Over de witte schaduw

herbloggen zie link hieronder

google translate gebruikt, niet aangepast

15 juli 2020 Andere schrijvers

Nb. herbloggen wil niet zeggen dat ik het met alles eens ben of dat ik de woordkeuze altijd goedkeur. Ik begrijp iets maar dat wil niet zeggen dat ik het goedkeur.

Door JOHN KAMINSKI

12 juli 2020

Terwijl de geschiedenis wordt gewist, wordt de jungle donkerder

ALS WE LANGZAAM WORDEN VERBRUIKT DOOR PSYCHOPATHOLOGISCHE PARASIETEN

‘Beelden van helden van gisteren worden afgebroken.’ – John Kaminski

BLM-terroristen hebben het gedenkteken voor 9-11 brandweerlieden in New York neergehaald

Dit gaat niet meer over George Floyd!

Ik weet niet zeker wanneer dit idee me overviel. Het was gewoon een opeenstapeling van gegevens, het ene na het andere, allemaal in dezelfde richting wijzend. Een combinatie van oude feiten die nu door manipulatie van de media zijn gereduceerd tot duistere sprookjes waar bijna niemand ooit van gehoord heeft, wat eigenlijk hele belangrijke verhalen over onze geschiedenis zijn.

Nu lopen er nep-revolutionairen door onze straten, betaald door Joodse miljardairs om de uiteenvallende Amerikaanse republiek te vernietigen door eigendommen te vernielen en onschuldige omstanders aan te vallen. Alles om de voortdurende financiële misdaden van de joden te verdoezelen.

Beelden van helden van gisteren worden afgebroken. De trots van de plaats, ooit een formidabele emotionele steun in de hoofden van de meeste Amerikanen, is uitgewist door een scheve regering en de ongelovige promotors van hun leugens in het door de media geproduceerde giftige afval dat we door de wet en de gewoonte moeten geloven.

Het is dezelfde formule die joden gebruikten in de Franse Revolutie, die alle Franse dingen uitwiste en ze verving door goedkope joodse imitaties, verdraaid en smerig gemaakt door die uniek smakeloze, koosjere manier om de wereld te saboteren en je te laten vergeten wie je bent of was .

Tegenwoordig loopt deze formule op hol in Amerika, waar misdadigers worden betaald om dingen kapot te maken die belangrijk zijn voor de mensen die ze hebben leren haten. Het is een klassiek zwart gedrag om te proberen de mensen te doden die hen hebben geholpen, en de joden faciliteren deze reactie omdat het hen ten goede komt de hoge IQ-mensen in de wereld te elimineren, degenen met de resterende alertheid om deze eeuwenoude koosjer te identificeren oplichting die het bloed blijft zuigen uit alles wat leeft.

Het verhaal van de witte schaduw is slechts een van de tientallen verhalen die in de loop van de tijd zo verwrongen zijn geraakt dat we uiteindelijk het tegenovergestelde geloven van wat ze zouden moeten illustreren. Hitler zou het archetypische voorbeeld zijn. De meest fatsoenlijke heerser ooit is door de omkering van waarden door de Joodse media de meest schurkachtige persoon in de geschiedenis. Elk van deze misvattingen heeft grote invloed op wie we zijn en wat we doen. Meestal doden we de verkeerde mensen.

Blanken zijn de helden van de beschaving en het enige ras dat echt om de andere rassen geeft. De beloning voor hun vriendelijkheid is spot en vernietiging. Begin jaren zestig voedde het witte Amerika de hele wereld toen het uitgehongerd was.

Daarom veroorzaken joden oorlogen tussen blanke landen. Iran is een wit land. Dat geldt ook voor Amerika en Rusland. En Duitsland.

De misdaden die Amerika tegen de wereld heeft begaan, zijn niet door Amerikanen begaan, maar eerder door Joodse miljardairs en bankiers die de handel over de hele wereld al lang beheersen. De machten die er zijn willen geen beredeneerd vertoog meer; ze willen onvoorwaardelijke gehoorzaamheid, jouw lot wordt verdoemd.

Op dit moment hebben we rampages berekend om de geest van het publiek te beïnvloeden om onze minderwaardigen te vereren. Wiens beleid was dat? Wel, de saboteurs van onze natie, natuurlijk, de verraders van de mensheid die pionierden in het idee dat iemands ziel altijd te koop is.

We zien vandaag te duidelijk dat de ramp nu bloeit in zijn institutionele waanzin.

