Over Gog en Magog

één op één overgenomen van Texe Marrs

Historici en archeologen melden dat het oude koninkrijk Khazaria in de Kaukasus Magog heette … Het volk zou worden geregeerd door een koning die bekend staat als Gog .

De heidense volkeren van Khazaria ( Magog ) bekeerden zich in de zevende tot en met de negende eeuw tot het jodendom en werden “joden”, hoewel ze van Turkse en Mongoolse genetische afkomst bleven. Het zijn geen Israëlieten en ook geen afstammelingen van Abraham.

In 1948 viel de leider ( Gog ) van de “Joden” (Turken en Mongolen) van Khazaria ( Magog ) het land Palestina binnen en veroverde het, terwijl het de oude naam “Israël” aannam . Ze namen als hun nieuwe vlag de zespuntige ster, een heidens symbool dat meer dan 1200 jaar geleden voor het eerst in Khazaria werd getoond.

De bijbel profeteerde dat het leger van “Gog uit Magog” de laatste dagen als een horde op Israël zou neerkomen.

De bijbelse profetie werd aldus vervuld toen de valse “joden” ( Gog, uit Magog ) “Israël” binnenvielen.

Bijbelprofetie onthult verder dat Gog, uit Magog , binnenkort de hele wereld in een catastrofale wereldwijde oorlog zal storten. De verschrikkingen van het Midden-Oosten zijn al aan de gang terwijl de nep-joden de leiding nemen over Amerika en Europa en de chaos van totale oorlogsgetouwen.

In zijn boek legt Texe Marrs de Khazariaanse plundering van de wereld bloot:

`Matrix van Gog`

‘En het woord des HEEREN kwam tot mij, zeggende:

Mensenkind, zet uw aangezicht tegen Gog, het land van Magog, de overste van Mesech en Tubal, en profeteer tegen hem,

En zeg: Zo zegt de Here GOD; Zie, ik ben tegen u, o Gog, de opperprins van Mesech en Tubal: ”

Ezechiël 38: 1-3

Het is een  een profetisch boek die het mysterie van bijbelse profetieën othult  met betrekking tot Gog en Magog. De titel is The Matrix of Gog en Power of Prophecy , (RiverCrest Publishing).

Honderden jaren lang is dit grote mysterie van alle mysteries, de identificatie van Gog, van Magog, voor bijbelstudenten verborgen gehouden. Wie is deze “Gog”, de grote en goddeloze prins die voorbestemd is om de mensheid te storten in een vreselijke, laatste dagen slag van Armagedddon?

En waar komt deze Gog vandaan? Dat wil zeggen, naar welk land of land verwijst de bijbel wanneer hij waarschuwt voor “Magog?”

Gog zal uitbreiden om de wereld te regeren

We weten uit de Bijbel ( Ezechiël 38 en 39 ) dat Gog met een kleine groep mensen zal beginnen. Vanuit die kleine kern zal hij Magog opbouwen en versterken totdat hij en Magog eindelijk de hele wereld kunnen veroveren.

Gog zal zich eerst haasten om het ‘land van ommuurde dorpen’ binnen te vallen . Vervolgens, aangemoedigd, volgens de profetieën van Daniël, zal hij “ambacht” (hekserij) en “duistere zinnen” (leugens) gebruiken om steeds meer landen en landen te misleiden. Zijn rijk zal uiteindelijk de hele wereld omvatten.

Gog zal een mens bezitten – de antichrist – die van iedereen zal eisen dat ze ofwel een merkteken, ofwel zijn naam, of het nummer van zijn naam (666) in hun voorhoofd of hand nemen.

Gog, van Magog, zal ervoor zorgen dat de hele aarde, behalve getrouwe christenen, het beest en zijn beeld aanbidt. Hij zal ‘oorlog voeren tegen de heiligen’ (Openbaring 13) en hen overwinnen. Maar uiteindelijk zal de woede van God uitbarsten. De deuren van de hemel zullen worden geopend en Gog en zijn zogenaamd onoverwinnelijke leger zullen worden vernietigd door een explosie van vuur en licht.

