Over viruswaanzin 2

Herbloggen:

False Flag aanval Malieveld mislukt

Afdrukken

maandag, 22 juni 2020 18:54 Hits: 6439

polititiestaat NederlandOoit bestonden er uitdrukkingen in ons land als: De Politie is je beste vriend.

Tegenwoordig vertegenwoordigen zij de nietsontziende rammers van de vrijmetselaars uit Den Haag en een groepsknuffel heet tegenwoordig daarom: “een provocatie van de rechtsstaat”.

Hoe is het mogelijk dat een land in slechts enkele maanden tijd kan afglijden tot een politiestaat waar burgers niets meer in te brengen hebben. Een land waar de politie optreedt op een manier waardoor je moet constateren dat wij ondertussen in een keiharde dictatuur leven.

De mensen die gisteren naar het Malieveld waren getrokken deden hun uiterste best om er een mooie vreedzame dag van te maken. Het was mooi weer, de mensen vierden hun vrijheid, want er is geen overheid ter wereld die jouw grondrechten als mens mag en kan afpakken. Doen ze dat wel, dan zullen wij er met z’n allen op een vreedzame manier voor moeten zorgen dat ze zo snel mogelijk ophoepelen.

Zie voor afbeeldingen en filmpjes de links

De volgende afbeelding is een toonbeeld van vreedzaamheid, maar wordt door de lakeien van de overheid uitgelegd als “een provocatie van de rechtsstaat”.

groepsknuffel

Volgens hoogleraar algemene rechtswetenschap Jan Brouwer mag je het dan wel niet eens zijn met de regels, maar moet je respect hebben voor de rechtsstaat. Wel geeft Brouwer toe dat de regels ondemocratisch tot stand zijn gekomen, maar dat ze desalniettemin moeten worden gerespecteerd en dat overtreders keihard moeten worden aangepakt.

Volgens de hoogleraar moeten de betogers hard worden aangepakt. „Wij hebben in Nederland een belangrijk vrijheidsrecht, dat is betogingsrecht. Maar als je daar zo misbruik van maakt, dan bederf je het voor de mensen die goedwillend zijn. Er was een cumulatie van strafbare feiten en niemand was bereid zich aan de regels te houden.”

De overheid denkt klaarblijkelijk dat het regels kan opstellen die ondemocratisch tot stand zijn gekomen, die de grondrechten van burgers aantasten en, wanneer mensen dan op komen voor hun eigen vrijheid, keihard bestraft dienen te worden. Dat is de logica van Den Haag. Gelukkig denken de echt groten der aarde en een steeds groter wordend deel van de bevolking, daar heel anders over.

Martin Luther King, burgerlijke ongehoorzaamheid

Het is onze morele plicht als burger om in opstand te komen tegen regels en wetten die van ons niets meer dan gedresseerde apen en slaven maken. Niemand, maar dan ook echt helemaal niemand, heeft het recht om je grondrecht aan te tasten, zoals de vrijheid om te zeggen wat je wilt, om samen te komen met wie je wilt en om over je eigen lichaam te kunnen beschikken.

Wanneer je vanochtend de voorpagina van de Telegraaf bekijkt, dan staat daar met koeienletters: “Aanval op politie”. Als je het redactioneel commentaar bekijkt dan wordt daar gesproken van schandalig gedrag van demonstranten in Den Haag.

Daarmee weet je zeker dat we gisteren te maken hadden met een False Flag aanval tijdens het protest op het Malieveld. Of dit georganiseerd is door Johan Remkes of de overheid of in een tandem, doet er niet zoveel toe. Tijdens alle protesten die er de afgelopen weken zijn geweest van Black Lives Matter is er niet één keer sprake geweest van hooligans die opdoken om de boel te verzieken en het geheel in een kwaad daglicht te stellen.

