Over wat er nu aan de hand is 3

Vertaald met google translate en niet aangepast

Drie onmiskenbare tekenen dat OORLOG naar Amerika komt

Door Mike Adams op 2 april 2020

Pompeo beveelt alle Amerikaanse burgers om “onmiddellijk” terug te keren naar de VS.

Mike Adams – Natural News 31 maart 2020

U weet inmiddels dat ik meer dan een maand voorliep op vrijwel alle media – onafhankelijk en mainstream – als waarschuwing voor de aanstaande pandemie van het coronavirus. Toen ik op 10 mei voor het eerst projecties van 10.000 doden in Amerika publiceerde, dacht bijna iedereen dat het idee krankzinnig was (waarschijnlijk inclusief jou). Het blijkt dat we tegen 10 mei waarschijnlijk meer dan 100.000 doden zullen hebben , volgens wat het Witte Huis nu zegt .

Dit is het vermelden waard, want vandaag hebben we een nieuwe waarschuwing over waar het naartoe gaat. Er zijn drie onmiskenbare tekenen dat er binnenkort een oorlog naar de Verenigde Staten komt. Die tekenen zijn de afgelopen week allemaal naar voren gekomen, allemaal met een gevoel van urgentie dat veel verder gaat dan enige bezorgdheid over een pandemie:

Teken # 1) President Trump activeert een miljoen militaire reservisten met medische vaardigheden om verwondingen op het slagveld te behandelen. Details van deze bestelling zijn te vinden in de EO-tekst op WhiteHouse.gov .

Teken # 2) Het Pentagon bestelt hooggeplaatste stafleden in diepe ondergrondse bunkers in Colorado. Dit werd door NORAD en NORTHCOM aangekondigd tijdens een bijeenkomst op het gemeentehuis van Facebook. Het is duidelijk dat je militaire staf niet alleen in opdracht van een virus in een 2.000 meter diepe bunker plaatst.

Teken # 3) Staatssecretaris Pompeo gaf zojuist opdracht aan alle in het buitenland wonende Amerikanen om ‘onmiddellijk’ terug te keren naar de VS Het coververhaal hiervoor is dat het coronavirus internationale vluchten instort. Maar dat alleen zou niet alle Amerikanen rechtvaardigen die terugkeren uit het buitenland, omdat veel Amerikanen gewoon zouden blijven hangen waar ze wonen. Maar Pompeo wil dat alle Amerikanen onmiddellijk terugkeren, wat je doet voordat er een oorlog uitbreekt (waarschijnlijk met China). Via The UK Independent :

Staatssecretaris Mike Pompeo drong er bij Amerikanen in het buitenland die nog steeds naar de Verenigde Staten willen terugkeren aan om dit ‘onmiddellijk’ te doen, en zei dat commerciële en door de overheid gecharterde vluchten binnenkort zouden kunnen ophouden te midden van de uitbraak van het coronavirus.

De topdiplomaat van Donald Trump drong er bij alle Amerikanen in het buitenland die terug willen naar de Amerikaanse bodem aan om contact op te nemen met de Amerikaanse ambassade in het land waar ze momenteel plannen beginnen te maken om “onmiddellijk” een vlucht terug naar de Verenigde Staten te nemen.

Dat komt omdat Pompeo natuurlijk niet wil onderhandelen over de vrijlating van Amerikaanse gevangenen die door het communistische Chinese regime worden vastgehouden. Elke Amerikaan die dit leest en nog steeds in China of Hong Kong is, zou sterk moeten overwegen om af te luisteren. We kregen trouwens weken geleden ook van een andere bron te horen dat China al begonnen is met het uitvoeren van anticommunistische leiders in Hong Kong , wat nu de voorbereiding lijkt te zijn op de wereldoorlog die hierna gaat plaatsvinden.

Deze drie gebeurtenissen zijn onmiskenbare tekenen dat hoge functionarissen binnen het Pentagon en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken anticiperen op oorlogshandelingen in de zeer nabije toekomst. China is de meest waarschijnlijke tegenstander, vooral gezien het feit dat China het Wuhan-coronavirus waarschijnlijk in de eerste plaats heeft uitgebracht, wetende dat Amerika het veel moeilijker zou hebben om steden af ​​te sluiten dan China zelf, waarvan we nu denken dat het miljoenen burgers heeft verloren ondanks zijn best om het virus in bedwang te houden.

Met name het Wuhan-coronavirus, uitgebracht door China, is erin geslaagd de Amerikaanse marine lam te leggen door zeelieden op vliegdekschepen en andere schepen te infecteren . Dit is geen ongeluk. Het maakt deel uit van de “verzachting” -fase om Amerika voorafgaand aan de aanval te verzwakken.

