Hij schreef dit:

Kent heeft sindsdien meer dan tweehonderd artikelen geschreven voor het BolenReport …

Het is zijn basis. BolenReport-lezers zoals hij. Hij heeft een geweldig gevoel voor humor, is bescheiden en is het soort persoon dat je als vriend wilt. Meer, hij stopt niet …

“Plague” is een zware read – vol data en wetenschap. Het beste van alles is dat het een inleiding is voor zijn lezers van Dr. Judy Mikovits en haar werk.

Michelle Malkin houdt het boek omhoog …

Kent en Judy’s tweede boek “Plague Of Corruption” daarentegen, dat op 14 april 2020 uitkwam, is een zinderende pagina van 259 pagina’s over corruptie in de gezondheidszorg. Het was nummer één op Amazon en nummer drie op de bestsellerlijst van de New York Times.

Ik heb Kent altijd aangemoedigd om ‘het te vertellen zoals het is …’ en ‘de stukjes te laten vallen waar ze kunnen …’ Noem een schop een schop. ‘ “Dans niet rond de randen …”

‘Iemand’, zei ik, ‘moet dit doen …’

Kent heeft mijn advies ver overtroffen …

Kijk hoe ver hij het verhaal van Judy Mikovits heeft gebracht … Alleen al de video heeft een miljard views. De liberale media zijn doodsbang om de namen van Kent en Judy te zeggen.

We zijn op het juiste moment op de juiste plaats …

Wie zijn “wij …” Dat is een eenvoudig antwoord – de wereldwijde “Anti-Vaxxer” -beweging. Dat is wie. Het was DIE groep die ervoor zorgde dat het verhaal van Judy Mikovits, zoals verteld door Kent Heckenlively JD , telg van het BolenReport, niet alleen in leven werd gehouden en niet te veel werd geblokkeerd, maar ook bloeide – nu tot een miljard videoweergaven.

En, botweg, wij, de “Anti-Vaxxer” -beweging, jagen de levende stront uit de Nieuwe Wereldorde. En, eerlijk gezegd – “je hebt nog niets gezien …”

Kijk hier eens naar …zie link hieronder

Opmerking: de aanmeldingsvakken hierboven werken niet. Om je aan te melden ga je naar de pagina van producer Mikki Willis – https://plandemic.lpages.co/2/

Hier is een kopie van de video als je deze nog niet hebt gezien …

Zie link hieronder

Werken Kent en Judy?

De hele nep-Coronavirus-zwendel stort voor ons in. De Nieuwe Wereldorde heeft op zijn plaats een nep- ” Raceoorlog ” geïnjecteerd om te proberen relevant te blijven op het wereldtoneel.

Opinie van “Betamelijk” consumentenadvocaat Tim Bolen

https://bolenreport.com/kent-heckenlively-jd/ :

‘Ik moet bekennen dat de twee jaar die ik aan het schrijven van PLAGUE ( nb. Dit gaat over de corruptie in de gezondheidszorg) heb besteed, veel van mijn opvattingen heb veranderd’, zegt Heckenlively. “Ik ben diep onder de indruk van de menselijkheid en het medeleven van zoveel wetenschappers, terwijl ik me steeds meer bewust ben geworden van de politieke en financiële obstakels die voorkomen dat wetenschappers het soort belangrijke bijdragen leveren aan het welzijn van de samenleving waar ze aan het begin van hun carrière van droomden. ”

Kent’s boek PLAGUE werd uitgebracht door Skyhorse Publishing, in 2014 en is nu beschikbaar in paperback met nieuw materiaal.

Het boek is mede geschreven door Judy Mikovits PhD. Het is een aanklacht tegen de ‘Fake Science’ die we in de VS zo vaak tegenkomen.

Kent Heckenlively is ook de auteur van INOCULATED: How Science Lost its Soul in Autism , beschikbaar op Amazon en op Barnes & Noble.com

Kent Heckenlively is een wetenschapsleraar, een advocaat en een van de oprichters van Age of Autism .

https://www.bol.com/nl/f/plague/9200000035766308/

https://www.donner.nl/plague/kent-heckenlively/9781510713949

https://www.geneeskundeboek.nl/plague-9781510713949

https://redactie.ortho.nl/bibliotheek/wp-content/uploads/sites/2/2017/01/ortho152autisme.pdf

Waarom zoveel raakvlakken

ME/CVS en autisme hebben diverse raakvlakken. Bij beide aandoeningen

is bijvoorbeeld sprake van een overactief immuunsysteem, mitochondriale

dysfunctie en methyleringsdefecten. Een andere, intrigerende overeenkomst

is dat de eerste ziektegevallen dateren uit de jaren dertig van de vorige eeuw.

In het boek Plague verklaren Kent Heckenlively en dr. Judy Mikovits de

raakvlakken met een verontrustende hypothese.1

‘Wij denken dat autisme eenvoudigweg ME/CVS in kinderen is’. Deze uitspraak deden

Amerikaanse artsen in 2010 toen ze de ‘Defeat Autism Now Conference’ (DAN) bezochten.

Ze hadden kort daarvoor een lezing bijgewoond van onderzoeker dr. Judy Mikovits. In

haar voordracht had zij laten zien dat ME/CVS (myalgische encefalomyelitis/chronisch

vermoeidheidssyndroom) gepaard gaat met een ontregeling van het immuunsysteem en andere

afwijkende biologische parameters.

Herkenning

De ‘autisme-artsen’ herkenden hun eigen patiëntengroep. Onderzoekers als dr. Rich Van

Konynenburg hadden al eerder raakvlakken waargenomen tussen beide ziektebeelden, zoals

methyleringsdefecten, neurologische hypersensitiviteit, mitochondriale defecten en specifieke

voedingstekorten.

Mikovits sprak tijdens de autisme-conferentie vanwege haar onderzoek rond het XMRVretrovirus, dat in september 2009 was gepubliceerd in Science.

