Over covid genezen

herbloggen, google translate gebruikt maar niet aangepast

COVID-19 CURE PROTOCOL : Afschrift van het interview met Dr. Richard Bartlett’s Bombshell

Geplaatst op 8 juli 2020 door State of the Nation

TRANSCRIPT IS NIET PRECIES WOORD VOOR WOORD

Dr. Richard Bartlett | ACWT Interview 7.2.20

Debbie Georgatos [DG]: waargebeurd verhaal. Gisteravond modereerde ik een panel dat sprak tijdens een politiek evenement. Daarna ontmoette ik een arts hier in Midland, Texas, die heeft gewerkt met COVID19-patiënten, coronaviruspatiënten. Het artikel staat op onze website https://americacanwetalk.org/dr-richard-bartlett-shares-covid-information/

Dr. Richard Bartlett voegt zich bij ons in onze studio, die gelooft dat hij de zilveren kogel voor COVID19 heeft gevonden. Kunnen we beginnen met onze luisteraars te vertellen over uw medische achtergrond?

Richard Bartlett : 00:57 – 01:49 medische achtergrond, auteur, doet medische missies in andere landen.

01:51 minuten DR : Hier hebben we al een antwoord op, en om het in perspectief te plaatsen in Taiwan zijn er meer dan 25 miljoen mensen op elkaar gestapeld. Als ze sociale afstand zouden nemen, zouden ze in de oceaan rondzweven. Tijdens de hele pandemie stierven in Taiwan slechts zeven mensen . Je kunt zeven mensen in een minivan stapelen, dus de volgende keer dat je kijkers een minivan zien, denken dat hoeveel mensen er zijn omgekomen in een land met 24 miljoen mensen.

Ik ga je vertellen waarom dat de situatie is. Het is de situatie ook in Japan, 121 miljoen mensen in Japan en er stierven minder dan 1.000 mensen tijdens de hele pandemie. In Singapore stierven tijdens de hele pandemie slechts 12 mensen.

IJsland, nou dat is niet mogelijk volgens wat ons wordt verteld in de reguliere media, maar dat is de realiteit. Iedereen kan het opzoeken. Je kunt zelfs naar de Johns Hopkins COVID-website kijken en je zult die cijfers zien . Ze zijn daar verborgen, maar ik wijs ze erop omdat de mensen in Texas goed nieuws moeten horen. In Dallas moeten ze goed nieuws horen, en ik heb goed nieuws.

DG: Je gaat ons uiteindelijk vertellen wat ze in deze andere landen doen.

DR: Ze doen wat ik doe, dat is geen hydroxychloroquine, hoewel dat werkt. Wat ze doen is een geïnhaleerde steroïde. Mijn zilveren kogel is geïnhaleerd budesonide, de merknaam was oorspronkelijk Pulmicort. Nu is het generiek, het is supergoedkoop ongeveer $ 200 voor de totale behandeling als u contant betaalt. Met een verzekering hoeven veel van mijn patiënten er niet eens voor te betalen.

U gebruikt een vernevelmachine. Het is een astmamedicijn dat ontstekingsremmend werkt voor COVID, een ontstekingsziekte van de luchtwegen, en het werkt. 100% van mijn patiënten leeft. Ik behandel dit sinds maart. Een ademhalingsbehandeling duurt vijf minuten. Je steekt de automaat in de muur, je stopt het premix, voorgemeten medicijn uit de apotheek in het kleine reservoir, je drukt op de aan-knop en ademt het vijf minuten in. Geen masker. Je gebruikt een klein mondstuk dat je voor je houdt en je ademt vijf minuten lang. Patiënten vertellen me dat ze zich tijdens de eerste behandeling beter voelen. Hun pijn op de borst verdwijnt, hun kortademigheid verdwijnt, hun koorts breekt.

Getuigenissen 04:46 – 06:34 minuten

Laten we eens praten over wat COVID is . Het is een respiratoir virus dat de longen binnendringt, zich bindt aan ace-receptoren in de longen en dat de afgifte van inflammatoire chemicaliën veroorzaakt die we een cytokine-storm noemen, een mooi woord voor inflammatoire chemicaliën en enzymen die in het hele lichaam vrijkomen. Dus met COVID hebben we een moordenaar die nog nooit eerder is geweest. Het doodt sommige mensen als ze niet worden behandeld, en dus voor 50% van de mensen die ze krijgen en niet eens weten dat ze het hadden, maar voor de 20% die risico lopen, zijn er behandelingen . We hebben al een antwoord.