Gisteren, bij een uiterst vreedzame demonstratie, gebeurt dat opeens wel en als je dan de pogingen ziet van de Telegraaf om hetgeen er gebeurd is 180 graden te draaien, dan weet je dat het stinkt. Zoals wij via een video in een eerder artikel lieten zien was er gisterenochtend vroeg al een ongekende politiemacht op de been. En dat voor een demonstratie die niet eens door zou gaan. Hoe wist men dat er voor een demonstratie die niet door zou gaan een dergelijke enorme politiemacht nodig zou zijn?

Het is natuurlijk niet zo moeilijk voor wat AIVD infiltranten om een stel opgefokte hooligans op te trommelen om van een vreedzaam protest, want dat was het!, een soort orgie van geweld te maken. Gelukkig zijn de mensen niet meer zo goedgelovig als een aantal jaren geleden en we mogen de False Flag aanval van gisteren dan ook als mislukt bestempelen. Gelukkig!

Aanval op politie? Wat een nonsens, bekijk de volgende video zouden we zeggen:

De arme politie die zou worden aangevallen rijdt ondertussen doodleuk met een auto in op demonstranten, stelletje terroristen:

Zo ziet ons land er blijvend uit als we dit allemaal laten gebeuren:

Mensen die bij de Telegraaf werken zouden zich de ogen uit hun kop moeten schamen voor het verdraaien van de feiten:

En zo zijn er nog talloze beelden te vinden in een land waar je tegenwoordig al wordt gearresteerd voor het dragen van een T-shirt. De volgende video laat het verhaal zien van Tinus, een man die rustig een wandeling maakt en vervolgens wordt aangehouden omdat hij “de uiterlijke kenmerken van een demonstrant” zou vertonen.

En hier zie je hoe Tinus wordt afgevoerd:

Bekijk de commentaren onder de volgende tweet van de politie en je hebt een aardig idee van wat er werkelijk gebeurde.

Politie Den Haag eo

@POL_DenHaag

Op dit moment is het #Mailieveld in #DenHaag leeg. Er zijn vandaag ongeveer 400 personen aangehouden. Een grote groep is inmiddels heengezonden.

229

21:45 – 21 jun. 2020

Informatie over Twitter Ads en privacy

491 mensen praten hierover

En hier hoor je helemaal niemand over:

walgelijk gedrag politie

Samenvattend:

Viruswaanzin komt vanuit het niets tevoorschijn, werpt zich op als voorvechter voor de vrijheid, haalt grote bedragen aan donaties binnen en organiseert, in theorie, een protest op het Malieveld in Den Haag omdat onze democratische mensenrechten geschonden worden. Wij kunnen ons echt niet onttrekken aan het beeld dat er hier opzet in het spel is. En terwijl het Black Lives Matter protest op zaterdag wel mag doorgaan van Thailand ganger Remkes, wordt dit positieve protest voor onze vrijheid en dus tegen de coronamaatregelen, verboden.

Desondanks komen er heel veel mensen naar Den Haag op zondagmiddag, is de politie al vroeg in de weer omdat zij weten wat er “gaat komen” en plots….. zijn daar dan de voetbalhooligans. Viruswaanzin is druk aan het “mediteren” ergens in een comfortabel onderkomen en zijn in geen velden of wegen te bekennen als de ellende begint. Saillant detail is overigens dat Willem Engel de zoon is van de beruchte voormalige Rotterdamse huisjesmelker Cees Engel en later eigenaar van het eveneens beruchte Fort Oranje. Jeroen Pols, de jurist van Viruswaanzin, is tevens de juridische adviseur van Cees Engel en staat deze bij in de talloze rechtszaken die ze voor de kiezen kregen. Dat zegt natuurlijk niet alles, maar geeft wel een bepaalde contextuele achtergrond.