2

Retrovirussen zijn virussen die hun erfelijk materiaal opslaan in de vorm van RNA. De naam van het virus (xenotropic murine leukemia virus-related virus) geeft aan dat het verwant is aan virussen die bij ratten en muizen leukemie veroorzaken. Met collega’s van het Whittemore-Peterson Institute (WPI) had Mikovits – in samenwerking met het National Cancer Institute (NCI) en de Cleveland Clinic – in 68 van 101 opgeslagen bloedmonsters van ME/CVS-patiënten uit de gehele VS een actieve XMRV-infectie gevonden. Een score van circa 67%. Ook waren 218 gezonde controles gescreend: van hen testten er slechts acht (3,7%) positief. De ontdekking had de ME/CVS-wereld op haar grondvesten doen schudden: een belangrijke ziektefactor leek achterhaald, en misschien wel de oorzakelijke factor bij minimaal een subgroep van ME/CVS-patiënten. Link met autisme Eind 2009 suggereerde Mikovits voor het eerst publiekelijk een verband met autisme, in een interview met een regionale tv-zender in Nevada. Ze meldde dat in een significant aantal bloedmonsters van kinderen met autisme XMRV was aangetroffen. Volgens Mikovits kon dit zelfs mogelijk verklaren waarom vaccinatie in sommige gevallen autisme uitlokt: dit zou het geval zijn bij een onderliggende latente XMRVbesmetting, die dan door vaccinatie zou worden geactiveerd. Overigens: ook ME/CVS kan worden getriggerd of verergeren door vaccinatie. Tijdens de ‘1st International Workshop on XMRV’, die plaatsvond in september 2010, verstrekte Mikovits meer gegevens.3 Ze was geïnteresseerd geraakt in autisme toen ze ontdekte dat kinderen van ME/CVSpatiënten vaker dan gemiddeld lijden aan autisme. In het besef dat een type virus als XMRV kan worden

doorgegeven van moeder op kind – bijvoorbeeld via moedermelk – testte ze een aantal kinderen met autisme. Ongeveer 40% bleek besmet met XMRV. Tijdens de 1e Internationale Workshop over XMRV bleek dat dit percentage nog wel eens hoger zou kunnen uitvallen. Het team van Mikovits presenteerde tijdens de workshop een opmerkelijke poster. Het betrof een onderzoek in Amerikaanse families waar ME/ CVS, fibromyalgie, chronische Lyme en/of autisme

voorkomt. Van de 17 kinderen met autisme bleken er 14 besmet met XMRV (82%). IJzingwekkende boodschap Inmiddels zijn we vijf jaar verder en is het stil geworden rond XMRV. In de tussentijd is wel het nodige gebeurd: de Science-studie uit 2009 is teruggetrokken, XMRV

heeft de status gekregen van ‘lab-contaminant’ en de wetenschappelijke loopbaan van Judy Mikovits is geruïneerd. ORTHOmagazine heeft hier uitgebreid over bericht in de periode 2010-2011. Maar ze heeft niet stilgezeten. Samen met Kent Heckenlively, medegrondlegger van Age of Autism (‘Dagelijkse internetkrant over de autisme epidemie’)4 , heeft ze de opkomst en ondergang van het XMRV-retrovirus gedetailleerd gedocumenteerd in een boek, dat eind 2014 is verschenen: Plague.1 Het is de moeite van het lezen waard en resoneert op verschillende niveaus. Soms lees je een spannende misdaadroman met gevangenisscènes – Mikovits zat eind 2011 in voorarrest op verdenking van het stelen van laboratoriumgegevens – en het andere moment een ‘must-read’ waarin de wetenschappelijke wereld wordt ontmaskerd. Tegelijk is het een boek met een ijzingwekkende boodschap: XMRV mag dan officieel zijn afgeserveerd als een (causale) factor bij ME/CVS, dit betekent nog niet dat er geen reden is om aan te nemen dat een soortgelijk retrovirus wel degelijk de aanjager is van deze chronische aandoening. Voor het juiste begrip: Mikovits en haar collega’s vonden nooit het volledige XMRV-retrovirus in ME/CVS-patiënten, maar slechts virusfragmenten (zoals eiwitten) die leken toe te behoren aan XMRV of aan een nauw

verwant retrovirus. Dat de virusfragmenten niet toebehoorden aan XMRV staat inmiddels ook vast

voor Mikovits. Maar dat doet voor haar, en voor haar onderzoekscompaan dr. Frank Ruscetti die jarenlang verbonden was aan het National Cancer Institute (NCI), niets af aan hun retrovirale hypothese. Die staat voor hen nog steeds fier overeind. En na lezing van Plague moet je toegeven: ze hebben een punt. Of beter: wel méér dan een. Gelijkenis met HIV Mikovits en Ruscetti vinden het onterecht dat de Science-studie volledig is teruggetrokken. Ze staan nog steeds achter hun bevinding dat ME/CVS-patiënten zijn besmet met een humaan gamma-retrovirus. Wat te denken bijvoorbeeld van het plaatje, gemaakt met een elektronenmicroscoop, van een gamma-retrovirus

dat ontspruit aan een cel van een ME/CVS-patiënt? Met een vergelijkbare opname wist Nobelprijswinnaar dr. Luc Montagnier de wereld te overtuigen van het bestaan van dat àndere retrovirus: HIV. Beide plaatjes waren zelfs gemaakt door dezelfde professional. Daarnaast was het team van Mikovits erin geslaagd retroviraal eiwit te isoleren uit het bloedplasma van ME/CVS-patiënten: hun antistoffen trokken bijna als magneten de eiwitten uit het plasma. Antistoffen

worden alleen gevormd in het menselijk lichaam als het immuunsysteem reageert op een indringer. De overvloedige aanwezigheid van retrovirale eiwitten in dit bloed was op geen enkele manier te verklaren door contaminatie. Bovendien had Mikovits laten zien dat het retrovirus pathogeen kan zijn. De ironie wil dat zelfs haar tegenstrevers de retrovirale hypothese bleven voeden toen deze officieel al van tafel was. Wat te denken bijvoorbeeld van de vermaarde

‘virusjager’ dr. Ian Lipkin, die in het najaar van 2012 in overdrachtelijke zin het licht uitdeed in het XMRVlab. Tijdens een publieke ‘conference call’ met de Centers for Disease Control (vergelijkbaar met het Nederlandse RIVM) in september 2013 gaf Lipkin aan retrovirale sporen te hebben gevonden in 85% van de bloedmonsters van een groep ME/CVS-patiënten. Hij zag echter geen relatie met de ziekte. Een conclusie die Frank Ruscetti bijna buiten zinnen bracht van woede.

‘Man made’ nieuwe recombinante retrovirussen … De ongekroonde koning der retrovirologen dr. John Coffin ontpopte zich geleidelijk tot de felste opponent van Mikovits. Hij had XMRV als causale factor bij ME/ CVS afgeserveerd met de stelling dat XMRV in de periode1992-1994 per ongeluk was gecreëerd in het lab, bij onderzoek met humane kankercellijnen. Eenvoudig gesteld: humaan weefsel was in het laboratorium door muizenweefsel geleid, waarbij een recombinant

retrovirus (XMRV) was ontstaan dat Coffin op zichzelf als onschadelijk beschouwde. Bovendien bestond ME/ CVS in 1992 al vele decennia, dus kon het nooit het gevolg zijn van dit XMRV.

