Over samenzweringen

 één op één overgenomen van onderaangehaalde site vertaalsd met google translate en niet aangepast

Definitie van samenzweringsgeschiedenis

The Unseen Hand, An Introduction to the Conspiratorial View of History.

Twee weergaven van de geschiedenis

Er zijn twee fundamentele manieren om de geschiedenis te bekijken. We noemen het de catastrofale of toevallige kijk op de geschiedenis. We noemen de andere visie de samenzweerderige kijk op de geschiedenis.

Toevallige geschiedenis

In de catastrofale of toevallige kijk op de geschiedenis worden we ertoe gebracht te geloven dat historische gebeurtenissen, zoals oorlogen en revoluties, het directe gevolg waren van een plotselinge of verrassende gebeurtenis. Hoewel het rampzalige beeld nauwkeurig is voor weer, vulkanen en aardbevingen, biedt het niet altijd een realistisch beeld van de mensheid en gebeurtenissen die door de mens zijn beïnvloed.

Jonge, kneedbare Amerikaanse en andere westerse geesten leren helaas de Accidentele / toevallige kijk op geschiedenis in de overheidsscholen. Deze visie wordt gedurende hun hele leven versterkt door de gecontroleerde massamedia. Als gevolg hiervan, wanneer de meesten de samenzwerende kijk op de geschiedenis ontdekken, is de onmiddellijke reactie shock, ongeloof en een weigering om iets anders te accepteren dan hun is geleerd te geloven.

Samenzwerende geschiedenis

Conspiratorial history bestudeert dat deel van de geschiedenis dat een product is van de planning van de mens. In de samenzweerderige geschiedenis geloven we dat gebeurtenissen, zoals oorlogen en revoluties, het resultaat zijn van geplande gebeurtenissen. Hoewel het samenzweerderige beeld niet nauwkeurig is voor weer, vulkanen en aardbevingen, is het een realistisch en nauwkeurig beeld van de onderlinge relatie tussen mens en naties. Aangezien de planning voor de meeste van deze evenementen in het geheim werd gedaan, gebruiken we de term samenzweerderige geschiedenis . Dat is: deze geschiedenis is het resultaat van plannen die in het geheim zijn opgesteld, wat per definitie een samenzwering is.

Interessant genoeg is de samenzwerende kijk op geschiedenis ook de bijbelse kijk op geschiedenis. Probeer Psalmen 2 om te beginnen.

Wij zijn van mening dat de huidige wereldgebeurtenissen niet simpelweg indirect zijn, maar het resultaat zijn van een georganiseerde campagne door een elitegroep van ongeziene en algemeen onbekende wereldleiders. Hun doel is om absolute dictatoriale controle over de wereld uit te oefenen, een nieuwe wereldorde te vestigen .

De oorzaak van oorlog

Oorlogen beginnen wanneer de ene natie het grondgebied van een andere intrekt; depressies treden op wanneer markten onverwachte neergangen ondergaan; inflatie ontstaat wanneer de prijzen worden opgedreven door tekorten; revoluties beginnen wanneer de mensen, altijd spontaan, opstaan ​​om de bestaande regering omver te werpen.

Dit zijn de traditionele verklaringen van historische gebeurtenissen. Gebeurtenissen gebeuren per ongeluk; er lijken geen oorzaken te zijn.

Maar deze uitleg van de geschiedenis laat knagende vragen achter bij serieuze studenten. Is het mogelijk dat regeringsleiders en anderen deze evenementen hebben gepland en ze vervolgens tot hun gewenste conclusies hebben georkestreerd? Is het mogelijk dat zelfs de grote rampen van de geschiedenis deel uitmaakten van dit plan?

Er is een verklaring voor historische gebeurtenissen die deze vragen bevestigend beantwoordt. Het heet de Conspiratorial View of History en het is het alternatief voor de Accidental View, de visie die tegenwoordig algemeen wordt ingenomen. Het is daarom mogelijk om de belangrijkste historische gebeurtenissen samen te vatten in twee alternatieve stromingen:

De toevallige kijk op geschiedenis:

Historische gebeurtenissen vinden per ongeluk plaats, zonder aanwijsbare reden. Linialen kunnen niet tussenbeide komen.

The Conspiratorial View of History:

Historische gebeurtenissen vinden plaats door ontwerp om redenen die niet algemeen bekend zijn gemaakt bij het publiek, maar wel bekend zijn bij de machthebbers op dat moment.

