Over het dragen van een masker

één op één van SOTN en vertaald met google translate en niet aangepast

SOTN: alternatief nieuws, analyse en commentaa.r De ware staat van de natie onthullen

BEDIENING COVID-19

← Zelfs Fauci zegt geen masker te dragen, behalve voor zorgverleners (video)ZWARTE ARTSEN – Plandemic (Video) →

Mensen, doe je maskers af voordat je jezelf echt ziek maakt!

Geplaatst op 9 mei 2020 door State of the Nation

Behalve voor zorgverleners en in locaties met een hoog risico mag niemand een masker dragen.

De Coronavirus Coach

De meeste maskers zijn vrij ongezond en sommige zijn zelfs ziektebevorderend – hier is waarom!

Chemische vergassing

Degenen die COVID-19-symptomen vertonen, hebben meer behoefte aan frisse, schone lucht. Vanwege de verschillende aandoeningen van de luchtwegen die verband houden met het Coronavirus-syndroom, hebben ze meer dan wat dan ook prana nodig. Dat geldt ook voor mensen die willen voorkomen dat ze het coronavirus oplopen.

Bij het dragen van een synthetisch masker filtert de persoon echter zijn lucht door een synthetisch materiaal dat de petrochemisch afgeleide bestanddelen overtreft waarvan de meeste zijn gemaakt. Het gemaskerde individu ademt dan die giftige chemicaliën in aerosol in.

Veel van de ziekste COVID-patiënten hebben al verschillende aandoeningen van de luchtwegen en / of chemische gevoeligheden, dus een masker opdoen is het ergste wat ze kunnen doen. Hetzelfde geldt voor mensen die relatief gezond zijn maar EI-syndroom of MCS hebben. *

* Omgevingsziektesyndroom en meervoudige chemische gevoeligheid

Gloednieuwe producten die zojuist uit een doos zijn gehaald, zijn berucht vanwege het ontgassen van verschillende chemische gifstoffen. In het geval van een nieuw masker, dat direct over de mond en neus wordt geplaatst, gaan deze chemicaliën in de lucht rechtstreeks in beide luchtwegen.

Daarom moeten patiënten die getroffen zijn door het nieuwe coronavirus, gespaard worden van zo’n misleide praktijk. Een chemische overweldiging kan zelfs een ademhalingsaandoening veroorzaken die de behandelende arts ertoe dwingt de patiënt op een beademingsapparaat te plaatsen dat voor COVID-19-patiënten moet worden vermeden.

BELANGRIJK PUNT: Het beademen van COVID-19-patiënten is schadelijk voor de longen gebleken en vaak dodelijk, zoals verschillende artsen en verpleegkundigen hebben verklaard. Vijf professoren in de medische school in Italië hebben ook terecht gewezen op de extreme risico’s van ventilatoren in dit wetenschappelijk onderzoekspaper: Covid-19 leidt niet tot een “typisch” acuut respiratoir distress-syndroom

Zuurstof en kooldioxide

Bij elke inademing neemt de zieke persoon ook een deel van de kooldioxide in die ze zojuist hebben uitgeademd.

In plaats van frisse, schone lucht vol zuurstof in te ademen, vermindert het masker hun zuurstofopname en vervangt het het door het afvalproduct van de luchtwegen – kooldioxide.

Door op deze manier hun zuurstofniveau subtiel te verlagen, wordt hun het krachtigste genezende middel voor luchtwegaandoeningen ontnomen: moleculaire zuurstof (O 2 ).

Bovendien kan zelfs een lichte verhoging van het kooldioxidegehalte in hun bloedbaan bijdragen tot angstgevoelens en gevoelens van nervositeit en hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid veroorzaken.

Vooral om deze redenen moeten zowel de gezonde als de zieken het dragen van een masker als de pest vermijden … … … anders krijg je deze coronavirusplaag.

Onhygiënisch en onhygiënisch

Zelfs na een korte tijd dragen van een masker wordt het smerig. Hoe meer de binnen- en / of buitenlucht vervuild is, hoe sneller het masker vervuild raakt.

Niet alleen vangt het masker deeltjes- en chemische vervuiling op uit de omgevingslucht, de opeenhoping hiervan gedurende een dag belemmert verder het noodzakelijke ademhalingsproces.

