Over privilege 2

één op één herbloggen. Google translate niet aangepast

Young Black Man Nails the Divide-and-Conquer Agitprop Agenda

21 juni 2020 Winter horloge Cultuur , US News , Winter Watch-artikelen 9

GRAFISCH: via QuickManeuvers.com

Noot van de redactie : dit bericht is geen origineel Winter Watch-materiaal, maar had net zo goed door ons kunnen worden geschreven. Het komt van een zelfbenoemde zwarte man van eind twintig en werd gepost op Reddit. We konden het niet meer eens zijn met de inhoud. De schrijver ” Margaritavilllll “, nu opgeschort door de Reddit-beerput, toont echt besef van de geplande en opzettelijke instortingstheorie die WW naar voren brengt, evenals het georganiseerde plannen, programmeren en agitprop tegen ons allemaal. Van bijzondere waarde zijn de video-citaten die worden gebruikt in entertainment dat de moeite waard is om te bekijken en met anderen te delen.

We hebben een aantal spelfouten en grammatica lichtjes bewerkt. Ook kunnen WW-lezers hun eigen blanco’s invullen over wie en wat TPTB (de bevoegdheden die zijn) zijn. Zie Who Controls Hollywood, zie Who Controls TV . En WW steunt een boycotbeweging tegen de bedrijven die leveranciers zijn van agitprop en die nu zwaar Alinskyite-organisaties zoals BLM financieren.

WW heeft ook opgemerkt dat zwarten als demografische groep hoog scoren op het bewustzijn van neocon oorlogszuchtige skullduggery. Zie: HuffPo Poll geeft aan dat te veel Trump’tards gehersenspoelde oorlogsstokers zijn

Helaas is deze skulduggery (gemene streek / rotstreek) nu zo ver gevorderd en is de werkelijke kloof zo bedreigend dat denkende blanken in de aanval moeten gaan tegen wat duidelijk de veroveringsfase is.

De giftige zelfhaat van blanke linksen

Nieuwste show, Cracka, over het verkrachten en vermoorden van blanken. Producent en regisseur is Dale Resteghini, ook bekend als Rage, die dit genre al een tijdje uitdrijft voor dindu-consumptie en geestvervormingen.

Gewoon weer een dag van bedreiging in Dindu overspoelde Amerika

HARLAN Z. HILL 🇺🇸

@Harlan

This African American man beat a white employee of a Macy’s.

Security footage shows the attack was unprovoked.

Watch the video and tell me this shouldn’t be investigated as a hate crime.

Zie link onderaan

Embedded video

3,464

9:59 PM – Jun 20, 2020

Twitter Ads info and privacy

2,560 people are talking about this

Door Margaritavillll | 19 mei 2017

Als Afro-Amerikaanse man ben ik diep geschokt door de verdeel-en-heers-agenda die we zien in film en televisie. Ze brengen films uit waarin de zwarte geschiedenis wordt afgeschilderd als ‘oneerlijk’ en ‘wraakzuchtig’ tegen blanken. Ze proberen zwarten zoals ik aan te zetten tot agressie versus blanken. Propaganda 100%.

Als je het nu nog niet weet, bevinden de MSM en TPTB (The Powers to Be) zich in de laatste fase van hun Nieuwe Wereldorde. In deze fase orkestreren ze een massale ‘ineenstorting’ van de samenleving, waarin een ‘nieuwe orde’ aan de massa zal worden aangeboden als een manier om weer stabiliteit en orde in te luiden.

Deze ineenstorting heeft een paar hoofdelementen. Het is duidelijk dat ze een stapsgewijze en langzame financiële implosie op wereldschaal tot stand brengen. Dit wordt door Ron Paul beschreven als een ‘valutacrisis’. Ze verminderen met opzet systematisch de koopkracht van onze dollar. Dit gebeurt op mondiale basis, de centrale bankiers van de wereld komen dit zeker bijeen en coördineren dit tijdens bijeenkomsten zoals de Bilderberg Conferentie.

Samen met deze economische ineenstorting is een SOCIALE ineenstorting. Dit is een heel belangrijk onderdeel van het plan. Dit is waar ze hun tactiek van verdeeldheid VERHOGEN. Ras, religie, geslacht, seksuele voorkeur, sport, alles wat ze kunnen doen om ons tegen elkaar op te zetten.