Vampire gokautomaat

Joden lijken genetisch niet te leren dat je ziel tot ver in het hiernamaals bij je blijft. Maar Joden geloven niet in God; ze geloven in Gd, die voor zowel hen als de wereld een vampiergokautomaat is die alle misdaad en verdraaiing goedkeurt. Begrijp me goed: Joden aanbidden een vampiergokautomaat. Je ziet het bij de politici die bloed drinken en het publiek beledigen met modewoordbeloften die nooit zijn nagekomen.

Het maakt niet uit voor hoeveel geld je het verkoopt, je ziel blijft de hele eeuwigheid bij je als een onuitwisbare zit op je voorhoofd. Degenen die een voorbeeldig leven leiden, kunnen zowel de vitaliteit als eerlijkheid van de ziel in gezichten zien. Ik kan niet zeggen dat mijn visie zo goed is, en het is waar dat ik vaak voor de gek word gehouden.

Het is nog maar twee eeuwen geleden dat Groot-Brittannië zijn culturele dominantie zo ver over de hele wereld uitstrekte dat de meeste mensen tegenwoordig Engels spreken, althans op internationaal zakelijk niveau. Tegenwoordig benadrukken geschokte communisten (die altijd joden zijn, althans in de geest) de criminele kant van het blanke kolonialisme, terwijl de werkelijke mensen in de gekleurde wereld ernaar streven de prachtige sferen te verwerven die witte culturen overal hebben gecreëerd. Ze willen de comfortabele weelde stelen die het roofzuchtige kapitalisme ooit bood, maar nu schrijven smerige controlefanaten beperkende wetten – zoals lockdowns – waar die niet nodig zijn. Zo vormt de bevolking zich tot een verzameling slijmerige slakken op het rottende blok van hun stervende beschaving.

En terwijl ze de welvaart die ze begeren afbranden, worden zwarten verdedigd als bevrijdende helden. Lijkt dit u niet op een berekende omkering van waarden, gericht op het vernietigen van blanken en het creëren van een slavenstaat gerund door gekleurde mensen, een verzameling gecompromitteerde amateurs uit al die landen die er niet in zijn geslaagd te bloeien of iets waardevols te verzinnen?

In de totale corruptie die door Joden is goedgekeurd en gefinancierd, hebben zwarten de brutale vrijmoedigheid in Zuid-Afrika om elk wit dat ze kiezen te beroven en te doden, zonder straf. Kwaadaardige Joodse media wekken deze verontwaardiging op door te beweren de onderdrukte underdog te verdedigen. Deze misleidende strategie verbergt altijd het feit dat slavenhandel de meest geliefde bezigheid van de joden is. Er is voor hen geen echt verschil tussen een minderjarige ontvoerde prostituee en een Amerikaanse senator. Ze zijn allebei met geweld getraind in de oude kunst van misleiding.

Merk ook op dat de Amerikaanse ‘onderdrukking’-zwarten die zo rechtvaardig in diskrediet worden gebracht, ironisch genoeg worden gefinancierd door de welzijnscontroles en overheidssubsidies die de zwarte wereld onderklasse levend houden. Deze betalingen zijn zowel een pathologisch wondermiddel om het schuldige geweten van Amerika te redden, een beleid dat het vermogen van Amerika om stabiel en gezond te blijven aanzienlijk heeft gesaboteerd.

Voor wie schaamden we ons voor de misdaden die ze in onze naam hebben gepleegd?

Ik heb altijd gehoord dat het gevaarlijkste ter wereld een jood is die over vrede praat. Maar een competitieve oxymoron is een zwart die veeleisend herstel eist voor de misdaden die hij heeft gepleegd tegen blanken, met een kans van 12 op 1 dan de tegenovergestelde verhouding van blanken die zeer zelden zwarten doden in vergelijking met het veel hogere aantal zwarten dat zwarten vermoordt.

Joden werken heel hard om Amerika door zwarten te laten beheersen. Tweeduizend jaar hebben bewezen dat zwarten een beschaafd land niet kunnen beheersen. Het lot van Amerika is zo goed als gesaboteerd door de zorg voor gehandicapte burgers in een veel te extravagante mate, zo flagrant dat het Amerika tot een gehandicapt land had gemaakt, zowel in gedachten als in actie. Het aantal mensen met overheidssteun houdt rechtstreeks verband met een tekort aan bereidheid van een bevolking om te vechten, zelfs nog groter in een bevolking waar homoseksualiteit significant is, in welk geval ook de betrouwbaarheid en eer radicaal worden verminderd.

Hoe voel je je als je eindelijk beseft dat de overheidsstructuur waarop je dacht te vertrouwen nu de belangrijkste oorzaak is geworden van je leed, ziekte en vernietiging? Wat nog belangrijker is, wat ben je bereid eraan te doen?