Diezelfde Coffin was in november 2013 coauteur van een opmerkelijk studie.5 ‘De samenvatting van deze studie leest als het horrorscenario van een science fiction film die laat zien dat wat wetenschappers beschouwen als onschadelijk, in werkelijkheid angstaanjagende risico’s met zich mee kan brengen’, zo lezen we in Plague. Onderzoekers onder wie Coffin hadden in een experiment twee muizen-leukemieprovirussen (‘PreXMRV-1’ en ‘PreXMRV-2’) samengebracht om te zien wat zou gebeuren. Binnen tien dagen ontstond een nieuw recombinant retrovirus, dat in staat was om zichzelf te vermenigvuldigen. Het riep bij Mikovits een vraag in herinnering die ze al eerder aan Coffin had gesteld: ‘Hoeveel nieuwe recombinante retrovirussen hebben we al gecreëerd?’

Verwoeste reputatie Mikovits en Ruscetti konden na de terugtrekking van de Science-publicatie op de steun blijven rekenen van onder meer Paul Cheney, een ervaren ME/CVS-arts. In 1984 runde hij samen met collega Dan Peterson een praktijk in het Amerikaanse skioord Incline Village, toen daar een mysterieuze ziekte uitbrak. Achteraf bleek het één van de vele ME/CVS-clusters te zijn die zich in de jaren tachtig in de VS openbaarden. Samen met arts David Bell zette Paul Cheney eind jaren

tachtig onderzoekster Elaine DeFreitas, verbonden aan het Wistar Institute (Philadelphia), op het spoor van een onbekend retrovirus dat een rol zou kunnen spelen bij de ziekte. DeFreitas kreeg echter te maken met zoveel tegenwerking dat ze haar werk niet kon voltooien. Het resultaat was een verwoeste reputatie en een gebroken wetenschappelijke carrière, ongeveer zoals nu bij Mikovits.

Maar in 2009 was Cheney nog optimistisch gestemd. Na verschijning van de Science-publicatie gaf hij te kennen dat Mikovits het voorwerk van DeFreitas had afgemaakt. Hij feliciteerde haar daarmee van harte. Het veranderde overigens niets aan zijn ME/CVSbehandeling, waarin hij altijd al zwaar steunde op de inzet van antioxidanten. Ook met een retrovirus als causale factor blijft het volgens Cheney zaak om de vrije radicalen in het lichaam te bestrijden. Minder oxidatie draagt er immers toe bij dat het retrovirus zich moeilijker kan hechten aan lichaamscellen waardoor de vermenigvuldiging van het virus stopt. ME/CVSpatiënten dienen volgens Cheney daarom weg te blijven van alles dat leidt tot inwendige ‘roest’ zoals suikers, fructose, bewerkte voeding, kwik (sushi en amalgaam), immuunactivators zoals vaccinaties en echinacea, overmatige inspanning en elektromagnetische straling. Vaccinatie tegen polio Elaine DeFreitas was niet de enige die Mikovits

voorging in de zoektocht naar het retrovirus dat verantwoordelijk zou kunnen zijn voor het ME/CVSklachtenbeeld. In de tweede helft van de jaren tachtig en begin jaren negentig waren meerdere virologen in de weer. Journalist Hillary Johnson volgde hen door de jaren heen en deed in 1996 in haar boek Osler’s Web verslag van de jacht op hét retrovirus.6 Hoe ontzettend dicht DeFreitas er uiteindelijk bij was, wordt geïllustreerd door het wereldpatent WO 92/05760 dat

dateert van 1992. Hiermee werd de diagnostische ME/ CVS-test, die retrovirale besmetting kon aantonen, gepatenteerd. De testkit kwam echter nooit op de markt.Laten we eens aannemen dat een retrovirus inderdaad de causale factor is bij ME/CVS, dan is de volgendevraag: waar komt het vandaan? Voor hun antwoord gaan Kent Heckenlively en Judy Mikovits in hun nieuwe boek terug naar de eerste gevallen van ME/CVS: de illustere uitbraak van 1934, onder personeel van het

Los Angeles County Hospital. Volgens alle officiële bronnen dateert het eerste poliovaccin van 1954 en werd het gemaakt door Jonas Edward Salk. Maar een pionier deed het voorwerk: de Canadese arts Maurice Brodie, die al in 1934 vaccinexperimenten uitvoerde in een poging polio te beteugelen. Om het poliovirus te verzwakken leidde Brodie het virus tot wel 45 keer door… muizenweefsel.

Daarna was het virus voldoende verzwakt om te kunnen dienen als vaccin. Het verzwakken van een

virus met behulp van muizenweefsel was een methode die al in 1931 was toegepast om een vaccin tegen gele koorts te kunnen maken. Het experimentele ‘Brodie-vaccin’ tegen polio werd in 1934 onder meer toegediend aan personeel van het Los Angeles County Hospital, destijds het grootste

ziekenhuis ter wereld. Het doel: hen beschermen tegen de polio-epidemie die op dat moment woedde in de stad. Nieuw ziekte gecreëerd en zwijgplicht Maurice Brodie had zonder twijfel nobele bedoelingen, maar Heckenlively en Mikovits maken aannemelijk dat hij een nieuwe ziekte creëerde door poliovirus door muizenweefsel te leiden als opmaat voor een vaccin. Zo kregen alleen verpleegkundigen, artsen en ander personeel van het Los Angeles County Hospital de mysterieuze ziekte die we nu kennen als ME/CVS, om precies te zijn 198 in getal. Patiënten bleven gevrijwaard

van de aandoening, maar die hadden dan ook niet het experimentele vaccin gekregen. Alle karakteristieke symptomen van ME/CVS waren overigens al aanwezig in de zieke medewerkers, zoals zware hoofdpijn en verergering van het klachtenbeeld door inspanning. Van de verpleegkundigen werd circa 10% ziek en van de artsen 5%. De 198 zieke personeelsleden klaagden het ziekenhuis aan. In 1939 werd met hen een schikking getroffen voor 6 miljoen dollar, een immens bedrag in een tijd waarin mensen nog jurken naaiden van meelzakken vanwege de recessie. Het bedrag van de schikking kwam omgerekend neer op drie huizen in de beste

wijk van Los Angeles per slachtoffer. Onderdeel van de overeenkomst was een zwijgplicht.

