Over een satanische samenzwering

herbloggen, google translate gebruikt en niets aangepast

al diverse keren genoemd:

PAWNS IN THE GAME

Een satanische samenzwering om de wereld te beheersen

“Pawns in the Game”, voor het eerst gedrukt in 1954, is het beste enige werk dat beschikbaar is over de kwaadaardige samenzwering die verantwoordelijk is geweest voor de verwoestende oorlogen en voortdurende conflicten van de afgelopen eeuw, en die nu dicht bij zijn uiteindelijke doel van totale wereldheerschappij is via een dictatoriale One World Government.

Pawns in the Game is geschreven door William Guy Carr (1895-1959), een bekende auteur die een vooraanstaande carrière als Canadese marineofficier had, waaronder uitstekende service tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het boek begint als volgt:

William Guy Carr

‘Hier is een waar verhaal over internationale intriges, romantiek, corruptie, graft en politieke moorden, zoals nooit eerder is beschreven. Het is het verhaal van hoe verschillende groepen of atheïstisch-materialistische mannen hebben gespeeld in een internationaal schaaktoernooi om te beslissen welke groep de uiteindelijke controle over de rijkdom, natuurlijke hulpbronnen en mankracht van de hele wereld zou krijgen. Er wordt uitgelegd hoe het spel de laatste fase heeft bereikt. De internationale communisten en de internationale kapitalisten (die allebei totalitaire ambities) hebben de handen ineengeslagen om de christen-democratie te verslaan.

“Het ontwerp van de omslag laat zien dat alle bewegingen van de International Conspirators door Satan worden geregisseerd en hoewel de situatie beslist ernstig is, is het zeker niet hopeloos. De oplossing is om het spel te beëindigen dat de International Conspirators nu spelen voor de een of andere totalitair -minded group legt hun ideeën op aan de rest van de mensheid. Het verhaal is sensationeel en schokkend, maar het is leerzaam omdat het de WAARHEID is. De auteur biedt praktische oplossingen voor problemen die veel mensen als onoplosbaar beschouwen. “

Hier zijn fragmenten uit de introductie van dit boek. Mogelijk publiceren we in de toekomst fragmenten uit andere hoofdstukken.

door William Guy Carr

Een Luciferiaanse samenzwering

Als wat ik onthul verrassingen en schokken de lezer, ontwikkel alsjeblieft geen minderwaardigheidscomplex, want ik moet eerlijk toegeven dat hoewel ik sinds 1911 heb gewerkt om uit te zoeken waarom de mensheid niet in vrede kan leven en kan genieten van de premies en zegening God voorziet in ons gebruik en voordeel in zo’n overvloed, het was 1950 voordat ik het geheim doordrong dat de oorlogen en revoluties die ons leven geselen, en de chaotische omstandigheden die heersen, niets meer of minder zijn dan de effecten van de voortdurende Luciferiaanse samenzwering .

Het begon in dat deel van het universum dat we de hemel noemen, toen Lucifer het recht van God om het hoogste gezag uit te oefenen, uitdaagde. De Heilige Schrift vertelt ons hoe de Luciferiaanse samenzwering in de Hof van Eden op deze wereld werd overgebracht. Totdat ik me realiseerde dat onze strijd niet met vlees en bloed is, maar met de spirituele krachten van de duisternis die al degenen op hoge plaatsen op deze aarde beheersen (Ef. 6:12), de bewijsstukken die over de hele wereld werden verzameld, deden dat gewoon niet bij elkaar passen en logisch zijn. (Ik schaam me niet om toe te geven dat de “Bijbel” de “Sleutel” heeft verschaft waardoor ik een antwoord kon krijgen op de hierboven geciteerde vraag.)