Taiwan, 24 miljoen mensen hoeven niet op een vaccin te wachten. Ze hebben geen probleem waarvoor je 24 miljoen mensen moet vaccineren .

Tijdens de hele pandemie stierven er slechts zeven.

GETUIGENISSEN

08:23 minuten DR. Dit geneesmiddel bestaat al meer dan 20 jaar. Er is veel onderzoek naar gedaan. Het is veilig. Big Pharma gaat er geen cent van verdienen, niemand gaat geld verdienen. Het is $ 200 voor de totale behandeling versus experimenteel, antiviraal, ziekenhuisopname en maakt deel uit van een experiment dat alleen voor het medicijn meer dan $ 3.100 kost. Dan betaal je tenminste $ 15.000 om in die tijd in het ziekenhuis te zijn, tenzij je naar de ICU gaat en $ 30 of $ 40 duizend betaalt bovenop ziek zijn.

DG: Dus dit is de medicatie die je hebt voorgeschreven voordat COVID ooit kwam, voor astma?

DR: Ja, voor preventie van astma. Er zijn 25 miljoen mensen in Amerika die astma hebben en daarom wordt dit medicijn al meer dan 20 jaar routinematig gebruikt

om astma-aanvallen te voorkomen. Het is de eerste lijn, preventieve maatregel om mensen te beschermen tegen een astma-aanval, is een geïnhaleerde steroïde. Dat is wat ze in Japan doen. Dat is wat ze doen in Taiwan. Dat is wat ze doen in Singapore.

DG: Zelfs daar gezonde mensen?

09:28 minuten DR: Ja, met COVID behandelen ze met geïnhaleerde steroïden als ze COVID krijgen. Dus voor de 50% van de mensen die het krijgen en nooit symptomen hebben die geen medicijnen nodig hebben, hebben ze zeker geen vaccin nodig, maar voor de 20% die het risico lopen te overlijden als ze dat niet doen behandeld worden, we hebben een antwoord.

Wat we moeten doen is vroeg testen, vroege behandeling. We moeten het vroeg ontdekken. Amerika heeft het beste gezondheidszorgsysteem. We doen vroege opsporing en vroege behandeling van kanker, hartaandoeningen, beroertes, voor allerlei soorten infecties, maar dit is gek dat we doen wat communistisch China doet, en dat doen we na via de Wereldgezondheidsorganisatie. De Wereldgezondheidsorganisatie prijst wat China deed, en dus volgt Italië, en kijk naar Italië, tot nu toe stierven meer dan 30.000 mensen in Italië versus zeven in een land waar mensen op elkaar worden gestapeld, 24 miljoen, en dus ik Ik vertel je dat ze op dezelfde oplossing kwamen als ik onafhankelijk tegenkwam. Ik ben hier in maart mee begonnen en het werkt.

DG: Ik weet dat je het eerder hebt gebruikt, dus toen je je realiseerde dat COVID 19 zo rampzalig was in Amerika, had je iemand anders nodig om je te adviseren, dus probeer dit?

PROTOCOL GEBRUIKT DOOR DR. RICHARD BARTLETT

DR: In maart werkte ik in een dienst van 48 uur op de eerste hulp en ik was radeloos. Ik ben een christen en ik bad tijdens die dienst van 48 uur. Ik zou patiënt na patiënt zien. Ik dacht God, wat moet ik doen als iemand hier binnenkomt met COVID en ze gaan dood? Ze vertrouwen erop dat ik het juiste voor ze doe en ik heb geen antwoord. Ik heb een catnap tussen patiënten neergelegd. Ik werd ervan overtuigd dat God me een winnende strategie had gegeven en een week later moest ik het bij mijn eerste twee patiënten proberen en voor elke patiënt werkte het. Het is wat Japan erop vond en Taiwan struikelde erover, een geïnhaleerde steroïde. Ze gebruiken een andere die ik gebruik. Degene die ik gebruik is volgens mij beter, geïnhaleerde budesonide met een vernevelaarbehandeling.