Dr. A. Gilliam, die de uitbraak van 1934 onderzocht in opdracht van de US Public Health Service, werd op zijn beurt onder druk gezet om de paragraaf over de experimentele poliovaccinatie uit zijn rapport te schrappen. In de conceptversie had hij het ‘Brodievaccin’ nog aangewezen als de oorzaak van de uitbraak. Het Brodie-vaccin was in meerdere opzichten een falikante mislukking. Het werd in 1934 ook gebruikt buiten het Los Angeles County Hospital: minstens één persoon overleed na de vaccinatie en twee kinderen ontwikkelden binnen twee weken polio. Het vaccin ging kopje onder en de carrière van Brodie verzandde. In 1939 overleed hij, waarschijnlijk door zelfdoding. ME/CVS én autisme begonnen met vaccins? De methode om bij het produceren van vaccins het gele koortsvirus te verzwakken met behulp van muizenweefsel, werd uiteindelijk losgelaten. De reden: zorgen over effecten op de hersenen en het centraal zenuwstelsel. Wanneer resusapen dit vaccin kregen,

ontwikkelden ze koorts maar gingen ze niet dood. Kennelijk viel hun immuunsysteem de indringer aan en werd zo immuniteit opgebouwd. Maar als het gele koortsvaccin werd geïnjecteerd in de hersenen van muizen en apen, zwollen die op door encephalitis en gingen de dieren snel dood.

Het ‘Brodie-vaccin’ legde volgens Heckenlively en Mikovits de basis voor de verspreiding van ME/CVS. Het experimentele gele koortsvaccin én het ‘Brodievaccin’ brengen ze in verband met het ontstaan van de autisme epidemie. Ook hierbij reiken de auteurs terug naar de eerste gevalsbeschrijvingen, die van dr. Leo Kanner. In 1943 was onderzoeker Kanner, verbonden aan de Johns Hopkins University, de eerste die autisme beschreef. Dit deed hij aan de hand van elf kinderen, die waren geboren tussen september 1931 en november 1937. Het gele koortsvaccin dat was gemaakt met behulp van muizenweefsel, werd voor het eerst getest in mei 1931.

Heckenlively en Mikovits onderbouwen hun autismehypothese met steunbewijs. Zo maken ze aannemelijk dat ouders van de eerste elf autistische kinderen kandidaten waren voor een van beide vaccins: een groot deel van hen werkte in de wetenschappelijke wereld of in de gezondheidszorg. De wetenschappers, die onder meer reizen maakten naar het primitieve zuiden van de VS, kunnen heel goed zijn gevaccineerd tegen gele koorts. De gezondheidswerkers zijn mogelijk

blootgesteld aan het ‘Brodie-vaccin’. Volgens artsen gespecialiseerd in autisme is deze

aandoening het gevolg van een mix van genen, infectie en toxines. Wat dit laatste aspect betreft: het

poliovaccin van Brodie was één van de eerste vaccins met het kwikhoudende conserveermiddel thimerosal. Ditzelfde thimerosal werd in de jaren dertig van de vorige eeuw ook toegepast in landbouwproducten. Volgens Heckenlively en Mikovits zijn van de eerste kinderen met autisme er ook enkele blootgesteld aan dit soort producten. Onderzoeksproject in waagschaal

Judy Mikovits raakte in het vorige decennium gebiologeerd door ME/CVS en werd de zoveelste

onderzoeker die op jacht ging naar een causaal retrovirus. Maar net als haar voorgangers liep ze vast. Wat beslist niet heeft meegewerkt, is dat ze in 2009 haar onderzoeksterrein verbreedde naar autisme en daarbij ook de heilige koe van de geneeskunde in de wind zette: vaccinatie. Met deze manoeuvre zette ze het hele onderzoeksproject in de waagschaal. In Plague wordt dit ruimhartig onderkend. Heckenlively en Mikovits interviewden voor hun boek onder meer ME/CVS-arts én vaccincriticus dr. Byron Hyde. Ze spraken met hem over het onderzoek dat dr. A. Gilliam deed naar het eerste ME/CVS-cluster van 1934. De US Public Health Service dwong hem om de paragraaf over het experimentele poliovaccin te schrappen. Dit uit angst dat de verontrustende informatie Amerikanen jarenlang zou weghouden van vaccinatie en talloze doden tot gevolg zou hebben. ‘Ik

denk dat dit toen de theorie was, en dat is het vandaag nog steeds’, aldus Hyde. ‘Als arts kun je niks negatiefs zeggen over vaccins, zelfs niet als ze problemen veroorzaken – en dat doen ze.’

1. Heckenlively K, Mikovits J. Plague. One Scientist’s Intrepid Search for

the Truth about Human Retroviruses and Chronic Fatigue Syndrome

(ME/CFS), Autism, and Other Diseases. Skyhorse Publishing, 2014

2. Lombardi VC, Ruscetti FW, [..], Mikovits JA. Detection of an infectious

retrovirus, XMRV, in blood cells of patients with chronic fatigue

syndrome. Science, 8 oktober 2009

3. Abstract Book. 1st International Workshop on XMRV.

4. www.ageofautism.com

5. Delviks-Frankenberry K, Paprotka T, [..], Pathak VK. Generation of

multiple replication-competent retroviruses through recombination

between PreXMRV-1 and PreXMRV-2. J Virol. 2013 Nov; 87(21):11525-

37

6. Johnson H. Osler’s Web. Inside the Labyrinth of the Chronic Fatigue

Syndrome Epidemic. New York, Crown Publishers, 1996/2006

https://www.earth-matters.nl/5/13996/gezondheid/petities-pleiten-voor-verbod-kindervaccinaties.html

Transitieweb

GEZONDHEID / VACCINATIES9

Nederlandse vertaling van het interview met klokkenluidster dr. Judy Mikovits (Plandemic part 1)

DOOR GASTAUTEUR · 11 MEI 2020

Op 7 mei plaatsten we het opzienbarende gesprek van dr. Mikovits en filmmaker Mikki Willis op TransitieWeb. Deels uit voorzorg, omdat deze video voortdurend van YouTube wordt verwijderd. Willem Frederik Erné verzorgde de onderstaande vertaling van het interview.

Dr. Judy Mikovits – Plandemic part 1

Introductie door Mikki Willis

Dr. Judy Mikovits is wel een van de meest vooraanstaande wetenschappers van haar generatie genoemd. Haar doctoraalscriptie uit 1991 betekende een revolutionaire doorbraak in de behandeling van HIV/aids.