Vooral als zwarte man van eind twintig zie ik ze de zwarte cultuur programmeren met televisie en films . Netflix-originelen zoals ‘Dear White People’ en films zoals ‘Straight Outta Compton’ hebben betekenissen en thema’s van revolutie, woede, politiegeweld enz. Voor hen verborgen en geïmpliceerd. Deze producties leiden altijd tot een gevoel van: ‘Ja … fuck ja. Ga ons! Weet je wat, we zijn al die jaren onderdrukt als zwarten! Misschien is het tijd voor ons om op te staan ​​hè ?! ”

De sociale ingenieurs willen die reactie van zwarten oproepen , ons wraakzuchtig en boos maken en blanken de schuld geven van al onze problemen, en deze berichten komen veel voor in veel Netflix-originelen, films en webseries.

Er komt een nieuwe Tupac-film uit met een centraal thema van ‘Afro-Amerikaanse onderdrukking’. Ik heb dit NIET gezien, maar er worden de laatste tijd veel vergelijkbare films en producties gemaakt. De media en sociale ingenieurs creëren op dit moment absoluut een vijandige omgeving tussen alle rassen en geslachten, en we moeten deze verdeel- en heersagenda blootleggen.

Hier zijn enkele voorbeelden van specifieke scènes die deze agenda promoten in film / tv:

zie link onderaan

De reden waarom ik dit ter sprake breng (en dit is geen erg populaire mening voor een zwarte Amerikaanse man om nu te nemen) is omdat ik deze verdeel-en-heersagenda wil ontmaskeren en hun “georkestreerde instorting” plan wil verijdelen . Ze kunnen geen wereldregering hebben, als we ze tegenhouden met deze geplande divisiepsyop.

Kom samen mijn vrienden. We zijn allemaal onderdrukt door TPTB.

Weinstein’s ‘Django’, ‘Hateful 8’, ‘Inglorious Basterds’ Een wake-up call voor blanken

één op één herbloggen van link onderaan. Google translate niet aangepast

‘Ik drong er altijd op aan dat arbeiderskinderen naar de universiteit gingen, maar nu niet meer: het zijn giftige instellingen van vooroordelen’

Dr. Lisa McKenzie is een arbeidersklasse academicus. Ze groeide op in een mijnstad in Nottinghamshire en werd gepolitiseerd door de mijnwerkersstaking in 1984 met haar familie. Op 31-jarige leeftijd ging ze naar de Universiteit van Nottingham en deed ze een bachelordiploma sociologie. Dr. McKenzie geeft lezingen in de sociologie aan de Universiteit van Durham en is de auteur van ‘Getting By: Estates, Class and Culture in Austerity Britain’. Ze is een politieke activiste, schrijfster en denker. Volg haar op Twitter @redrumlisa .

21 juni 2020 07:11

‘Ik drong er altijd op aan dat arbeiderskinderen naar de universiteit gingen, maar nu niet meer: het zijn giftige instellingen van vooroordelen’

Ik heb de laatste 20 jaar van mijn leven gewerkt met en het ondersteunen van arbeiders uit de arbeidersklasse om hoger onderwijs te volgen. Vandaag vraag ik me af of ik daar gelijk in heb gehad.

Ik herinner me mijn eerste dag op de universiteit. Ik was 31 en was naar de Nottingham University gegaan, onderdeel van de zogenaamde elite Russell Group, van een toegangscursus voor volwassen studenten. Ik had geen idee waar ik tegenaan liep. Ik kende niemand die naar de universiteit was geweest en had de jaren sinds ik van school ging, voornamelijk gewerkt aan stukwerk in een fabriek voor damespanty’s.

Ik was nog nooit op de campus geweest, ook al woonde ik maar drie kilometer verderop. Ik ben uit onwetendheid naar die universiteit gegaan. Ik dacht dat het voldoende was om sociologie te studeren – ik las een boek over St. Ann’s, het deel van Nottingham waar ik woonde, geschreven door twee onderzoekers die aan de universiteit hadden gewerkt. Het boek heette Poverty: The Forgotten Englishman en was gebaseerd op onderzoek naar armoede in Nottingham in de jaren zestig. Het was geschreven in het jaar dat ik geboren ben, en ik herkende er mijn gemeenschap in; Ik wilde sociologie studeren, omdat ik wilde vertegenwoordigen en vechten voor die gemeenschap.

Op die eerste dag gebeurden er twee dingen. Tijdens de eerste welkomsttoespraak verwelkomde de vice-kanselier alle studenten in Nottingham en vertelde hen dat ze van de stad en de universiteit moesten genieten, maar waarschuwde hen dat er bepaalde delen van de stad te vermijden waren, die niet zo gastvrij waren – ‘Don’ ga niet naar St. Ann’s, ‘ zei hij. Wat, aangezien het was waar ik woonde en de reden waarom ik op de universiteit zat, voor mij meer dan een beetje moeilijk zou worden. Ik herinner me dat ik er kapot van was en me helemaal niet welkom voelde.