Dus hoe langer een masker wordt gedragen in een vervuilde omgeving, hoe vuiler en vervuildder het wordt. Kijk maar eens goed naar het retourluchtfilter in uw huis of garage als u wilt zien wat er gebeurt met een versleten masker; zij het op een veel kleinere schaal.

Laten we nu het constante hoesten en niezen toevoegen en slijm en slijm opspugen. Wat zich onvermijdelijk zal ontwikkelen met betrekking tot het masker, is een worstcasescenario dat de patiënt op een beademingsapparaat kan duwen. Dit is slechts één reden waarom zoveel ziekenhuispatiënten worden ontlucht; de ongepaste behandelplannen bevatten ook specifieke farmaceutische geneesmiddelen die sterk gecontra-indiceerd zijn voor het coronavirus syndroom .

Beschadig het immuunsysteem

Het volgende fragment is afkomstig uit dit artikel, gepubliceerd door de Alachua Chronicle in Gainesville, Florida: gezichtsmaskers kunnen het immuunsysteem beschadigen .

Stress kan uw immuniteit verlagen. Een gezichtsbedekking of masker dat de ademhaling verstoort, kan de stress vergroten. Cortisol is een hormoon dat nauw verband houdt met stress. Het werkt als een belangrijke speler in de stressreactie van het lichaam en wordt in onderzoek vaak gemeten als een indicator van stress.

Cortisol speelt een cruciale rol in het functioneren van het lichaam; het wordt uitgescheiden door de bijnieren van de nier. Maar hoge en aanhoudende cortisonconcentraties in het bloed bij personen die gestrest zijn door de angst voor COVID-19, kunnen ernstige en opkomende gezondheidsproblemen veroorzaken.

Hogere en langdurigere cortisolspiegels in de bloedbaan (zoals die geassocieerd met chronische stress) hebben negatieve effecten, zoals:

Verminderde cognitieve prestaties

Onderdrukte schildklierfunctie

Onevenwichtigheden in de bloedsuikerspiegel zoals hyperglycemie

Verminderde botdichtheid

Afname van spierweefsel

Hogere bloeddruk

Verminderde immuniteit en ontstekingsreacties in het lichaam, vertraagde wondgenezing en andere gevolgen voor de gezondheid

Verhoogd buikvet, wat gepaard gaat met een groter aantal gezondheidsproblemen dan vet dat in andere delen van het lichaam wordt afgezet. Enkele van de gezondheidsproblemen die gepaard gaan met een verhoogd maagvet zijn hartaanvallen, beroertes , het ontwikkelen van het metabool syndroom, hogere niveaus van “slechte” cholesterol (LDL) en lagere niveaus van “goede” cholesterol (HDL), wat tot andere gezondheidsproblemen kan leiden.

Ongemakkelijk en deprimerend

Iedereen die ooit een strak, krassend, synthetisch masker heeft gedragen, weet dat ze zich zo ongemakkelijk voelen dat ze het willen uitdoen zodra ze het omdoen. En dat hoe langer ze zich gedwongen voelen het masker te dragen, des te deprimerender de hele ervaring wordt.

Deze verontrustende ervaring is niet alleen fysiek deprimerend om alle bovengenoemde redenen, maar kan ook emotioneel verontrustend worden.

Er is VEEL anekdotisch bewijs dat bewijst dat hoe langer het masker de hele dag wordt gedragen, des te moedelozer wordt. Evenzo, hoe meer dagen of weken van continu dragen van een masker, des te schrijnender wordt het leven.

Het beste voorbeeld van dit nieuwe feit is te vinden in de vele winkels waar de werknemers de hele werkdag een masker moeten dragen. Ze zijn duidelijk niet gelukkig. Ze zijn ook niet zo behulpzaam als vroeger. De gebruikelijke hoffelijkheid en opgewektheid zijn vervangen door somberheid en / of verdriet en / of frustratie.

Ontstekingswigprobleem

Degene die het advies heeft gegeven om een masker te dragen op de manier die landelijk is aangenomen, heeft een enorme slechte dienst bewezen.

De medische autoriteiten en gezondheidsfunctionarissen die verantwoordelijk zijn voor de reactie op het coronavirus, moeten na haast een nieuw nationaal beleid opstellen voordat er meer schade wordt toegebracht aan de individuele en collectieve gezondheid van het Amerikaanse volk.