Zeer weinig mensen lijken te begrijpen dat Lucifer de slimste en meest intelligente van de hemelse gastheer is en omdat hij een pure geest is, is hij onverwoestbaar. De Schriften vertellen ons dat zijn kracht zodanig is dat hij een derde van de intelligentste van de hemelse schare ertoe bracht God te verlaten en zich bij hem aan te sluiten, omdat hij beweerde dat Gods plan voor de heerschappij van het universum zwak en onpraktisch is omdat het gebaseerd is met de premisse dat kleine wezens kunnen worden geleerd om hem te kennen, lief te hebben en hem vrijwillig te willen dienen uit respect voor zijn eigen oneindige perfecties. De Luciferiaanse ideologie stelt dat macht misschien juist is. Het beweert dat wezens met bewezen superieure intelligentie het recht hebben om minder begaafden te regeren, omdat de massa niet weet wat het beste voor hen is. De Luciferiaanse ideologie is wat we tegenwoordig totalitarisme noemen.

Het Oude Testament is simpelweg de geschiedenis van hoe Satan de prins van de wereld werd, en ervoor zorgde dat onze eerste ouders van God afstonden. Het vertelt hoe de synagoge van Satan op deze aarde werd gevestigd, het vertelt hoe het sindsdien heeft gewerkt om te voorkomen dat Gods plan voor de heerschappij van het universum op deze aarde wordt gevestigd. Christus kwam naar de aarde toen de samenzwering het stadium bereikte dat, om zijn eigen woorden te gebruiken, Satan al degenen op hoge plaatsen controleerde. Christus legde de synagoge van Satan bloot (Op. 2: 9; 3: 9); Hij hekelde degenen die erbij hoorden als zonen van de duivel (Lucifer), die hij beschuldigde als de vader van leugens (Johannes 8:44) en de prins van bedrog (2 Kor. 11:14) … Christus gaf ons de oplossing om ons probleem toen hij ons vertelde dat we moeten uitgaan en de waarheid over deze samenzwering (Johannes 8: 31:59) moeten onderwijzen aan alle mensen van alle naties. Hij beloofde dat als we dit zouden doen, kennis van de waarheid ons vrij zou maken (Matt. 28:19). De Luciferiaanse samenzwering heeft zich ontwikkeld tot het in de halve eindfase is (Matt. 24: 15:34), simpelweg omdat we er niet in zijn geslaagd het mandaat dat Christus ons heeft gegeven in praktijk te brengen.

Adam Weishaupt

Weishaupt en de Illuminati

In 1784 bracht een “daad van God” de Beierse regering in het bezit van bewijsmateriaal dat het bestaan van de voortdurende Luciferiaanse samenzwering bewees. Adam Weishaupt, een in jezuïeten opgeleide hoogleraar canoniek recht, verliet het christendom en omarmde de Luciferiaanse ideologie tijdens het lesgeven aan de universiteit van Ingoldstadt. In 1770 hielden de geldschieters (die onlangs het Huis van Rothschild hadden georganiseerd) hem vast om de eeuwenoude ‘protocollen’ die waren ontworpen om de synagoge van Satan ultieme wereldheerschappij te geven, te herzien en te moderniseren, zodat ze de Luciferiaanse ideologie kunnen opleggen aan wat overblijft van het menselijk ras, na de laatste sociale ramp, door gebruik te maken van satanisch despotisme. Weishaupt voltooide zijn taak op 1 mei 1776.

Het plan vereiste de vernietiging van ALLE bestaande regeringen en religies. Dit doel moest worden bereikt door de massa’s in steeds grotere aantallen te verdelen over politieke, raciale, sociale, economische en andere kwesties. De tegengestelde partijen zouden vervolgens worden bewapend en er zou een ‘incident’ worden voorzien waardoor ze zouden gaan vechten en zichzelf zouden verzwakken omdat ze de nationale regeringen en religieuze instellingen zouden vernietigen.