Later die dag zat ik in mijn eerste lezing. Het ging over vrouwen en werk en de docent vertelde dat keuze voor vrouwen uit de arbeidersklasse nooit een “echte keuze” was en dat het idee van “keuze” verschillende dingen betekende voor verschillende groepen mensen. Ik zat daar en een golf van opluchting stroomde over me heen – niet omdat ik iets nieuws had geleerd, maar omdat wat ik al mijn hele leven vermoedde, werd gevalideerd: dat mijn slechte status in het leven zeker niet helemaal mijn eigen schuld kon zijn.

Vanaf die dag realiseerde ik me dat wij arbeiders, of we nu zwart, blank, man, vrouw, transgender of geen geslacht, moslim, christen of atheïst waren, iets gemeen hadden. Als arbeidersklasse betekende dat je individueel verantwoordelijk werd gehouden voor wat jij denkt dat jouw mislukking is. Later kwam ik erachter dat de manier waarop de structuur van onze samenleving is opgebouwd, is dat arbeidersklasse oneerlijke nadelen hebben, terwijl de middenklasse profiteert van even oneerlijke voordelen.

Twintig jaar na die eerste dag op de universiteit heb ik zoveel meer geleerd over hoe de samenleving is gestructureerd en ik heb op alle mogelijke manieren geprobeerd andere arbeiders uit de arbeidersklasse te ondersteunen om naar de universiteit te gaan, zodat ook zij die kennis kunnen hebben dat het niet hun schuld is.

Maar tijdens die lange weg van student naar docent, van geen kwalificaties tot een doctoraat, heb ik een aantal ongelooflijke ervaringen en studenten gehad, maar ook een aantal zielvernietigende, vreselijke ervaringen.

Ja, de video van George Floyd is verontrustend. Maar om ‘getraumatiseerde’ studenten die het hebben gezien betere examencijfers te laten behalen, is een grap

Een universiteit waar ik werkte, weigerde jonge arbeiders uit mijn nalatenschap, die deel uitmaakten van een gemeenschapsvoetbalclub, de sportvelden van de universiteit te laten gebruiken omdat ze bang waren dat ze ’s nachts terug zouden komen , vermoedelijk om te beroven of te stelen of erger. Mijn hart was gebroken. Ik kende die kinderen en voelde me zo beschaamd dat ik had gedacht dat dit goed zou zijn, en ze waren zo opgewonden over het betreden van de chique, goed onderhouden voetbalvelden.

In de afgelopen twintig jaar heb ik e-mails en berichten van honderden arbeidersstudenten en docenten ontmoet en ontvangen, die mij hebben bedankt dat ik over de arbeiderservaring op de universiteit heb gesproken.

Maar ze vertelden me ook hun eigen schrijnende verhalen, zoals gevraagd worden over “hun armoede” tijdens seminars, over het houden van lezingen omdat professoren hun gemeenschappen – de plaatsen waar zij en hun families wonen – hebben beschuldigd als gevaarlijk / racistisch / dom / gewelddadig / onwetend / crimineel; kies maar, het is allemaal gezegd. De vooroordelen die arbeidersstudenten, arbeiders of docenten lijden bij deze midden- en hogere klassen zijn legio. En ze durven er alleen openlijk over te praten als ze samen zijn.

Als ik denk aan al deze gevallen van symbolisch geweld, van overgeslagen worden en dat je werk onder de loep wordt genomen op een manier waarvan ik weet dat het niet wordt gedaan aan de middenklasse in het hoger onderwijs … Als ik denk aan het vreselijke en deprimerende gesprekken die ik heb gehad met studenten uit de arbeidersklasse die mij hebben opgezocht om te praten over hoe moeilijk het voor hen is om in die lezingen te zitten, hun accenten voortdurend te laten becommentariëren, en te vragen “naar welke school ze gingen” , en die de sluwe grijns en blikken die ze krijgen niet begrijpen als ze het antwoord geven …

Als ik aan die dingen denk, realiseer ik me hoe moe ik ben, en ik moet mezelf afvragen: doe ik echt het juiste door andere arbeidersklasse mensen aan te moedigen om zichzelf door deze giftige, anti-arbeidersklasse omgeving heen te loodsen? Ik ben verdrietig om te concluderen dat ik dat waarschijnlijk niet ben.

Denk je dat je vrienden geïnteresseerd zouden zijn? Deel dit verhaal!

