Over pasen in tijden van een virus

Één op één overgenomen en vertaald met google translate en niet aangepast.

Een kijkje in de occulte data van de “elite” zou weer kunnen wijzen op iets.

Net zoals het virus officieel op 23012020 naar buiten kwam via China en Trump op vrijdag 13032020 om 3 uur de lockdown aankondigde. ( denk aan getal 3 of opgeteld 6 of 9 enz.) Ze doen alles met “zwarte magie”.

Je kunt beter van “Het 19e Pascha” afweten!

Geplaatst op 9 april 2020 door State of the Nation

Het 19e Pascha

Triumph / Trump van Jupiter

Dit is wat we weten:

1.) Een stel lege tenten wacht op lijken.

2.) De Hal Turner Radio Show beweert dat ten minste elf (11) busladingen Amerikaanse troepen, waarvan sommige met M-16 geweren, zijn gearriveerd voor inzet op een groot treinstation in Brunswick, Maryland.

3.) Niemand mag zijn huis ‘verlaten’, waardoor het gemakkelijk is om te bepalen waar de meeste mensen zijn.

4.) Niemand vraagt ​​of covid19 milieuvriendelijk kan zijn. YouTube censureert zelfs actief iedereen die probeert te vragen of het Gee is tot de vijfde.

5.) Het leger wordt in het binnenland ingezet en er is hun verteld dat ze hier zijn om mensen uit de trein te halen.

6.) FiverG werd aangekondigd en ingezet als “cruciaal voor covid19 herstel en nationale veiligheid”.

7.) Het trackrecord van Washington DC

8.) Er is geen gouden standaard voor covid19-testen. Coronavirus zit in iedereen.

9.) MSM zegt: “Zelfs een negatieve test betekent niets”, “Miljoenen moeten worden getest”, “We moeten deze mensen uit huis halen … zelfs als ze bijna geen symptomen hebben”, “Dit is nog maar het begin” .

10.) Het Pascha-ritueel begint morgen. De Surgeon General zei dat dit ons 9/11 en Pearl Harbor-moment zou zijn.

11.) De twee torens van het ritueel zijn de twee schepen aan elke kust. We zitten nu tussen de USNS Mercy (T-AH-19) en de USNS Comfort (T-AH-20). Dit zijn de vrijmetselaarszuilen van Boaz en Jachin. De USNS Mercy staat in Los Angeles. De USNS Comfort bevindt zich in New York City. Beiden zijn uitgelijnd als maçonnieke torens. De man die op 2 april met de treinwagon in de USNS Mercy (19) probeerde te crashen, probeerde het maçonnieke ritueel te beëindigen.

12.) Onder de dekmantel van covid19 kan de regering iedereen nemen die ze willen. Iedereen die in de regering gelooft, zal geloven dat dit voor hun eigen bestwil is. We zijn bij ons thuis, zodat de Heilige Geest over onze deuropening kan vliegen en iedereen met het verkeerde bloed kan verwijderen. Als u de betekenis van Pascha niet kent, moet u een geit eten, zijn botten niet breken en zijn bloed over uw deuropening smeren. Degenen met het merkteken van zijn bloed werden “overgeslagen”. Iedereen staat onder strikte quarantaine om iedereen thuis te houden.

13.) Als u de regering niet vertrouwt, wilt u misschien morgen uw huis voor een week verlaten. Of volg in ieder geval de Joodse wetten van de Seder en het Pascha . Trump heeft al toestemming gegeven voor onderzoeken vóór de misdaad en nu heeft hij de oorlog verklaard aan covid-19. Covid-19 is de mensheid.

14.) Het Pascha-ritueel duurt 7 dagen. Trump heeft gezegd dat de komende twee weken moeilijk zullen zijn.

15.) In Rome kan alleen de vertegenwoordiger van Jupiter een mens binnen de stadsmuren offeren. Daarom is het gezicht van Trump altijd oranje geverfd. Hij is de Jupiter en de Cyrus.

16.) 10 van de 11 wierook branden in de Derde Tempel en priesters hebben Israël om toestemming gevraagd om een ​​lam op de berg te offeren, waarmee ze het onomkeerbare tempelritueel inleidden dat naar Yom Kippur leidde.

17.) Trump wordt gekozen en werkt samen met Mossad. Alles wat Trump doet is Kabbalah / ritueel georiënteerd.

18.) De 2020 Yom Kippur is 27 september. Zestien dagen na de 19e verjaardag van 9/11. Op Yom Kippur kan het Heilige der Heiligen worden betreden door de hogepriester in de Tempel van Salomo. Waarom is die nacht anders dan alle andere nachten? Lees dit artikel en bekijk de overeenkomsten tussen het Pascha en de Coronavirus-quarantaine. We zitten midden in een gigantisch ritueel en elke goyim, jood en zionist doet mee onder dwang en propaganda.

19.) Alleen door te weten dat dit gebeurt, kunnen we deze energie in iets positiefs veranderen. Er zit een krachtig plasma achter geloof en instemming. Magie is een technologie van aanwezigheid, wil en opoffering. Het Pascha-offer is de onschuld van de mensheid en het vertrouwen van de regering als herder. De enige oplossing is om uw toestemming in te trekken en terug in het land te plaatsen. Je moet jezelf diep in haar aarde plaatsen en zeggen dat je haar boven hem koos. Bewustzijn van hun ritueel en wat er gebeurt, is de sleutel tot de alchemie ervan. Je moet van lam naar leeuw gaan als je een goede Apocalyps wilt.