Na vele decennia van het beheer van allerlei soortgelijke epidemieën en pandemieën, is er geen goede reden waarom zo’n onjuiste aanbeveling ooit is uitgebracht. Veel van die epidemieën hadden betrekking op vergelijkbare luchtwegaandoeningen, dus wat maakt COVID-19 zo anders, behalve de non-stop angstzaaiers.

Degenen die verantwoordelijk zijn voor dit extreem slechte maskeradvies hebben – bewust of onbewust – een giftige coronaviruscultuur gecreëerd waarbij de maskerdragers kijken naar degenen die zich onthouden als gevaarlijke non-conformisten die op de een of andere manier de gezondheid van de maskerdrager bedreigen.

Op deze manier wordt het dragen van een masker in snel tempo een splijtende wig die diep in het hart van het lichaam is gedreven. Dit helpt zeker niet bij het genezingsproces dat velen vandaag en daarna hard nodig hebben.

Families en vrienden worden niet alleen onnodig gescheiden tijdens kritieke periodes van het COVID-19 ziekteproces, de sociale spanningen worden tijdens dit extreem stormachtige verkiezingsjaar nog groter. Deze stand van zaken creëert alleen maar een gunstiger omgeving voor coronavirusclusters voor paddenstoelen ( schimmels) ; stress verzwakt immers het immuunsysteem (tenzij het goed wordt beheerd).

Speciale opmerking: de overvloed aan aanbevelingen die werden uitgegeven door overheidsfunctionarissen en medische autoriteiten overal waren fundamenteel angstgedreven en niet gebaseerd op wetenschap of realiteit. Deze op angst gebaseerde begeleiding heeft talloze mensen in de pen van blinde naleving geduwd. Niet alleen zijn veel onwetende slachtoffers van dit buitengewoon slechte advies nooit het huis uit zonder masker, sommigen van hen volgen elk individu in hun kijkruimte op de voet zonder masker. Anderen zijn zo stoutmoedig dat ze het verkeerde beleid controleren, zoals burgerwachten wetsovertreders vangen. Om deze en andere redenen zijn de reguliere media en regeringen in het hele land verplicht om de begeleiding met weloverwogen snelheid te verduidelijken.

Conclusie

Ja, gezondheidswerkers moeten een masker van ziekenhuiskwaliteit dragen dat is geclassificeerd als N95 antiviraal in elke omgeving die er een nodig heeft. Trouwens, zelfs Dr. Fauci zegt geen masker te dragen, behalve voor zorgverleners .

Evenzo moeten aan huis gebonden zorgverleners van COVID-19 ook een masker dragen wanneer ze met het zieke familielid, een vriend of een geliefde werken, maar alleen als dat nodig is. Het is belangrijk om het masker onmiddellijk af te zetten wanneer het niet nodig is.

Het is duidelijk dat elke situatie anders is en zijn eigen juiste reactie vereist. Een drukke metro in New York City moet bijvoorbeeld anders worden aangesproken dan een wandeling door een rustige straat in een buitenwijk. Vandaar dat stadsbewoners hun eigen beslissingen moeten nemen wanneer ze door een drukke of drukke omgeving lopen.

Aan de andere kant kunnen mensen die op het platteland van Amerika wonen in principe zonder maskers gaan. Hetzelfde geldt voor de meeste voorsteden. Wat het park of het strand betreft, dit is wanneer iedereen zich vrij zou moeten koesteren in het therapeutische zonlicht en de open lucht.

De bottom line is hier voor iedereen om hun gezond verstand te gebruiken. De begeleiding in deze coronavirus-coachingsessie kan worden gebruikt om elke beslissing om al dan niet een masker te dragen te informeren. Maar misschien wel de belangrijkste instructie is dat niemand ooit aanstootgevende groepsdruk mag geven om een masker te dragen als ze weten dat het verkeerd is om te doen .

Iedereen, blijf alsjeblieft veilig en bid om bescherming.

The Coronavirus Coach

9 mei 2020

Aanbevolen literatuur

Hier is hoe iedereen kan voorkomen dat hij het coronavirus krijgt

Dit is waarom het strand de beste plek is om te zijn tijdens de pandemie van 2020.

http://stateofthenation.co/?p=13710#more-13710