De verklaringen, standpunten en meningen in deze kolom zijn uitsluitend die van de auteur en vertegenwoordigen niet noodzakelijk die van RT.

https://www.rt.com/op-ed/492402-working-class-university-toxic/

één op één herbloggen. Google translate niet aangepast

Zaterdag 20 juni 2020

Vrijmetselaar Albert Pike’s Graven-afbeelding omvergeworpen

Vrijmetselarij’s “Supreme Commander “

Albert Pike’s Graven Image

Omvergeworpen in het stof

Aan de vooravond van de zomerzonnewende is het gesneden beeld van Albert Pike, het hoofd van de 19e-eeuwse vrijmetselarij en het satanisme in Amerika, gevallen en verbrand in Washington DC

Dit kon in de afgelopen decennia niet zijn gebeurd.

Hallelujah! Satans koninkrijk valt.

– Michael Hoffman

Bezwaren van lezers tegen de voorafgaande gejuich :

Lezer 1:

Het beeld van het gevallen beeld van Pike WAS NIET omvergeworpen door degenen die protesteerden tegen het satanisme en de NWO. Het werd omvergeworpen door gehersenspoelde millennial, marxistisch getrainde studenten die ons naar NWO leiden!

Lezer 2:

Het gepeupel dat het waarschijnlijk heeft afgebroken, heeft waarschijnlijk geen idee van de vrijmetselaarsassociaties. Voor hen is het gewoon weer een omvergeworpen beeld van een beklemmende “dode witte man” die moest worden afgeschaft als onderdeel van de drang om de revolutionaire doelen van links in te luiden.

Hoffman antwoordt

Dat is niet het punt.

Het punt is de vernederende optiek voor de vrijmetselaars Cryptocratie .

Albert Pike was opperbevelhebber van de Schotse vrijmetselarij, zuidelijke jurisdictie, de machtigste vrijmetselaarsorganisatie ter wereld.

Zijn satanische magnum opus, moraal en dogma, werd gelezen door honderdduizenden witte vrijmetselaars.

In Morals and Dogma beschreef Pike de ware god – of moeten we zeggen goden – van de vrijmetselaars – de demonische goden van het oude Egypte:

“… de BLAZING STAR … Oorspronkelijk vertegenwoordigde het SIRIUS, of de Dog-star, de voorloper van de overstroming van de Nijl; de God ANUBIS, metgezel van ISIS in haar zoektocht naar het lichaam van OSIRIS, haar broer en echtgenoot. Daarna werd het het beeld van HORUS, de zoon van OSIRIS, zelf ook gesymboliseerd door de zon, de auteur van de seizoenen en de god van de tijd; Zoon van ISIS, die de universele natuur was, zelf de primitieve materie, onuitputtelijke bron van leven, vonk van ongeschapen vuur, universeel zaad van alle wezens. Het was ook HERMES, de Master of Learning, wiens naam in het Grieks die van de God Mercurius is. Het werd het heilige en krachtige teken of personage van de wijzen, de PENTALPHA, en is het belangrijke embleem van vrijheid en vrijheid, dat brandt met een gestage uitstraling te midden van de zinderende elementen van goed en kwaad van revoluties, en veelbelovende serene luchten en vruchtbare seizoenen om de naties, na de stormen van verandering en tumult …

‘De Blazing Star in onze Lodges, we hebben al gezegd, vertegenwoordigen Sirius, Anubis of Mercurius (Hermes), Guardian en Guide of Souls … door zijn geniale invloed verleent de mensheid zegeningen.’

Bovendien is de afkeer van Pike voor zwarte mensen onmiskenbaar. In zijn krant Memphis Daily Appeal verwees hij naar ‘het misbruik van het voorrecht om te stemmen door 50.000 onwetende negers … Tennessee zal niet altijd de schande van negroisme dragen’.

In Pike’s gedicht “Ariel”, in de strofen XXI, XXII en XXXIX, getuigt hij van zijn luidruchtige steun voor de slavernij van zwarte mensen.

(Voor de geschiedenis van Joods-masonische steun voor slavernij, de Confederatie en de Klan, cf. De geheime relatie tussen zwarten en joden , delen 1-3 ).

In tegenstelling tot vroeger kon het ‘Invisible Empire’ op 19 juni niet voorkomen dat het icoon van Albert Pike in vlammen opging in het stof. Voor een door symbolen geobsedeerde cabal die ooit oppermachtig was in Amerika, is deze nationale vernedering een onheilspellend voorteken .

