Over zwart-wit horror

Nu “de wereld massaal” “protesteert nav een waarschijnlijke valse vlag “moord” is het belangrijk te onderstrepen dat dit past in de oorlog tegen de “blanke” westerse wereld.

één op één overgenomen en vertaald met google translate en niet aangepast:

NY Times: Waarom praten we niet allemaal over Breonna Taylor?

“Net als George Floyd werd ze ook vermoord door de politie, maar haar zaak staat grotendeels los van het bredere verhaal” – The New York Times 4 juni 2020

Een weerlegging door The Anti New York Times – 5 juni 2020

…Waarom een gesloten kist bij de uitvaartdienst voor “St. George”?

…Waarom werd de kist gesloten bij de herdenkingsdienst voor George Floyd? Was die leeg?

…Op kerstavond 2010 werd de 12-jarige Jonathan, die blank was, uit zijn huis gekidnapt door Mona Nelson , een 44-jarige zwarte vrouw. Nadat hij het blanke kind had ontvoerd, bracht de forse Nelson, een lasser, de jongen terug naar haar hol, bond zijn handen achter zijn rug en roosterde hem vervolgens levend met haar brander. De gil van het arme kind moet oorverdovend zijn geweest…

De “War on Whites” – die geleidelijke genocide met zich meebrengt door uitputting van het geboortecijfer, open grenzen, financiële achteruitgang, technische vermenging en rechttoe rechtaan moord – dient de belangen van de The New World Order . Journalist en voormalig presidentskandidaat Pat Buchanan kraakt de code voor ons:

“Wereldwijde elites zien de Witte Westerse wereld als het belangrijkste obstakel dat een toekomstige wereldregering in de weg staat. Multiculturalisme is een instrument dat door dergelijke elites wordt gebruikt om de blanke westerse beschaving te ontmantelen. ”

Vertel het, Pat. Vertel het!

Over het plaatsen van de knie ( een vrijmetselaarssymbool):

https://www.henrymakow.com/2020/06/taking-a-knee.html