Over de griezelige christelijke cabal

van

Henry Makow

één op één overgenomen en vertaald met google translate en niet aangepast:

De griezelige christelijke cabal die de wereld controleert

25 mei 2020

Eisenhower stemt met tegenzin ermee in om in 1953 naar het eerste Nationale Gebedsontbijt te komen, door Vereide voorgesteld als jaarlijks ritueel om het politieke leiderschap van de natie voor Jezus te wijden. Sindsdien werd het door elke president bijgewoond, en het ontbijt zal het krachtigste rekruteringsinstrument van de beweging worden, waarbij buitenlandse leiders worden uitgenodigd voor een gesprek met Amerikaanse politici en zakenlieden. Vooral olie en defensie zijn goed vertegenwoordigd.

Onlangs hebben de joden op Netflix een expositie gemaakt van “The Family” – de geheime christelijke fundamentalistische samenzwering die de wereld bestuurt. Tegenwicht bieden ze tegen de Joodse macht? Niet precies. Ze ontnemen de Commie-joden die de concurrentie nog steeds kwalijk nemen. Maar ze maken deel uit van de bekende links-rechts  Illuminati (maçonnieke) dialectiek. Hun doel is hetzelfde: een neo-feodale wereldorde waar miljardair-satanisten (velen in het kabinet van Trump) uitgehongerde, gevaccineerde, gefluorideerde schapen gebruiken. Als deze “christelijke” vrijmetselaars denken dat ze aan de kabbalistische joodse tafel zullen gaan zitten, staan ze misschien voor een verrassing.

Bron

door Howard Ratcliffe

(fragmenten door henrymakow.com)

“De mannen die de ware betekenis van het Nieuwe Verbond het best begrepen, waren Adolph Hitler, Joseph Stalin, Pol Pot en Mao Tse Tung”, Doug Coe-leider van “The Family”, wiens initiatiefnemers Mike Pence, Dr. Ben Carson, Dan Coats, Jeff Sessions zijn. , Betsy DeVoss, Billy, Franklin Graham en “Cells” van congresleden, senatoren, rechters, zakenlieden.

Jezus zei: “Heb God lief”, “Heb je naaste lief.” The Family, ook bekend als The Fellowship, werd opgericht door de methodistische minister Abram Vereide en werd later geleid door Doug Coe met als doel het opzetten van “cellen”, kleine groepen van power brokers in de VS en daarbuiten …

 Er zijn honderden “cellen” van “het gezin” in vreemde landen. Leden van de Amerikaanse regering zijn onder meer de Amerikaanse senatoren Strom Thurmond, Mark Pryor, Mark Hatfield, John Ensign, Tom Coburn, Sam Brownback, Charles Grassley, Jim DeMint, Lindsey Graham, Conrad Burns, James Inhofe, John Thune, Pete Domenici, Bill Nelson , Don Nickles, Mike Enzi, Rick Santorum, John Kerry, Al Gore (Gore vermeldt dat Doug Coe “mijn persoonlijke held is”), Hillary Clinton.

33 graden Luciferiaanse vrijmetselaar, misdadiger van Watergate en hoofd van “Prison Fellowship” (privatisering van het Amerikaanse gevangenissysteem) Charles W. Colson, opperrechter William Rehnquist, Ronald Reagan’s procureur-generaal Ed Meese, Ronald Reagan, 33 graden vrijmetselaar George HW “Magog” Bush, Staatssecretaris van Bush Sr James Baker III (advocaat van Carlyle Group), 33 graden Mason Bill Clinton, Karl Rove, George W. Bush ‘procureur-generaal John Ashcroft en Atty Gen Alberto Gonzales, George W. “Gog” Bush, NAVO-opperbevelhebber van de NAVO, Obama National Security Advisor Marine Corps General James Jones.

(“De meeste van mijn vrienden zijn slechte mensen” -Doug Coe, links. Is Coe een afkorting voor Cohen?)

Doug Coe’s ‘internationale slechte vrienden’ omvatten ‘de meest corrupte leider in de moderne geschiedenis’ Suharto (Indonesië), door de CIA gesponsorde oorlogsmisdadiger Gustavo Álvarez Martínez (Honduras), de massamoordenaar van de CIA ‘vuile oorlogen’ en moordenaar-generaal Carlos Eugenios Vides Casanova (El Salvador), buitengerechtelijke moordenaar, ontvoerder en folteraar Teodoro Obiang Nguema Mbasogo (Equatoriaal-Guinea), aangeklaagde oorlogsmisdadiger Omar al-Bashir (Soedan), kindsoldaatcommandant Joseph Kabila (Congo), door het Pentagon opgeleide oorlogsmisdadiger Paul Kagame (Rwanda), bondgenoot van Kagame en kindsoldaatwerkgever Yoweri Museveni (Oeganda) en moordenaar bij uitstek Mohamed Siad Barre die Coe faciliteerde (samen met Charles Grassley) het ontvangen van de Amerikaanse wapens Barre gebruikte ‘bijbelse terreur op zijn eigen land’ (Somalië)

Abraham Vereide, begon in 1935 het eerste “Prayer Breakfast” met jezuïet Fr Heinrich Himmler SJ, spirituele inspiratie van de nazi-partij, gebaseerd op de filosofie van “theosofie”. Vereide werd “spiritueel adviseur” van de 33-graden Luciferiaanse metselaar Prins Bernhardt die de Bilderberg-stuurgroep oprichtte en was de spirituele adviseur van de 33-graden-metselaar Harry Truman’s kapelaan John Magee.