Revoluties verslinden hun eigen kinderen. In het 18e-eeuwse Frankrijk executeerde Robespierre zijn stichtende kameraad Danton en werd hij op zijn beurt guillotine door zijn broers in de Franse Revolutie. Stalin vermoordde honderden Judaïsche communistische leiders die hadden meegewerkt aan de bolsjewistische revolutie.

Nu heeft de eigen Thelemic-slang van Albert Pike zijn voormalige meester, de gevierde avatar van het geheime genootschap van demonische waanzin, opgerold en gebeten.

Zo was het ooit. Satan is de vijand van het menselijk ras . Een van zijn aliassen is בַּעַל זְבוּב , in het Engels, Baal-zebub, ” The Lord of the Flies ” [cf. David Noel Freedman, The Anchor Yale Bible Dictionary , (1996)]. Lees het gelijknamige boek van William Golding of bekijk de originele film uit 1963 van Peter Brook en je hebt de blauwdruk voor de antifa / Black Lives Matter-revolutie.

Op een gegeven moment zal er een rechtse reactionaire antithese zijn tegen de linkse revolutionaire stelling.

De antithese wordt ondersteund door ‘conservatieve’ en door Trump ondersteunende dupes ( dwazen / bedrogenen) die de verborgen hand niet kunnen (of willen) zien aan het werk in het blanke supremacistische zionisme van Trump – met name de rabbijnse midrasj op Genesis, evenals de halachische tekst van Rabbi Moses Maimonides – die de belangrijkste theologische inspiratie bleken te zijn voor de slavernij van zwarte mensen in het Westen.

Als de mensen van Black Lives Matter de voorgaande waarheid nadrukkelijk zouden verwoorden , zou dat het begin zijn van een echte revolutie . (Deze schrijver bracht de feiten over Maimonides over op een seminar van ongeveer 200 zwarte geleerden die in 2019 waren bijeengekomen op het congres van de Nation of Islam in Chicago. Zie hier om de video van dat seminar te kopen ).

Overigens en voor wat het waard is, werd het gesneden beeld van Pike in het vuil gegooid en verbrand op 19 juni, de vooravond van de zomerzonnewende. De volgende dag, 20 juni, samenvallend met de zonnewende zelf, was er op het oostelijk halfrond van de aarde een dramatische zonsverduistering zichtbaar, die misschien het begin markeerde van de zonsverduistering van het tijdperk van Satan.

Foto van het gevallen beeld van Pike met een kabel om zijn hoofd. Bij Vrijmetselarij wordt de “kabeltouw” aan de hals van de “Ingeschreven leerling” ingewijd. In 1982 werd de Vaticaanse vrijmetselaar Roberto Calvi met zo’n touw opgehangen onder de Blackfriars Bridge in Londen, in de ‘eb en vloed van de getijden’.

Michael Hoffman is de auteur van Secret Societies and Psychological Warfare (2001) en The Occult Renaissance Church of Rome (2017)

Copyright © MMXX door onafhankelijke geschiedenis en onderzoek

Geplaatst door Michael Hoffman op 20-06-2020 08:43:00 uur

3 opmerkingen:

WM Peterson zei …

Uitzonderlijke analyse. U bent een van de weinige commentatoren die de ware aard van het spel begrijpt dat wordt gespeeld achter de rook en weerspiegelt oppervlakkige verschijningen die zijn gezaaid voor openbare consumptie. Echt een geweldige kijk op deze nogal onverwachte gebeurtenis.

09:50

Michael M zei …

Hier bekijkt Mike deze mooie Talmoedische Rabbi hieronder, in hun eigen woorden:

https://www.timesofisrael.com/embracing-racism-rabbis-at-pre-army-yeshiva-laud-hitler-urge-enslaving-arabs/

15:28 uur

Michael M zei …

Rabbi’s historisch racisme door de tijd en Talmud:

https://www.finalcall.com/artman/publish/Perspectives_1/article_105017.shtml

https://revisionistreview.blogspot.com/2020/06/freemason-albert-pikes-graven-image.html

lees ook:

https://www.unz.com/article/its-official-left-doesnt-really-believe-races-equal/

lees ook:

http://stateofthenation.co/?p=17492

één op één en niet aangepast

SOTN: alternatief nieuws, analyse en commentaarDe ware staat van de natie onthullen

Operatie Crimson Mist – Gebruiken ze elektronische oorlogsvoering en / of frequentiewapens op de relschoppers?CHAZ Warlord smeekt paramedici om geweerschot slachtoffer bij te wonen die stierf zonder ER Care

Ben je nu alleen ?!