Franklin D. Roosevelt, die zeker veel monumentale gebeurtenissen heeft zien gebeuren tijdens zijn opeenvolgende administraties, wordt als volgt geciteerd: “In de politiek gebeurt niets per ongeluk. Als het gebeurt, was het zo gepland.”

Als er schadelijke gebeurtenissen zijn gepland, volgt hieruit dat de mensen die op het punt stonden te lijden onder de geplande gebeurtenis, zouden optreden om te voorkomen dat de gebeurtenis zou plaatsvinden als ze hiervan op de hoogte waren. De mensen verwachten dat de overheid hen beschermt tegen schadelijke gebeurtenissen.

Maar als de gebeurtenissen zich nog steeds voordoen nadat van de overheidsfunctionarissen werd verwacht dat ze ze zouden voorkomen, dan zijn de overheidsfunctionarissen hun toegewezen taken niet nagekomen. Er zijn slechts twee verklaringen waarom ze zijn mislukt:

De gebeurtenissen waren overweldigend en konden niet worden voorkomen; of

De gebeurtenissen mochten plaatsvinden omdat de ambtenaren wilden dat ze plaatsvonden.

Het is voor de gewone waarnemer moeilijk te geloven dat de Eerste Wereldoorlog en de Tweede Wereldoorlog niet voorkomen hadden kunnen worden, omdat gewetensvolle mensen niet toestaan ​​dat er zich schadelijke gebeurtenissen voordoen.

Als een geplande en ongewenste gebeurtenis mocht plaatsvinden, zouden degenen die de gebeurtenis hadden gepland in het geheim moeten hebben gehandeld om te voorkomen dat hun plannen zouden worden ontdekt door degenen die nadelig zouden worden beïnvloed.

Planners die in het geheim werken om een ​​evenement te plannen dat de mensen niet willen laten plaatsvinden, zijn per definitie leden van een samenzwering. Webster’s definieert samenzwering als een ‘combinatie van mensen, die in het geheim werken, voor een slecht of onwettig doel’.

De samenzweerders moeten niet alleen in het geheim werken, ze moeten er ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat hun plannen niet openbaar worden gemaakt. De eerste taak van een samenzwering wordt dan die van het overtuigen van de mensen dat de samenzwering zelf niet bestaat.

Dit maakt het moeilijker om de machinaties van de samenzwering bloot te leggen.

Samenzweringen zichtbaar

Er zijn drie manieren om een ​​samenzwering bloot te leggen:

Een daarvan is dat een van de deelnemers aan de samenzwering ermee breekt en zijn of haar betrokkenheid blootlegt. Hiervoor is een buitengewoon moedig persoon nodig en dat soort blootstelling is inderdaad zeldzaam.

De tweede groep exposanten zijn degenen die zonder het te weten hebben deelgenomen aan een samenzweerderige planning van een evenement, maar die het pas later beseften. Deze individuen, en er zijn er niet veel in de geschiedenis van de wereld, hebben ook de innerlijke werking van de samenzwering met groot gevaar aan zichzelf blootgelegd.

De derde methode om een ​​samenzwering bloot te leggen, is dat onderzoekers samenzweerderige ontwerpen in de gebeurtenissen uit het verleden ontdekken. Als je geïnteresseerd bent in dit vakgebied, weet ik zeker dat je veel van dergelijke bronnen bent tegengekomen die samenzweringen blootleggen.

Wij zijn van mening dat er inderdaad een samenzwering bestaat en dat deze extreem groot, diepgeworteld en daarom buitengewoon krachtig is. Het werkt aan het bereiken van een absolute en meedogenloze heerschappij over de hele mensheid door oorlogen, depressies, inflaties en revoluties te gebruiken om zijn doelen te bereiken. Het enige onveranderlijke doel van de samenzwering was het vernietigen van alle religie, alle bestaande regeringen en alle traditionele menselijke instellingen, en het bouwen van een nieuwe wereldorde uit het wrak dat ze hebben gecreëerd.

Merk op dat als de samenzwering bestaat, deze er alles aan zal doen om de beschuldigingen te ontkennen van zowel degenen die het willen ontmaskeren als degenen die beweren er deel van uit te maken.

‘Driehonderd mannen, die elkaar allemaal kennen, sturen de economische lotsbestemming van Europa en kiezen hun opvolgers onder elkaar.’ Walter Rathenau, die in 1909 de Duitse General Electric controleerde.

‘Vijftig mannen hebben Amerika geleid en dat is een hoog cijfer.’ Joseph Kennedy, de vader van wijlen president John Kennedy.

