Over de Nieuwe Wereldorde

één op één overgenomen van onderstaande link

Nieuwe wereldorde-definitie

Het volgende artikel is afkomstig uit een uitstekende analyse van de Nieuwe Wereldorde door auteur Ken Adachi, die te vinden is op educate-yourself.org . ( interessante link)

De term New World Order (NWO) is door de eeuwen heen door veel politici gebruikt en is een algemene term die verwijst naar een wereldwijde samenzwering die wordt georkestreerd door een extreem krachtige en invloedrijke groep genetisch verwante individuen (althans op zijn hoogst echelons) waaronder veel van ’s werelds rijkste mensen, politieke topleiders en zakelijke elite, evenals leden van de zogenaamde Black Nobility of Europe (gedomineerd door de Britse kroon) wiens doel het is om een One World (fascistisch) te creëren Overheid , ontdaan van nationalistische en regionale grenzen, die gehoorzaamt aan hun agenda.

Luister naar de globalistische bankier Paul Warburg:

We zullen een wereldregering hebben, of je dat nu leuk vindt of niet. De enige vraag is of die regering zal worden bereikt door verovering of toestemming. (17 februari 1950, zoals hij getuigde voor de Amerikaanse Senaat).

Het is hun bedoeling om volledige en totale controle over elk mens op aarde te bewerkstelligen en de wereldbevolking met tweederde drastisch te verminderen. Hoewel de naam New World Order de term is die tegenwoordig het meest wordt gebruikt om losjes te verwijzen naar iedereen die betrokken is bij deze samenzwering, is de studie van wie deze groep precies vormt een complexe en ingewikkelde. Voor verdere onderzoeksbronnen, zie de zijbalk aan de linkerkant. ( kijk via de link)

In 1992, Dr John Coleman gepubliceerd samenzweerders Hiërarchie: Het verhaal van het Comité van 300 . Met lovenswaardige wetenschap en nauwgezet onderzoek identificeert Dr. Coleman de spelers en beschrijft hij zorgvuldig de New World Order-agenda van wereldwijde overheersing en controle. Op pagina 161 van de samenzweringshiërarchie vat Dr. Coleman de bedoeling en het doel van het Comité van 300 nauwkeurig als volgt samen:

Een één-wereldregering en één-eenheid-monetair systeem, onder permanente niet-gekozen erfelijke oligarchisten die uit hun midden zelf kiezen in de vorm van een feodaal systeem zoals het was in de middeleeuwen. In deze One World-entiteit zal de bevolking worden beperkt door beperkingen op het aantal kinderen per gezin, ziekten, oorlogen, hongersnoden, totdat 1 miljard mensen die nuttig zijn voor de heersende klasse, op gebieden die strikt en duidelijk worden gedefinieerd, blijven zoals de totale wereldbevolking.

Er zal geen middenklasse zijn, alleen heersers en dienaren. Alle wetten zullen uniform zijn onder een rechtssysteem van wereldrechtbanken die hetzelfde uniforme wetboek toepassen, ondersteund door een One World Government Police Force en een One World Unified Military om wetten te handhaven in alle voormalige landen waar geen nationale grenzen zullen bestaan. Het systeem staat op basis van een verzorgingsstaat; degenen die gehoorzaam en dienstbaar zijn aan de Ene Wereldregering, zullen worden beloond met de middelen om te leven; degenen die rebels zijn, zullen eenvoudigweg verhongerd worden of tot vogelvrij verklaard worden, dus een doelwit voor iedereen die ze wil doden. Particuliere vuurwapens of welke wapens dan ook zijn verboden. “

Waarom de samenzwering onbekend is

De enorme omvang en het complexe web van bedrog rond de individuen en organisaties die bij deze samenzwering betrokken zijn, is verbijsterend, zelfs voor de meest scherpzinnigen onder ons. De meeste mensen reageren met ongeloof en scepsis over het onderwerp, niet wetende dat ze geconditioneerd (gehersenspoeld) zijn om sceptisch te reageren door institutionele en media-invloeden. Auteur en de-programmeur Fritz Springmeier ( The Top 13 Illuminati Bloodlines) zegt dat de meeste mensen “dia’s” hebben ingebouwd die het kritische onderzoeksproces van de geest als het gaat om bepaalde gevoelige onderwerpen kortsluiten. ‘Slides’, zo meldt Springmeier, is een CIA-term voor een geconditioneerd type reactie dat het denken van een persoon doodstopt en het debat of onderzoek van het onderwerp beëindigt. Zo roept de vermelding van het woord ‘samenzwering’ bij veel mensen vaak een dia-respons op.