In 1776 organiseerde Weishaupt de Illuminati om het complot in uitvoering te brengen. Het woord Illuminati is afgeleid van Lucifer en betekent ‘houders van het licht’. Gebruikmakend van de leugen dat het zijn doel was om een één-wereldregering tot stand te brengen om mannen met bewezen mentaal vermogen in staat te stellen de wereld te regeren, rekruteerde hij ongeveer tweeduizend volgelingen. Dit waren onder meer de meest intelligente mannen op het gebied van kunst en letteren, onderwijs, wetenschappen, financiën en industrie. Vervolgens vestigde hij de loges van de Grand Orient als hun geheime hoofdkwartier.

Omdat Groot-Brittannië en Frankrijk aan het einde van de 18e eeuw de twee grootste mogendheden waren, gaf Weishaupt de Illuminati opdracht de koloniale oorlogen aan te moedigen om het Britse rijk te verzwakken en de Grote Revolutie te organiseren om het Franse rijk te verzwakken. De laatste die hij gepland had, zou in 1789 moeten beginnen.

De samenzwering wordt ontdekt

Een Duitse auteur genaamd Zwack zette de herziene versie van de eeuwenoude samenzwering van Weishaupt in boekvorm en noemde het “Einige Original-Scripten”. In 1784 werd een kopie van dit document naar de Illuministen gestuurd die Weishaupt had gedelegeerd om de Franse revolutie aan te wakkeren. De koerier werd door de bliksem getroffen terwijl hij door Ratisbon reed op weg van Frankfurt naar Parijs. De politie vond de subversieve documenten op zijn lichaam en gaf ze aan de juiste overheidsinstanties.

Na zorgvuldige bestudering van het complot beval de Beierse regering de politie om de nieuw georganiseerde lodges van de Grand Orient en de huizen van enkele van zijn meest invloedrijke medewerkers van Weishaupt binnen te vallen. Aldus verkregen extra bewijsmateriaal overtuigde de autoriteiten ervan dat de documenten een echte kopie waren van een samenzwering waarbij de synagoge van Satan, die de Illuminati aan de top controleerde, van plan was oorlogen en revoluties te gebruiken om de een of andere soort tot stand te brengen Wereldregering, waarvan zij de bevoegdheden wilden overnemen zodra deze was opgericht.

In 1785 verbood de Beierse regering de Illuminati en sloot de loges van de Grand Orient. In 1786 publiceerden ze de details van de samenzwering. De Engelse titel is “The Original Writings of the Order and Sect of The Illuminati”. Kopieën van de samenzwering werden naar de hoofden van kerk en staat gestuurd. De kracht van de Illuminati was zo groot dat deze waarschuwing werd genegeerd, evenals de waarschuwingen die Christus de wereld had gegeven.

De Illuminati gingen ondergronds. Weishaupt droeg zijn Illuministen op om in de loges van de Blauwe Metselarij te infiltreren en een geheime vereniging binnen geheime genootschappen te vormen.

Alleen metselaars die zichzelf internationalisten hebben bewezen, en degenen wier gedrag bewees dat ze van God waren overgelopen, worden ingewijd in de Illuminati. Zo gebruikten de samenzweerders de mantel van filantropie om hun revolutionaire en subversieve activiteiten te verbergen. Om te infiltreren in vrijmetselaarslodges in Groot-Brittannië nodigden Illuministen John Robison uit naar Europa. Hij was een hoge graad metselaar in de Scottish Rite: hoogleraar natuurlijke filosofie aan de Edinburgh University; en secretaris van de Royal Society of Edinburgh. John Robison viel niet voor de leugen dat het doel van de ene wereldwereld was om een welwillende dictatuur te vormen. Hij hield zijn reacties echter voor zichzelf, en hem werd een exemplaar van Weishaupt’s Revised Conspiracy toevertrouwd voor studie en bewaring.

Omdat de kerk- en staatshoofden in Frankrijk het advies kregen de waarschuwingen te negeren die hun waren gegeven, brak de revolutie uit in 1789. Om andere regeringen op hun gevaar te attenderen, publiceerde John Robison in 1798 een boek met de titel “Proof of a Conspiracy to Destroy” Alle regeringen en religies “. Maar zijn waarschuwingen werden genegeerd, net als de anderen.