Profetie-experts en theologen hebben zich lang afgevraagd over Gog en Magog. Sommigen geloofden dat “Magog” Rusland was. De monsterlijke communisten onder Lenin en Stalin gaven deze speculatie meer autoriteit. Natuurlijk stortte het communisme in de jaren tachtig in, maar vandaag hebben we het herstel van een imperiaal Rusland onder Vladimir Poetin. Zou Putin “Gog” kunnen zijn?

Het antwoord is nee! Poetin is geen Gog en Rusland is geen Magog. De auteur van The Matrix of Gog, vertelt ons precies wie Gog en Magog zijn. Hij gebruikt correct geschiedenis, geografie en etniciteit.

Gog spreidt zijn tentakels uit naar de USA

Gog is een demon. Hij zal het lichaam bewonen van de leider van de supermacht die de wereld de laatste dagen zal regeren. Dat zijn de Verenigde Staten van Amerika. De VS zijn onvergelijkbaar in hun macht en autoriteit. Slechts een handvol schurkenstaten is nu bestand tegen de Verenigde Staten. Het leger is in meer dan 150 landen in het buitenland gestationeerd en de marine en de luchtmacht omringen de wereld. NSA en de CIA, haar spionage-apparaat, houdt haar alziend oog in de gaten en kijkt naar elk land en houdt vrijwel elk mens in de gaten.

Gog’s Verenigde Staten zijn ook de beschermer en verdediger van Israël, de Khazar-joodse staat in het Midden-Oosten. Gog werkt op zijn beurt volledig samen met de miljardair Khazar-joden – de Rothschilds, Bronfmans en anderen – die Israël leiden. Deze slechte heersers beheersen de Verenigde Staten. Ze regeren over de regering, de economie en de media- en entertainmentwereld.

Gog, poppenspeler voor de Verenigde Staten, verzekert dat zijn poppenland doet wat de Khazaren in Amerika en Israël willen. Zo stichtten de VS in 1948 voor het eerst Israël als natie. Het maakte de verovering van Palestina mogelijk, “het land van niet-ommuurde dorpen”, dat dat jaar begon en een “groter Israël” een boost gaf door het Midden-Oosten binnen te vallen en te veroveren. De ene natie na de andere – Jemen, Irak, Libië, Afghanistan is gevallen. De VS hebben ook gewerkt om anderen te destabiliseren, waaronder Egypte, Iran en Pakistan.

De VS en Israël komen samen op de heup. De neocon-joden in de VS zijn de verborgen heersers. Ze zijn allemaal Khazaren en ze werken hand in hand met de Israëlische Khazaarse joden. Zoals de voormalige premier Mayatir van Maleisië opmerkte: “De Verenigde Staten zijn de volmacht van Israël.”

Khazaria, de thuisbasis van de “joden”

Gog staat dus aan het hoofd van zowel de Verenigde Staten als Israël. Zijn volk zijn de Khazar-joden, ook bekend als “Ashkenazi-joden”. De Khazaren zijn joden die oorspronkelijk uit Khazaria kwamen, een land in de Kaukasus, ten zuiden van Rusland. Zoals Texe Marrs  uitlegt in zijn onthullende boek, DNA Science and the Jewish Bloodline , zijn de Khazaren een Europees volk dat zich vanaf de achtste eeuw van het heidendom tot het jodendom heeft bekeerd.

Kaart van Khazaria

In de tiende eeuw werd Khazaria veroverd door de Russische tsaren. Veel verslagen Khazaren vluchtten westwaarts naar Polen en de omliggende landen. Daar bloeiden ze op in gescheiden joodse gemeenschappen totdat deze joden, na de Tweede Wereldoorlog, Polen en Oost-Europa overnamen. Het waren communisten, verbonden met Stalin en Rusland.

In 1948 zagen deze communistische joden hun kans in Palestina en verlieten ze Polen en andere landen waar ze woonden en trokken naar Palestina, ‘het land van niet-ommuurde dorpen’.

