Over wat er nu aan de hand is 6

Één op één overgenomen en vertaald met google translate maar niet aangepast

Er is iets raars aan dit hele coronavirusverhaal

door David J. Stewart | April 2020

Een van mijn webbezoekers stuurde me dit vandaag …

Wuhan naar Shanghai = 839 km (521 mijl)

Wuhan naar Beijing = 1.152 km (715 mijl)

Wuhan naar Milaan = 15.000 km (9.320 mijl)

Wuhan naar NY = 15.000 km (9.320 mijl)

Het Coronavirus begon in Wuhan, maar er is geen effect van Coronavirus in het nabijgelegen Beijing of Shanghai, maar veel doden in Italië, Iran, Europese landen en de VS.

Alle zakelijke gebieden van China zijn nu veilig.

* Iets is raar. *

Amerika geeft China niet zomaar de schuld.

Zelfs vandaag is India op slot, maar alle steden van China zijn open. China heeft ook de opening van Wuhan vanaf 8 april aangekondigd. Geen enkele leider in China heeft positief getest op het dodelijke coronavirus.

* Iets is raar. *

Het virus heeft wereldwijd veel economieën verwoest. Velen moesten hun grenzen sluiten in een poging de verspreiding van het Coronavirus in te dammen en te beheersen. Duizenden zijn omgekomen, miljoenen hebben nu deze ziekte, talloze mensen zijn opgesloten in hun huizen en veel landen hebben hun burgers op slot gezet.

* Iets is raar. *

Het Coronavirus is afkomstig uit de stad Wuhan in China en heeft nu alle uithoeken van de wereld bereikt, maar het virus bereikte niet de Chinese hoofdstad Peking en de economische hoofdstad Shanghai, in de nabijheid van Wuhan zelf.

* Iets is raar *

Parijs is vandaag gesloten, New York is gesloten, Berlijn is gesloten, Delhi is gesloten, Mumbai is gesloten, Tokio is gesloten, ’s werelds belangrijkste economische en politieke centra zijn gesloten, maar Beijing en Shanghai zijn open. In beide steden wordt geen Coronavirus-effect waargenomen. Er waren maar een paar gevallen, maar het virus had geen echt effect op Peking en Shanghai.

* Iets is raar. *

Peking is de stad waar alle leiders van China wonen, inclusief hun militaire leiders. Er is geen slot in Peking.

* Iets is raar *

Shanghai is de stad met de Chinese economie. Het is de economische hoofdstad van China, waar alle rijke mensen van China wonen en grote industrieën runnen. Er is hier geen slot, er is geen effect van het Coronavirus daar.

* Iets is raar *

Peking en Shanghai zijn de gebieden die grenzen aan Wuhan. Het virus uit Wuhan bereikte alle uithoeken van de wereld, maar het virus had geen invloed op Beijing en Shanghai.

* Iets is raar *

Een ander groot ding is dat de wereldwijde aandelenmarkt met bijna de helft is gedaald. In India is ook de Nifty gestegen van 12 duizend naar 7 duizend, maar de aandelenmarkt van China bedroeg 3000 en daalde slechts tot 2700.

* Iets is raar *

Dit laat men speculeren dat het Coronavirus een biochemisch wapen is van China, dat China in de wereld vernietigde om economische overheersing te verkrijgen.

China heeft dit virus nu onder controle gekregen, misschien hebben ze ook het tegengif / vaccin dat ze nooit met de wereld delen of dat ze zullen doen als het in hun belang is om dat te doen.

* Iets is raar *

Hollywood-sterren, de Australische minister van Binnenlandse Zaken, de Britse premier en minister van Volksgezondheid, de vrouw van de Spaanse premier, de vrouw van de Canadese premier en de Britse prins Charles hebben onder meer het coronavirus opgelopen, maar GEEN ENKELE POLITIEKE LEIDER IN CHINA , GEEN ENKELE MILITAIRE COMMANDANT in China, is positief getest op Coronavirus.

http://www.lovethetruth.com/government/something_is_fishy.htm