De oprichting van het communisme

In 1829 hielden de Illuminati een bijeenkomst in New York, die werd toegesproken door een Britse Illuminist genaamd Wright. De aanwezigen kregen te horen dat de Illuminati van plan waren de nihilistische en atheïstische groepen met alle andere subversieve organisaties te verenigen tot een internationale organisatie die bekend zou staan als het communisme. Deze vernietigende kracht zou worden gebruikt om de Illuminati in staat te stellen toekomstige oorlogen en revoluties te ontketenen. Clinton Roosevelt (een directe voorouder van FDR) Horace Greeley en Chas. Dana werd aangesteld als commissie om geld in te zamelen voor deze nieuwe onderneming. Het fonds dat ze inzamelden financierde Karl Marx en Engels toen ze “Das Capital” en “The Communist Manifesto” schreven in Soho, Engeland.

In 1830 stierf Weishaupt. Hij droeg het bedrog dat de Illuminati dood was naar zijn eigen sterfbed, waar hij, om zijn spirituele adviseurs te overtuigen, deed alsof hij zich bekeerde en zich weer bij de kerk voegde.

Volgens de herziene versie van de Eeuwenoude samenzwering van Weishaupt moesten de Illuminati ALLE internationale organisaties en groepen organiseren, financieren, leiden en controleren door hun agentur in leidinggevende posities aan de top te werken. Dus terwijl Karl Marx het Communistisch Manifest aan het schrijven was onder leiding van een groep Illuministen, schreef professor Karl Ritter van de Universiteit van Frankfurt de antithese onder leiding van een andere groep, zodat degenen die de samenzwering aan de top aansturen de verschillen konden gebruiken in deze twee ideologieën om te beginnen met het verdelen van grotere en grotere aantallen van het menselijk ras in tegengestelde kampen, zodat ze gewapend konden worden en vervolgens moesten vechten en elkaar moesten vernietigen, samen met hun politieke en religieuze instellingen.

Het werk dat Ritter begon, werd voortgezet door de Duitse zogenaamde filosoof Friedrich Wilhelm Nietzsche (1844-1900), die Nietzscheism oprichtte. Nietzscheism werd ontwikkeld tot fascisme en later tot nazisme en werd gebruikt om de agent van de Illuminati in staat te stellen de Eerste en de Tweede Wereldoorlog te bevorderen.

In 1834 werd de Italiaanse revolutionaire leider Gussepi Mazzini door de Illuminati gekozen als directeur van hun revolutionaire programma over de hele wereld. Hij bekleedde deze functie tot hij stierf in 1872.

In 1840 werd generaal Albert Pike onder invloed van Mazzini gebracht omdat hij een ontevreden officier werd toen de Amerikaanse president Jefferson Davis zijn Indiase hulptroepen ontbond op grond van het feit dat ze wreedheden hadden begaan onder de dekmantel van legitieme oorlogsvoering. Pike accepteerde het idee van een één-wereldregering en werd uiteindelijk hoofd van het Luciferiaanse priesterschap. Tussen 1859 en 1871 werkte hij de details uit van een militaire blauwdruk, voor drie wereldoorlogen en drie grote revoluties die volgens hem de samenzwering naar zijn laatste fase in de twintigste eeuw zouden bevorderen.