Op het hoogtepunt van haar carrière publiceerde dr. Mikovits een zeer succesvol artikel in het blad Science. Het controversiële stuk veroorzaakte enorme beroering in de wetenschappelijke wereld omdat erin onthuld werd dat het algemeen toegepaste gebruik van dierlijk en menselijk foetaal weefsel leidde tot verwoestende epidemieën van chronische ziekten.

Big Pharma verklaarde Mikovits de oorlog omdat zij hun dodelijke geheimen had onthuld. Met hun miljoenen hebben ze haar goede naam, carrière en persoonlijk leven verwoest.

Nu het lot van de wereld op het spel staat, noemt de dr. Mikovits de namen van diegenen achter de corruptieplaag die alle menselijk leven in gevaar brengt.

Het gesprek

U deed dus een ontdekking die niet strookte met het afgesproken verhaal…

Klopt.

Om die reden hebben ze alles gedaan wat ze konden om uw leven te verwoesten.

Klopt.

U werd gearresteerd.

Klopt.

En toen kreeg u een spreekverbod (gag order).

Gedurende vijf jaar. Als ik op sociale media zou gaan, als ik überhaupt iets zou zeggen, zouden ze ‘nieuw bewijs’ vinden en me weer in de gevangenis stoppen. Het was een van de weinig keren dat ik heb gehuild. Ik wist namelijk dat er de eerste keer al geen bewijs was.

Wanneer men dergelijke krachten kan ontketenen om iemand, met perfect betalingsgedrag failliet te laten gaan… Dus ik kon mijn 79 getuigen niet ten tonele voeren, onder wie Tony Fauci, Ian Lipkin, de hoofden van de openbare gezondheidszorg, NHHS, die hadden MOETEN getuigen dat wij absoluut niets verkeerd hadden gedaan.

Waar beschuldigden ze u van?

Niets.

Maar u zat in de gevangenis.

Ik werd vastgehouden zonder aanklacht, ik werd ‘voortvluchtig’ genoemd. Geen arrestatiebevel. Ze hebben me letterlijk m’n huis uit gesleept. Onze buren stonden te kijken: ‘wat gebeurt hier?’ Ze hebben m’n huis doorzocht zonder huiszoekingsbevel. Ze hebben mijn man letterlijk geterroriseerd, vijf dagen lang. Ze zeiden: ‘als je de notitieblokken niet vindt, als je het materiaal niet vindt…’ – wat niet in mijn bezit was, maar door hen in mijn huis neergelegd.

Alsof u intellectuele eigendom van het lab meegenomen had.

Ja, het moest eruitzien alsof ik vertrouwelijke informatie, namen en intellectueel eigendom uit het laboratorium had meegenomen. En ik kon onbetwistbaar bewijzen dat ik dat niet gedaan had. De hoofden van onze volledige HHS hebben samengespannen en mijn reputatie vernietigd. En het ministerie van Justitie en de FBI deden niets. Hielden mijn zaak verzegeld. Dat betekent dat je niet kunt zeggen dat er een zaak is. Anders worden je advocaten opgesloten wegens minachting van het hof. Je kunt dus niet eens een advocaat krijgen om je te verdedigen. Dus elk recht op een proces was me ontnomen. Dat is nog steeds het geval. Ik heb geen grondwettelijke vrijheden of rechten meer.

Toch zit u hier. Velen zouden waarschijnlijk vervroegd met pensioen zijn gegaan en zich gedeisd hebben gehouden. Maar u hebt besloten naar buiten te treden toen uw spreekverbod was afgelopen en een boek te schrijven, ‘Plague of Corruption, restoring faith in the promise of science’. En u noemt namen.

Absoluut.

Hun pogingen om u het zwijgen op te leggen zijn kennelijk mislukt. U zit hier, maar kunt u erop vertouwen dat u, nu u deze enorme krachten uitdaagt, niet voor uw leven hoeft te vrezen wanneer u straks dit gebouw verlaat?

Als we dit niet nu een halt toe roepen, kunnen we niet alleen onze republiek en vrijheid vergeten, maar ook de mensheid, omdat we door deze agenda ons leven gaan verliezen.

Dus Anthony Fauci, het hoofd van de Pandemic Task Force, was betrokken bij een doofpotaffaire.

Hij regisseerde de doofpotaffaire. Alle anderen zijn vet afgekocht. Miljoenen dollars in financieringen door Tony Fauci, Tony Fauci’s organisatie, National Institute of Allergy and Infectious Disease. Deze onderzoekers die de fraude gepleegd hebben, worden tot op de dag van vandaag dik betaald door NIAID.

En de hele wereld luistert naar zijn advies over hoe om te gaan met de huidige pandemie. Hoe weten we of wat hij zegt datgene is wat we moeten weten?

Wat hij zegt, is totale propaganda. Dezelfde propaganda die hij heeft gevoerd en sinds 1984 aan miljoenen het leven heeft gekost.

Fauci: we weten dankzij dit onderzoek dat er in de progressie een vertraging zal zijn die significant groter is dan bij personen die het geneesmiddel niet nemen.

Het begon toen ik 25 was. Ik zat bij het team dat HIV isoleerde uit het speeksel en bloed van patiënten uit Frankrijk, waar Luc Montaignier (Nobelprijswinnaar Geneeskunde 2008) oorspronkelijk het virus geïsoleerd had.

Dit was een confirmatief onderzoek, maar Tony Fauci en Robert Gallo werkten toen samen om een andere draai aan het verhaal te geven. Op dat moment was dr. Ruscetti de stad uit en Tony Fauci zei: ‘we begrijpen dat jij een verhaal klaar hebt om te publiceren en wij willen er een kopie van.’ Ja, er is een paper klaar en het is vertrouwelijk en nee, je krijgt er geen kopie van. Hij begon tegen me te schreeuwen en zei ‘geef ons de paper nu, anders word je ontslagen wegens insubordinatie.’ En ik zei dat hij het gesprek kon houden met Rosetti wanneer die terug was. Frank kwam enkele weken later terug en werd geïntimideerd door Fauci om hem de paper te geven. Fauci stelde de publicatie ervan diverse maanden uit, terwijl Robert Gallo zijn eigen paper schreef, alle eer opstreek en… Er was natuurlijk sprake van patenten. Deze vertraging van de bevestiging leidde er letterlijk toe dat het virus zich kon verspreiden en miljoenen de dood vonden.

Misschien dat niemand het leed van aids beter onder woorden heeft gebracht dan de Newyorkse schrijver Larry Kramer. Maar nog bozer was hij op de federale overheid en de farmaceutische industrie. NIH-arts Anthony Fauci was een van de mensen die Kramers toorn over zich heen kreeg.