Soeverein betekent “Geen hogere rang”. Sovereign Luciferian 33 degree Masons GHW Bush, Henry Kissinger, John Kerry, Bill Clinton, Zbigniew Brzezinski zijn huidige leden.

Doug Coe werd Vereide’s “First Brother” en leidde “The Family” tot aan zijn dood in 2017. Hij werd begeleid in het memoriseren en bezorgen van de bijbel door de 33-graden Luciferian Mason Billy Graham. Hij werd de “Stealth Billy Graham” genoemd.

Billy’s zoon Franklin gaf de Benediction voor Donald Trump, in wezen een “Call to Arms for Christ”; Overspelige, pinkster, welvaartsprediker Paula White, vertrok, gaf Trump’s invocatie en dient als de spirituele adviseur van Trump.

Doug Coe leert: “Normale regels zijn niet van toepassing op de nieuwe uitverkoren broers van de familie.” Dezelfde op calvinisme gebaseerde doctrine is te vinden in de “Thelema” -doctrine “Doe wat je wilt” van Mason Aleister Crowley in 33 graden .

“The Family” wordt zelf beschreven als een “Christelijke maffia die immuun is voor openbare controle”, wat dezelfde betekenis heeft als MAFIA “Mazzini autoriseert diefstal, vuur en vergif”.

33 graden Mason, Jezuïet, Heks, Vaticaan Revolutionair (Let op: de HBO-serie “Young Pope” pleit voor de religie van “Revolution”) Guiseppe Mazzini startte de MAFIA in Amerika na de burgeroorlog met de Zuidelijke 33 graden Mason, Hedonist Albert Pike wiens standbeeld staat aan de voet van de US Justice Dept ….

Doug Coe zei: “Ik nodig nooit mensen uit, ze komen naar mij toe en ik doe wat Jezus deed, ik laat niemand de rug toekeren, de bijbel staat vol met massamoordenaars.”

 ‘Jezus is als Ho Chi Minh, Lenin of Bin Laden, mannen die de wereld veranderen door de kracht van verbonden die met hun broeders zijn gesloten.’

“Jezus leringen waren als de Rode Garde tijdens de Chinese Culturele Revolutie die hun moeders en vaders zou nemen, ze op een tafel zou leggen met een mand aan het ene uiteinde, een bijl zou nemen en hun hoofden zou afhakken om hun verbondsbelofte na te komen.”

Het National Prayer Breakfast 2017 claimt Trump VP Mike Pence, procureur-generaal Jeff Sessions en directeur van National Intelligence Dan Coats als ingewijden. ….

Dank aan Lorie voor de tip!

Verwant-

Herziening van het boek The Family  van Jeff Sharlet

Herziening van de Netflix-serie

Kijkers reageren met horror

https://www.henrymakow.com/2020/05/family-creepy-christans-drive-jews.html

Zij die zich joden noemen en het niet zijn, beheersen de wereld. Daarover heb ik vaker geschreven. Wat zij nu op netflix doen is iets aan de kaak stellen om zo het christendom aan te vallen. Onwetenden zullen alles van het christendom op een hoop goooien en zo nog meer wegdrijven van de Waarheid. De waarheid is dat binnen het christendom deze “christelijke” groeperingen steeds weer ontmaskerd worden als zijnde niet christelijk. Zij zijn luciferiaans en daarom draaien ze alles om en zo kan Jezus in een adem genoemd worden met moordenaars zoals hierboven beschreven. Bepaalde bekende televisie predikers zijn al ontmaskerd maar miljoenen vallen voor hun zgn. christelijke boodschap. Zij worden gehersenspoeld en de zgn. tv dominees leven er goed van. Zij hebben echter hun ziel aan de duivel verkocht. Hier gaat openvaringen ook over.

Zij die zich joden noemen en het niet zijn, zijn overal geïnfiltreerd via religies en genootschappen. Over de jezuïeten schreef ik ook al. Het is een spionagenetwerk binnen de roomse kerk en ze hebben altijd een “zwarte paus” gehad die aan de touwtjes trok. Nu hebben ze een “witte paus” èn een zwarte paus.

Vaker schreef ik al over het goede met het kwade verbinden. En over het goede het kwade noemen enz. Het valse christendom wordt zo verbonden met het goede dat het goede ook vals lijkt. Dat doen zij om hun eigen kwade agenda te verbergen en de massa te misleiden. Dat hebben ze altijd gedaan. Zeer actief zijn in de slavenhandel maar zo op de achtergrond blijven dat de gewone blanke mens nu alle toorn over zich heen krijgt. Alles wat God verboden heeft doen maar een ander er voor laten opdraaien.

Christenen waarschuwen voor valse profeten en valse leraren. Ze zijn van alle tijden maar door televangelie door televisie predikers is het wijd verbreid en velen geloven de dominees en predikers die hun ziel aan de duivel verkochten. Jezus heeft er voor gewaarschuwd. Daarom moet je bij twijfel steeds weer teruggrijpen op de bijbel. En “rijkdom” van predikers moet verdacht zijn.

En alles wat te mooi is om waar te zijn, is het ook. Dus ook dan moet je alert zijn.

Jesaja 5: 20:

Wee hun die het kwade goed noemen

en het goede kwaad;

die duisternis voorstellen als licht,

en licht als duisternis;

die bitter voorstellen als zoet

en zoet als bitter.

http://www.verhoevenmarc.be/
http://www.verhoevenmarc.be/#Dwalingen
http://www.verhoevenmarc.be/#Pinkster
http://www.verhoevenmarc.be/PDF/emergingChurch3.pdf
http://www.verhoevenmarc.be/openbaring.htm
https://www.savethemales.ca/000280.html?_ga=2.201257006.1678236206.1590485452-981713753.1584220307