Het plan voor drie wereldoorlogen

Het grootste deel van zijn werk werd gedaan in het herenhuis met 13 kamers, dat hij in 1840 in Little Rock, Arkansas bouwde. Toen de Illuminati en de loges van de Grand Orient verdacht werden, vanwege Mazzini’s revolutionaire activiteiten in Europa, organiseerde Pike de Nieuwe en gereformeerde Palladiaanse ritus. Hij richtte drie hoogste raden op; één in Charleston, SC, één in Rome, Italië en één in Berlijn, Duitsland. Hij liet Mazzini drieëntwintig ondergeschikte raden oprichten op strategische locaties over de hele wereld. Dit is sindsdien het geheime hoofdkwartier van de revolutionaire wereldbeweging. Lang voordat Marconi draadloze (radio) uitvond, hadden de wetenschappers van de Illuminati het voor Pike en de hoofden van zijn raden mogelijk gemaakt om in het geheim te communiceren.

Albert Pike

Het plan van Pike was even simpel als effectief gebleken. Hij eiste dat het communisme, het nazisme, het politieke zionisme en andere internationale bewegingen zouden worden georganiseerd en gebruikt om de drie wereldoorlogen en drie grote revoluties aan te wakkeren. De eerste wereldoorlog zou worden uitgevochten om de Illuminati in staat te stellen de macht van de Tsaren in Rusland omver te werpen en dat land in het bolwerk van het atheïstisch communisme te veranderen. De verschillen die door de agent van de Illuminati tussen het Britse en Duitse rijk werden aangewakkerd, zouden worden gebruikt om deze oorlog aan te wakkeren. Na de oorlog zou het communisme worden opgebouwd en gebruikt om andere regeringen te vernietigen en religies te verzwakken.

De Tweede Wereldoorlog zou worden gestimuleerd door gebruik te maken van de verschillen tussen fascisten en politieke zionisten. Deze oorlog zou worden uitgevochten zodat het nazisme zou worden vernietigd en de macht van het politieke zionisme zou toenemen, zodat de soevereine staat Israël in Palestina kon worden gevestigd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog zou het internationale communisme worden opgebouwd totdat het in kracht even groot was als dat van het verenigde christendom. Op dit punt zou het worden ingeperkt en in toom worden gehouden totdat het nodig was voor de laatste sociale ramp. Kan een geïnformeerde persoon ontkennen dat Roosevelt en Churchill dit beleid niet hebben uitgevoerd?

De Derde Wereldoorlog zal worden gestimuleerd door gebruik te maken van de verschillen die de agent van de Illuminati oproept tussen politieke zionisten en de leiders van de moslimwereld. De oorlog moet op een zodanige manier worden geleid dat de islam (de Arabische wereld inclusief het Mohammedanisme) en het politieke zionisme (inclusief de staat Israël) zichzelf zullen vernietigen, terwijl tegelijkertijd de resterende naties, wederom verdeeld over dit onderwerp tegen elkaar , zullen gedwongen worden om zichzelf fysiek, mentaal, spiritueel en economisch uit te vechten in een staat van volledige uitputting. Kan een onbevooroordeelde en redenerende persoon ontkennen dat de intriges die nu in het Nabije, Midden en Verre Oosten aan de gang zijn, niet zijn ontworpen om dit duivelse doel te bereiken?

Op 15 augustus 1871 vertelde Pike aan Mazzini dat degenen die streven naar onbetwiste wereldheerschappij na de Tweede Wereldoorlog de grootste sociale catastrofe zullen veroorzaken die de wereld ooit heeft gekend. We citeren zijn eigen geschreven woorden (overgenomen uit de brief die is gecatalogiseerd in de British Museum Library, Londen, Engeland):

‘We zullen de nihilisten en atheïsten ontketenen en we zullen een formidabele sociale catastrofe uitlokken die in al zijn gruwel de naties duidelijk het effect zal laten zien van absoluut atheïsme, de oorsprong van wreedheid en van de meest bloedige onrust. Dan overal, de burgers, verplicht om zichzelf te verdedigen tegen de wereldminderheid van revolutionairen, zullen die vernietigers van de beschaving en de menigte, gedesillusioneerd door het christendom, uitroeien wiens wier geesten vanaf dat moment zonder kompas (richting) zullen zijn, verlangend naar een ideaal, maar zonder te weten waar te haar aanbidding doen, het ware licht zullen ontvangen door de universele manifestatie van de zuivere leer van Lucifer die eindelijk in de publieke opinie naar buiten is gebracht,een manifestatie die het gevolg zal zijn van de algemene reactionaire beweging die de vernietiging van het christendom en het atheïsme zal volgen, zowel overwonnen als uitgeroeid tegelijkertijd. ‘