Geplaatst op 21 juni 2020 door State of the Nation

FacebookTwitterPinterestRedditE-mailDeel

Amerika is nu een MISLUKTE STAAT … geen rechtsstaat, geen politie, geen leiderschap, geen vrijheid van meningsuiting, geen functionerende markten en geen gelijke bescherming onder de wet … U BENT EIGEN

door Mike Adams

( Natural News ) Amerika is nu een mislukte staat.

In Amerika kunt u het alarmnummer bellen en de politie komt nooit opdagen als uw eigendom zich in of nabij een terroristische zone van Black Lives Matter bevindt, die nu de facto ‘politie-verboden zones’ op Amerikaanse bodem zijn.

In Amerika zijn er geen functionerende markten. De prijzen van aandelen en obligaties worden volledig bepaald door het drukken van geld door de Federal Reserve en door rentemanipulaties. Rationeel beleggen is uitgewist. Marktgedreven prijsontdekking is een verre herinnering. (Dit loopt slecht af.)

In Amerika werkt stemmen voor verandering niet. Rellen voor verandering geeft je alles wat je nodig hebt. Dat komt omdat de politici de kiezers negeren, maar dol zijn op de relschoppers.

In Amerika bestaat er volgens de wet geen gelijke bescherming. Wanneer een groep gewelddadige terroristen uw stad in beslag neemt, zullen de ‘leiders’ (de burgemeester en de gouverneur) de politie opdragen te evacueren, zodat u voor uzelf moet opkomen tegen de terroristische heerschappij.

In Amerika is de vrijheid van meningsuiting vernietigd. De linkse fanatici die de technische reuzen leiden, beslissen nu welke standpunten “aanstootgevend” zijn, en die stemmen, websites en platforms worden allemaal verboden terwijl hun eigen radicale linkse propaganda mag bloeien.

In Amerika is er helemaal geen politiek leiderschap. De Democraten zijn verraders en de Republikeinen zijn onzinnige, ruggengraatloze sukkels die absoluut niet in staat zijn zelfs maar een vermoeden van leiderschap of de bewering van de principes die ze (ten onrechte) beweren te beweren.

In Amerika zal de Amerikaanse regering geld drukken en je betalen om niet te werken, en dan zullen hersendode Amerikaanse senatoren (genaamd Mitch McConnell) zich afvragen waarom kleine bedrijven geen arbeiders kunnen vinden die hun enorme werkloosheidsuitkeringen willen opgeven en een baan willen krijgen die betaalt minder dan wat mensen bij de overheid innen. Alleen in Amerika zou de regering mensen betalen om niet te hoeven werken, en dan in paniek raken als de kraters van de economie omdat de arbeidspool is verdwenen.

In Amerika is de voedselvoorziening gevuld met giftige chemicaliën die allemaal zijn goedgekeurd door corrupte overheidsinstanties, die de bevolking vergiftigen en leiden tot waanzinnige kosten voor gezondheidszorg die de natie op elk niveau bankroet maken.

In Amerika is het onderwijssysteem ineengestort tot een sekte-achtig communistisch indoctrinatiesysteem, waar studenten haat (tegen hun land), onverdraagzaamheid (tegen blanken) en slachtoffertactieken leren gebruiken tijdens rellen en burgerlijke onrust. De universiteiten hebben in wezen een generatie terroristen geproduceerd die vernietigen, niet burgers die creëren.

In Amerika wordt de hele wetgevende tak van het land geregeerd door een corrupt Big Pharma-drugskartel dat alle ‘wetenschap’ controleert en de medische tijdschriften opdraagt ​​frauduleuze, vervalste onderzoeken te publiceren die de geloofwaardigheid van veilige, goedkope medicijnen die zouden kunnen helpen, vernietigen red miljoenen levens van een wereldwijde pandemie. Als reactie daarop buigen Amerikaanse wetgevers zich voor Big Pharma en verraden ze het Amerikaanse volk, omdat de lobby van de farmaceutische industrie cheques van miljoenen dollars kan schrijven voor herverkiezingscampagnes.

In Amerika knielt de FBI voor echte terroristen terwijl ze in het hele land haar eigen ‘geënsceneerde’ terreurpercelen uitvoert om te doen alsof het nog steeds een wetshandhavingsinstantie is. Dat is het niet.

In Amerika gaan verraderlijke voormalige functionarissen zoals Hillary Clinton, James Comey en Andrew McCabe vrijuit, zelfs na het plegen van verraad tegen de natie, terwijl onschuldige mensen die niets verkeerd hebben gedaan (zoals Roger Stone) worden vervolgd en beschuldigd van misdaden die hen kunnen verdienen leven in de gevangenis.