Vernietigers van vrede

Net zoals het onhandige geklungel van een achterlijk kind dat de bloem in zijn handen verplettert voordat hij ooit de kans krijgt om de schoonheid ervan te ervaren, wanneer de Joden vrede in handen krijgen, vernietigen ze het. Joden verpletteren alle schoonheid met verdraaiing en onnadenkendheid. Joodse schoonheid is de horror en afschuw van iedereen.

De geschiedenis uitwissen is hun spel en het creëren van een electoraat dat volledig is bedolven onder misleidingen, is hoe ze hun geld verdienen en het onze stelen.

De nu slapende taal Latijn bereikte ongeveer hetzelfde als de huidige wereldwijde verspreiding van het Engels toen Rome twee millennia geleden de bekende wereld domineerde.

Dat was misschien wel het hoogtepunt van de controle over de bekende wereld door het blanke ras, voor zover onze door de regering goedgekeurde geschiedenis het zegt. Het bellwether-verhaal over Rome is een gelijkenis voor onze eigen tijd, omdat het werd omvergeworpen door de overvloed aan buitenlandse rassen die het uiteindelijk overspoelden en het in een koude en eenzame anarchie spatte die later de donkere middeleeuwen zou worden genoemd.

Maar terug over de grenzen van de aanvaardbare reguliere geschiedenis schuilt een griezelig patroon dat blanken laat zien die alle culturen van de wereld hebben gesticht, in de dagen voordat de reguliere geschiedenis nog moest berekenen. Zou de implicatie kunnen zijn dat blanken de allereerste race waren?

En is dit de echte reden waarom Joden het hele blanke ras willen doden, om van hun verwrongen kunstmatige wereld een totale reconstructie te maken van het wonder dat bekend staat als Moeder Natuur? Dit lijkt het geval te zijn, de motivatie die teruggaat tot het oorspronkelijke streven van alle mensen, om de dood op een overtuigende (hoe waanzinnige) manier dan ook te overleven.

Het is de vervagende schaduw van het blanke ras dat verder teruggaat in de tijd dan welk ander dan ook en een spoor van dominantie en organisatie achterlaat, en niet alleen dat. Helemaal aan het begin van de oprichting van ’s werelds bekende historische religies doemt een legendarische blanke man op waarop elke beschaving is gegrondvest. Veel vaker dan je je realiseerde.

Wat me over de rand van dit idee gooide, was de herinnering aan hoe de blanke brahmanen uit Centraal-Azië kwamen en de verschillende andere etnische groepen domineerden vanaf het begin van de beschaving, een formule die India tot op de dag van vandaag regeert, een dominante witte schaduw nog steeds stevig op zijn plaats tussen het voortdurende gebabbel van een miljard Indiërs ondergedompeld in levens van eindeloos gebed.

(Opmerking: deze versie wordt fel betwist door de donkerhuidige politiek correct.)

Dit sluit aan bij de ontdekkingen van 4.000 jaar oude graven in de Gobi-woestijn en onthullen de gemummificeerde blanke lijken van roodharige skeletten die tartan kleding droegen. De geografie valt samen met zowel de invasie van blanke noorderlingen in India als de westwaartse druk van de migratie van Centraal-Azië naar Europa voor de komende 2000 jaar. Eeuwen later werden de Centraal-Aziatische Saka-stam van de steppen de Saksen van West-Europa.

De voorouder van de Indiase tak van deze taalfamilie, het Sanskriet, het is eka, dva, treya. De mensen die die taal spraken, vielen bijna 4.000 jaar geleden in de vlakten van Noord-India als strijdwagen-overwinnaars en noemden zichzelf Arya’s, ‘heren’. Onderweg gaven ze hun naam aan Iran, afgeleid van “Aryan”. Deze Indo-Europeanen waren de eerste Ariërs en ze verschenen overal ter wereld in de geschiedenis als de grondleggers van vele grote beschavingen. Nu zeggen ze dat blanken zijn afgenomen tot slechts 7 procent van de wereldbevolking.

Volgens mijn eigen rangschikking kwam deze herinnering bovenop andere opvallende gebeurtenissen als de belangrijkste voorbeelden van de blanke prehistorie, zeker geen volledig overzicht van de oprichters van de prehistorische beschaving die nu herinnerd worden als witte mythologische avatars. Zoals . . .