Ja, Gog en zijn volk, de Khazaarse joden, daalden met Amerikaanse steun neer in hordes op Palestina. Ze waren gekomen om te veroveren en te bezitten, zoals de Bijbel zegt, “om een ​​prooi en een buit te nemen”.

Etnische zuivering en genocide door Israël

Nu begrijp dit: Khazaria, zoals hij in zijn boek uitlegde, heette in het verleden “Magog” en de koning of heerser ervan stond bekend als “Gog”. Arthur Koestler, de bekende auteur , vertelde ons in zijn The Thirteenth Tribe over deze verbazingwekkende feiten.

De Khazaren zijn in feite van Magog en hun “koning” is Gog. Verder weten we nu uit DNA-wetenschappelijk onderzoek dat de Khazaren de “Joden” van vandaag zijn geworden. Met andere woorden, de Khazaren, die geen bloedverwantschap hebben met Abraham of zijn nakomelingen, zijn niet echt joden. Het zijn turken en mongolen die zich in de achtste eeuw tot het jodendom bekeerden en zich vanaf dat moment als ‘joden’ identificeerden.

Gog, van Magog, Demon King of Khazaria en zijn “Joden”

In The Matrix of Gog legt de auteur dit alles en nog veel meer uit. Je leest over Gog, uit het land van Magog, en je ziet het historische en bijbelse bewijs dat dit verwijst naar de vorst die ooit Khazaria leidde, het land dat Magog heette.

Het Khazar-volk, dat liegt en zichzelf ‘joden’ noemt, is eigenlijk de synagoge van Satan ( Openbaring 2: 9 en 3: 9 ). Met het helse toezicht en de steun van Gog beheersen ze nu de VS en Israël en strijden ze voor de hele wereld. Dat is hun uiteindelijke doel – de Nieuwe Wereldorde – en ze staan ​​op het punt dit te bereiken.

De bewoners van deze planeet moeten worden gewekt voor het gevaar dat deze satanisch geleide Khazars uit het aanwezige land Magog. De Nieuwe Wereldorde zal bewegen om alle rechten en vrijheden weg te nemen. Miljoenen zullen in gevangenschap worden weggevoerd. Concentratiekampen en goelags zullen tot de nok gevuld worden.Liefhebbers van vrijheid, pas op!

Verenigde Staten – Global Superpower

Christenen die wakker worden, zullen oorlog voeren tegen Gog (Openbaring 13) , maar zullen een tijdlang worden omvergeworpen. Ze zullen ongetwijfeld over de hele wereld bij elkaar komen en een vreselijk bestaan ​​delen onder de wrede Gog en zijn kwaadaardige bende misdadigers en onverlaten. Alleen dan, wanneer het ‘kamp van heiligen’, de universele kerk, omsingeld wordt door deze Khazariaanse duivels, zal er verlichting komen (Openbaring 20) .

God, onze redder

De Bijbel vertelt ons dat God zelf de redder zal zijn van het belegerde ‘kamp van de heiligen’. Lees deze  woorden van God terwijl Hij in Openbaring 20 de vreselijke bestemming van Satans Gog en Magog en de overwinning van de heiligen openbaart .

“En (Satan) zal eropuit trekken om de naties die zich in de vier windstreken van de aarde bevinden, Gog en Magog, te misleiden om ze te verzamelen om te strijden: van wie het aantal is als het zand van de zee.

En zij trokken op over de breedte van de aarde en omsingelden het kamp van de heiligen en de geliefde stad; en vuur kwam van God neer uit de hemel en verslond hen.

En de duivel die hen misleidde, werd in de poel van vuur en zwavel geworpen, waar het beest en de valse profeet zijn, en zal dag en nacht voor eeuwig en altijd worden gekweld …

En de dood en de hel werden in de poel van vuur geworpen. Dit is de tweede dood.

En wie niet gevonden werd in het boek des levens, werd in de poel van vuur geworpen. ‘

https://www.texemarrs.com/052014/matrix_of_gog.htm
https://www.texemarrs.com/062014/six_facts.htm

tags:  Khazaria, Magog, Gog