Ik vind het nog steeds onvoorstelbaar dat ik niet wist dat mijn werk in 1999 iets was dat vermeden was. Vanaf ’82, ’83, toen het virus werd geïsoleerd, werd gewacht met de bevestiging tot ’84. Denk je eens in hoeveel mensen… Het hele continent Afrika heeft een generatie verloren doordat het virus zich verspreidde, dankzij de arrogantie van een groep mensen, onder wie ook Robert Redfield, die nu het hoofd van CDC is. Hij werkte samen met Tony Fauci om de eer op te strijken en geld te verdienen en ze hadden er de patenten op. En pasten die aan voor IL2-therapie, de volledig verkeerde therapie. Als dat niet was gebeurd, waren miljoenen niet gestorven aan HIV.

Hoe kan iemand die mondiaal advies geeft eigenaar zijn van een patent op een vaccin dat de oplossing is? Heet dat niet belangenverstrengeling?

Dat is zeker belangenverstrengeling. Ik zou tegen president Trump willen zeggen dat hij de Bayh-Dole Act moet herroepen.

Bayh-Dole heeft de manier waarop universiteiten met technologieoverdracht omgaan fundamenteel veranderd. Dat kun je het beste zien aan de statistieken. Universiteiten verwerven tegenwoordig 16 keer zoveel patenten als in 1980. Ja, iedereen verwerft meer patenten, maar toch is het aandeel van universiteiten van alle patenten in de VS meer dan 5 keer zo groot als voor Bayh-Dole. De situatie is zo slecht geworden dat een vertegenwoordiger van de IT-industrie universiteiten publiekelijk ‘crack-verslaafden’ heeft genoemd gedreven door ‘kleingeestige technologie-overdracht-medewerkers die verslaafd zijn aan patentroyalty’s’.

Die wet maakte het mogelijk dat overheidsfunctionarissen hun ontdekkingen kunnen patenteren, dus intellectuele-eigendomsrechten te claimen op ontdekkingen waarvoor door de belastingbetaler is betaald. Sinds dat is gebeurd, begin jaren ’80, is de wetenschap kapotgemaakt en zijn dergelijke vormen van belangenverstrengeling mogelijk geworden. Dat is de misdaad achter het feit dat men miljardair Bill Gates… Niemand heeft hem gekozen, hij heeft geen medisch achtergrond, het heeft geen deskundigheid… We hebben toegestaan dat mensen zoals hij een stem hebben in dit land en we verwoesten de levens van miljoenen mensen.

Gates: ‘Alles wordt pas weer normaal wanneer we de hele wereldbevolking voor het grootste deel gevaccineerd hebben.’

Als we wereldwijd verplicht vaccineren instellen, dan denk ik dat deze mensen honderden miljarden dollars verdienen, de eigenaren van de vaccins.

En ze zullen miljoenen mensen doden. Zoals ze al gedaan hebben met hun vaccins. Er zit op dit moment in de officiële lijst met geneesmiddelen geen enkel vaccin voor een RNA-virus dat werkt.

Ik moet u dit vragen. Bent u anti vaccin?

Absoluut niet. Sterker nog, vaccin is immuuntherapie net als interferon alfa. Ik ben niet tegen vaccins. Het is mijn werk om immuuntherapieën te ontwikkelen. Dat is wat een vaccin is.

Denk u dat dit virus [covid19] in een laboratorium gecreëerd is?

Het woord ‘gecreëerd’ zou ik niet willen gebruiken, maar je kunt niet zeggen ‘natuurlijk opgetreden’ als het via een laboratorium tot ons is gekomen. Het is dus overduidelijk dat dit virus gemanipuleerd is, deze familie van virussen, en in een laboratorium bestudeerd, waar de dieren naar binnen zijn gehaald. En dit is wat is vrijgekomen, expres of per ongeluk. Dat kan niet natuurlijk ontstaan. Niemand ging naar de markt, kocht een vleermuis, waarna het virus direct oversprong op de mens. Zo gaat dat niet. Dit is versnelde virale evolutie. Als het een natuurlijk virus was, zou het wel 800 jaar kunnen duren voordat het zou optreden. Dit is binnen tien jaar na Sars-1 gebeurd. Dat is niet natuurlijk.

Hebt u enig idee waar het virus gemanipuleerd is?

O ja, ik ben er zeker van dat het uit een van de labs uit North Carolina (VS) is gekomen, Fort Detrick, onderzoekscentrum van het Amerikaanse leger voor infectieziekten en het lab in Wuhan.

3,7 miljoen dollar stroomde van de nationale gezondheidsinstellingen in de VS naar het Wuhan-lab in China, hetzelfde lab waarvan vele mensen zeggen dat daar het coronavirus is ontstaan. We weten nu ook dat NIAID, het departement dat wordt geassocieerd met de National Institutes of Health, waarover dr. Fauci de scepter zwaait, in het verleden reeds met het Wuhan-lab experimenten uitvoerde naar het coronavirus. Als dr. Anthony Fauci tegen het publiek niet eerlijk kan zijn over zijn banden met dit lab dan moet Fauci vertrekken.

In 1999 werkte ik in Fort Detrick en was mijn taak om ebola te leren menselijke cellen te infecteren zonder die mensen te doden. Ebola kon geen menselijke cellen infecteren totdat wij het ebola dat leerden in het laboratorium.

Het is moeilijk de slachtoffers te negeren. Mensen zijn hieraan gestorven en doen dat nog steeds, in nogal alarmerende aantallen. Hoe komt u daarmee in het reine?

Wat de regering heeft gedaan, is dr. Birx citeren: ‘we hanteren een behoorlijk ruime opvatting van het begrip sterfte.’

Als mijn man, die COPD heeft, zou sterven, zijn longen hebben fibrose, zouden zijn longen er theoretisch net zo uitzien als iemand met covid19, maar er is geen bewijs van infectie bij hem. Als je niet test en als je geen bewijs hebt van een infectie… Als je daarmee vandaag in het ziekenhuis kwam, zouden ze het covid19 noemen. En dat horen we ook van de artsen en verpleegkundigen, die zich hieraan ergeren.

We hebben zoveel artsen gezien die op het net zeggen perplex te staan van het CDC-protocol.

Afgelopen vrijdag ontving ik 7 pagina’s waarin me min of meer verteld werd dat ik als ik een 86-jarige patiënt had met longontsteking, die echter nooit getest was op covid19, die nadat ze longontsteking had gekregen contact had gehad met haar zoon, die drager van covid19 was maar geen symptomen vertoonde, maar later gediagnosticeerd werd met covid19, dat het dan gepast zou zijn om op het overlijdenscertificaat ‘covid19’ als doodsoorzaak in te vullen.