In Amerika worden gewelddadige plunderaars, brandstichters en relschoppers die zijn gearresteerd voor het plegen van dergelijke misdaden, universeel vrijgelaten door linkse lerende officieren van justitie, omdat linkse linkse terroristische groeperingen in Amerika beschermen. Er is geen rechtsstaat en er is geen gelijke rechtvaardigheid onder de wet.

In Amerika geven hele politiebureaus hun territorium over aan terroristen van Antifa / Black Lives Matter, waarbij ze tactisch onroerend goed overdragen aan linkse bendes terwijl ze aftreden en het geweld laten exploderen.

In Amerika is de fanatisme-cultus van linkse waanzin zo krachtig dat ons wordt verteld ‘stilte is geweld’, terwijl ons ook wordt verteld dat het daadwerkelijke geweld van krankzinnig links ‘vreedzaam en tolerant’ is. Met andere woorden, als je stil en vredig bent, word je beschuldigd van ‘geweld’. Maar als je echt geweld pleegt, word je door de media omschreven als ‘vreedzaam’.

In Amerika worden de voedselverwerkende fabrieken gesloten vanwege de angst voor het coronavirus, maar linkse bendes worden openlijk aangemoedigd om zich op straat te verzamelen, waarbij de media beweren dat de pandemie niet zo belangrijk is als plunderen, rellen en het plegen van brandstichting in het openbaar. Dus waarom is sociale afstand dan belangrijker dan de nationale voedselvoorziening?

In Amerika, wanneer u op een politieke leider stemt om uw belangen te vertegenwoordigen, vertegenwoordigen ze op het moment dat ze aantreden slechts een van de volgende twee zaken: als ze een democraat zijn, vertegenwoordigen ze anarchie en communisme; als ze een Republikein zijn, vertegenwoordigen ze bedrijfswinsten en niets anders. U bent nooit vertegenwoordigd, op wie u ook stemt.

In Amerika zijn de grenzen niet beschermd en kan elke illegale vreemdeling bij een verkiezing stemmen, geen identiteitsbewijs vereist. Elk idee om het democratieproces te beschermen is al lang verlaten.

In Amerika zijn de meest verwoestende plunderaars niet de gekken van Black Lives Matter op straat; het is eigenlijk de Federal Reserve die biljoenen dollars in fiat-valuta afdrukt en de waarde steelt van het geld dat u heeft gewerkt om te verdienen en te sparen. Elke dag worden Amerikanen wakker van ‘stille fiscale plunderingen’ die hun bankrekeningen hebben leeggemaakt terwijl ze sliepen, en niemand rellen omdat het allemaal in stilte gebeurt, en de media hebben er geen belang bij om erover te praten.

In Amerika, wanneer nieuwe juryleden worden benoemd in het Amerikaanse Hooggerechtshof in de hoop dat ze de Amerikaanse grondwet zullen vertegenwoordigen, vertegenwoordigen ze uiteindelijk alleen de belangen van de staat, en niets anders. Het idee van ‘oorspronkelijke’ rechters van het Hooggerechtshof is nu een zielige grap.

Als je in Amerika een eerlijk online bedrijf runt en meer dan tien jaar lang een publiek van volgers opbouwt, kun je letterlijk van de ene dag op de andere vernietigd worden door de techreuzen die je advertentie-inkomsten halen, je kanalen annuleren en al je content de-platformeren … zelfs als je het gewoon niet eens was met de waanzin van de sekte-achtige linkerzijde.

In Amerika kun je je baan verliezen omdat je niet verklaart dat je Black Lives Matter steunt. Omdat ‘stilte geweld is’, wat betekent dat uw gehoorzaamheid wordt geëist … of anders. (Weet je nog dat links ‘COEXISTENCE’-bumperstickers op hun auto’s plakte? Die tijd is allang voorbij. Nu is het meer van’ VERNIETIG DE VERPLICHTINGEN! ‘

In Amerika is de massa te dik, te medicinaal en te gehersenspoeld door de misleidende media om op te staan en alles te verdedigen. Ze geven zich onmiddellijk over aan elke krankzinnige vraag van de krankzinnige linkerzijde, en ze zullen graag al hun vrijheden en hun hele natie overgeven voor nog een doos Pop-Tarts.

Amerika is een mislukte staat .

En wie heeft Amerika in een mislukte staat veranderd?

De verraderlijke kerkpastoors die besloten dat het belangrijker was dat hun kerken populair waren dan dat ze uit principe opereerden .

De verraderlijke congresleden die hun eigen persoonlijke fortuin vergaarden via handel met voorkennis terwijl de rest van Amerika verbrandde.