Toen Mazzini stierf in 1872, maakte Pike een andere Italiaanse revolutionaire leider, Adriano Lemmi genaamd, zijn opvolger. Lemmi werd later opgevolgd door Lenin en Trotski. De revolutionaire activiteiten van al deze mannen werden gefinancierd door Britse, Franse, Duitse en Amerikaanse internationale bankiers. De lezer moet bedenken dat de internationale bankiers van vandaag, net als de geldwisselaars van Christus, slechts werktuigen of agenten van de Illuminati zijn.

Bankiers financieren oorlogen en revoluties

Hoewel het grote publiek ertoe gebracht is te geloven dat het communisme een beweging is van de arbeiders (sovjets) om het kapitalisme te vernietigen, bewijst Pawns In The Game dat zowel Britse als Amerikaanse inlichtingenofficieren authentiek documentair bewijs hebben verkregen dat bewees dat internationalistische kapitalisten opereren via hun internationale bankwezen huizen hadden beide kanten gefinancierd in elke oorlog en revolutie sinds 1776.

Er is voldoende bewijsmateriaal om te bewijzen dat Pike, net als Weishaupt, in zijn tijd het hoofd van het Luciferiaanse priesterschap was. Naast de brief die hij Mazzini in 1871 schreef, viel een andere die hij aan de hoofden van zijn Palladiaanse Concilies schreef op 14 juli 1889 in andere handen dan de bedoeling was. Het werd geschreven om het Luciferiaanse dogma uit te leggen, betreffende de aanbidding van Satan en de aanbidding van Lucifer. Daarin zei hij gedeeltelijk:

‘Wat we tegen de menigte zeggen is’ we aanbidden God ‘. Maar het is de God die men aanbidt zonder bijgeloof. De religie moet, door ons allen ingewijden van de hoge graden, in de zuiverheid van de Luciferiaanse doctrine worden gehandhaafd. Ja, Lucifer is God. En helaas is Adonay (de naam die door Luciferianen is gegeven aan de God die we aanbidden) ook God … want het absolute kan alleen bestaan als twee goden. Dus de leer van het satanisme is een ketterij: en de ware en pure filosofische religie is het geloof in Lucifer, de gelijke van Adonay: maar Lucifer, God van Licht en God van Goed, strijdt voor de mensheid tegen Adonay, de God van Duisternis en Kwaad. ‘

Door de propaganda van degenen die de Luciferiaanse samenzwering leiden, is het grote publiek gaan geloven dat iedereen die tegen het christendom is, atheïst is. Dit is een opzettelijke leugen die wordt verspreid om de geheime plannen van de hogepriesters van de Luciferiaanse geloofsbelijdenis die de synagoge van Satan leiden te verbergen, zodat het menselijk ras het nog steeds onmogelijk vindt om op deze aarde Gods plan voor de heerschappij van het universum vast te stellen, aangezien hij legde het uit aan onze eerste ouders in de Hof van Eden, verteld in Genesis. De hogepriesters van de Luciferiaanse geloofsbelijdenis werken vanuit de duisternis. Ze blijven achter de schermen. Ze houden hun identiteit en ware doel geheim, zelfs voor de overgrote meerderheid van degenen die ze misleiden om hun wil te doen en hun geheime plannen en ambities te bevorderen.