• Een lange roodharige blanke die gewoonlijk Viracocha heette, zwierf vermoedelijk door de wereld en leerde mannen de kunst van de beschaving. Hij wordt genoemd als oprichter van veel van de oude blanke stammen van Zuid-Amerika. Een roodharige reus genoemd door zowel de Azteken als de Inca’s in het zuiden, die zogenaamd beschaving naar deze voorheen woeste beschavingen brachten. Een almachtig wezen dat mensen schiep uit kleine stenen poppen, vermoedelijk uit Ionië of daaromheen gevaren, misschien met de Feniciërs. Of eerder.

• Beschaving werd verpletterd door komeetfragmenten c. 12.000 voor Christus. Deze smolten de ijskappen en verdronken kustbeschavingen over de hele wereld. Getroffen door deze legendarische Ragnarok en overstroomd door de stijgende zeeën, stroomden de overlevenden van Plato’s Atlantis in de Oostzee naar het zuiden, volgens wat voor de meeste een wereld die een catastrofe beëindigde, evenals een bijzonder suggestieve Friese legende. Het bewijs van een Keltische aanwezigheid in de Middellandse Zee wordt vastgelegd in gigantische sculpturen in Luxor en de geschiedenis van het oude Griekenland en Palestina. Alle beschavingen van het oude Nabije Oosten zijn geschapen en oorspronkelijk bestuurd door de blanke overlevenden van Plato’s Atlantis, die zich vóór de wereldveranderende catastrofe op eilanden bevonden die nu voor de kust van Denemarken zijn verzonken.

Farao’s met blauwe ogen?

• Als je van empirische wetenschap naar het levendige rijk van het fantastische reist, vind je verhalen over de blauwogige farao’s en de twaalf stammen.

DNA-bewijs bewijst dat Egyptische mummies blanke mannen waren en geen negers. Diodorus in 50 voor Christus schrijft dat de stichters van Egypte uit het Westen kwamen.

• Net zoals het 9.000 jaar oude skelet gevonden aan de oevers van Puget Sound, dat bekend staat als de Kennewick-man, als blank wordt beschouwd, worden de 4000 Keltische skeletten die in Centraal-China zijn opgegraven voorlopers van de legendarische Indo-Europeanen die naar beneden kwamen uit Centraal-Azië om het subcontinent van India te domineren, laat de wereldwijde verspreiding van witte groepen zien die de basis vormden voor hun volgende culturen.

Dan zijn er de blanke wolkenmensen van Peru . Natuurlijk zouden mensen van kleur dit alles vanuit een ander perspectief bekijken.

Het idee dat er in Centraal-Azië ooit een blank ras bestond en het huis verliet om de wereld te veroveren, werd niet alleen gepopulariseerd door fanatici en xenofoben, maar ook door vooraanstaande leden van de wetenschappelijke gemeenschap.

Onder Afrikaanse geleerden werd het de ‘Hamitische hypothese’ genoemd, naar Ham, de zoon van Noach, die ten onrechte werd geïdentificeerd als de gemeenschappelijke voorouder van alle Afrikaanse volkeren. Egyptologen noemden het de ‘Dynastic Race Theory’. Taalkundigen beschreven het als de ‘Arische invasie-theorie’. Onder Europese antropologen werd het de ‘Nordic Race Theory’ genoemd.

Hoewel elk van deze theorieën zijn eigen variaties had, propageerden ze allemaal het idee dat een lichte, raciaal superieure bevolking haar voorouderlijk thuisland verliet om Europa, Afrika en Azië in het verre verleden te veroveren.

Ik was persoonlijk verbaasd over de onthullingen van een Duitse priester, Jürgen Spanuth, die Plato’s Atlantis plaatste voor de nu ondergedompelde bergkam waar de Noordzee de Oostzee ontmoet.

Zijn ontdekkingen werpen nieuw licht op de invloed die deze mysterieuze noorderlingen hadden op de ontwikkeling van de mediterrane beschaving tijdens de vroege ontwikkeling van de menselijke samenleving.

Zelfs de hedendaagse jagers van het verleden blijven de mysterieuze kracht onderzoeken van die piramides die over de hele wereld werden gebouwd voordat de geschiedenis, zoals we die kennen, zelfs begon. Wat was hun onzichtbare doel dat mensen zich nu niet meer herinneren?

En hoe zit het met die Hyperboreanen, overlevenden van Atlantis, die op een gouden pijl naar beneden vlogen om Pythagoras te zien om hem te helpen aanwijzingen op te stellen voor de beschaving die duizenden jaren duurde?

