Over een op leugens gebaseerde wereld

De westerse wereld was zo goed geslaagd dat iedereen er deel van wilde uitmaken.

De westerse wereld slaagde, omdat het in objectieve waarheid geloofde en ernaar zocht. Dit resulteerde in wetenschappelijke en technologische ontdekkingen, in architecturale en artistieke schoonheid in briljante literatuur, in muziek van ongekende schoonheid.

De westerse wereld was ondanks veel tegenwerking nog altijd gebaseerd op christelijke waarden: onderzoek alles en behoud het goede. Het individu, het leven was heilig.

Maar objectieve waarheid is niet langer acceptabel in de westerse “woke” wereld, omdat het in strijd is met de “woke-ideologieën”, zoals: dat er geen verschil is tussen mannen en vrouwen, dat er veel geslachten zijn en dat mannen en vrouwen in de verkeerde lichamen kunnen worden geboren , dat gekwetste gevoelens belangrijker zijn dan empirische feiten, dat veel onderwerpen niet onderworpen zijn aan onderzoek of debat, omdat ze emotionele overtuigingen van feministen, gekleurde mensen, Joden, de nieuwe transgender soorten beledigen, en iedereen die aanspraak kan maken op slachtofferschap . ( woke betekent letterlijk wakker en bedoeld wordt: bewust gemaakt / geworden. Maar het betekent in de praktijk niet echt bewust. Het betekent dat mensen denken dat ze zich dingen bewust zijn geworden maar ze zijn gehersenspoeld, alleen beseffen ze dat niet. Ze denken dat ze wakker zijn maar praten na wat aangedragen wordt.)

Iedereen kan beweren slachtoffer te zijn, behalve blanke mannelijke heteroseksuelen. Ze worden gebrandmerkt als “uitbuiters” van alle anderen en ze kunnen niet uit deze valkuil komen. In de westerse wereld ondergaan blanke heteroseksuele mannen hetzelfde lot als de bourgeoisie onder Lenin / Stalin, Mao, Pol Pot. Een blanke heteroseksuele man die zichzelf of zijn medemensen verdedigt, wordt onmiddellijk een vrouwenhater of een blanke supremacist genoemd. Steeds vaker behandelen rechtbanken blanke heteroseksuele mannen alsof ze lid zijn van een criminele klasse.

We leven nu in een wereld waarin een zelfverklaard “slachtoffer”de waarheid kan blokkeren, omdat de waarheid hen beledigt. De beledigden zijn in staat om de waarheidsverteller ergens te laten ontslaan of zijn werk en / of leven onmogelijk te maken. Zijn misdaad is dat hij de vrije meningsuiting heeft gebruikt. Vandaag is de vrije meningsuiting de meest zekere weg naar zelfvernietiging voor een blanke heteroseksuele man. ( het kan een politicus overkomen, een eerlijke journalist, een ceo, een arts enz.)

We zien dit elke dag overal. In de hele westerse wereld is het nu belangrijker om het goedgekeurde geslacht, de goede seksuele voorkeur en de goede raciale balans te hebben dan verdienste bij bv. universitaire benoemingen, aanwerving bij en promotie in bedrijven, films en media.

Tegenwoordig is de westerse wereld gebaseerd op ras- en geslachtsquota en op “Woke-ideologieën” die niet overeenkomen met de realiteit.

Tegenwoordig is het in de hele westerse wereld erg moeilijk voor een blanke heteroseksuele man om bijvoorbeeld een vaste aanstelling te krijgen op een universiteit of alleen maar een afspraak voor een aanstelling. In het VK en veel Europese landen zijn aankondigingen van universitaire vacatures beperkt tot vrouwen en mensen van kleur. Dit is een flagrante discriminatie van blanke heteroseksuele mannen, een groep die niet wordt beschermd door antidiscriminatiewetten en dus onderworpen is aan discriminatie.

De rechtvaardiging voor de discriminatie van verdienste is dat blanke heteroseksuele mannen te lang hebben gedomineerd. Maar de echte reden is om zich te ontdoen van objectieve waarheid, die de valse ideologieën van de “Woke Generatie” in de weg staat

Sommige blanke mannen maken deel uit van de “Woke Generatie”, en de ontmoedigende ras- en geslachtsverraders verzegelen hun eigen lot samen met dat van blanke mannen. Ze moeten toegeven aan de heersende ideologieën om een inkomen te hebben. Als ze de waarheid vertellen, is hun carrière beëindigd. Ze moeten liegen en Russen en Trump en andere blanke heteroseksuele mannen demoniseren om een loon te kunnen verdienen. Ze halen hun collega’s die niet met de “woke” meegaan zelfs door het slijk om te laten zien aan welke “kant” ze staan. Aan de kant van de “deugers”.Aan de kant van de zogenaamde “goede moraal”. Wil je een bestaan verdienen dan moet je je zelf verlagen tot het leven in een leugen. In de westerse wereld van vandaag zijn de mensen die lijden, de mensen die de waarheid vertellen. Kijk naar Julian Assange, Manning, Edward Snowden en de andere vervolgde waarnemers die naar verluidt beschermd zijn door klokkenluiderswetten maar die naar de gevangenis zijn gestuurd en ondanks de wet die hen beschermde zonder levensonderhoud zijn achtergelaten. Wat meer bewijs heb je nodig dat de westerse wereld wetteloos is?