Wanneer ik mijn overlijdensverslag opmaak, word ik onder druk gezet om ‘covid’ in te vullen. Waarom? Waarom worden we onder druk gezet om covid toe te voegen? Misschien om de cijfers wat op te blazen zodat het wat erger lijkt dan het is? Ik denk van wel.

Waarom zouden ze willen knoeien met het aantal covid1-doden?

Angst is een prima manier om mensen te manipuleren. Soms wordt het vermogen van de mensen om zelfstandig te denken verlamd, als ze maar bang genoeg zijn. En ik wil niet dat mensen zo zijn. Ik wil dat mensen zeggen: we komen hier doorheen, ik gebruik mijn verstand, ik raadpleeg diverse bronnen, ik luister naar diverse bronnen en ik denk zelf wel, want dat is de kern van Amerika.

Als iemand sterft met covid19 tellen we dat als een covid19-dode.

Je sterft niet met een infectie. Je sterft door een infectie.

Ik heb met artsen gesproken die hebben toegegeven dat hun voordeeltjes zijn aangeboden om mensen bij ziekte of sterfte met covid19 als covid19 te noteren.

Medicare betaalt 13.000 dollar als je het een covid19-dode noemt.

Op dit moment heeft Medicare bepaald dat je 13.000 dollar betaald krijgt als je een covid19-opname in het ziekenhuis hebt. Als die covid19-patiënt aan de beademing gaat, krijg je 39.000 dollar.

En je hebt ze met het beademingsapparaat gedood omdat dat de verkeerde behandeling is.

Al die dingen die gewoon niet kloppen… De patiënten die ik krijg, de longen die ik probeer te verbeteren… Het medische denkmodel dat wordt gebruikt, klopt gewoon niet. Ik ben bang dat deze verkeerde behandeling enorme schade gaat aanrichten aan heel veel mensen in zeer korte tijd.

Mijn volgende vraag gaat over Italië. Ik wil weten waarom Italië zo zwaar getroffen is.

Italië heeft een zeer oude bevolking met veel ontstekingsaandoeningen. Ze kregen begin 2019 een nieuw, niet getest influenzavaccin met vier verschillende influenzastammen, waaronder het zeer ziekmakende H1N1. Dat vaccin was gekweekt in een hondencellijn. Honden hebben veel coronavirussen en daarom testen ze daar [Italië] niet omdat je dan kan zeggen: ‘oh, dát was het dus.’

Nu het land het ergste van coronavirusepidemie achter zich begint te laten, blijft er één vraag: wat is er met die hydroxychloroquine gebeurd?

We weten dat een behandeling met hydroxychloroquine en zink fantastisch werkt voor patiënten en dan komt Fauci die zegt ‘er is geen dubbelblind, placebo-gecontroleerd onderzoek’. Welnu, dr. Fauci, komt er een dubbelblind, placebo-gecontroleerd onderzoek naar uw vaccin? Nou?

In een enquête onder bijna 2300 artsen in circa 30 landen kwam hydroxychloroquine naar voren als hét meest effectieve medicijn om het virus te behandelen.

De AMA zei dat artsen hun vergunning zouden kwijtraken als ze hydroxychloroquine zouden gebruiken, een antimalariageneesmiddel. Het staat wereldwijd al 70 jaar op de lijst met essentiële medicijnen. Dr. Fauci noemt dat ‘anekdotische data’. Het is geen sprookje als er duizenden bladzijden met gegevens zijn die zeggen dat het werkt tegen deze families van virussen. Dit is essentiële geneeskunde en zij onthouden dat de mensen. Niet alleen nu, maar indertijd ook met autisme. Onze ontdekking dat er een oud antiviraal medicijn bestond, 100 jaar oud, genaamd Suramine. Het staat op de WHO-lijst met essentiële geneesmiddelen. Het gaf autistische kinderen letterlijk een stem. Een leven. Wat deden Bayer en Monsanto? Ze zorgden dat het niet meer te krijgen was, al hing je leven er vanaf. Geloof me, we hebben het op elke manier geprobeerd, maar wanneer je een geneesmiddel laat verdwijnen, en niet alleen de WHO, maar ook de FDA en de CDC, Tony Fauci… Ze hebben alles achter slot en grendel gedaan. Maak daar een eind aan en we hebben een gezonde wereld. En zakken vol geld. We kunnen al dat geld dat ze aan hun patenten verdienen aan de slachtoffers van deze corruptieplaag geven.

Zou je kunnen zeggen dat alles wat niet kan worden gepatenteerd met opzet wordt weggemoffeld omdat je er geen winst op kunt maken, alle natuurlijke remedies, die altijd al bestaan hebben?

Absoluut. Dat is precies wat er gebeurt met covid19. Het spel is om therapieën te voorkomen totdat iedereen geïnfecteerd is en dan de vaccins te pushen, wetende dat griepvaccins de kans om covid19 te krijgen met 36% verhogen.

Waar komen die gegevens vandaan?

Een publicatie van vorig jaar meldde dat soldaten die waren gevaccineerd met influenza vatbaarder waren voor coronavirussen. Ieder dier heeft coronavirussen, dus als je ooit een griepvaccin hebt gehad, ben je geïnjecteerd met coronavirussen. En dan een masker opzetten…

Het slaat nergens op. Wij dragen een masker in een IC-omgeving om ons te beschermen. We dragen nu geen maskers. Waarom? Omdat we verstand hebben van microbiologie en immunologie en een sterk immuunsysteem willen. Ons immuunsysteem is gewend aan aanraking. We delen bacteriën, stafylokokken, streptokokken, virussen. We ontwikkelen dagelijks onze afweerreactie op deze dingen. Als je dat onmogelijk maakt, gaat mijn immuunsysteem achteruit wanneer ik me afzonder. Blijf ik daar maandenlang, gaat het nog verder achteruit. En dan was je thuis als een gek je handen, de aanrecht omdat je je zorgen maakt over juist die dingen die je nodig hebt om te overleven.

Als je niet immunodeficiënt of oud bent, hoor je gewoon zonder handschoenen en masker naar buiten te kunnen gaan. Als je een van de twee eerste bent, kun je beter een masker en handschoenen dragen of je afzonderen, maar niet iedereen. Het vermindert je bacteriële flora. Als je geen interactie met de samenleving meer mag hebben, gaan je vriendjes de bacteriën en virussen, die je beschermen tegen ziektes, er vandoor en loop je meer kans opportunistische infecties te krijgen, infecties die hopen dat die goeie bacteriën niet langer voor je vechten.