Verwacht een aanval op Amerika wanneer de natie een ‘piekpandemie’ bereikt, gezondheidschaos en economische verstoringen

De ideale tijd voor een buitenlandse vijand om de Verenigde Staten aan te vallen, is wanneer ons land in een economische crisis en een pandemische medische noodtoestand verkeert. Volgens schattingen die vandaag door het Witte Huis zijn aangekondigd, zullen de sterfgevallen als gevolg van coronavirus op 12 april in de VS een hoogtepunt bereiken, maar de blokkades zullen tot eind april voortduren, waardoor de financiële weerkaatsing in het hele land nog vele maanden zal voortduren.

Het Witte Huis verwacht momenteel dat de komende maanden tot 240.000 Amerikanen zullen sterven aan het coronavirus. (Onze eigen schattingen komen trouwens uit op slechts 90.000 dodelijke slachtoffers.)

Vanwege de coronavirus-crunch zullen werkloosheid, dakloosheid en toenemende sociale onrust de rest van het jaar (en tot ver in 2021) chaos zaaien in het landschap van Amerika, en dat telt niet eens mee welke politieke chaos er ook aan de mix wordt toegevoegd rond de komende verkiezingen in november. Bovendien zijn er voedseltekorten die heel reëel beginnen te worden, terwijl er snel een enorme golf van prijsinflatie voor consumptiegoederen zal ontstaan ​​dankzij de biljoenen dollars aan reddingsgeld die Trump en de Fed zojuist naar de economie hebben gegooid.

Nu een derde van het Amerikaanse congres wordt geleid door het communistische China – en de meeste linkse media excuses maken voor China en proberen de schuld van het coronavirus naar Trump te schuiven – is het duidelijk dat China’s langdurige wens om de Verenigde Staten te infiltreren en te vernietigen Amerika heeft een omslagpunt bereikt. Ze zullen waarschijnlijk snel de trekker overhalen , wat zou kunnen leiden tot economische oorlogsvoering (verkoop van alle Amerikaanse schulden en aankondiging van een nieuwe door goud gedekte wereldreservevaluta), kinetische oorlogsvoering (een daadwerkelijke landinvasie van Chinese troepen die de stranden in Californië raken), nucleaire oorlogvoering ( of een EMP-wapen ontploft boven Noord-Amerika), of zelfs nieuwe golven van biologische oorlogsvoering (SARS-cov-3, SARS-cov-4, enz.). En vergeet cyberoorlogvoering niet, een favoriet van het technisch onderlegde communistische regime.

We weten niet precies wat er gaat komen, maar we weten dat het leiderschap in Amerika gelooft dat er iets groots gaat gebeuren. Anders zou geen van de bovengenoemde acties zijn ondernomen.

Verhoog je paraatheid naar een heel nieuw niveau, als je kunt

Bereid je voor op al het volgende, voor het geval er een of meer gebeuren:

Een verlies van het elektriciteitsnet

Een black-out van alle internet- en telefooncommunicatie

Buitenlandse troepen vallen de VS binnen, ook via de Mexicaanse grens

Poging tot moord op president Trump of een mogelijke “burgeroorlog” binnen het Pentagon

De mogelijkheid van massale arrestaties van verraders in de staat die Chinese collaborateurs zijn, zoals senator Feinstein, gouverneur Newsom, enz.

We kunnen er niet zeker van zijn dat een van deze dingen zal gebeuren en we hopen dat geen van deze zal gebeuren. Maar er zijn gigantische rood knipperende waarschuwingsborden die gewoon schreeuwen dat er iets groots op het punt staat te verdwijnen. De enige twee scenario’s die logisch zijn, zijn een OORLOG met een buitenlandse vijand of mogelijk de start van een binnenlandse burgeroorlog (of misschien beide).

Als u dacht dat het tegenkomen van een aankooplimiet op toiletpapier het ergste probleem was dat u dit jaar zou kunnen tegenkomen, denk dan nog eens goed na. JR Nyquist legt uit waarom China jeukt om de Verenigde Staten te vernietigen en is al lang van plan om een ​​biologisch wapen te gebruiken om Amerika te verzachten voorafgaand aan de militaire aanvalsgolf:

Deel overal en voel je vrij om deze video opnieuw op je YouTube-kanaal te plaatsen:

Brighteon.com/1966c35c-719e-4da5-803f-ea7b24eecd73

Drie onmiskenbare tekenen dat OORLOG naar Amerika komt: Pompeo beveelt alle Amerikaanse burgers om “onmiddellijk” terug te keren naar de VS

