Over Big Pharma en Italië

Herbloggen. Een op een. Google Translate en niet aangepast

Voor patriotten: kijk nu naar Italië

Door Jon Rappoport op 7 juli 2020

Jon Rappoport – No More Fake News 6 juli 2020

Vorige week, toen ik een uur van de Alex Jones-show op Infowars organiseerde, drong ik er bij het publiek op aan dat ze bij alle toekomstige Trump-rally’s de procedure vanaf het begin hacken, weigeren Trump te laten praten en keer op keer schreeuwen, open samen de ECONOMIE, BRAND FAUCI!

Laat die boodschap diep doordringen in de hersenen en de buik van de president.

Omdat het zover is gekomen.

De tweede golf van leugens is onderweg. COVID-zaaknummers worden vervalst op nieuwe en hogere niveaus; het dragen van maskers wordt verplicht gesteld in gemeenschappen; Fauci zet zich in voor meer afsluitingen en meer economische vernietiging.

Als dit zo doorgaat … kijk dan naar Italië. Goed kijken.

Ooit de titaan van een Renaissance, ligt Italië nu onder vuur. De mensen staan onder het geweer van hun regering. En tenzij een nieuwe politieke partij snel uit de modder opstijgt, en er genoeg Italianen zijn, zal er een grimmige keuze zijn: onderwerping of openlijk rebelleren.

Wilt u dat Amerika het lot ondergaat dat de Italiaanse regering haar bevolking oplegt?

Hier is een brief geschreven door de Italiaanse onderzoeker, Dr. Antonietta M. Gatti, aan Robert Kennedy, Jr. Het is gepubliceerd bij Children’s Health Defense. Gatti is gasthoogleraar aan het International Clean Water Institute; Voorzitter van de Health, Law and Science Association; Past-consultant bij de Italiaanse regeringscommissie voor verarmd uranium (XVI wettlatura); en mede-auteur van een 2107-studie waarin een enorme besmetting van vaccins door metalen nanodeeltjes werd gevonden:

Gatti: “Ik weet niet of je je volledig bewust bent van de Italiaanse situatie. Alles in een paar woorden samengevat, Italië werd verkocht aan Big Pharma en is een enorm laboratorium geworden waar experimenten worden uitgevoerd op de bevolking: volwassenen, kinderen, oude, gezonde, zieke mensen … het maakt niet uit, we zijn allemaal proefkonijnen. Het is nu de zaak, en niet alleen een economische, om 60 miljoen Italianen te dwingen zich te laten vaccineren tegen COVID, zozeer zelfs dat tientallen miljoenen doses van een product al zijn gekocht, een product dat in feite onbekend is, beide qua effectiviteit en vooral qua bijwerkingen. Ondertussen, in afwachting van ontvangst van de goederen [een COVID-vaccin is vooraf aangekocht, voordat het wordt getest, ongezien zichtbaar], wordt er een wet aangenomen die bepaalt dat iedereen, inclusief kinderen,

“Alsof dat nog niet genoeg is, zijn veel persoonlijke vrijheden, hoewel gegarandeerd door de Grondwet, op brute wijze geannuleerd.”

“Zoals u weet, analyseren we al jaren vaccins, waarbij we ontdekken dat ze altijd gevaarlijk vervuild zijn en we worden dagelijks benaderd door families van kinderen die door vaccins zijn beschadigd.”

“Nu is er in ons parlement geen verschil meer tussen meerderheid en oppositie en als de situatie van vandaag blijft, zullen we niet kunnen ontsnappen.”

“Sinds enkele maanden vormt een groep hoogopgeleide mensen een politieke partij genaamd MOVIMENTO 3 V (Movement We Want the Truth about Vaccines). Stefano noch ik zijn lid van de partij, maar ons is gevraagd hen vanuit wetenschappelijk oogpunt te helpen, en dit is wat we doen. ”

‘We zouden het allemaal erg op prijs stellen als u uw mensen zou kunnen informeren over wat er in Italië gebeurt en als u een oproep zou kunnen schrijven om de Italianen aan te moedigen om de partij te steunen, wat op dit moment de enige mogelijkheid is om een stem te laten horen dat is anders dan dat van het regime. ‘

Het zou nu relevant zijn om te vragen, welke mate van vernietiging is de bevolking van Italië de afgelopen jaren bezocht door die verplichte 10 vaccins? Hoeveel van die vernietiging wordt nu COVID genoemd?

Wat zegt het Vaticaan hierover? Ik luister, maar ik hoor geen enkel bezwaar. Heeft de paus een zwijggelofte afgelegd?

Is Italië nu een stevig veroverd gebied en een slavenprovincie van het Rockefeller Globalist Empire?

Kunt u er op dit moment aan twijfelen dat het de bedoeling van de elite is om van Amerika een andere provincie te maken? Kunt u het bewijs voor uw ogen afwijzen?

Wetenschap? Er is hier geen wetenschap gaande. Het is rook en schaduwen en nep. Toneelmagie uitgevoerd door een doorsnee amateur.

Ik doe dit al sinds 1987. Ik heb toen gewaarschuwd dat het medische kartel het gevaarlijkste kartel ter wereld is. Het vliegt onder geen openlijke politieke vlag. Het claimt alleen de wens om te helpen. Maar als gevangene van Pharma is het het landleger van giftige aanvallen. Tegen de mensen.

Amerika wordt nu geleid door een commissie die de coronavirus-taskforce wordt genoemd.