Over twee weken weten we hoe belangrijk het is om alles wat ik je vertel te negeren, of we vergeten dat ik dit artikel zelfs heb geschreven omdat de dingen zo anders zijn dat het er niet toe doet. Hoe dan ook, ik heb geen idee wat er gaat gebeuren. Mijn wens dat het niet waar is, is het enige bewijs dat ik tegen deze voorspelling kan leveren. Helaas is mijn verlangen dat het niet gebeurt, het belangrijkste dat me verblindt om het duidelijker te zien.

Er is niets eerlijks over dit virus of de reactie van Trump. Alles wat ik voorspel, is eerder in ons verleden gebeurd. Deze mensen hebben altijd de heilige bosjes gekapt. Ze hebben altijd de bossen gekapt. Ze hebben altijd verpulverde botten over het land verspreid om onze voorouders te bedekken. Diezelfde mensen die 9/11 hebben gedaan, beheersen nu onze regering. Ze wisten dat Trump eraan kwam sinds hij geboren was. Het is geen profetie van God – het is een rituele spreuk die wordt voorgelezen uit een Talmoed-rol als een blauwdruk voor wereldslavernij. Dat is wat Pascha is. Het Joodse volk komt uit de slavernij en noemt zichzelf meesters van LORD Technology.

LORD Technology is Saturn Worship. Het is de religie van slavernij en narcisme. Alle academische wereld, regeringen en rechtbanken zijn Saturnus-aanbidding. Christus is echt. Maar mensen aanbidden een mensenoffer. Hij was het Paschalam. Om hem je prana te geven, geef je hem aan de eigenaren van het ritueel. Het Ware Kruis, of Christus, is een spiritueel samentrekkend middel – het meest cruciale archetype dat je kunt hebben om Saturnisme te overleven. Het christendom is een door Saturnalianen gemaakte traumacultus van de overheid om je volgzaam, zachtmoedig, egoloos en dom te houden. De Bijbel was een relikwie van LORD Technology, geschreven om u te belichten. Het boek zuigt al je kosmologie over God in het zwarte gat van de Schrift. Het is een vacuüm waar je creativiteit en prana in de diepe ruimte worden gezogen waar het voor altijd niets kan doen.

Ik hoop dat dit de zaken duidelijk maakt. Dit is tenslotte de Apocalyps.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized . Maak een bladwijzer van de permalink .

http://stateofthenation.co/?p=11306

Pascha dat wordt genoemd:

Donderdagochtend — 9/04/2020:

Ga naar de synagoge voor de Pascha- gebedsdiensten (waaronder een speciaal dauwgebed ) en Torah-lezing .

Donderdagavond:

De Omer-telling begint vanavond.

Buiten het Heilige Land begint vanavond een tweede dag van Yom Tov (heilige feestdag), wat in feite een herhaling is van de eerste. Steek de festivalkaarsen aan vanaf een reeds bestaande vlam (aangezien het verboden is om een ​​nieuwe vlam op Yom Tov te creëren) na het vallen van de avond. De hele Seder wordt vanavond herhaald. (Deze keer is er echter geen eindtijd om middernacht; je kunt doorgaan tot de ochtend.) De volgende dag is de tweede festivaldag; ga naar de synagoge voor de speciale Pesachgebeden en Torahes . (Zie voor details P tot en met S hierboven.)

Vrijdagavond – 10/10/2020:

We zijn nu de vier ” tussendagen ” van het Pascha binnengegaan . Steek op de aangegeven tijd Shabbat- kaarsen aan en geniet van de Shabbat-maaltijd. We voegen ook speciale passages toe aan onze gebeden: Hallel, Yaaleh Veyavo en Musaf .

Dinsdagavond — 14/04/2020:

Vannacht beginnen de laatste twee festivaldagen van Pascha. Steek kaarsen aan op het aangegeven tijdstip en geniet van feestelijke maaltijden op dinsdagavond, woensdagmiddag en -nacht en donderdagmiddag.

Er is een gewoonte om wakker te blijven in de nacht van de splitsing van de zee en het bestuderen van Tora door de nacht .

Donderdagochtend — 16/04/2020:

Yizkor , het herdenkingsgebed voor overleden ouders, wordt voorgedragen na het lezen van de Thora tijdens de ochtendgebedsdienst.

Donderdagmiddag:

Terwijl de dag afneemt, breng de laatste uren van het Pascha door met ‘ Moshiach’s Meal ‘ – een speciaal feest ter ere van de verlossing. We hebben acht dagen doorgebracht met het vieren van de uittocht uit Egypte. Nu we het Pascha verlaten, bidden we voor de uittocht uit onze huidige ballingschap en een betere morgen.

Donderdag avond:

Bij het vallen van de avond eindigt de Paschavakantie. Maak havdalah over je laatste kopje koosjer-voor-Pascha-wijn. Berg de Paschaschotels, Haggadahs en alle andere Pascha-items op en berg ze op tot volgend jaar. Vervolgens . . .

je kunt weer genieten van chametz eten en drinken, en smullen van pizza, brood, bier – alles wat koosjer is. (Zorg er wel voor dat het niet Chametz was die tijdens het Pascha in het bezit was van een Jood.) Maar vergeet daarbij niet de acht dagen vrijheid die je zojuist hebt ervaren, en onthoud dat het hele jaar door – terwijl je geniet van alles je gezuurde voedsel – je draagt ​​nog steeds een beetje van de matzah- geest bij je!

NB over Chritus heeft hij het goed. Dat alle georganiseerde religies gestoeld zijn op Babel / zon aanbidding / saturnus aanbidding enz.klopt ook. Ook dat de georganiseerde christlijke wereld geïnfiltreerd is en niet is wat het hoort te zijn, klopt ook. Maar niet dat het een archetype is.