Dinsdag 31 maart 2020 door: Mike Adams

Tags: China , Mike Pompeo , nationale defensie , nationale veiligheid , president Trump , Witte Huis , Wereldoorlog III

35K

WEERGAVEN

Afbeelding: Drie onmiskenbare tekenen dat WAR naar Amerika komt: Pompeo beveelt alle Amerikaanse burgers om “onmiddellijk” terug te keren naar de VS

( Natural News ) U weet inmiddels dat ik meer dan een maand voorliep op vrijwel alle media – onafhankelijk en mainstream – als waarschuwing voor de komende coronaviruspandemie. Toen ik op 10 mei voor het eerst projecties van 10.000 doden in Amerika publiceerde, dacht bijna iedereen dat het idee krankzinnig was (waarschijnlijk inclusief jou). Het blijkt dat we tegen 10 mei waarschijnlijk meer dan 100.000 doden zullen hebben , volgens wat het Witte Huis nu zegt .

Dit is het vermelden waard, want vandaag hebben we een nieuwe waarschuwing over waar het naartoe gaat. Er zijn drie onmiskenbare tekenen dat er binnenkort een oorlog naar de Verenigde Staten komt. Die tekenen zijn de afgelopen week allemaal naar voren gekomen, allemaal met een gevoel van urgentie dat veel verder gaat dan enige bezorgdheid over een pandemie:

Teken # 1) President Trump activeert een miljoen militaire reservisten met medische vaardigheden om verwondingen op het slagveld te behandelen. Details van deze bestelling zijn te vinden in de EO-tekst op WhiteHouse.gov .

Teken # 2) Het Pentagon bestelt hooggeplaatste stafleden in diepe ondergrondse bunkers in Colorado. Dit werd door NORAD en NORTHCOM aangekondigd tijdens een bijeenkomst op het gemeentehuis van Facebook. Het is duidelijk dat je militaire staf niet alleen in opdracht van een virus in een 2.000 meter diepe bunker plaatst.

Teken # 3) Staatssecretaris Pompeo gaf zojuist opdracht aan alle in het buitenland wonende Amerikanen om ‘onmiddellijk’ terug te keren naar de VS Het coververhaal hiervoor is dat het coronavirus internationale vluchten instort. Maar dat alleen zou niet alle Amerikanen rechtvaardigen die terugkeren uit het buitenland, omdat veel Amerikanen gewoon zouden blijven hangen waar ze wonen. Maar Pompeo wil dat alle Amerikanen onmiddellijk terugkeren, wat je doet voordat er een oorlog uitbreekt (waarschijnlijk met China). Via The UK Independent :

Staatssecretaris Mike Pompeo drong er bij Amerikanen in het buitenland die nog steeds naar de Verenigde Staten willen terugkeren aan om dit ‘onmiddellijk’ te doen, en zei dat commerciële en door de overheid gecharterde vluchten binnenkort zouden kunnen ophouden te midden van de uitbraak van het coronavirus.

De topdiplomaat van Donald Trump drong er bij alle Amerikanen in het buitenland die terug willen naar de Amerikaanse bodem aan om contact op te nemen met de Amerikaanse ambassade in het land waar ze momenteel plannen beginnen te maken om “onmiddellijk” een vlucht terug naar de Verenigde Staten te nemen.

Dat komt omdat Pompeo natuurlijk niet wil onderhandelen over de vrijlating van Amerikaanse gevangenen die door het communistische Chinese regime worden vastgehouden. Elke Amerikaan die dit leest en nog steeds in China of Hong Kong is, zou sterk moeten overwegen om af te luisteren. We kregen trouwens weken geleden ook van een andere bron te horen dat China al begonnen is met het uitvoeren van anticommunistische leiders in Hong Kong , wat nu de voorbereiding lijkt te zijn op de wereldoorlog die hierna gaat plaatsvinden.

Deze drie gebeurtenissen zijn onmiskenbare tekenen dat hoge functionarissen binnen het Pentagon en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken anticiperen op oorlogshandelingen in de zeer nabije toekomst. China is de meest waarschijnlijke tegenstander, vooral gezien het feit dat China het Wuhan-coronavirus waarschijnlijk in de eerste plaats heeft uitgebracht, wetende dat Amerika het veel moeilijker zou hebben om steden af ​​te sluiten dan China zelf, waarvan we nu denken dat het miljoenen burgers heeft verloren ondanks zijn best om het virus in bedwang te houden.

Met name het Wuhan-coronavirus, uitgebracht door China, is erin geslaagd de Amerikaanse marine lam te leggen door zeelieden op vliegdekschepen en andere schepen te infecteren . Dit is geen ongeluk. Het maakt deel uit van de “verzachting” -fase om Amerika voorafgaand aan de aanval te verzwakken.