Wat de meeste mensen ‘publieke opinie’ noemen, is in werkelijkheid zorgvuldig samengestelde en geschreven propaganda die is ontworpen om een gewenste gedragsreactie van het publiek op te wekken . Peilingen van de publieke opinie worden in feite genomen met de bedoeling te peilen of het publiek de geplande programma’s van de Nieuwe Wereldorde accepteert. Een sterke vertoning in de peilingen vertelt hen dat de programmering “neemt”, terwijl een slechte vertoning de manipulatoren van NWO vertelt dat ze de programmering moeten herschikken of “aanpassen” totdat de gewenste respons is bereikt.

De NWO Modus Operandi

De wereldwijde samenzweerders van NWO manifesteren hun agenda door vaardige manipulatie van menselijke emoties, met name angst. In de afgelopen eeuwen hebben ze herhaaldelijk gebruik gemaakt van een hulpmiddel dat NWO-onderzoeker en auteur David Icke in zijn nieuwste boek The Biggest Secret typeerde als Problem , Reaction en Solution .

De techniek is als volgt: NWO-strategen creëren het probleem – door een “oppositie” -groep te financieren, samen te stellen en op te leiden om onrust te stimuleren in een gevestigde politieke macht (soeverein land, regio, continent, enz.) Die ze willen aangaan en zo ontstaan ​​tegengestelde facties in een conflict dat NWO zelf heeft gemanoeuvreerd. De afgelopen decennia worden zogenaamde oppositiegroepen in de media doorgaans aangeduid als ‘vrijheidsstrijders’ of ‘bevrijders’.

Tegelijkertijd wordt de leider van de gevestigde politieke macht waar het conflict wordt georkestreerd, gedemoniseerd en, op commando, ‘een andere Hitler’ genoemd (kies maar uit: Saddam Hussein, Milosevic, Kadaffi, enz.). De ‘vrijheidsstrijders’ worden niet zelden samengesteld uit een lokaal crimineel element (dwz KLA = leader in controle, drugshandelaren). In de geest van echt Machiavellistisch bedrog zijn dezelfde strategen van NWO evenzeer betrokken bij het heimelijk bewapenen en adviseren van de leider van de gevestigde macht (de NWO profiteert altijd van elk gewapend conflict door geld te lenen, te bewapenen en alle partijen te leveren die bij een oorlog).

Het conflict wordt op het wereldtoneel gebracht door de gecontroleerde mediakanalen met een spervuur ​​aan foto’s en videobanden van gruwelijke en bloedige gruweldaden die door onschuldige burgers zijn geleden. De kreet gaat omhoog “Er moet iets gebeuren!” En dat is de gewenste reactie.

De poppenspelers van NWO zorgen vervolgens voor de oplossing door ‘Peace Keepers’ (Bosnië) of een ‘Coalition Force’ (Golfoorlog) of NAVO-bommenwerpers van de VN en vervolgens grondtroepen (Kosovo) of het leger te sturen om ‘massawapens te zoeken’ Vernietiging ‘, die natuurlijk nooit worden gevonden. Eenmaal geïnstalleerd gaan de ‘peace keepers’ nooit meer weg. Het idee is om door NWO gecontroleerde grondtroepen te hebben in alle grote landen of strategische gebieden waar waarschijnlijk grote weerstand tegen de overname van de Nieuwe Wereldorde zal worden ondervonden.

Wie is NWO?