“Er bestaat, en bestaat al een generatie, een internationaal anglofiel netwerk dat tot op zekere hoogte opereert op de manier waarop radicaal rechts gelooft dat de communisten handelen. In feite is dit netwerk, dat we kunnen noemen als de Ronde Tafel Groepen, heeft geen aversie om samen te werken met de communisten, of welke groep dan ook, en doet dat vaak. “

‘Ik ken de werking van dit netwerk omdat ik het twintig jaar lang heb bestudeerd en in het begin van de jaren zestig twee jaar lang de papieren en geheime documenten mocht onderzoeken.’ Dr. Carroll Quigley, professor geschiedenis aan de Georgetown University’s Foreign Service School, auteur van Tragedy & Hope .

Wat motiveert de samenzwering?

Het uiteindelijke doel van deze samenzwering is macht. Er zijn sommigen die dit meer wensen dan zelfs materiële goederen, hoewel de twee vaak samengaan.

‘Rose Kennedy (de vrouw van Joseph Kennedy) wist dat de man van wie ze hield meer hield van de macht dan van geld. Hij wilde de macht van de regering en die zou hij hebben.’ Pearl Buck-auteur van The Kennedy Women .

De samenzwering heeft dus samenzweerders nodig en het is logisch om te vragen waarom illustere mannen met rijkdom en fortuin zich bij zo’n onderneming zouden aansluiten.

‘Het antwoord is precies het tegenovergestelde van de vraag: deze mannen (die betrokken zijn bij de samenzwering) werden vooral beroemd omdat ze deel uitmaakten van de samenzwering.’ Blair Coan, auteur van The Red Web .

Dus de betrokkenen worden niet rijk en / of beroemd en sluiten zich vervolgens aan bij de samenzwering; ze worden rijk en beroemd omdat ze lid zijn van de samenzwering.

Maar wat is hun motief? Wat zet mannen ertoe aan rijkdom en positie te zoeken?

‘Als iemand al het geld heeft dat hij nodig heeft, wordt zijn doel macht.’ Voormalig congreslid John Schmitz.

‘Er zijn twee passies die een sterke invloed hebben op de zaken van mensen. Dit zijn … liefde voor macht en liefde voor geld … Als ze verenigd zijn … hebben ze de meest gewelddadige gevolgen.’ Benjamin Franklin

Macht zelf heeft echter een corrumperende invloed op degenen die ernaar streven. In een vaak geciteerde waarheid. Lord Acton legde macht als volgt uit: “Macht bederft; absolute macht bederft absoluut.”

Degenen die macht zoeken, zullen erdoor worden aangetast. Ze zullen bereid zijn opzettelijk depressies, revoluties en oorlogen te veroorzaken om hun verlangen naar meer macht te vergroten. Deze corrumperende aard van het streven naar macht verklaart waarom de morele geest van het individu die noch macht over anderen verlangt, noch het verlangen naar dergelijke macht begrijpt, niet kan doorgronden waarom machtszoekers menselijke ellende zouden willen creëren door oorlogen, depressies en revoluties.

Met andere woorden, de samenzweerders zijn succesvol omdat de morele burger (jij en ik) de conclusie niet kunnen accepteren dat andere individuen daadwerkelijk ongelooflijk destructieve acties willen ondernemen tegen hun medeburgers.

Een andere machtszoeker, de Russische anarchist Bakoenin, legde uit dat dit corruptieproces zelfs de vrijheidsdragers trof die de macht kregen om de machteloze te beschermen. Hij schreef dat “… het bezit van macht veranderde in een tiran, zelfs de meest toegewijde vriend van vrijheid.”

‘Macht is het einde. Wat is er nog meer dan genieten van het pure gevoel van controle? Laat me een ander motief zien in de mensen die bevelen.’ Richard J. Whalen, auteur van The Founding Father , sprekend over Joseph Kennedy.

Dus het motief van de samenzweerders is geïdentificeerd: het is kracht! Het is macht!

Met dank aan Ralph Epperson, auteur van The Unseen Hand, An Introduction to the Conspiratorial View of History.

Psalm 2:

1 Waarom zweren de naties samen en plannen de volkeren tevergeefs?

2 De koningen van de aarde nemen hun standpunt in en de regeerders komen samen tegen de HERE en tegen zijn Gezalfde.

3 “Laten we hun kettingen breken”, zeggen ze, “en werpen hun boeien af.”

https://www.threeworldwars.com/intro.htm