Verwacht een aanval op Amerika wanneer de natie een ‘piekpandemie’ bereikt, gezondheidschaos en economische verstoringen

De ideale tijd voor een buitenlandse vijand om de Verenigde Staten aan te vallen, is wanneer ons land in een economische crisis en een pandemische medische noodtoestand verkeert. Volgens schattingen die vandaag door het Witte Huis zijn aangekondigd, zullen de sterfgevallen als gevolg van coronavirus op 12 april in de VS een hoogtepunt bereiken, maar de blokkades zullen tot eind april voortduren, waardoor de financiële weerkaatsing in het hele land nog vele maanden zal voortduren.

Het Witte Huis verwacht momenteel dat de komende maanden tot 240.000 Amerikanen zullen sterven aan het coronavirus. (Onze eigen schattingen komen trouwens uit op slechts 90.000 dodelijke slachtoffers.)

Vanwege de coronavirus-crunch zullen werkloosheid, dakloosheid en toenemende sociale onrust de rest van het jaar (en tot ver in 2021) chaos zaaien in het landschap van Amerika, en dat telt niet eens mee welke politieke chaos er ook aan de mix wordt toegevoegd rond de komende verkiezingen in november. Bovendien zijn er voedseltekorten die heel reëel beginnen te worden, terwijl er snel een enorme golf van prijsinflatie voor consumptiegoederen zal ontstaan ​​dankzij de biljoenen dollars aan reddingsgeld die Trump en de Fed zojuist naar de economie hebben gegooid.

Nu een derde van het Amerikaanse congres wordt geleid door het communistische China – en de meeste linkse media excuses maken voor China en proberen de schuld van het coronavirus naar Trump te schuiven – is het duidelijk dat China’s langdurige wens om de Verenigde Staten te infiltreren en te vernietigen Amerika heeft een omslagpunt bereikt. Ze zullen waarschijnlijk snel de trekker overhalen , wat zou kunnen leiden tot economische oorlogsvoering (verkoop van alle Amerikaanse schulden en aankondiging van een nieuwe door goud gedekte wereldreservevaluta), kinetische oorlogsvoering (een daadwerkelijke landinvasie van Chinese troepen die de stranden in Californië raken), nucleaire oorlogvoering ( of een EMP-wapen ontploft boven Noord-Amerika), of zelfs nieuwe golven van biologische oorlogsvoering (SARS-cov-3, SARS-cov-4, enz.). En vergeet cyberoorlogvoering niet, een favoriet van het technisch onderlegde communistische regime.

We weten niet precies wat er gaat komen, maar we weten dat het leiderschap in Amerika gelooft dat er iets groots gaat gebeuren. Anders zou geen van de bovengenoemde acties zijn ondernomen.

Verhoog je paraatheid naar een heel nieuw niveau, als je kunt

Bereid je voor op al het volgende, voor het geval er een of meer gebeuren:

Een verlies van het elektriciteitsnet

Een black-out van alle internet- en telefooncommunicatie

Buitenlandse troepen vallen de VS binnen, ook via de Mexicaanse grens

Poging tot moord op president Trump of een mogelijke “burgeroorlog” binnen het Pentagon

De mogelijkheid van massale arrestaties van verraders in de staat die Chinese collaborateurs zijn, zoals senator Feinstein, gouverneur Newsom, enz.

We kunnen er niet zeker van zijn dat een van deze dingen zal gebeuren en we hopen dat geen van deze zal gebeuren. Maar er zijn gigantische rood knipperende waarschuwingsborden die gewoon schreeuwen dat er iets groots op het punt staat te verdwijnen. De enige twee scenario’s die logisch zijn, zijn een OORLOG met een buitenlandse vijand of mogelijk de start van een binnenlandse burgeroorlog (of misschien beide).

Als u dacht dat het tegenkomen van een aankooplimiet op toiletpapier het ergste probleem was dat u dit jaar zou kunnen tegenkomen, denk dan nog eens goed na. JR Nyquist legt uit waarom China jeukt om de Verenigde Staten te vernietigen en is al lang van plan om een ​​biologisch wapen te gebruiken om Amerika te verzachten voorafgaand aan de militaire aanvalsgolf:

Deel overal en voel je vrij om deze video opnieuw op je YouTube-kanaal te plaatsen:

Brighteon.com/1966c35c-719e-4da5-803f-ea7b24eecd73

https://www.naturalnews.com/2020-03-31-three-unmistakable-signs-that-war-is-coming-to-america-pompeo-orders-americans.html