Tegenwoordig is de westerse wereld niet gebaseerd op waarheid, maar op leugens

Een wereld gebaseerd op leugens is een valse wereld, en dat is wat de westerse wereld vandaag is. Het is een leugen.

In de westerse wereld kan een handvol perverse personen de enorme massa van de westerse bevolking domineren, omdat alleen “slachtoffergroepen” kunnen specificeren wie de schuldige partijen zijn. De schuldige partijen zijn de sociale en intellectuele zeden van mensen die de westerse beschaving groot hebben gemaakt ondanks de vele misdaden die er ook zij gepleegd in de westerse wereld. ( die bijna altijd zijn gepleegd door “hen”)

De vrouwelijke overname van de academische wereld kan het rationeel denken vernietigen en in plaats daarvan door emotionele reacties vervangen. ( wat o.a. gebeurt in de “sociale” richtingen, de onderwijs- en journalistiek opleidingen enz.)

In Oklahoma City onderzoekt de politie “Het is prima om wit te zijn” posters als een haatmisdrijf. Wie kan zich voorstellen dat posters met “Het is prima om zwart te zijn” als haatmisdrijf zou worden onderzocht?

Wie zit er echt achter Black Lives Matter en waarom zijn grote Global & Corporate-spelers er nauw bij betrokken?

Hoe kan het dat men tweette op 17 mei 2020 over de dood van een man die pas een week later op 25 mei 2020 zou plaatsvinden?

We moeten terugkijken naar het niet zo verre verleden van 2008 om perspectief te krijgen op het hoe. Het “Obama Jeugdleger” heette oorspronkelijk Obama-Core ( kern) in 2008/09.

Het werd geïnfiltreerd met FBI en nu met CIA-elementen, waar Black Lives Matter (BLM), met financiering van George Soros, de “officiële” organisatie is geworden die zwarte identiteit wereldwijd vertegenwoordigt.

BLM ( black lives matter) is in toenemende mate gebruikt om rassenconflicten in alle westerse landen aan te jagen en nu om de politie (al dan niet corrupt) af te schaffen en om (uiteindelijk) de controle over het Amerikaanse politiebureau over te dragen aan de VN-Veiligheidsraad, het doel van Barack Obama dat bijna was vervuld tijdens zijn presidentschap.

Obama militariseerde / federaliseerde alle politiediensten in de VS, met het mandaat dat ze militaire veteranen kunnen inhuren die bv uitstel van betaling hadden (of van ontslagen dierenartsen die misbruik van hun positie hadden gemaakt) en Israëlische militaire arrestatietactieken (zoals knie tot nek) leerden om publieke verontwaardiging te creëren, om raciale verdeeldheid te verergeren en voor de bevordering van de federalisering van de politie in het hele land. Onder de federale controle probeerde Obama in een klassiek “Order out of Chaos”model het politie-toezicht aan de VN over te dragen, wat hij niet kon bereiken voordat zijn tweede termijn afliep.

Net toen de VS op het punt stonden om van het coronaslot te gaan en het “plandemische” verhaal niet meer relevant was en net toen sociale distantiëringsspraktijken en het dragen van maskers onderwerp van spot werden, werd een gemakkelijk getimede raciaal geladen “gebeurtenis” in Minneapolis de belangrijkste focus van Mainstream Media. ( ik schreef al eerder: het is allemaal theater)

De wanhopige zet om het verhaal van de Deep State te veranderen en te beheersen, had gewerkt. Amerika is niet langer een land dat lijdt aan een “Chinees virus”. Het is een land dat voor een grotere bedreiging staat dan een virus: racisme.

De focus op de ongrondwettelijke lockdown was door middel van protesten bij volmacht verschoven naar het “Plan B” van de plandemic: “Regime Change”. Het Deep State-schaakbord is nu opnieuw uitgelijnd. Een nieuw verhaal is geboren.