De verraderlijke tech-miljardairs die met China samenspanden om alle pro-Amerikaanse stemmen het zwijgen op te leggen terwijl ze werkten om haat en verdeeldheid voor winst aan te wakkeren.

Het luie, zielige, overvolle Amerikaanse volk dat zich terugtrok om zich te troosten en te berusten, en niet wilde opkomen voor alles wat ertoe deed, omdat het de volgende uitzending van rechter Judy zou kunnen hinderen.

De luie, zielige Amerikaanse arbeiders die besloten dat ze te goed waren om te werken en niet op tijd kwamen opdagen, in de verwachting dat ze zouden worden betaald omdat ze niet werkten (wat de regering graag verplichtte). ‘Ze hebben de lust naar vrijheid verloren, de eis naar vrijheid’, schrijft de redacteur van TwelveRound.com . “Ze proberen hun vervolgers te kalmeren en verschijnen redelijk op Twitter en Facebook wanneer de eisen van de maffia en de regering volkomen onredelijk zijn geworden.”

De CEO’s van het bedrijf die toegaven aan de linkse waanzin uit angst om omzet te verliezen omdat ze stelling namen voor Amerika. Bekijk de volledige lijst met bedrijven en merken die nu actief terroristische organisaties in Amerika financieren.

De communistische leraren en professoren die hun invloedsposities hebben benut om een hele generatie jongeren te indoctrineren met onverdraagzaamheid, haat, leugens en bedrog … allemaal in een poging een communistische omverwerping van de Verenigde Staten van Amerika in te luiden.

De domme, hersenloze internetgebruikers die Google, Facebook, YouTube en Twitter blijven gebruiken, ook al weten ze dat ze worden gecensureerd, gecontroleerd en gevolgd. In plaats van over te schakelen naar alternatieve platforms van vrijheid, censureren ze zichzelf om zich te conformeren aan de gehoorzaamheidstraining van krankzinnig links.

De voedsel- en pesticidenbedrijven die de voedselvoorziening met winst vergiftigden, voedden de massa met niets anders dan giftige chemicaliën die chronische degeneratieve ziekten bevorderen.

De kindermishandelende ouders die hun kinderen tot transgenderisme hebben geduwd, hen rondtrekkend als trofeeën van progressivisme terwijl ze hun eigen kinderen chemisch en fysiek verminken voor het leven. Allemaal in de naam van “vooruitgang!”

De corrupte, door hebzucht gedreven artsen die geld van Big Pharma namen om het hele land massaal te vergiftigen met giftige voorgeschreven medicijnen en chemotherapie-vergiften. En dan vragen ze zich af waarom iedereen doet alsof ze lobotomie hebben ondergaan.

Dus hier is wat er daarna komt:

Omdat Amerika een mislukte staat is, zullen de zaken versneld uiteenvallen. We beginnen allemaal te zien:

Mislukte infrastructuur (elektriciteitsnet, telecommunicatie, watervoorziening, enz.).

Totale ineenstorting van de rechtsstaat (anarchie, chaos, agenten die massaal stoppen, enz.).

Financiële ineenstorting, gevolgd door een explosie van landelijke rellen, waarbij de meeste Amerikaanse steden worden gestript

Executies en ontvoeringen

Bankfaillissementen en de ineenstorting van financiële instellingen

Politieke anarchie, poging tot revoluties, moordaanslagen op belangrijke leiders, enz.

De opkomst van particuliere beveiligingsbedrijven om bedrijven te beschermen met gewapende, militair opgeleide bewakers

Een verergering van drugsgebruik en zelfmoorden

Toename van kinderhandel en ontvoeringen van kinderen voor de handel in mensenhandel

Snel escalerende censuur, inclusief browsergebaseerde blokkering van gerichte websites

Een explosie van dakloosheid en tentensteden als armoede en wanhoop verspreidt zich over het hele land

Burgeroorlog en afscheiding terwijl het land uiteenvalt in kleinere natiestaten.

Zoals ik al eerder zei, Trump is de laatste president van de Verenigde Staten van Amerika zoals we die kennen. We komen in een tijd van enorm kwaad en vernietiging, en bijna niemand is bereid ertegen op te komen . Dat is de grote mislukking van Amerika: het niet verdedigen van haar.

https://www.naturalnews.com/2020-06-20-america-is-now-a-failed-state.html

over Soros:

over uitbuiting van groepen:

https://rense.com/general96/this-color-revolution-isnt-black-or-white.php

Er is geen privlige. Alleen onderdrukking. Het privilege is voor hen. Voor zij, die zich joden noemen en het niet zijn.