Het bedrijfsgedeelte van NWO wordt gedomineerd door internationale bankiers, oliebaronnen en farmaceutische kartels, maar ook door andere grote multinationals. De koninklijke familie van Engeland , namelijk koningin Elizabeth II en het huis van Windsor (die in feite afstammelingen zijn van de Duitse tak van de Europese royalty – de familie Saksen-Coburg-Gotha – veranderde de naam in Windsor in 1914), zijn spelers van hoog niveau in de oligarchie die de bovenste lagen van NWO beheersen. De beslissende zenuwcentra van deze inspanning zijn in Londen (met name de City of London ), Basel ( Bank) Zwitserland en Brussel (NAVO-hoofdkwartier).

De Verenigde Naties en alle agentschappen die onder de paraplu van de VN werken, zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), spelen een voltijdse rol in deze regeling. Evenzo is de NAVO een militair instrument van de NWO.

De leiders van alle grote industrielanden zoals de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Italië, Australië, Nieuw-Zeeland, enz. (leden van de “G7 / G8”) zijn actieve en volledig meewerkende deelnemers aan deze samenzwering. In deze eeuw is de mate van controle door NWO zo ver gevorderd dat alleen bepaalde zorgvuldig uitgekozen individuen, die verzorgd en geselecteerd zijn, zelfs in aanmerking komen om premier of president te worden van landen als Engeland, Duitsland of de Verenigde Staten. Het maakte niet uit of Bill Clinton of Bob Dole het voorzitterschap in 1996 wonnen, de resultaten zouden hetzelfde zijn geweest. Beide mannen spelen in hetzelfde team voor dezelfde balclub. Iedereen die geen teamspeler is, wordt uitgeschakeld: dat wil zeggen president Kennedy, Ali Bhutto (Pakistan) en Aldo Moro (Italië). Recenter,

De rol van NWO bij het vormgeven van geschiedenis

De meeste grote oorlogen, politieke omwentelingen en economische depressie / recessies van de afgelopen 100 jaar (en eerder) werden zorgvuldig gepland en geïnitieerd door de machinaties van deze elites. Ze omvatten de Spaans-Amerikaanse oorlog (1898), de Eerste en de Tweede Wereldoorlog; De grote Depressie; de bolsjewistische revolutie van 1917; de opkomst van nazi-Duitsland; de Koreaanse oorlog; de oorlog in Vietnam; de “val” van het Sovjet-communisme in 1989-1991; de Golfoorlog van 1991; de oorlog in Kosovo; en de twee oorlogen in Irak. Zelfs de Franse Revolutie is tot stand gekomen door elementen van de NWO. (vrijmetselarij)

Het uitlokken van een verzonnen oorlog als dekmantel voor het vergaren van fortuinen die kan worden gedateerd op ten minste de 12e eeuw toen slechts een kerngroep van negen leden van de Tempeliers de kruistochten startte die meer dan een eeuw duurden en een halve.

Van de hierboven genoemde kerngroep is gemeld dat ze de militaire arm zijn van een geheim genootschap dat bekend staat als de Priorij van Sion, maar dit is bewezen een hoax te zijn ,

In 1307 begeerde de koning van Frankrijk, Philippe de Schone, de rijkdom en was jaloers op de macht van de Tempeliers. De Franse koning ging op 13 oktober op pad om alle Tempeliers in Frankrijk te arresteren. Terwijl veel Tempeliers in beslag werden genomen en gemarteld, waaronder hun Grootmeester Jacques de Molay, ontsnapten vele andere Tempeliers (die waren getipt). Ze doken uiteindelijk weer op in Portugal, in Malta (als de Ridders van Malta) en later in Schotland als The Scottish Rites of Freemasonry, waarbij Albert Pike een sleutelrol speelde bij het definiëren van een plan voor de oprichting van een wereldregering.

Het verwerven en consolideren van steeds grotere rijkdom, natuurlijke hulpbronnen, totale politieke macht en controle over anderen zijn de motiverende krachten die de beslissingen van de NWO-leiders sturen. De tol van menselijk lijden en het verlies van onschuldige levens zijn geen problemen voor deze individuen.

Nb. ik heb eerder geschreven over psychopaten die dit kunnen. En deze mensen veroorzaken dus de cyclus van lijden, je moet geen last hebben van “moraal” anders kun je niet zo zijnhttps://www.threeworldwars.com/new-world-order.htm