De NSB bode komt met grote koppen dat de politie wordt aangevallen en vindt het gedrag van mensen op het Malieveld schandalig. Dan krijgen we een stukje: good cop, bad cop van Rutte:

Premier Rutte is boos op de hooligans, maar zegt wel begrip te hebben voor de overige demonstranten. ,,Er stonden vooral oprecht bezorgde mensen. Dat respecteer ik zeer.” Hij wil zelf ook graag dat Nederland de 1,5 meterregel kan loslaten. Toch gaat dat volgens hem niet, omdat het virus ‘zit te wachten tot wij verslappen’.

Dit terwijl diezelfde hooligans in opdracht van Rutte en Remkes zijn ingehuurd om voor altijd de reputatie van demonstranten tegen de coronamaatregelen te besmeuren en er geen enkel kritisch geluid richting die agressieve handhavers klinkt. Iedere eventueel volgende demonstratie tegen de coronamaatregelen zal een ongekende politiemacht op de been brengen en misschien wel het leger, “uit voorzorg” tegen eventuele hooligans.

Help mee met het verspreiden van dit bericht zodat iedereen in ons land weet wat er werkelijk gisteren gebeurde in Den Haag. Het is een struikroversbende daar in Den Haag, ze moeten met pek en veren verdreven worden. Wake up before it is too late.

https://niburu.co/binnenland/15260-false-flag-aanval-malieveld-mislukt

Politie knokploeg betrapt in Den Haag (breaking)

Afdrukken

dinsdag, 23 juni 2020 10:34 Hits: 3877

politie den haag malieveld knokploeg betrapt”Aanval op politie”, kopte de Telegraaf, maar wat ze er niet bij vertelden was dat het een aanval van politie op politie was.

Gelukkig zijn er steeds meer mensen alert en duiken er nu beelden op waaruit blijkt wie de werkelijke schuldigen zijn aan het politiegeweld in Den Haag.

We berichtten gisteren al over de mislukte false flag operatie op het Malieveld en de bewijzen daartoe stapelen zich nu op.

Het zal ons benieuwen, hoelang het duurt voordat de politie “een reden” heeft bedacht voor de volgende opname, waarvan ook bewegende beelden zijn (na de fotos). Wij ontvingen deze van lezer Freddy (dank!) die ons ook eerder heel alert tipte over de opgeblazen drukte op het strand van Scheveningen afgelopen Hemelvaartsdag. Onze overheid verraad ons!

Je ziet op de volgende 3 stilstaande beelden hoe “voetbal hooligans” eerst als bange hazen uit een door hen zelf ontketent gevecht vluchten richting ME busje wat net daarvoor in positie is gaan staan. Vervolgens zie je ze opgefokt in en uit dat ME politiebusje stappen om zich daarna, na wat laatste instructies, weer onder de “echte hooligans” begeven. (De bewegende beelden na de 3 fotos.)

dit

politie betrapt malieveld den haag false flag

politie betrapt malieveld den haag false flag

Voor wie denkt dat bovenstaande is gephotoshopped, volgen hier de bewegende beelden en je hoort ook de verbaasde commentaren in de achtergrond van de mensen die dit zagen.

Met het bovenstaande in het achterhoofd, wordt ook glashelder wat zich precies heeft afgespeeld op het Malieveld. Hoe de undercover politieagenten alles in scene hebben gezet, zodat de politie “werd gedwongen hard op te treden”. We hebben bovendien videos gezien dat er meedere van dit soort professionele opruiers/knokploegen zijn ingezet door de overheid, maar dat is eventueel voor een vervolg.

Een getuigenverslag van een andere lezer (dank!) wat naadloos aansluit op bovenstaande beelden:

Hey, Niburu. Een beetje later dan gepland, had barstende koppijn gisteravond (geen klappen gehad hoor), maar hierbij nog een toelichting op de ‘rellen’ van gisteren.