Er is een bloedeloze staatsgreep gepleegd.

Anthony Fauci is de vice-president onder president Bill Gates.

Hun handlangers zijn gouverneurs en burgemeesters.

– “Ja, mijn zoon, op een dag werden we wakker en onze natie stond onder controle van een sociopathische Howdy Doody-vaccinfreak genaamd Bill Gates. We dachten eerst dat het een grap was. Maar toen realiseerden we ons dat de hele vicieuze cartoon maar al te echt was. De mensen van de natie sliepen. Ze waren betoverd. Als goede kleine jongens en meisjes volgden ze de bevelen op. Ze vielen in de rij. ‘

‘Destijds was er een president. Zijn naam was Trump. Uiterlijk leek hij grote moed te tonen. Maar hij had geen idee hoe hij getest zou worden. Als het erop aankwam, kon hij de trekker niet overhalen. Hij was verlamd. Hij kon de coupplegers en de verraderlijke veroveraars niet van zich af werpen. Hij gaf toe. Hij liet ze de economie verwoesten en miljoenen levens vernietigen. Dat was hun echte bedoeling. ‘

‘Ze haatten Amerika. Ze haatten vrijheid. Ze konden het idee van een vrij persoon met creatieve kracht niet verdragen die zijn eigen toekomst kon leiden en uitvinden, volgens zijn grootste visie en zijn diepste waarden. Deze realiteit was voor de overwinnaars als de zon voor een bloedzuigende vampier. ‘

“Waarom? Omdat, mijn zoon, de veroveraars door diefstal op hun machtsposities waren aangekomen. Ze hebben gestolen wat ze maar wilden. Dat is alles wat ze hadden. Het vermogen om te stelen. Ze wilden er niet aan herinnerd worden welke abjecte mislukkingen ze werkelijk waren. En het potentieel van VRIJHEID, zie je, was die herinnering. Dus gingen ze op pad om het te vernietigen. ‘

‘Ze maakten van Amerika een ander land dat ze ook hadden veroverd. Italië, dat niet meer bestaat. Maar het was ooit een grote kracht in de wereld. ‘

‘En daarom zijn we nu in oorlog. Dit is waarom we elke dag vechten. Hiervoor moet ik je opvoeden. Het gevecht. En terwijl je vecht met alles wat je hebt, mag je daarbij nooit je eigen vrijheid verliezen. Je mag nooit zinken tot het niveau van de vijand. Je steelt niet. Je neemt terug wat van jou is. ‘

NEEM TERUG WAT VAN U IS.

BRONNEN:

* https://banned.video/watch?id=5efd0c2a672706002f3a8501 (“CDC geeft fouten toe in covid-zaaknummers” bij het merkteken van 18m56)

* https://childrenshealthdefense.org/news/italy-sold-to-big-pharma/

Jon Rappoport

De auteur van drie explosieve collecties, THE MATRIX GEOPENBAARDE , EXIT uit de Matrix , en POWER BUITEN DE MATRIX , Jon was een kandidaat voor een Amerikaanse Congres plaats in de 29 ste District of California. Hij heeft een adviespraktijk voor particuliere klanten, met als doel het uitbreiden van persoonlijke creatieve kracht. Genomineerd voor een Pulitzerprijs, werkte hij 30 jaar als onderzoeksjournalist en schreef hij artikelen over politiek, geneeskunde en gezondheid voor CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern en andere kranten en tijdschriften in de VS en Europa. Jon heeft lezingen en seminars gegeven over wereldpolitiek, gezondheid, logica en creatieve kracht voor publiek over de hele wereld. U kunt zich gratis aanmelden voor zijnE-mails van NoMoreFakeNews hier of zijn gratis e-mails van OutsideTheRealityMachine hier

Herhaal:

Ze haatten vrijheid. Ze konden het idee van een vrij persoon met creatieve kracht niet verdragen die zijn eigen toekomst kon leiden en uitvinden, volgens zijn grootste visie en zijn diepste waarden. Deze realiteit was voor de overwinnaars als de zon voor een bloedzuigende vampier.

Ze kunnen alleen stelen en vernietigen. Laat dat duidelijk zijn.

Christenen zijn de uiteindelijke vijand en daarom is Italië ook als een van de eersten van Europa aan de beurt. Een van oudsher christelijke natie waar de wortels van het Christendom nog aanwezig zijn. Jezus stelde het individu centraal en de kwade krachten die aan het werk zijn en het individu ondermijnen. Duitsland wordt op een andere manier ondermijnd.

Daarom moet het christendom kapot. Daarom kwamen Rusland aan de beurt en Duitsland. Een land met een (Luthers) Christendom met grote creatieve geesten. Het christendom is belachelijk gemaakt en de problemen die “zij” veroorzaakten / veroorzaken zijn altijd als last op de schouder van de ander gelegd. “Zij” zijn duivels en daarvoor wordt de hele bijbel door gewaarschuwd maar bijna niemand wil het horen. Ik wou dat ik eerder had geweten wat ik nu wist. Nu kan ik op mijn oude dag alleen nog achter mijn toetsenbord mijn best doen om kennis te verspreiden. Dat is dan ook de belangrijkste taak van iedereen die wakker is: verspreid de kennis over God, over Jezus, over de bijbel. Maak het bespreekbaar want “zij” hebben God uit ons leven weggehaald. Wij moeten Hem er weer in terug brengen.