En dan komen we allemaal uit onze schuilplaatsen met een verslechterd immuunsysteem en gaan we weer bacteriën en virussen uitwisselen. Wat denkt u dat er gaat gebeuren? Gigantisch veel meer zieken!

Ik verzeker u dat er zodra we weer open gaan, een ongebreidelde uitbraak van ziekten zal zijn.

Bacteriën en virussen zijn de bouwstenen van je immuunsysteem. Punt.

Door een masker te dragen activeer je letterlijk je eigen virus. Je wordt ziek van je eigen gereactiveerde coronavirusexpressies en als dat toevallig Sars-Cov2 is dan heb je een groot probleem.

U bent niet de eerste viroloog die zegt dat we precies het tegenovergestelde doen van wat we zouden moeten doen om dit virus te stoppen en er immuun voor te worden.

Waarom zou je het strand afsluiten? Er zitten sequenties in de bodem, in het zand, je hebt geneeskrachtige microben in de oceaan in het zoute water… Het is gestoord.

Deze instellingen die ons milieu en onze lichamen vervuilen… Ooit moesten ze hun eigen gevechten leveren. Maar ze zijn er zo goed in geslaagd om de massa’s te manipuleren dat de mensen elkaar het zwijgen opleggen en de grote tech-platforms doen dapper mee en verwijderen alles wat hun niet aanstaat. Er worden geen afwijkende meningen meer getolereerd in onze vrije land. Dat is iets wat ik nooit gedacht had mee te zullen maken.

Ik ook niet, maar door wat ik sinds 2011 heb meegemaakt weet ik wel beter.

Het gaat je verstand te boven hoe de maatschappij zo bij de neus kan worden genomen dat de soorten propaganda ons aanzetten om elkaar te haten.

Hopelijk is dit de wekker die heel Amerika wakker maakt en doet beseffen dat het nergens op slaat. We zullen winnen en het hele programma ontmantelen met dit soort informatie. Het beste nieuws voor mij is dat de artsen wakker beginnen te worden en zeggen: wacht even!

Jullie artsen die dit bekijken, waarom slaan jullie niet met je vuist op tafel? Ik zit hier om jou te verdedigen, mijn vrijheden, die van mijn gezin, het recht van mijn patiënten om te kiezen wat ze met hun leven willen doen. Ik sta volledig versteld dat er niet meer artsen hierover spreken zoals ik, overal. We moeten de handen ineenslaan. Jullie moeten wakker worden want jullie burgerlijke vrijheden worden je afgepakt. Alleen maar vanwege nepnieuws! Dit is verkeerd! Mensen zouden hiervoor de gevangenis in moeten!

Het zijn niet de wetenschappers die op welke manier dan ook oneerlijk zijn. Zij luisteren naar mensen die al meer dan 40 jaar bepalen wie geld ontvangt, wat gepubliceerd gaat worden, en het spijt me te moeten zeggen dat velen het geld en de roem accepteren en zaken ondersteunen die absoluut niet waar zijn.

Wat zegt u tegen de medische beroepsbeoefenaren die net een glimp beginnen te zien van de mate waarin ze zijn misleid en zijn aangezet om hun eed te breken geen kwaad te zullen doen?

Ik zeg: vergeef jezelf. Dat is voor iedereen het moeilijkst om te doen. We studeerden met de beste bedoelingen en leerden wat we dachten dat de waarheid was. We hadden geen idee dat de data waarvan ons verteld werd dat het de waarheid was, onwaar was. Op school leren we inmiddels heel andere dingen. Je krijgt geen geld als je de partijlijn niet volgt. Je wordt niet gepubliceerd. Dat was voor mij waarschijnlijk het moeilijkst, te beseffen dat wetenschappelijke tijdschriften de ontdekking verdraaiden die iedereen had moeten genezen.

Heeft de wetenschappelijke gemeenschap de moed om de vraag te beantwoorden of deze ziektes wellicht door henzelf gecreëerd zijn? Ik dank u.

Wat we sinds ik uit de gevangenis gekomen ben gedaan hebben, is een educatief bedrijf opgericht. We schudden artsen wakker en het is zeer moeilijk, maar iedere arts die besefte dat hij of zij wellicht onderdeel van het probleem was, is nu omgedraaid en loopt nu in de richting van een betere maatschappij en het herstel van het vertrouwen in de belofte van de geneeskunde. Meer kunnen we niet doen.

Dr. Mikovits, hartelijk dank voor uw tijd. Het was me een eer om hier met u te mogen praten en ik dank u met name voor uw moed.

Dank u dat waardeer ik zeer.

Fauci: Omdat de nieuwe regering over een paar dagen aantreedt en gezien het feit, zoals u in de inleiding gehoord hebt, dat ik al een tijdje meeloop en inmiddels voor 5 regeringen gewerkt heb, dacht ik dat ik dat gezichtspunt van toepassing wilde laten zijn op het onderwerp van vandaag, het onderwerp ‘gereedheid voor een pandemie’. Als ik u vandaag met één boodschap mag achterlaten dan is het dat het buiten kijf staat dat er een onverwachte uitbraak zal plaatsvinden.

Waar we buitengewoon zeker van zijn is dat dit binnen enkele jaren zal gebeuren. Dank u.

Film en boek

De lancering van de film Plandemic staat gepland voor deze zomer.

Dr. Judy Mikovits’ boek Plague of Corruption, restoring faith in the promise of science is te koop in online boekwinkels.

Censuur en debunk-offensief

Direct na het verschijnen van Pandemic part 1 is er door YouTube fervent op gejaagd. Het effect was averechts. Het online publiek stond niet toe dat deze getuigenis van het web geveegd werd en downloadde de video om die op allerlei plekken weer te uploaden. Zo ging de video viraal.

Verder verschenen er een gecoördineerde vloedgolf aan debunk-artikelen in allerlei online mediaplatforms, zoals hier en hier. En ook FB begon met verwijderingen.

Afkortingen in dit interview

AMA – American Medical Association

NIAD – The National Institute of Allergy and Infectious Diseases

NIH – The National Institutes of Health

CDC – Centers for Disease Control and Prevention

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

https://wakkermens.info/hoe-bill-gates-de-gezondheidszorg-heeft-gemonopoliseerd/

http://xevolutie.blogspot.com/2020/07/1065-de-who-dr-heidi-larson-en-de.html?m=1