Ik heb jullie artikelen erover natuurlijk al gelezen. Ik heb wat filmmateriaal, maar dat is vooral impressie van de sfeer, die overigens inderdaad over het algemeen goed was. Ik zag al dat jullie de interessantste al gevonden hebben, en velen gelukkig met jullie, dus mijn beelden zullen daar niks aan toevoegen. De geest is al uit de fles en mensen krijgen door hoe het spelletje werkt. Den Haag moet extra veel damage control doen om zich eruit te lullen, iedereen kan bewijzen en aantonen dat gister een setup was van jewelste.

Ik was bij het malieveld tegen 12.45 uur. De mensen hadden zich aan de rand van het malieveld gevestigd (bij het skateparkje, voor kenners) en er werd wat gesproken, gescandeerd en gezongen. Het zag er gemoedelijk uit, mensen waren enthousiast en positief. Er liepen ook verschillende politiemensen gewoon tussen het publiek en maakten een praatje met de demonstranten. Ook dit was een goed teken dat er geen reden zou moeten zijn voor de eventuele consternatie die verwacht werd. Tegen een uur of 1, toen de mensen steeds uitbundiger werden en klapten, kwam er opeens van de zijkant een redelijke grote groep die zich door de mensen richting het malieveld verplaatsten. Enkelen hadden van die fakkels die je ook bij voetbalwedstrijden ziet. Het was duidelijk dat deze groep niet bij de demonstranten hoorden en velen vroeg zich ook af wie dit waren en waarom ze dit deden. Dit was ook, ik denk niet geheel toevallig, het moment dat steeds meer mensen ook daadwerkelijk het malieveld opgingen. De groep die dit deed bleef niet lang en ik heb met eigen ogen gezien dat ze na 5 minuten weer bij de rand van het malieveld waren en weggingen. Men spreekt, voornamelijk in de Mainstream Media, over hooligans, maar bijna iedereen is het er nu wel over eens dat het agent-provocateurs waren en ze zouden later weer terugkeren om hun verstoringen te herhalen. Het is ook interessant om te melden dat net voordat de groep provocateurs het veld opging, er op het malieveld een colonne aan politie ter paard stond opgesteld om de toegang te belemmeren. Die was op dat moment op magische wijze verdwenen.

Ik had ook pas in de middag vernomen over de eerste groep demonstranten die ter plaatse waren in Den haag om 9 uur en er vrijwel direct arrestaties plaatsvonden. Dit doen ze omdat de groep dan klein is en kwetsbaar en dan is het wederom makkelijk scoren. Net zoals dat gebeurde in de namiddag met de circa 400 demonstranten die helemaal werden ingesloten en gearresteerd op laffe wijze als de rest van de demonstranten al helemaal uiteen zijn gedreven.

De sfeer was heel gezellig en het zag er naar uit dat de missie geslaagd was omdat we op vredige wijze toch met duizenden mensen op het malieveld waren gekomen, ondanks het ‘verbod’. Het statement is sowieso gemaakt. Maar schijn bedriegt. Ik pikte al wat op uit een gesprek van mensen naast me. Een kerel was op zijn telefoon blijkbaar een NOS-artikel aan het lezen en die wist te melden, terwijl het echt uiterst positief was, dat de sfeer was omgeslagen naar grimmig. Deze man moest ook lachen en zei dat ze ook echt alles uit de kast trekken. Er was dus iets te verwachten. De NOS heeft de laatste tijd heel veel scoops, ze wisten namelijk ook al te melden dat de demonstratie door de rechter was afgewezen voordat de beklagers het zelf ook wisten. Ik denk dat er tegen een uur of 3 weer wat herrie uitbrak. Ik zag wat beweging aan de rand van het Malieveld en later heb ik kunnen vaststellen dat het een groep was die ‘spontaan’ besloot om zich naar het binnenhof te verplaatsen. Dat is te zien in dat bullshit verslag van die irritante slijptol van Powned. Omdat ik toch bijna besloot om weer naar huis te keren begaf ik me in de richting van het Centraal station. Hier bleek al snel wat de opzet was. We kwamen daar terecht in geweldadige situaties en wegen richting de stad die van het een op het andere moment afgesloten waren met linies van ME. De sfeer was totaal omgeslagen in enkele minuten en er was paniek onder mensen aan het uitbreken. Dit heeft iedereen natuurlijk inmiddels kunnen zien in al het videomateriaal wat gelukkig is opgenomen door heel veel mensen. De mensen bleken ineens als ratten in de val te zitten en er werd gesommeerd om naar huis te gaan maar nergens kon men echt door omdat zoveel wegen waren afgesloten.