Ik geef ook een antibioticum dat longontsteking zal behandelen, en andere longontsteking die clarithromycine wordt genoemd, en ik geef ook zink omdat dat de vermenigvuldiging van virussen verstoort, maar de zilveren kogel is geïnhaleerde steroïden en de reden dat ik geïnhaleerd gebruik in plaats van IV, is want als je een steroïde IV geeft of als een injectie in de spier die door het hele lichaam door de bloedbaan gaat, of als pillen die door het hele lichaam gaan, elke keer dat je het immuunsysteem afwijst, het vermogen om infecties te bestrijden. Elke keer dat u het vermogen om te genezen afneemt, maar als u het als een gerichte bron gebruikt; een van mijn zoons is brandweerman. Als ze de brandblusser beschieten bij de bron van de brand, bij de voet van de brand, en alle vlammen gaan uit. Dit is zoalsgericht op de bron van de ontstekingschemicaliën op de bron , en alle vurige ontstekingsvlammen worden geblust met de vernevelaarbehandeling. De reden dat ik een vernevelaar gebruik, is dat als je een inhalator gebruikt, 90 procent van het medicijn nooit komt waar je het nodig hebt . Onderzoek toont aan dat maar een vernevelaar werkt.

DG: Er wordt in dit land veel druk uitgeoefend om gewoon op te houden, thuis te blijven en op het vaccin te wachten. Wanneer u zoiets ontdekt, wat doet u dan als arts, wanneer u een nieuwe behandeling ontdekt? Hoe laat je het andere artsen weten, hoe laat je het de overheid weten?

13:14 minuten DR: Ik doe alles wat ik kan, daarom ben ik hier een extra dag gebleven, zodat ik met jou in het nieuws zou kunnen zijn, zodat we de goede mensen van Dallas kunnen laten weten dat we al oplossingen voor dit probleem hebben. Afgelopen vrijdag kreeg ik een telefoontje van het kantoor van Ted Cruz. Hij hoorde erover. Zijn stafchef en een ander lid belden me en we hadden een gesprek van 30 minuten. Ik heb hierover een paper geschreven. We halen 51 artikelen aan die beproefd zijn uit gevestigde tijdschriften, goed erkende tijdschriften die ondersteunen wat we doen. We hebben het ongepubliceerde artikel naar het kantoor van senator Cruz gestuurd.Hij is dus verantwoordelijk voor de informatie die hij nu heeft, en nu weet iedereen dat hij die heeft. Ik begrijp ook dat president Trump ook mijn niet-gepubliceerde paper zal hebben. We gaan het natuurlijk publiceren, maar waarom zes maanden wachten tot het wordt gepubliceerd?

14:29 minuten DR : Dit geïnhaleerde budesonide tegen COVID wordt momenteel onderzocht door de NIH. Hun onderzoek is in oktober afgelopen, maar het is bij de start ingesteld op mislukking. Laat me je vertellen hoe. Vroege opsporing en vroege behandeling zijn gezond verstand, zijn de Amerikaanse gezondheidszorg.

Wat we krijgen is wat communistisch China de hele wereld heeft opgedrongen ; wacht niet tot je een adem verwijderd bent van de dood, wacht tot het huis tweederde is afgebrand en zoek dan hulp. Dit is wat de CDC ons zegt te doen, en elke autoriteit zegt ons: zoek geen hulp als u milde tot matige symptomen heeft, wacht tot u ernstige symptomen heeft.

Ik krijg telefoontjes van mensen die naar de eerste hulp gaan omdat ze zich slecht voelen, en ze worden naar huis gestuurd met een positieve test om Tylenol te nemen en het thuis moeilijk te maken. Dat is de standaard van zorg, dat is een vreselijk plan voor elk gezondheidsprobleem, vooral een probleem dat je kan doden, en voor 20% van de mensen is dit een moordenaar. We weten niet wie die 20% is, maar als ze symptomen hebben, kunnen we er iets aan doen.

http://stateofthenation.co/?p=19630

http://stateofthenation.co/?p=19602

http://stateofthenation.co/?p=19669

https://www.xandernieuws.net/algemeen/chinese-staatsbedrijven-dwingen-werknemers-proefkonijnen-te-worden-voor-experimenteel-covid-19-vaccin/https://www.henrymakow.com/2020/07/insider-human-enslavement-according-to-plan.html