In 1925 publiceerde zijn Eminence Cardinal Caro y Rodriguez, aartsbisschop van Santiago, Chili, een boek “The Mystery of Freemasonry Unveiled”, om te onthullen hoe de Illuminati, de satanisten en de Luciferianen een geheime genootschap hadden opgelegd aan een geheime genootschap. Hij produceert veel documentair bewijs om te bewijzen dat zelfs de 32ste en 33ste graad vrijmetselaars niet weten wat er gebeurt in de Lodges of the Grand Orient en Pike’s New and Reformed Palladian Rite en de aangesloten Lodges of Adoption waarin vrouwelijke leden van de samenzwering zijn geïnitieerd. Op pagina 108 haalt hij de autoriteit Margiotta aan om te bewijzen dat voordat Pike Lemmi selecteerde om Mazzini op te volgen als directeur van de World Revolutionary Movement, Lemmi een hondsdolle en bevestigde satanist was. Maar nadat hij was geselecteerd, werd hij ingewijd in de Luciferiaanse ideologie.

Satans doel: de ondergang van zielen

Geleerde theologen hebben verklaard dat Lucifer, Satan, of het hoofd van de Krachten van het Kwaad simpelweg “De Duivel” noemen, weet dat hij het fout heeft gedaan en weet dat hij het fout heeft. Hij is een pure geest en daardoor onverwoestbaar. Wetende dat hij ongelijk heeft, is hij nog steeds vastbesloten om zoveel mogelijk zielen met hem naar de hel te slepen om zijn ellende te delen. Aangezien dit een feit is, is onze plicht duidelijk: we moeten de WAARHEID in dit opzicht zo snel mogelijk bekend maken aan zoveel anderen, zodat zij de valstrikken en valkuilen kunnen vermijden die zijn opgesteld door degenen die het doel van de duivel dienen en de leugens doordringen en bedrog van degenen die door de wereld dwalen op zoek naar de ondergang van zielen. Het plot van Weishaupt vereist:

1. Afschaffing van ALLE bevolen nationale regeringen.

2. Afschaffing van erfenis.

3. Afschaffing van privé-eigendom.

4. Afschaffing van patriottisme.

5. Afschaffing van het individuele gezins- en gezinsleven als de cel waaruit alle beschavingen zijn voortgekomen.

6. Afschaffing van ALLE gevestigde en bestaande religies zodat de Luciferiaanse ideologie van het totalitarisme aan de mensheid kan worden opgelegd.

Het hoofdkwartier van de samenzwering aan het einde van de 18e eeuw bevond zich in Frankfurt, Duitsland. Na de blootstelling van de Beierse regering in 1786 vestigden de hogepriesters van de Luciferiaanse geloofsbelijdenis hun hoofdkantoor in Zwitserland; sinds de Tweede Wereldoorlog bevindt het hoofdkantoor zich in het Harold Pratt Building New York. De Rockefellers hebben de Rothschilds vervangen wat betreft de manipulatie van de financiën.

Het is onze plicht om de mensen kennis te laten maken met de waarheid. Ons doel zou moeten zijn om God weer in de politiek te brengen, zodat we een regering kunnen vestigen in overeenstemming met Zijn plan voor de heerschappij van het universum, zoals ons in de Schrift en door Gods enige Zoon Jezus Christus wordt uitgelegd. Alleen dan zal zijn wil hier worden gedaan zoals het in de hemel is. Naar mijn bescheiden mening zal God, totdat dit is gebeurd, namens ons tussenbeide komen en zullen de woorden van het Onze Vader worden vervuld.

William Guy Carr

Gelieve te lezen :

zie link hieronder

PAWNS IN HET SPEL (.PDF)

SATAN: PRINS VAN DEZE WERELD (.PDF)

HET SAMENZWERING (.PDF)

http://www.jesusisprecious.org/evils_in_government/pawns_in_the_game.htm

http://www.jesusisprecious.org/books/pawnsinthegame.pdf

http://www.jesusisprecious.org/books/william_guy_carr/the_conspiracy.pdf

http://www.jesusisprecious.org/books/william_guy_carr/satan_prince_of_this_world.pdf