Wat me ook nog echt opviel was dat de ME mensen wel naar binnen liet, maar mensen mochten er niet uit. Nog meer signalen dat er aan trapping werd gedaan en mensen expres in de val zijn gelokt. Ik hoef niet uit te leggen dat dit letterlijk misdadig is, zeker als je beseft dat er ook kinderen en ouderen aanwezig waren. Ik heb gelukkig een van die doorgesnoven stieren van de ME kunnen overtuigen om me een fatsoenlijke route naar Centraal station aan te wijzen, namelijk helemaal om het malieveld heen, anders was ik waarschijnlijk richting Wassenaar uitgekomen. Wat een vertoning was dat.

Maar heel interessant om te zien wat De Telegraaf of een Nu.nl ervan maakt met duidelijk zelfs in scene gezette taferelen. Niks hiervan had met de echte demonstranten te maken en nu zijn er zelfs kinderen en bejaarden opgepakt, maar geen hooligans volgens mij. Natuurlijk niet, dit zijn waarschijnlijk gewoon politie agenten. Ze gaan toch niet hun eigen personeel arresteren.

Wat Viruswaanzin betreft geef ik ze nog het voordeel van de twijfel, maar ik bekijk het allemaal met een zeer kritisch oog, neem dat maar van mij aan. Willem Engel heeft aangekondigd dat er vervolgdemonstraties komen en ik verwacht nu zeker bepaalde gezichten erbij natuurlijk. Maar het is nu goed om dit alles even met een hele scherpe en objectieve blik te bekijken. De spelletjes die er gespeeld worden zorgen voor veel argwaan en laat dat nu juist de bedoeling zijn. De tijd zal het leren en heel snel.

Tot zover dit getuigenverslag en tenslotte nog een tip van een andere lezer (dank!):

“Viruswaanzin vraagt op zijn website naar tips en beeldmateriaal van de rellen afgelopen zondag, die moet je dan mailen en dat is niet anoniem. Als het zo is dat die mails met beelden worden doorgestuurd naar dat tuig in Den Haag kunnen de tipgevers bezoek verwachten van graag meppende nazi’s/Nsb’ers die te dom zijn om voor de duvel te dansen maar wel een vergunning te doden en mishandelen en liegen”.

En ondertussen in Den Haag……. In plaats van een undercover politieknokploeg, gaat Rutte een maatschappelijke discussie aan met de betogers van de BLM demonstratie de dag ervoor, tja.

En…. Grapperhaus hekelt bovendien de ‘stemmingmakerij’ op internet. Op sociale media laten allerlei mensen, onder wie lokale politici en kamerleden, zich kritisch uit over het politieoptreden. ,,Dat is afkeurenswaardig en grievend voor de mensen die hun werk doen. Ik sta volledig achter de politie”, aldus de minister na afloop van het beraad met de burgemeesters van de veiligheidsregio’s in Utrecht. Mensen moeten volgens hem niet direct commentaar leveren en eerst de feiten afwachten. ,,Dat geldt voor iedere burger.”

Wij zullen dit artikel ook doorsturen aan Viruswaanzin want het lijkt ons nuttige informatie voor hen om zo wijd en zijd mogelijk publiek te maken.

Verzoek van de redactie: VERSPREID DIT ARTIKEL ZOVEEL JE KUNT.

https://niburu.co/binnenland/15265-politie-knokploeg-betrapt-in-den-haag-breaking