Nog meer gerelateerd aan dit onderwerp in het quasimythologische Oera Linda-boek, een prehistorische kroniek van de rampzalige Atlantis die overeenkwam met het rapport dat Plato uit Egypte nam, wat echt de gebeurtenis was die de laatste gletsjers ongeveer 12.000 jaar geleden deed smelten.

Flits naar het nieuws van vandaag

Het Westen hield zich niet aan de normen die het beweerde te hebben.

De kerk hield zich niet aan de waarden die zij predikte voor anderen om te handhaven.

Terwijl sommige mensen lachen en hun geld tellen, gaat het bloeden van de wereld onverminderd door. Big Pharma heeft Big Oil ingehaald. We leven in de drugging van de wereld.

Witte mensen reizen het pad van de druïde, wat een superieure manier was om veel beter op de hoogte te zijn van onze relatie met het land. Op een dag zullen historici schrijven over wanneer er vroeger een blank ras was totdat ze, gefixeerd door hun eigen snuisterijen, blind werden en veranderden in balkende muilezels die alleen geïnteresseerd waren in hun volgende wortel.

Ticket voor totalitarisme

Als de joden ons gek kunnen maken, dan kunnen ze ons hun gifmedicijnen toedienen voor de toekomst. Aan hun invloed ontsnappen is de sleutel tot de menselijke gezondheid.

Alle valse praktijken en producten die ze hebben uitgevonden, hebben alleen de menselijke gezondheid in gevaar gebracht op zoek naar onethische winsten die door de paupers van de wereld zijn opgelicht.

We worden uitgewist door mindere wezens.

Ik word steeds weer teruggetrokken naar de bewering van Carlos Castaneda dat het beest een roofdier is dat uit de diepte van de ruimte is gekomen om zich te voeden met menselijke energie, net zoals de smerige, rijke politici die smullen van het bloed van kinderen om zich jong te laten voelen.

Het zou vandaag niet moeilijk zijn om te zeggen dat wanneer het wiel van de geschiedenis de witte schaduw in onzichtbaarheid laat draaien, het licht van de mensheid zal uitgaan. In plaats daarvan zal een kleiner wezen zijn, een mens die niet meer kan denken, maar alleen kan doen wat hem wordt opgedragen.

Hierop zou ik zeggen, kijk naar de landschappen. De mooie, intelligente gemeenschappen zijn wit en in het noorden.

Hoe interessant is het dan dat wereldwijde media plotseling allemaal het idee van zwart leiderschap onderschrijven, terwijl de voorbeelden uit de geschiedenis over zwart leiderschap – met name de recente massamoorden op blanken in Haïti, Zimbabwe en Zuid-Afrika door zwarten – een duidelijk onvermogen hebben getoond om van het vermoorden van blanken en het legaal maken zodat alle blanken het land verlaten dat ze hebben gebouwd en moeten kijken naar de zwarten die het hebben gestolen het hele land vernietigen.

De gruwel van Zuid-Afrika staat hier al op kop.

En hoe interessant in de Verenigde Staten dat zwarte kandidaten nu de Democratische kandidaten zijn, die de natie proberen te overspoelen met immigranten om ze als gretige pionnen in het politieke spel te verwerven. Een snelle snelkoppeling naar totale slavernij.

Witte schaduw. Een vervagende witte schaduw.

De situatie kan niet worden verbeterd of verbeterd zonder de magische woorden te zeggen die iedereen bang blijft te zeggen. Het systeem is besmet. Het moet weer gezond worden gemaakt zonder de kwaadaardige invloeden die het allemaal zo lang ziek hebben gemaakt. Anders is onze toekomst een voortdurend onvolledig bewustzijn van de duistere krachten die de ziekte in stand houden die ons gevangen houdt.

Witte schaduw. Langzaam verdwijnende witte schaduw die in verduistering gaat. In de naderende duisternis is alleen het glanzen van tanden en vlammen van ogen vol haat, nu bevorderd door de krachten die er zijn, te zien in het gehuil dat ons nu overvalt.

https://www.johnkaminski.org/index.php/john-kaminski-american-writer-and-critic-2/274-white-shadow

http://www.jesuswasnotajew.org/ancient-faces-of-the-pharaohs-of-egypt.html

https://www.statenvertaling.net/bijbel/hoog/5.html

Nb. hij beschrijft een wereld zonder God. Hij tipt wel aan het verschil God-GD maar zijn wereld is de wereld zonder God die ik wel kenbaar wil maken. Zij, die zich joden noemen en het niet zijn, beheersen de wereld maar hun tijd raakt op. Daarom slaan ze zo verwilderd om zich heen. God staat niet meer toe dat er weer “duisternis over de wateren komt”.