De Deep State Politici (Clinton, McCain, Obama) creëerden destijds de beruchte “Arabische lente” die werd geïmplementeerd door hun gecontroleerde vleugel van de CIA, onder leiding van de toenmalige directeur John Brennan. Geleid door facties van de CIA en de Britse MI5 / MI6, was ISIS het “perfecte burgerleger” die nodig was om niet-meewerkende leiders in het hele Midden-Oosten, d.w.z. Gadaffi, Assad, omver te werpen. ISIS niet alleen omvergeworpen door wie de VS als “Dictators” bestempelden (zie met Bush en Irak), ze veroorzaakten chaos in de hele regio, vernietigden monumenten, musea, executeerden homo’s en oppositie allemaal onder het mom van “protesten”. Libië, Syrië en Irak. Ze hebben allemaal het One World Central-banksysteem van de Rothchilds verworpen. Verandering van het regime was hun enige lot en de Amerikaanse sociale media promootten deze inspanningen zonder censuur. Oorlog in naam van “Vrijheid” werd weer populair. ( een land moet meewerken met het financiële Rothschildsysteem, zo niet, dan betekent dat uiteindelijk je ondergang als land)

In 2020 wachtte de geschiedenis niet lang meer om opnieuw “een lente” te herhalen. De “Arabische Lente” is opnieuw gelanceerd, dit keer op rijke grond en bekend terrein.

Er is nu een nieuwe “Amerikaanse lente” ontstaan. Met de grootste westerse landen, VK en Australië, allemaal landen niet langer op één lijn waren met China’s wereldwijde dominantie, het WHO Virus verhaal en het Huawei 5G netwerk. De producenten van de Arabische Lente voerden hun “Plan B”uit van hun mislukte “uit Plandemic ”en het Regime Change regieboek moest opnieuw worden gebruikt.

Zogenaamd in naam van raciale rechtvaardigheid en door velen beschouwd als nobel, is de beschermde laag die nodig is voor de “Amerikaanse Lente” nu klaar voor massale implantatie.

Strategisch getimede, binnenlandse en internationale “protesten” hebben de westerse wereld overspoeld en de krantenkoppen gedomineerd. Harten en geesten van het ongeïnformeerde publiek hebben een koortspiek, een vorm van hysterie, bereikt.

ISIS is gemaakt door John Brennan, CIA, Hillary Clinton, staatssecretaris; en Barack Obama, president, in 2012.

De loutere vermelding van de “noodlottige COVID-19-pandemie” lijkt nu alweer een leven geleden. De globalisten hebben nu de vijvers die nodig zijn voor massale afleiding. Geconstrueerde en gecoördineerde “protesten” zijn een bondgenootschap aangegaan met de door globalisten gecontroleerde Antifa en BLM ( Soros) in de beoogde landen.

Ook grote bedrijven financieren deze rellen in de hoop kleine bedrijven uit te schakelen, die al in zwaar weer zitten door lockdowns.

Demonstranten die worden gebruikt als dekmantel en al snel kanonvoer worden. Net als hun prototypes van de “Arabische lente” staan we nu voor de perfecte storm voor het voortdurende langlevende globalisme en de Deep State-franchise die nodig is voor de vervulling ervan. De agenten van het globalisme hebben de aanzet gegeven tot een geplande rassenoorlog met de “Orde uit Chaos” tactiek. ( Ordo ab chao) ( de knie op de nek was een vrijmetselaarssymbool)

Er is een nieuwe Amerikaanse ISIS ontstaan met Antifa en de zwarte bevolking staat nu volledig onder controle van BLM.

Het toneel is klaar en het geboorterecht van de vrije mensheid staat nu op het spel. Zullen we opstaan uit de autoritaire controle en evolueren naar een nieuwe Renaissance van vrede, welvaart en innovatie? Of zullen we als vrije mensheid overgaan in de slavernij van de wereldregering?

Daar zijn ze al vanaf het begin op uit en ik heb er vaker over geschreven. De bovenlaag kapitalistisch en de onderlaag communistisch in de vorm van onvrijheid en slavernij. Het boek “1984” van Orwell kan nu dagelijks gelezen worden in de berichtgeving, we zijn erin terechtgekomen.

Dit is waar het boek Openbaringen over gaat: over de finale eindstrijd in de “eindtijd”. Maar velen denken dat de eindstrijd het einde van de wereld betekent. Dat is niet zo. Het is de finale van Lucifer.

De man in duivelse gedaante is een man als Soros. Maar er zijn er meer. Ze voeren de “zwakzinnige”zgn. wakkere mensen maar hysterische en beïnvloedbare massa aan, in de mars naar hun afgrond, een zwarte dystopie.

De echt bewuste mensen kunnen proberen het globalisme ( het communisme) op alle mogelijke manieren te bevechten! Maar de finale is uiteindelijk voor God.

http://www.unz.com/article/are-women-destroying-academia-probably/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7643251/Charity-hounds-birth-coach-post-saying-women-children.html

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-50280387

https://www.henrymakow.com/2020/06/police-abolition-has-been-tried.html